Utforsk den nye automatiserte kryptovalutahandelsboten Cornix

Kryptovalutaer fortsetter å fange investorer sin oppmerksomhet over hele verden, og terskelen for å starte med handel ser ut til å være mindre avskrekkende enn mange kanskje tror. Faktisk er handel tilgjengelig for alle, en oppfatning som ytterligere forenkles med fremkomsten av automatiserte handelsplattformer.

Et verktøy du kanskje vil prøve er Cornix kryptovalutahandelsbot, en ny utfordrer som fanget min oppmerksomhet gjennom sin direkte tilnærming og løfte om tilgjengelighet, uansett ens handelserfaring. Cornix tilbyr et omfattende utvalg av handelsstrategier, kompatibilitet med ledende kryptovalutabørser (som Bybit, Binance, Huobi, Bitmex), gjennomsiktige operasjoner uten skjulte avgifter, og kundestøtte døgnet rundt – et virkelig tiltalende pakke.

Hva er Cornix-boten?

Hva er Cornix-boten?

Cornix-boten fremstår som et foretrukket valg for de som er tilbøyelige til automatisert handel eller ivrige etter å utforske det. Denne plattformen tilbyr en forenklet tilnærming for å utføre kryptovalutahandelssignaler, tilgjengelig både fra din smarttelefon og datamaskin. Den letter smidig integrasjon med dine kryptovalutabørskontoer, enten gjennom API-nøkler eller et enkelt klikk på det tilsvarende børsikonet, inkludert populære plattformer som Bybit og Binance.

Hvordan fungerer Cornix-handel?

Cornix-handel skiller seg fra tradisjonelle handelsmetoder, som ofte krever konstant årvåkenhet og manuelt inngrep. Hjørnesteinen i Cornix» tilnærming er dens integrasjon med Telegram- og Discord-kanaler. Disse kanalene er rike kilder til handelssignaler generert av erfarne handelsmenn, som gjør det mulig for brukere å dra nytte av lønnsomme muligheter og begrense tap uten behov for kontinuerlig overvåking. En alternativ strategi på Cornix-plattformen involverer bruk av en Dollar-Cost Averaging (DCA)-bot. DCA-strategien innebærer å dele det totale investeringsbeløpet over flere kjøp for å gjennomsnittlig kjøpesum, og dermed redusere de negative effektene av markedsvolatilitet på den totale investeringen. Fleksibiliteten til Cornix-boten tillater brukere å bytte mellom strategier, gå tilbake til tidligere metoder eller utforske ytterligere handelskanaler når som helst, og tilbyr en skreddersydd handelsopplevelse. Den 14-dagers prøveperioden som Cornix tilbyr er rikelig med tid for brukere å bli kjent med plattformens funksjonaliteter.

Oppsummering av fordeler og ulemper med Cornix kryptovaluta handelsbot

Cons

Kvaliteten og påliteligheten til signalene fra traderne man følger kan variere
Innebærer fortsatt risiko for tap, siden gevinster ikke kan garanteres i kryptohandel
Krever en del oppsett og konfigurasjon for å koble til børskontoer og Telegram
Begrenset antall API-tilkoblinger i de rimeligste pakkene
Den fulle funksjonaliteten krever årlig abonnement

Pros

Tilgjengelig for alle, uavhengig av handelserfaringsnivå
Tilbyr automatisert handel ved å følge signaler fra erfarne tradere på Telegram/Discord
Integrerer med ledende kryptobørser som Bybit, Binance, Huobi, Bitmex
Gjennomsiktig prising uten skjulte avgifter
24/7 kundestøtte
14-dagers prøveperiode for å teste plattformen
Flere lag med sikkerhetstiltak for å beskytte brukernes midler og data
Mulighet for å kopiere offentlige handelsbots som har vist seg å være effektive
Brukervennlig grensesnitt

Cornix-handel forklart

Når du registrerer deg for Cornix og kobler til din kryptovalutabørs konto, blir du presentert med to hovedhandelsalternativer: å følge en gruppe eller kopiere en DCA-bot. Med en 14-dagers prøveperiode er du fri til å teste enten strategi og kan senere inkorporere ytterligere metoder som ønsket. Her er hva hver metode innebærer:

Følg en Gruppe

Å velge alternativet «Følg en gruppe» lar deg automatisk replikere handelssignalene fra Telegram/Discord-kanaler du velger. Denne metoden tilbyr flere fordeler:

 • Automatisk Kopiere Eksperthandlere: Dra nytte av erfarne traders ekspertise ved å automatisk utføre deres anbefalte handler.
 • Flere Symboler & Handelsstrategier: Tilgang til et mangfold av kryptovalutaer og strategiske tilnærminger for å handle dem.
 • Umiddelbar Handelsutførelse: Handler initieres i samme øyeblikk som signaler publiseres på kanalen.

Handelssignaler er i bunn og grunn anbefalinger om når man skal kjøpe eller selge spesifikke kryptovalutaer, ofte basert på teknisk analyse, aktuelle nyheter, og det generelle markedsscenarioet. Disse signalene, når de publiseres på kanalen, kan enten manuelt følges gjennom plattformens «Følg»-knapper eller automatisk utføres ved å aktivere automatisk handel for den valgte kanalen. Signalene kan komme med avanserte handelsinnstillinger, som stopp-tapsgrenser eller betingede terskelordrer, for å forbedre handelsresultatene.

Kopiere en DCA-bot

Å velge DCA-bot strategien innebærer automatisert kjøp av kryptovalutaer til markedspris med ytterligere kjøp når prisen faller, i hensikt å selge med fortjeneste når prisene stiger eller begrense tap hvis et forhåndsdefinert stopp-tap nås. Denne syklusen gjentas med hver handelsavslutning, enten det er gevinsttaking eller stopp-tapshendelse. Å velge denne metoden tilbyr:

 • Kjøp Lavt, Selg Høyt, Automatisk: Utbytte automatiske transaksjoner for å kapitalisere på prisbevegelser.
 • Et Bredt Utvalg av Testede Bots: Tilgang til en rekke bots som er testet og verifisert for deres ytelse.
 • Tilpasningsdyktig til Markedsforhold: Botene er designet for å søke suksess uavhengig av markeds trender.

Opprett en konto på Cornix

Opprett en konto på Cornix
 • Besøk den offisielle Cornix-nettsiden: Naviger til Cornix sin nettside. Bruk vår Cornix kampanjekode for å få rabatt på årlige abonnementer.
 • Registreringsdetaljer: Angi ditt navn og e-postadresse i de angitte feltene.
 • Velg et passord: Velg et sterkt passord for å sikre kontoen din.
 • Opprett konto: Klikk på «Registrer»-knappen for å opprette kontoen din.
 • E-postverifisering: Sjekk e-posten din for en 6-sifret verifiseringskode fra Cornix, og send inn denne koden som instruert for å fullføre registreringsprosessen.
 • Koble til din utvekslingskonto

Etter at du har konfigurert Cornix-kontoen din, er det neste kritiske steget å koble til din foretrukne kryptovalutabørs konto, noe som kan gjøres enten gjennom Quick Connect-funksjonen for børser som Bybit eller Binance eller manuelt med API-nøkler.

Bruke API-nøkler for tilkobling

API-nøkler letter kommunikasjonen mellom Cornix og din kryptovalutabørs konto, noe som tillater Cornix å utføre handler på dine vegne.

For Bybit-brukere:

 • Hvis du setter opp en tilkobling til Bybit, her er hvordan du genererer og bruker API-nøkler:
 • Logg inn på Bybit: Logg inn på din konto på Bybit-plattformen.
 • Tilgang til API-håndtering: Klikk på din brukerikon i øvre høyre hjørne, velg deretter «API» og «Opprett ny nøkkel» fra nedtrekksmenyen.
 • Innstillinger for Cornix: Når du oppretter en ny nøkkel, velg «Koble til tredjepartsapplikasjoner», og velg «Cornix» fra nedtrekksmenyen for applikasjonsnavn.
 • Tillatelser: Sørg for at du velger «Les-Skriv»-tillatelser. Dette lar Cornix utføre handler (skrive) samt lese dine kontodetaljer.
 • Angi tilgangsrettigheter: Under Kontrakter, merk av for «Ordrer» og «Posisjoner» for å definere omfanget av handlinger Cornix kan utføre.
 • Fullfør opprettingen av API-nøkkel: Klikk på «Send» og angi din tofaktorautentiseringskode (2FA) for å sikre prosessen.
 • Integrer med Cornix: Kopier den genererte API-nøkkelen og den hemmelige nøkkelen, og lim dem inn i de tilsvarende feltene i Cornix for å etablere tilkoblingen.
 • Ved å følge disse trinnene, vil du være godt på vei til å utnytte Cornix for automatisert kryptovalutahandel, enten du ønsker å følge ekspert handelssignaler eller bruke DCA-bots for å håndtere dine investeringer.

3 primære API-slots

Å betale årlig gir ikke bare en betydelig rabatt, men er også i tråd med et langsiktig engasjement for å bruke Cornix» tjenester, noe som gjør det til et kostnadseffektivt alternativ for seriøse handlere. Hvert pakke er designet for å romme ulike handelsvolumer og strategier, fra den tilfeldige handleren som starter med startpakken til den mer erfarne og krevende handleren som kan velge premium-pakken for å utnytte ubegrensede handelsmuligheter.

Cornix 14-dagers demoperiode

Cornix 14-dagers demoperiode

For å maksimere fordelene med 14-dagers demoperioden med Cornix-boten, anbefales det å følge en strukturert metode ved å fullføre fem nøkkeltrinn. Denne strukturerte veien introduserer deg ikke bare for Cornix» kjernefunksjoner, men sikrer også at du får praktisk erfaring med dens ulike funksjoner. Her er en oppsummering av trinnene for å fullt ut dra nytte av Cornix» demoversjon:

Aktiver Auto-Handel

 • Formål: Sett opp din første signalbot for auto-handel.
 • Handling: Naviger gjennom brukergrensesnittet for å skape en signalbot som automatisk vil utføre handler basert på angitte kriterier eller mottatte signaler.

Opprett Din Første Handel

 • Formål: Begynn å handle med Cornix for å forstå hvordan handler utføres innenfor plattformen.
 • Handling: Følg oppfordringene for å initiere din første handel, bli kjent med handelsgrensesnittet og de tilgjengelige alternativene.

Koble til En Annen Børs

 • Formål: Lær å håndtere flere børskontoer innen Cornix.
 • Handling: Legg til en annen kryptobørs konto til din Cornix-profil, noe som gjør det mulig for deg å diversifisere dine handelsstrategier over forskjellige plattformer.

Utforsk Markedsplassen

 • Formål: Oppdag Signalsgruppene som er integrert med Cornix.
 • Handling: Besøk Markedsplassen-seksjonen for å bla gjennom Signalsgrupper som har samarbeidet med Cornix, og tilbyr et bredt utvalg av handelssignaler for forskjellige strategier og preferanser.

Utforsk de Offentlige Botene

 • Formål: Undersøk og kopier offentlige boter.
 • Handling: Dykk inn i utvalget av offentlige boter som har vist seg å være effektive, noe som lar deg enkelt adoptere suksessfulle strategier i din handel.

Kom i gang med Telegram

Kom i gang med Telegram

Hvis du har valgt metoden «Følg en gruppe» for å handle med Cornix, er integreringen av din Telegram-konto et avgjørende skritt. Dette muliggjør for deg å legge til og følge handelssignaler fra Telegram-grupper direkte. Her er hvordan du kan registrere deg for Cornix krypto Telegram-bot og koble din Telegram til Cornix:

Generer din UUID:

 • Innenfor Cornix-plattformen, finn og klikk på alternativet «Skaff UUID». Denne UUID-en (Universelt Unik Identifikator) er nødvendig for å lenke din Cornix-konto med din Telegram.
 • Etter å ha klikket på «Skaff UUID», har du muligheten til å klikke på «Gi meg en UUID» eller du kan direkte sende kommandoen /connect_web til Cornix trading-bot på Telegram (@cornix_trading_bot).

Angi UUID på Nettstedet:

 • Når du harmottatt din UUID, gå tilbake til Cornix-nettstedet der du opprinnelig klikket på «Skaff UUID» og angi UUID-en du fikk.

Verifiser din Telegram-konto:

 • Etter å ha angitt UUID-en på Cornix-nettstedet, trenger du å fullføre verifiseringsprosessen på Telegram. Cornix trading-bot vil sende en 6-sifret kode til din Telegram-konto.
 • Angi denne 6-sifrede verifiseringskoden tilbake på Cornix-nettstedet eller som instruert for å fullføre koblingen mellom din Telegram og Cornix-kontoer.

Ved å følge disse trinnene vil du lykkes med å koble din Telegram-konto til Cornix, noe som muliggjør for deg å legge til og følge handelssignaler fra dine valgte Telegram-grupper. Denne integrasjonen forenkler prosessen med å motta og handle på handelssignaler, noe som gjør det mer effektivt og effektivt for brukere som foretrekker handelsstrategien «Følg en gruppe».

Cornix bot støttede børserCornix-bot støttede børser

Cornix» kompatibilitet med noen av verdens ledende kryptobørser understreker dens fleksibilitet og bekvemmelighet for brukere. Støttede børser inkluderer industrigiganter som Binance, Kucoin, OKX, BitMex og Huobi, blant andre. Dette brede utvalget av støttede plattformer betyr at brukere kan integrere sine eksisterende børskontoer med Cornix, forbedre sine handelsstrategier med automatiserte verktøy og signaler.

Sikkerhet for Cornix autohandelsbot

Cornix er virkelig designet med fokus på sikkerhet og inkluderer flere lag av beskyttelse for å sikre brukernes midler og personlige informasjon. Her er noen av sikkerhetstiltakene Cornix bruker:

Krypterte nøkler

Cornix bruker kryptering for API-nøkler, som er nødvendige for å utføre handler på dine vegne på de tilkoblede børsene. Denne krypteringen sikrer at nøklene dine er beskyttet mot uautorisert tilgang.

To-faktor autentisering (2FA)

2FA legger til et ekstra lag med sikkerhet til din Cornix-konto og krever en sekundær form for verifisering (vanligvis en kode sendt til din mobile enhet) i tillegg til passordet ditt. Dette gjør det mye vanskeligere for uautoriserte brukere å få tilgang til kontoen din.

Hvitelisting

Hvitelisting av IP-adresser eller uttaksadresser er en annen sikkerhetsfunksjon som Cornix støtter. Dette betyr at selv om noen skulle få tilgang til kontoen din, ville de ikke kunne trekke midler til en ikke-godkjent adresse.

Risiko for tap

Mens Cornix tilbyr robuste sikkerhetstiltak for å beskytte kontoen din og data, er det viktig å forstå at handel med kryptovaluta innebærer iboende risikoer, og Cornix bot kan ikke beskytte mot tap relatert til markedet. Handelens natur innebærer at gevinster ikke kan garanteres, og det er alltid et potensial for tap, uavhengig av verktøyene eller signalene som brukes.

Velge handelssignaler

Cornix fungerer som en plattform for å følge handelssignaler fra forskjellige eksperter via Telegram, men disse signalene bør ikke anses som feilfrie anbefalinger. Siden Cornix kan integreres med enhver kanal, kan kvaliteten og påliteligheten til disse kanalene variere betydelig. Derfor er det avgjørende å nøye undersøke og vurdere alle handelssignalkanaler før man abonnerer og følger deres signaler.

Cornix kundestøtte

 • 24/7 Tilgjengelighet: Cornix forstår kryptovalutamarkedets døgnåpne natur, derfor er deres supportteam tilgjengelig til alle tider for å hjelpe med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha.
 • Personlig Støtte: Supportteamet hos Cornix er kjent for sin skreddersydde tilnærming, noe som sikrer at hjelpen som tilbys ikke bare er rask, men også spesifikt adresserer de unike behovene og spørsmålene til hver bruker.
 • Løsning av Tekniske Problemer: Hvis du møter på tekniske vanskeligheter, er Cornix» supportteam dyktige i å undersøke disse problemene, identifisere og reprodusere feil, og deretter formidle dem til utviklingsteamet for løsning. Dette sikrer at plattformen fortsetter å fungere jevnt for alle brukere.
 • Bro Mellom Brukere og Produktteam: Tilbakemelding fra kunder er uvurderlig, og Cornix» supportteam spiller en kritisk rolle i å samle og formidle denne tilbakemeldingen til produktteamet. Dette inkluderer både feilrapporter og forespørsler om funksjoner, noe som bidrar til å forme og forbedre Cornix basert på brukerinnsikt.

Sluttanke om Cornix

Sluttanke om Cornix

Cornix bot lever virkelig opp til sine løfter og tilbyr en plattform som demokratiserer handel med kryptovaluta:

Tilgjengelighet for Alle: Med vekt på at hvem som helst kan handle med krypto, tilbyr Cornix en brukervennlig plattform som forenkler handelsprosessen, gjør den tilgjengelig for individer uavhengig av deres erfaring.

Prioriterer Sikkerhet: Sikkerheten til brukernes midler er en topp prioritet for Cornix. Plattformen benytter ulike sikkerhetstiltak for å beskytte brukernes investeringer og personlige informasjon, noe som sikrer et sikkert handelsmiljø.

Kunnskapsdeling: Cornix fremmer et fellesskap der nybegynnere enkelt kan lære av erfarne handlere. Ved å muliggjøre for brukere å kopiere ekspertenes handelsstrategier med bare noen få klikk, gir Cornix sine brukere kunnskap og verktøy for bedre handelsbeslutninger.

Sammenfattende ikke bare letter Cornix bot automatisert handel med kryptovaluta, men sikrer også et støttende, sikkert og opplærende miljø for sine brukere. Med sitt engasjement for kundetilfredshet, kontinuerlig forbedring og en plattform som betjener handlere på alle nivåer, utmerker Cornix seg som et pålitelig verktøy innen kryptovalutahandelsrommet.

Cornix handelspakker

Cornix tilbyr trinnvis prissetting for sine handelsplaner, designet for å møte de forskjellige behovene og preferansene til kryptohandlere. Å velge en årlig betalingsplan gir brukerne en betydelig rabatt på 33%, noe som tilsvarer å få fire måneders tjeneste gratis. Her er en omfattende oversikt over prissettingen og funksjonene som er inkludert i hvert Cornix-pakke:

Startpakke
Månedspris: $24.9
Årlig Rabatt: 33% rabatt, tilsvarer 4 måneders fri bruk
 • Ubegrensede aktive manuelle handler
 • 2 aktive signalhandler
 • 1 autohandelsgruppe
 • 2 aktive signalboter
 • 2 aktive gridboter
 • 2 aktive DCA-botter
 • 2 aktive TradingView-botter
 • 1 primært API-slot
Get Started
Avansert Pakke
Månedspris: $44.9
Årlig Rabatt: Samme 33% rabatt
 • Ubegrensede aktive manuelle handler
 • 10 aktive signalhandler
 • 2 autohandelsgrupper
 • 5 aktive signalboter
 • 3 aktive gridboter
 • 5 aktive DCA-botter
 • 3 aktive TradingView-botter
 • 2 primære API-slots
Get Started
Premium Pakke
Månedspris: $89.9
Årlig Rabatt: Også nytter av en 33% rabatt
 • Ubegrensede aktive manuelle handler
 • Ubegrensede aktive signalhandler
 • Ubegrensede autohandelsgrupper
 • Ubegrensede aktive signalboter
 • Ubegrensede aktive gridboter
 • Ubegrensede aktive DCA-botter
 • Ubegrensede aktive TradingView-botter
Get Started

User expirience

Sikkerhet
5.0
Brukervennlighet
4.0
Brukergrensesnitt/brukererfaring
5.0
Minimumsdepositum og betalingsalternativer
4.0
Demokonto
5.0
Støtte og veiledninger
4.0
Fortjeneste
5.0
Totalvurdering
5.0

Tilbakemelding fra brukere om Cornix

Jeg har brukt Cornix i et par måneder nå, og så langt har det vært en positiv opplevelse. Oppsettprosessen var litt komplisert, spesielt å koble Telegram-kontoen min. Men så snart det var på plass, var det enkelt å finne gode signalgrupper å følge. Jeg liker spesielt muligheten til å kopiere offentlige bots som allerede har bevist seg.

Kundestøtten har også vært veldig responsiv de få gangene jeg har hatt spørsmål. De er tilgjengelige døgnet rundt, noe som er viktig med tanke på det høye tempoet i kryptomarkedet.

Selv om jeg fortsatt må være forsiktig og gjøre min egen research, føler jeg at Cornix gir meg et fortrinn og sparer meg mye tid sammenlignet med manuell handel. Det er absolutt verdt prisen for årlig abonnement for min del. Men jeg vil råde nye brukere til å utnytte prøveperioden fullt ut for å bli komfortabel med plattformen før de forplikter seg.

F.A.Q

Ja, Cornix tilbyr en 14-dagers gratis prøveperiode der du kan teste ut ulike handelsmetoder, legge til strategier, koble deg til markedsplassen, lære mye om handel og kontakte kundeservice når som helst.

Bybit, Binance, Binance Futures, Kucoin, Kucoin Futures, OKX, Huobi og Bitmex.

Kostnaden varierer avhengig av pakken du velger. Fra en Startpakke for $24,9/månedlig eller $16,6/årlig, til en Premium for $89,9/månedlig eller $59,9/årlig.

Ja, Cornix er sikker fordi botten bruker krypterte nøkler, tofaktorautentisering (2FA), hvitelisting og andre tiltak for å beskytte pengene dine.

Ja, Cornix kan kobles til dine Binance- og Binance Futures-kontoer.

'