Crypto Engine – kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

Hvordan Crypto Engine brukes – full anmeldelse: Er kryptoroboten virkelig verdt skuddet?

Det er universelt anerkjent at en person i det 21. århundre har behov for økonomisk uavhengighet. Det er mange måter å oppnå det på, blant annet gjennom kryptohandel.

For å hjelpe både nybegynnere og erfarne handelsmenn, har smarte mennesker oppfunnet kryptohandelsroboter. De gjør alt det tunge for deg ved å analysere handelssignaler og tilby automatisert handel på vegne av brukere når de er satt opp. Det sparer mye tid sammenlignet med det å handle manuelt.

Selv når de deres egne innstillinger brukes, kan utrettelige handelsroboter fortsatt gjøre en god jobb med analyse av relevante markedstrender, handelssignaler og med å ta riktige handelsbeslutninger. 

Selvfølgelig er fortsatt tilsyn fra brukere som er godt kjent med siste handelstrender påkrevd, men det trenger ikke å være konstant. For en mer manuell handelstilnærming kan brukere innstille handelsbots oppførsel ved å sette opp handelsparametere som roboten vil følge. 

På den måten kan man bestemme botens handelsstrategier på kryptomarkedet. Selvfølgelig vil det være nyttig å være en erfaren handelsmann når det er på tide å sette opp en handelsrobot.

Selv om alt dette er flott, finnes det utspekulerte individer som har funnet ulemper med kryptohandel. Så nå ser det ut til at det er flere svindlende kryptoboter enn legitime. Ikke bare må man være veldig forsiktig når man skal velge den beste handelsroboten, men man må også være sikker på at den ikke er en av de uredelige handelsrobotene

Det fører oss til spørsmålet om Crypto Engine er legitim eller ikke. Fungerer Crypto Engine virkelig, eller er det ikke noe mer enn en skitten svindel?

Dessverre, som vi skal vise i denne anmeldelsen, er svaret at Crypto Engine-roboten tross alt er en av de uredelige robotene. Angivelig fungerer Crypto Engine, men det ser ut til at dette bare er en skamløs løgn. Man skal være klar over at handel med krypto og investering med denne automatiserte boten er svært risikabelt for kryptoaktiva. 

Men, la oss starte fra selve begynnelsen.

SIKKERHET (ALT OM LISENSER, DOKUMENTER, SIKKERHETSSYSTEMER OSV.)
0%
BRUKERVENNLIGHET
100%
UI/UX
60%
MINSTEINNSKUDD OG BETALINGSMULIGHETER
0%
DEMOKONTO
10%
STØTTE OG VEILEDNING
0%
FORTJENESTE (IFLGE BRUKERANMELDELSER)
0%
TOTALVURDERING
10%

Hvorfor ha ett Crypto Engine nettsted når man kan ha seks?

Søket vårt begynte med et veldig enkelt trinn – Google. Allerede på den første siden fant vi tre Crypto Engine-nettsteder. Men vi fortsatte å våge oss gjennom andre og tredje for moros skyld. Og vi ble ikke skuffet.

Søket vårt oppdaget totalt seks forskjellige nettsteder. Det kan selvsagt være flere, men til og med seks nettsteder er et mistenkelig høyt antall for ett enkelt produkt.

Det første nettstedet til Crypto Engine
Andre nettsted for Crypto Engine
3 nettsted for Crypto Engine
Fjerde nettsted for Crypto Engine
5 nettsted for Crypto Engine
Sjette nettsted for Crypto Engine

Selvfølgelig reises det spørsmålet hvorfor et legitimt firma ville ha flere forskjellige nettsteder. Man skulle tro at ett nettsted som inneholder all relevant informasjon ville være nok. Å ha seks nettsteder forvirrer bare potensielle kunder og skaper ikke tillit. 

Spesielt når det er forskjellig informasjon på nettsidene, så brukere må sammenligne dem med hverandre for å prøve å komme til noen form for konklusjon. Men til syvende og sist er det umulig siden utviklerne ser ut til å lyve hele tiden.

Kort sagt er flere nettsteder ikke alltid et rødt flagg i seg selv, og heller ikke en sannsynlig bevis på svindel. En slik strategi brukes av en rekke andre svindlende kryptoroboter vi har advart om:

Et design like gammelt som selve svindelen 

Disse typer svindel har eksistert i en stund, og Crypto Engine-roboten er ikke så annerledes. Faktisk er det nøyaktig det samme som Yuan Pay, Bitcoin Prime, Immediate Edge og News Spy, for å nevne noen.

Bitcoin Prime:

gammelt design
bitcoin prime app

Immediate Edge:

Immediate Edge bot
Immediate Edge app

Yuan Pay Group:

det samme som Yuan Pay Group
igjen Yuan Pay Group

The News Spy:

The News Spy malen
en annen The News Spy

Et veldig forvirrende tilbud fra Crypto Engine

Siden det er mange Crypto Engines nettsteder, kan man ikke holde tritt med forskjellene i tilbudet deres. Selv Crypto Engins logo på nettstedene er forvirrende, siden den ligner mye på logoene som brukes av andre svindlende kryptoroboter vi allerede har sett. 

Vi gjorde imidlertid vårt beste for å oppsummere nettsidene her og holde det hele mindre forvirrende.

Så ifølge en nettside er det ingen avgifter med den automatiserte plattformen som er helt gratis. Det er ingen registreringsavgifter, ingen provisjoner, ingen skjulte kostnader, og pengene er dine og dine alene. Men på en annen nettside er det 2 % provisjon. Og på den tredje betaler man bare spreads. Så hva er det som stemmer?

De er konsistente i ett aspekt, og det er det første innskuddet på 250$ er nødvendig før man kan få tilgang til handelsroboten. 

Crypto Engines kundestøtte er også tilgjengelig 24/7. Disse opplysningene ga oss i hvert fall ikke hodepine, men kundestøtten i seg selv ville ha gjort det, siden det bare er svindlere som utgir seg for å være støtteteam.

Det er også lovet en Crypto Engine-demokontofunksjon. I teorien lar en demokonto brukere handle i simulerte finansmarkeder, slik at de kan øve sine handelsstrategier og bli vant til robotens brukergrensesnitt og funksjoner.

Dette burde vært en av nøkkelfunksjonene i Crypto Engine siden demokontofunksjonen er ekstremt nyttig når man bruker handelsroboter av høy kvalitet. Med uredelige roboter er imidlertid en demokonto ikke verdt noe i det hele tatt.

En annen ting som er ganske overraskende er at funksjon for direkte handel er en eneste automatisert handelsfunksjon som Crypto Engine tilbyr. Vi er vant til at andre handelsplattformer gir oss mange forskjellige alternativer for handel, som tilbyr flere måter å tjene penger på, for eksempel CFD-handel.

Så, med bare funksjon for direkte handel for handelsøkter, får vi oss til å tro at utviklerne enten er late eller svindlere som ikke brydde seg om å implementere andre vanlige funksjoner for direktehandel. Og hvorfor skulle de, hvis alle Crypto Engine-funksjoner bare ville sende investeringene dine direkte til svindlerne? 

Et veldig viktig spørsmål er hvor mye man kan tjene når man begynner å handle direkte. Vel, det er noe helt annet.

La oss bare si at det automatiske handelssystemet tilbyr absurde beløp for direktehandel, samt maksimal fortjeneste selv om man ikke har noen tidligere handelserfaring. Investeringsrådene må være solide gull hvis vi skal tro at det kommer fra en eller annen futuristisk AI-teknologi. 

Sannheten er at selv med en utrolig handelsevne, ville det være nesten umulig å generere så mye inntekt på noen få år som Crypto Engine hevder man vil gjøre, enn si i en enkelt handelsøkt. Så, som man ser, er det hele en svindel.

Crypto Engines villedende brukervennlighet

Et positivt aspekt ved Crypto Engine er at den er ganske enkel å bruke. Crypto Engines brukere kan registrere seg og legge inn et innskudd på kort tid, og brukergrensesnittet er ganske elegant utformet. Det er åpenbart at utviklerne har ønsket at alle skal kunne bruke handelsplattformen uten noen som helst problemer.

Selv om dette normalt vil være svært prisverdig, får det i dette tilfellet utviklerne til å virke enda slimete enn før.

Siden det er høyst sannsynlig at Crypto Engine er en svindel, er en logisk konklusjon at svindlerne ønsker å gjøre handelsroboten tilgjengelig for brukere slik at de lettere kan lures. Man kan også velge en betalingsmetode som passer man best. Med en slik tilgjengelighet er det synd at Crypto Engine ikke er en legitim handelsløsning.

Når det gjelder utbetalingssystemet, sjekket vi det ikke ut av åpenbare grunner – det er ingen utbetalinger! Akkurat som med andre roboter i det velkjente svindelnettverket:

Crypto Engines falske nyheter, anmeldelser og kjendisanbefalinger

Det er mange påstander om at kjendiser som Bill Gates, Gordon Ramsay og Elon Musk, har støttet Crypto Engine, men alle er falske. Og interessant nok er det selve svindlerne, selve Crypto Engine, som sprer informasjonen.

Falske påtegninger

Men det er en annen enda mer utspekulert måte de sprer falske nyheter på. La oss ta en titt på følgende eksempel:

Crypto Engine falske kjente navn

Ja, sitatet har blitt tilskrevet Bill Gates og har spredt seg over hele Internett. Men den snakker bare om Bitcoin, og spesielt teknologien bak den. Det har ingenting å gjøre med Crypto Engines handelsprogramvare eller noen form for automatisk handel.

Assosiasjonen her er effektiv. De vil at du skal tro at fordi Bill Gates mener Bitcoin-teknologi er revolusjonerende, betyr det at han også støtter Crypto Engine. Og det er ingen bevis for det.

Men de stopper ikke der. De har også uttalt at deres kryptohandelsplattform har blitt anmeldt mer enn 20 000 ganger på Trustpilot, noe som er latterlig. 

falsk informasjon om Crypto Engine

Og kan lette sjekkes.

Trustpilot anmeldelser om Crypto Engine

Hvis vi legger sammen alle anmeldelsene for hver av nettsidene, blir det 38. Det er langt fra 20.000 anmeldelser.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere andre svindlende kryptoroboter vi har skrevet om:

Ingen registrert selskap på den adressen 

Når vi snakker om Trustpilot, fant vi adressene deres (ja, flertall) på noen anmeldelsessider. Det var to, så vi bestemte oss for å sjekke dem ut.

La oss også presisere at et legitimt selskap vil ha sin fysiske adresse oppført et sted på nettsiden sin, i Om-oss-delen eller bunnteksten. Selvfølgelig at Crypto Engine ikke gjør det, noe som er forventet.

Ingen registrert selskap Crypto Engine
misbruk av Trustpilot-siden

Vi sjekket i Storbritannias regjeringsdatabase om noen av disse adressene var registrert i selskapet. Og som vanlig er den ikke det. Å oppgi uregistrerte adresser er uten tvil veldig mistenkelig og forteller oss mye om den lyssky naturen til Crypto Engines utviklere.

ingen registrering av Crypto Engine i Storbritannia
ingen resultater av Crypto Engine

Ikke én, men to Crypto Engines mobilapper 

De har ikke bare seks nettsteder, heller ikke én Crypto Engine-app, men to like apper. Vi sjekket disse i Google Play Store for å se hva vi kan lære der.

Crypto Engine-app
Andre kryptomotorapp

Mens vi undersøkte appene, ble vi veldig overrasket over det faktumet at de ikke hadde noen anmeldelser. Ikke bare det, men de har også veldig lavt antall nedlastinger til tross for at de hevder at deres voksende fellesskap allerede har mer enn 150 000 brukere.

Nøkkelfakta om Crypto Engine-appen

Så hvis vi regner litt her, ser det ut til at bare 3,33 % av brukerne deres har lastet ned appen. Det virker svært usannsynlig for å være sant gitt antall mennesker som bruker mesteparten av tiden sin på mobiltelefoner.

Løgnen ligner på Crypto Engines utviklernes påstand om at handelsroboten deres har 20 000 anmeldelser på Trustpilot, noe som indikerer hvilken type metode de bruker for å lure brukere. Er Crypto Engine trygt? Overhodet ikke.

Trustpilot har utstedt advarsel mot Crypto Engine på grunn av falske anmeldelser

Siden det er bevist at utviklerne har lagt igjen falske kommentarer, hvorfor stole på dem om noe annet? De uredelige praksisene burde være grunn nok til å ikke investere med denne kryptoboten.

Trustpilot har utstedt en advarsel mot kryptomotor på grunn av falske anmeldelser

Det er fortsatt noen falske positive anmeldelser, og vi vil ta en titt på dem. Falske kommentarer blir vanligvis lagt igjen av folk som tidligere aldri har skrevet noe annet på Trustpilot.

falske positive anmeldelser
falsk positiv anmeldelse

Det eneste stedet hvor disse kjendisene er nevnt er på Crypto Engines nettsteder og falske blogginnlegg som anmelder det. Anmeldelsene er åpenbart falske da de er helt unyanserte.

Ifølge de overdrevne falske anmeldelsene er alt bra med Crypto Engine. Den har ikke en eneste feil, uansett hvor liten den er. Rosen vi leser i anmeldelsene er også ganske generell, med lite eller til og med ingen omtale av noen konkrete årsaker til at Crypto Engine er så fantastisk.

På den andre siden er det flere anmeldelser av ekte mennesker som legger ut negative ting om selskapet på Trustpilot. Dessuten beskriver de det samme oppførselsmønsteret til svindlerne: når de først får personlig informasjon, stopper de aldri med å prøve å kontakte sine brukere. 

ekte mennesker som legger ut negative ting
virkelig negativ anmeldelse
Aarons virkelige anmeldelse

De vil at du skal sette inn første innskudd på 250 $, og hevder at handelsroboten vil bruke penger for å investere på dine vegne. Men den virkelige grunnen til at de ønsker et innskudd satt inn så snart som mulig, er at de kan ta din første investering og forsvinne.

En merkelig sak i Palau

Mens vi så på anmeldelsene på Trustpilot, fant vi et nettsted registrert i Republikken Palau (domenenavnet ender på .pw).

nettsted registrert i republikken Palau

Det samme mønsteret er beskrevet– de ringer og plager folk for penger. Den eneste kuriositeten her er, hvis vi skal tro denne anmelderen, at de har spilt en reklamefilm på nasjonal TV.

Siden kommentaren ble postet 8. juli 2020, sjekket vi hvilke regler det var på den tiden for handel med kryptovaluta i Palau. Og det ser ut til at handelev var svært uregulert, men det er gjort fremskritt det siste året eller så.

Ser vi på driften som helhet, ser det ut til at de retter seg mot land med færre reguleringsmessige begrensninger. Man skal være oppmerksom på om det finnes retningslinjer for økonomisk svindel i landet sitt.

Generelt sett blir kryptovaluta stadig mer regulert av statlige institusjoner og lover. Og det er en god ting når det gjelder det å forhindre denne typen svindel.

I land med liten eller ingen kryptoregulering er det lettere for svindlere å komme unna med det. Bor man i et slikt land, skal man være ekstra forsiktig for å unngå å bli lurt ut av pengene sine på grunn av et uredelig automatisert handelssystem.

Det danske finanstilsynet har utstedt advarsel mot Crypto Engine 

Det danske finanstilsynet (FSA) har utstedt en advarsel mot Crypto Engine for mistanke om svindel.

Det er et tydelig tegn på at det er noe galt med denne kryptohandelsroboten, og man bør ikke investere med plattformen. Selv om det danske finanstilsynet kan ta feil, er det svært usannsynlig med tanke på alle de andre røde flaggene vi har nevnt så langt. Er Crypto Engine-svindel eller lovlig? Svindel, åpenbart.

Summary: Crypto Engine er en total svindel!

Som vi har sett i gjennomgangen av Crypto Engine, er plattformen 100% svindel. Det er så mange røde flagg som blir tydelige etter litt graving. Det er kanskje ikke bevis i seg selv, men når man ser på alle de røde flaggene, er det ganske åpenbart at vi har å gjøre med svindlere.

Flere nettsteder, identiske med denne svindelen, falske anmeldelser og artikler, samt falske adresser og til og med svindeladvarsler er et tydelig tegn på å holde seg så langt unna denne plattformen som mulig.

Hvis du ønsker å sikre deg en økonomisk uavhengig fremtid, anbefaler vi undersøkelse av kryptomarkedet. Og i tilfelle du ønsker å bruke en handelsplattform for kryptovaluta, bør du se på legitime roboter, slik som Trality, Cryptohopper, Coinrule, Bitsgap, osv. I motsetning til når man bruker Crypto Engine, er det faktisk mulig å gjennomføre lønnsomme handler når man bruker disse plattformer. 

Det siste vil vi understreke er det faktum at det ikke er noen grunn til å kaste bort tid, penger og nerver med umoralske forsøk på å lure brukere. Og det er nøyaktig det Crypto Engine gjør.

User expirience

F.A.Q

Ja, Crypto Engine er en svindel. Den er designet for å få deg til å tro at det er en handelsbot for kryptovaluta med målet om å få din personlige informasjon etter at du har opprettet en Crypto Engine-konto. Da ønsker de å få pengene dine også. Ikke gi svindlerne informasjonen din, ellers vil de begynne å plage deg med utallige oppkall.

Nei, handel med Crypto Engine er ekstremt farlig, som enhver Crypto Engine-kunde vil innse. Svindlerne vil innhente dine personlige data for å plage deg med telefonsamtaler og investeringsforespørsler.

Nei, du skal ikke investere med denne handelsroboten. Siden det er et uredelig nettsted som utgir seg for å være en kryptorobot, vil du bare tape penger og tid når du prøver å drive handel. Handel med Crypto Engine vil absolutt være ubehagelig. Selv om du ønsker å investere med Crypto Engine, er det ikke mulig, siden det egentlig ikke er mulig å investere med uredelige nettsteder som utgir seg for å være handelsroboter. I stedet vil alle dine investeringer gå rett inn i svindlernes lommer.

Crypto Engine er ikke en legitim kryptorobot. Det er en svindel som er designet for å se ut som en av de legitime automatiserte handelstjenestene på kryptovalutamarkedet, men det er kun uskyldige mennesker og nybegynnere som taper pengene sine. Styr unna nettstedet og velg en av de pålitelige automatiserte handelsplattformene i stedet.

 

 

'