3Commas – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradereHvordan bruke og tjene på 3Commas? Full anmeldelse

For de fleste vanlige mennesker hørtes til og med det gammeldagse aksjemarkedet alltid ut som noe komplisert, fjernt og utilgjengelig. De fleste forstår at man trenger mye penger for å delta i aksjemarkedet, men også mye kunnskap og erfaring.

Og så dukket Bitcoin opp og revolusjonerte hele det finansielle systemet. Etter Bitcoin ble så mange altcoins lansert, og en ny lanseres nesten hver dag. Mens de fleste har hørt noe om Bitcoin og kryptovalutaer, vet de fleste av dem fortsatt ikke mye om det.

Kilde: Unsplash.com

Og å handle med et nytt kryptomarked høres enda mer komplisert ut enn det var med det tradisjonelle aksjemarkedet. Folk er nysgjerrig fordi de kan høre mange suksesshistorier om folk som investerte lite, men endte opp rike.

Så mange brukere oppfordres til å prøve seg med krypto når de hører at det finnes kryptohandelsboter og -programvare. Slike verktøy viste seg å hjelpe mange brukere med å tjene på krypto uten å måtte bli eksperter.

Dessverre skjer svindler. Brukere anbefales sterkt å sjekke en kryptobot grundig før de overlater personlige data og økonomi til teamet deres.

I dette innlegget kommer vi til å sjekke 3Commas, en kryptobot som har et sett med lovende funksjoner og har bygget et godt rykte blant kryptoinvestorer de siste årene.

Fordeler og ulemper

Cons

Ingen lisenser

Pros

Demokonto
Responsiv kundeservice
Boten har ingen tilgang til personlige midler
Tilpassbare boter
Skybasert
En rekke tilgjengelige funksjoner
Smart handel

The 3Commas: En kort introduksjon

3Commas er en velkjent, skybasert og multifunksjonell handelsbot, med mer enn 200 tusen fornøyde brukere over hele verden. Ifølge nettsiden deres utviklet det kryptoentusiastiske teamet bak 3Commas boten tilbake i 2017, for personlig bruk. Men da de innså hvor effektivt og nyttig det var, bestemte de seg for å lage business ut av det.

Kjerneverdiene deres inkluderer åpenhet og pålitelighet, og teamet ser ut til å gjøre en god jobb så langt.

Appen deres har flere nyttige og svært funksjonelle funksjoner. Imidlertid er det kjent blant brukerne for sine fire forskjellige bottyper:

 • Kort
 • Enkel
 • Sammensatte
 • Sammensatt kort

Også, systemalgoritmen er forbedret med en annen praktisk funksjon. 3Commas har såkalte lange og korte algoritmer. Den lange algoritmen aktiverer alternativet «kjøp lavt og selg høyt», mens den andre gjør det motsatte.

Videre er alternativet Smart Trading en annen grunn til at så mange brukere bestemmer seg for å bruke 3Commas-boten fremfor alle andre. Smart Trading-funksjonen inneholder alternativer TakeProfit og StopLoss. Disse to alternativene sørger for at gevinstene fra kryptomarkedet økes så mye som mulig.

Hvordan registrere seg på 3Commas?

Trinn 1 – Opprett en ny konto. For å gå inn i appen og begynne å bruke boten, må brukeren fylle inn navn, e-postadresse og et unikt passord. Registreringsprosessen varer bare et par minutter. Når e-posten er bekreftet, er brukeren offisielt registrert.

Trinn 2 – Velg ønsket bot (valgfritt: tilpass boten).

Trinn 3 – Koble børser. Som standard er appen kun koblet til Binance. Hvis en bruker ønsker å dra nytte av de andre 17 børser, er det på dette trinnet mulig å koble kontoer på disse børsene med 3Commas-boten.

Trinn 4 – Tilpass botene og angi foretrukne innstillinger. Noen av de vanligste innstillingene er målfortjeneste, fortjenestetyper, vilkår for handelsstart og mange flere.

Trinn 5 – Handel.

Kilde

3Commas-app og nettplattform: læremateriell, børser og tilleggsfunksjoner

Utviklere av kryptohandelsboter vet at brukere på plattformene deres ønsker å unngå mulige risikoer for manuell handel. Derfor ønsker brukere enkle og intuitive grensesnitt. 3Commas grensesnitt er en av de brukervennlige og nybegynnervennlige botene.

Dessuten er 3Commas enkel å bruke uansett hvilken enhet du velger å bruke den på: PC, Android eller iOS. Den er tilgjengelig i alle disse versjonene, og ifølge tusenvis av positive anmeldelser ser boten ut til å fungere ganske bra uansett versjon.

Men selv om kryptoboter gjør handel mye enklere, kreves det et visst nivå av kunnskap også her. Nybegynnere kan finne det forvirrende å velge mellom mange handelspar og bestemme målfortjeneste.

Heldigvis har 3Commas nettsted en overflod av materialer å studere fra. Nye brukere kan finne nyttig informasjon, triks og tips på bloggen deres.

Community-seksjonen har også mye materiale for å studere boten og kryptomarkedet før ekte handel. I tilfelle spesifikke problemer kan brukere komme i kontakt med andre brukere via sosiale mediekanaler (Telegram, Discord og Reddit).

Kilde

3Commas-boten fungerer på følgende måte: den har tilgang til 18 forskjellige børser (Coinbase, Binance og Huobi inkludert), og holder regelmessig oversikt over tilgjengelige bestillinger og tilbud. Deretter, i henhold til innstillingene og tilpasningen, vil den handle de beste tilbudene, maksimere fortjenesten og minimere tap for brukeren.

Portefølje, dataanalyse og strategier markedsplass

I tillegg har 3Commas noen viktige funksjoner bortsett fra selve handelen. Selv om boten stort sett erstatter menneskelige forhandlere, vet de beste traderne at det kan være fordelaktig å bruke boter for læring også. Det er derfor funksjoner som dataanalyse, oppretting og backtesting av kryptoporteføljen kommer godt med. 3Commas gir også innsikt i andres porteføljer, med muligheten til å se og kopiere strategiene som andre mennesker fant lønnsomme.

Er 3Commas trygg og lisensiert?

Spørsmålene om en handelsbot er trygg og pålitelig er sannsynligvis de første spørsmålene brukere har når de tenker på å bruke et nytt kryptoautomatiseringsverktøy.

Det er mye penger på spillet, så brukere bør kun overlate kryptokontoene og personlige dataene sine til de mest pålitelige selskapene og appene. Heldigvis er 3Commas en av de pålitelige og godkjente botene. Plattformen har millioner av dollar i daglig omsetning, og det er ingen rapporter om svindel eller bedrageri så langt.

På den andre siden er det sant at vi ikke har mange detaljer om hvilke sikkerhetsprotokoller som brukes av 3Commas, og det er ingen informasjon om lisenser som regulerer virksomheten. Men det faktum at 3Commas-boten faktisk ikke har noen tilgang til brukernes personlige midler høres litt beroligende ut. Selv hvis noe skjedde og boten ble brukt til svindel, ville den ikke ha dataene som kreves for å ta ut penger fra kryptolommeboken. Dessuten har 3Commas team en backup-plan for å umiddelbart varsle brukere i tilfelle et hackerangrep.

I virkeligheten garanteres brukerens sikkerhet av børsen, fordi de gir brukerne en kryptert API-nøkkel, som lar boten gå inn i brukerprofilen bare for å handle.

For å utelukke enhver risiko anbefales imidlertid 2FA-autentisering og varser slik at brukeren kan legge merke til mistenkelige aktiviteter i tide.

Kilde: Pexels.com

Premiumplaner: Gratis, Nybegynner, Avansert og Pro

Brukere kan jobbe med de grunnleggende funksjonene til 3Commas kryptobot gratis. Dette betyr at brukeren kan ha opptil én Active SmartTrade, GRID bot, Options bot og DCA bot. Scalper Terminal-funksjonen er også inkludert. Imidlertid velger avanserte tradere vanligvis noen av de tre premiumplanene.

Startplanen koster $29 (eller $11,6, med årsabonnement) i måneden. I motsetning til gratisplanen, tilbyr den et ubegrenset antall Scalper Terminal og Paper Trading funksjoner.

Med den avanserte planen, for $49 (eller $19,6) i måneden, får brukeren mer profitt, fordi de har til disposisjon et ubegrenset antall DCA-boter.

Til slutt, for kryptofagfolk, finnes det en Pro-plan. Pro-planen er litt mer kostbar ($39,6 eller $99 i måneden), men siden den låser opp alle tilgjengelige botfunksjoner og tillater ubegrenset bruk, er sjansen stor for at det vil lønne seg.

Også sammenlignet med prisene på andre kryptoboter, kan 3Commas betraktes som ganske rimelig.

Profesjonelle tips for å investere med 3Commas

De beste kryptohandelsbotene er de som tillater tilpasning av botene deres, og 3Commas er en av dem. Det første trinnet er å velge en bot (en enkel eller en sammensatt). Etter det kan brukeren definere detaljene i deres spesifikke strategi ved å angi ordretyper, maksimalt antall aktive handler, myntpar og mer.

Siden alle disse parameterne kan forårsake betydelige tap med mindre de er riktig innstilt, bør nye brukere konsultere tilgjengelige 3Commas studieressurser før handel.

Kilde: Pexels.co

Endelig dom

Omdømmet til 3Commas er upåklagelig, og med god grunn. Dette er en seriøs kryptohandelsplattform, med en rekke nyttige funksjoner, og flere forskjellige bottyper, som er åpne for tilpasning. Selv om det ikke er noen lisenser, som alltid er mer enn velkomne, er det heller ingen registrerte tilfeller av misbruk eller svindel. Derfor ser det ut til at kryptohandel foregår uten problemer. Og til og med hvis det er noen problemer, har kundeservice vist seg å være kunnskapsrik, responsiv og hjelpsom.

Alt i alt er 3Commas et av de beste valgene en bruker kan ta når det kommer til kryptohandelsboter.

Kilde: Unsplash.com

Ofte stilte spørsmål: Hvordan vet vi om en handelsbot er en svindel

Det er en rekke kriterier basert på hvilke vi estimerer om en bot er lovlig eller en svindel. Noen av de viktigste er tilgjengelige funksjoner, lisenser, opprinnelsen til appen og tilbakemeldinger fra kunder.

Ytterligere detaljer som det offisielle nettstedet, hvor lenge en virksomhet har vært i drift og tidligere sikkerhetsbrudd tas også i betraktning. Siden demoversjoner er nyttige for nybegynnere, er en app som har denne funksjonen anerkjent som et pluss.


Prøv

Velg planen din

Pro
$37/måned
Spar $144 med årlig betaling
 • 50 aktive SmartTrades
 • 10 kjørende signalboter
 • 10 Running Grid Bots
 • 50 kjørende DCA-bots
 • 500 aktive DCA-tilbud
Get Started
Expert
$59/måned
Spar $240 med årlig betaling
 • Ubegrenset aktive SmartTrades
 • 50 kjørende signalboter
 • 50 Running Grid Bots
 • 250 kjørende DCA-bots
 • 2500 aktive DCA-tilbud
Get Started
Tilpasset plan
Spar med årlig betaling
 • Personlig plan for sofistikerte handelsmenn med tilpassede grenser og høyere API-forespørsler.
Get Started

User expirience

Sikkerhet
4.0
Brukervennlighet
5.0
Brukergrensesnitt/brukererfaring
5.0
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
5.0
Demokonto
5.0
Støtte og veiledninger
5.0
Fortjeneste
5.0
Totalvurdering
4.0

3Commas brukertilbakemelding

Generelt virker folk ganske fornøyde med 3Commas kundestøtte. Brukere kan rapportere problemer og stille spørsmål på flere måter. Det kan gjøres via flere e-postadresser, en kontaktside på nettstedet og ulike sosiale mediekontoer (Twitter, Facebook, Telegram og Reddit). Hjelpesenteret er tilgjengelig på engelsk og russisk.

Gjennomsnittlig vurdering av 3Commas på TrustPilot er høy: 4,3 av 5 stjerner. Kunder har vurdert mobilappene enda bedre, 4,6 på Google Play Store og 4,7 på Apple Store. En så høy vurdering er ganske imponerende og realistisk, med tanke på at det er tusenvis av tilgjengelige anmeldelser.

De fleste av de negative anmeldelsene på dette nettstedet (selv om det ikke er mange) klager over forsinkede svar. Likevel ser det ut til at når de svarer, er 3Commas kundestøtte hjelpsom. Ettersom antall brukere vokser hver dag, bremser det sannsynligvis dem av og til. Ellers ser kommunikasjonen med kundene ut til å være feilfri.

F.A.Q

Ja, 3Commas er en sikker plattform du kan bruke.

Det er ikke mange ulemper med 3Commas. Med unntak av den manglende lisensen, er trolig 3Commas blant de bedre forhandlerne på nettet.

Ja det kan det. Vi må understreke at det meste av reell fortjeneste nesten aldri oppnås ved bruk av handelsbot.

'