BitQT – Kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

BitQT

BitQT varsler en app som tar deg til fremtiden av kryptohandel. Om det er en legitim plattform eller bare en svindel, vil vi avsløre i denne artikkelen.

Hvordan BitQT brukes – full anmeldelse

Uredelige plattformer handler annerledes enn legitime selskaper. Et legitimt kryptoselskap vil at all trafikken skal flyte til ett eneste punkt. Høres logisk ut, ikke sant? Du vil at kundene dine skal nå deg slik at de kan få tjeneste.

Uredelige plattformer vil at produktet deres skal spres på mange forskjellige nettsteder fordi det er en måte å unngå dårlige anmeldelser på, bruke falske anmeldelser (troverdighet etter antall nettsteder som har skrevet sin anmeldelse).

Den første ledetråden er at BitQT er omtalt av IndexUniverse, et velkjent nettsted for falsk anmeldelse. Ved å følge koblingen de gir, vil du vanligvis ende opp på en svært uklar nettadresse, som verken samsvarer med logo eller skjermbilder i anmeldelsen.

Vel, BitQT gjør det på en litt annen måte, men antydninger om svindel og røde flagg er der. 

BitQT

Først og fremst skal man legge merke til ApexOffer.net. Denne adressen har allerede blitt koblet til uredelige nettsteder, og utgir seg for å være en legitim kryptohandelsplattform. Legg så merke til haugen med logoer. Det er logoer for selskaper knyttet til sikkerhet, som Norton. På tross av at det ikke er noen grunn til å koble en kryptoplattform til et antivirusselskap. 

Det samme er med haugen av finansielle medielogoer. Dette produktet er verken godkjent av CNN, Financial Times, BBC World News, Forbes eller Bloomberg. Ved å søke på hver av disse plattformene finner vi ingen nyheter, artikler eller anbefalinger. 

Det neste vi ser er en liste over navn, flagg, summer og det som ser ut til å være handelspar.

liste over navn, flagg, summer

Dette forteller oss imidlertid ingenting om plattformen. Jeg mener, jeg vil ikke si at det ikke er noen Nikita i India eller Emmets i Vietnam, men navnene virker tilfeldige og ikke knyttet til flaggene de representerer. Summer virker vilkårlige og forteller ingenting: er de fortjeneste, priser eller hva?

BitQT

Så er det denne skjermen. Vi ser ikke hvordan handelsplattformen fungerer, ingen skjermdump, bare logoen. Der er det innskuddet på $250 som IKKE er slik legitime kryptoplattformer fungerer. Og ansvarsfraskrivelsen lar plattformen selge dataene dine til en tredjepart.

Ingenting av dette er bevis på en svindel, men der ser vi et veldig stort rødt flagg. Først og fremst vil legitime kryptohandelsplattformer ikke kreve et så stort innskudd. Binance, Coinbase, KuCoin, du kan begynne å handle med så lite som $10, hvis det i det hele tatt er en grense.

Plug and play er et annet rødt flagg. Legitime kryptohandelsplattformer lar deg registrere deg med post, og for å sette inn og handle, må kunden gå gjennom en verifiseringsprosess, som en del av Know Your Customer (KYC)-protokoller. De deler aldri dataene dine med tredjeparter.

Å google BitQT fører oss til fem forskjellige adresser. Feil og inkonsekvenser er kjennetegnene på denne typen svindel.

Her har vi «feil» logo:

BitQT

Her har vi en av adressene faktisk i basen av svindelnettsteder:

MetaMask

Igjen, «feil» logo her:

BitQT app

Så snubler vi over en av versjonene som bruker en gammel layout knyttet til en haug med forskjellige nettsteder, kjent for å være svindelplattformer. 

Investere med BitQT

Igjen, dette produktet er IKKE sett på CNN, Financial Times, Time eller Forbes. Typisk rødt bånd som teller ned for å fremme kundenes frykt for å gå glipp av noe (FOMO), med tilfeldige falske navn og bilder som hevder at de nettopp har tjent penger.

Trustpilot anmeldelser

Så skal vi se på Trustpilot. Vi finner flere BitQT-versjoner, og selvfølgelig lærer vi hvorfor svindlerne ønsker å utvanne sin egen tilstedeværelse på nettet ved å vise flere forskjellige nettadresser.

Trustspilot

Som du kan se, beskriver advarsler om mulig svindel og dårlige anmeldelser nøyaktig den samme opplevelsen som er typisk for denne svindelen. 

Trustpilot

Merk at denne dårlige anmeldelsen er den eneste, men antallet stjerner er 3,2, noe som sannsynligvis betyr at det var andre anmeldelser som ble slettet. Muligens falske anmeldelser skrevet av svindlerne. 

Trustpilot

Samme her, bare med en eksplisitt påstand fra Trustpilot om at denne versjonen er en svindel. Legg merke til de dårlige anmeldelser og antall stjerner, igjen en mismatch.

Hvordan fungerer disse svindlene?

Det er flere kjente fremgangsmåter for disse svindelnettstedene.

  • De endrer navn og logoer for å unngå målretting fra markedsregulatorer, legitime anmeldelsessider og byråer (som Trustpilot)
  • De ber om et depositum på 250 dollar. Legitime handelsplattformer har minimumsinvesteringer, men disse måler vanligvis lave, som regel $10. 
  • De spør om telefonnummer som en del av registreringsprosess. Legitime kryptoselskaper har flere parameter for identifikasjon. Den typiske plattformen vil be om e-post, og deretter fortsette med forskjellige Know Your Customer-verifiseringsprotokoller (skanning av ID eller andre nasjonale ID-dokumenter). Disse svindelnettstedene krever vanligvis rask registrering med bare telefonnummer og e-post.
  • De har alle ansvarsfraskrivelser som gjør at kunden samtykker i bruddet på personvernet deres. De gjør det nemlig legitimt for agentene eller «meglerne» på de uredelige sidene å ringe kunden (vanligvis vil de kontakte de godtroende via WhatsApp). 
  • Meglere forfølger aggressivt kunder til å sette inn de første $250, og så blir det umulig å få pengene tilbake. Det er ingen fortjeneste. Enda en grunn til å endre navn og nettstedsadresser. Når antallet sinte kunder øker, flytter svindlere ganske enkelt til grønnere beitemarker og forlater prosjektet sitt.

Endelig dom

Dette er en kjent svindel! Ikke fall for det.

FAQ om BitQT

Hva er BitQT?

Det er en falsk nettside. De vil ha dataene dine slik at agenter kan ringe deg og be om et depositum på $250, som lover en god avkastning på investeringen. Faktum er at det er ingen kryptohandel, ingen penger å tjene, bare meglere som er på jakt etter innskudd.

Er BitQT en svindel?

Ja. Det er en del av svindelnettsteder, en total svindel.

Hvor mye penger kan jeg tjene med BitQT?

Hvis vi dømmer etter anmeldelser, kan du ikke tjene på BitQT. Du kan bare tape et innskudd på $250.

Er BitQT legitimt?

Nei. Dette er en svindel. Det er imidlertid legitime advarsler i ansvarsfraskrivelsen. Ved å registrere deg godtar du å få dataene dine solgt eller overført til tredjeparter. Du godtar å bli kontaktet av agenter (for å mase på deg for innskudd).

Legg att eit svar

11 + sixteen =