Cryptohopper – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Cryptohopper kryptobot: komplett analyse av appen og veiledning

Cryptohopper er en nederlandbasert halvautomatisert app for kryptohandel. Den har hjulpet folk med kryptohandel siden 2017. Nåværende antall brukere som stoler på Cryptohopper er mer enn 140 tusen, og antallet fortsetter å vokse

Cryptohopper handelsbot: det viktigste

Det som er spesielt med Cryptohopper er at den passer for alle kompetansenivåer. Dermed tilbyr den full automatisering av handelen for nybegynnere og kun delvis automatisering for avanserte brukere.

Cryptohopper garanterer tilstrekkelig likviditet gjennom kompatibilitet med de åtte største kryptobørsene (inkludert Binance og Coinbase PRO).

For å bruke Cryptohopper er det ikke nødvendig å sette inn penger direkte på plattformen. Den fungerer som en tredjepartsapp som kan integreres med andre APIer for utveksling som personen bruker og handler med midler som er satt inn der. Så langt er den kompatibel med de åtte mest estimerte børsene (K, Binance, Huobi og andre).

Det er ikke noe minimumsdepositum på Cryptohopper, selv om beløpet på €300 anbefales slik at systemet kan balansere mellom flere transaksjonsrisikoer og oppfylle minimumskravene.

De nye brukerne kan komme i kontakt med Cryptohopper-fellesskapet via Reddit-, Telegram- eller Discord grupper, tilgjengelig på nederlandsk, fransk, spansk og portugisisk, i tillegg til engelsk.

Registreringsprosess på Cryptohopper

Trinn 1 – Opprett en konto. Som vanlig må nye brukere oppgi navn, e-postadresse og telefonnummer for å opprette en konto. E-postbekreftelsen er også nødvendig på dette trinnet.

Trinn 2 – Kontooppsett. Ved opprettelsen må brukeren angi nøklene til deres API for utveksling og angi noen grunnleggende konfigurasjonsdetaljer. Oppsettsveiviseren hjelper brukere med denne prosessen og gir all nødvendig informasjon og veiledninger for å gjøre prosessen sømløs. Å sette opp tofaktorautentisering er sterkt anbefalt.

Trinn 3 – Registrer deg for Signallers. Etter å ha opprettet og satt opp kontoen, er neste trinn å gå til Cryptohopper Marketplass og registrere deg for noen av bot-malene (også kjent som signallers).

Gjennomgang av Cryptohopper-appens funksjoner 

Cryptohopper er tilgjengelig på både desktop og mobiltelefon/nettbrett (Android og iOS) versjoner.

Bortsett fra funksjoner for full eller delvis automatisering, er noen av de viktigste funksjonene til Cryptohopper Pre-live testing og Markedsplass-alternativer.

Pre-live testing lar brukere teste sine programmerte boter, uten risiko for reelle tap.

Alternativet markedsplass er en annen interessant Cryptohopper-funksjon. Nemlig, hvis en bruker ikke vil bruke appens forhåndsdefinerte boter, eller sette parametrene selv, kan de kjøpe botinnstillinger fra andre brukere på Cryptohopper markedsplass. Det er også mulig å tilpasse disse innstillingene.

Selvfølgelig er det en risiko å bruke andres strategier, men dette er også en fin måte å dra nytte av fellesskapet samlet rundt denne plattformen. For å redusere risikoen, er det her en detaljert oversikt over effektiviteten til bot og dens skapers brukervurderinger.

I tillegg, siden data er avgjørende for vellykket handel, gir Cryptohopper innsikt i noen nøkkelanalyser. Disse inkluderer Absolute Price Oscillator (APO), Hull Moving Average, Elder Ray og 130 tekniske indikatorer til.

Investering med Cryptohopper: tips og triks

Hvis brukeren bestemmer seg for full automatisering, er de mest fremtredende funksjonene til deres disposisjon Bull and Bear Market, og Consolidation Periods.

Bull Market-funksjonen gjør det mulig for brukeren å beskytte tidligere gevinster og forhindre tap i tider da prisene på visse krypto fortsetter å vokse. På den andre siden er Bear Market-funksjonen der for å gjenkjenne de fallende prisene, og muligens avslutte en handel i tilfelle negative tendenser. Når markedet er inne i en konsolideringsperiode, kan det være spesielt vanskelig å forutsi tendenser og handle effektivt. Det er der funksjonen Consolidation Periods kommer inn i bildet, siden den oppdager muligheter for mikrofortjeneste og unngår risiko for tap.

Når det gjelder brukere som føler seg trygge nok til å bruke semiautomatisert Cryptohopper, må de gjøre litt programmering. Cryptohopper-boten programmeres ved å stille inn ønskede IF/THEN-scenarier, og passende triggere for å aktivere dem.

Selv om brukeren bør ha kunnskap om DeFi for å programmere den, forventes de ikke å være utviklere. Cryptohopper har utviklet et enkelt dra-og-slipp-grensesnitt for å hjelpe brukere med å sette sin personlige bot med minimal innsats.

Er Cryptohopper legitim eller en svindel? – Vår dom

Cryptohopper er en legitim applikasjon, med en langvarig tradisjon og en solid base av lojale forbrukere. Den passer for både nybegynnere og avanserte brukere og har en rekke originale funksjoner som ikke er tilgjengelige andre steder. Hvis vi ser bort fra feilen i den siste oppdateringen, som mest sannsynligvis vil bli rettet, er dette en nesten feilfri plattform.

Ofte stilte spørsmål om sjekking om handelsbot er svindel

Det er en rekke kriterier basert på hvilke vi estimerer om en bot er legitim eller en svindel. Noen av de viktigste er tilgjengelige funksjoner, lisenser, opprinnelsen til appen og tilbakemeldinger fra kunder.

Ytterligere detaljer som det offisielle nettstedet, hvor lenge en virksomhet har vært i drift, og tidligere sikkerhetsbrudd, tas også i betraktning.

Sikkerhet, lisensiering og priser

Det faktum at Cryptohopper ikke krever midler går til fordel for dens sikkerhet. I tilfelle hackerangrep vil ikke hackerne kunne samle inn penger siden boter ikke har tilgang til dem.

Videre, selv om selskapet er hemmelighetsfull om navnene som står bak prosjektet, er selskapet selv lovlig og er registrert i Amsterdam, Nederland. Dessuten er Cryptohopper listet opp blant de tre beste kryptohandelsbotene i 2021 av noen kryptonettsteder.

Likevel er det verdt å legge merke til at Cryptohopper ikke har blitt lisensiert av noen finansmyndighet så langt. Likevel gir det faktum at det har blitt registrert hos det nederlandske handelskammeret en viss tillit.

Cryptohopper tilbyr fire prisplaner:

 • Pioneer (gratis). Den inkluderer funksjoner slik som opptil 20 handelsposisjoner, manuell handel og porteføljestyring
 • Explorer ($19/måned). Opptil 80 posisjoner, 2 triggere, 15 utvalgte mynter og mer. Denne planen har også en 7-dagers gratis demoversjon.
 • Adventurer ($49/måned). Med denne planen kan brukeren ha opptil 200 posisjoner, 50 mynter, børsarbitrasje, osv.
 • Hero ($99/måned). Bortsett fra muligheten til å handle med 75 mynter og ha opptil 10 triggere, tilbyr denne planen Algorithm Intelligence, Market making, og Market arbitrage funksjoner.

Det er mulig å betale for abonnementer kun via PayPal eller med enkelte kryptovalutaer (Bitcoin, Bitcoin Cash, Monero, Litecoin, Ripple, Zcash og Dash).

Pioneer
Free
Ingen betalingsopplysninger kreves

Ubegrensede kopiroboter, pluss:

 • 20 åpne stillinger / utveksling
 • Porteføljeforvaltning
 • Gratis manuell handel på alle børser
Get Started
Explorer
$24.16/mo
Du sparer $58 årlig!

Alt fra Pioneer

 • 80 åpne stillinger / utveksling
 • 10 min strategiintervallsjekker
 • Skann markeder med kraften til 15 roboter
 • 2 hendelsesbaserte utløsere
 • Backtesting
 • Strategidesigner
 • Papir (simulert) handel
 • Handelssignaler (Signaler)
Get Started
Adventurer
$57.5/mo
Du sparer $138 årlig!

Alt fra Explorer

 • 200 åpne stillinger / utveksling
 • 5 min strategiintervallsjekker
 • Skann markeder med kraften til 50 roboter
 • 5 hendelsesbaserte utløsere
Get Started
Hero
$107.5/mo
Du sparer $258 årlig!

Alt fra Adventurer

 • 500 åpne stillinger / utveksling
 • 2 minutters strategiintervallsjekker
 • Skann markeder med kraften til 75 roboter
 • 10 hendelsesbaserte utløsere
 • A.I. strategier og A.I-designer
 • Alle mynter for handelssignaler
 • Market Making & Arbitrage
 • Ekstra tekniske indikatorer
Get Started

User expirience

Sikkerhet
5.0
Brukervennlighet
4.0
Brukergrensesnitt/brukererfaring
4.0
Minimumsdepositum og betalingsalternativer
5.0
Demokonto
5.0
Støtte og veiledninger
5.0
Fortjeneste
5.0
Totalvurdering
5.0

Tilbakemelding fra brukere om Cryptohopper

Det er mulig å kontakte Cryptohopper kundeservice via flere kanaler: via støtteseksjonen, eller via Twitter eller Telegram.

Ytterligere støtte er gitt gjennom Cryptohopper-fellesskapet, i delen Ofte stilte spørsmål og videobiblioteket tilgjengelig i delen Cryptohopper Academy.

Ifølge kundeanmeldelser er Cryptohopper definitivt godt anbefalt. Rangeringen på Apple Store er 4,3, mens den på Google Play er 3,2. De betydelig lavere rangeringene på Google play kommer fra den nylige oppdateringen, som åpenbart hadde en feil og dermed skadet brukeropplevelsen for Android-enheter.

F.A.Q

Ja, Cryptohopper er en sikker plattform du kan bruke.

Det er ikke så mange ulemper med Cryptohopper. Med unntak av den manglende lisensen, er Cryptohopper sannsynligvis blant de bedre handelsbotene på nettet.

Ja det kan det. Vi må understreke at det meste av reell fortjeneste nesten aldri oppnås ved bruk av handelsbot.

'