Crypto Trader – kryptohandelsbot- anmeldelse av tradere

Hvordan Crypto Trader brukes: Full anmeldelse – Hva er det, og hvordan kan mistenkelig aktivitet sjekkes?

Når man ønsker å investere sine penger, skal man alltid dobbelt- og trippelsjekke all informasjonen man har, som vi vil demonstrere i denne Crypto Trader-anmeldelsen.

Man skal aldri investere sine hardt opptjente penger hvis man ikke er kjent med selskapet man investerer i. Når man kommer over en mulighet, må man gjøre litt undersøkelse. Men hvor begynner man? Og enda viktigere, hvordan ser man etter noe mistenkelig?

Crypto Trader – en fortelling som høres (og ser) altfor kjent ut

Har du noen gang snublet over noe som føles som om du allerede har sett det før? Vi har undersøkt Crypto Trader-handelsboten. Nettstedet deres ser nesten identisk ut med kryptohandelsbotene til både Yuan Pay og Bitcoin Buyers.

Crypto trader nettsted
Bitcoin buyer nettsted
Yuanpay gruppe nettsted

Og det er det første røde flagget. Det ser ut til at mange av svindlene med kryptohandelsroboter er koblet. Det ser også ut til at en viss gruppe mennesker (det er neppe mulig at det bare er én person bak den) lager disse nettsidene, og endrer bare litt design og tekst. Her er noen av dem:

Flere domener 

Et annet tema for disse svindlene er at ett nettsted har flere domener. Vi har klart å finne 4 forskjellige nettsteder for Crypto Trader, men det kan være flere.

første siden til Crypto Trader
andre siden til Crypto Trader
skjermbilde av kryptohandler
krypto trader lignende nettsted layout

Nå tenker du kanskje at bare én av disse er en legitim kryptohandelsbot, mens andre nettsteder er bare svindelkopi. Faktisk utnytter handelsroboten nøyaktig samme markedsføringsteknikk som en rekke andre svindlende kryptoroboter vi har advart om:

De offisielle nettsidene til Crypto Trader 

Man fortsetter med å lese om lisenser, sikkerhetsprotokoller, obligatorisk innskudd, gebyrer, demoalternativer, støtte og andre funksjoner de lover.

De tilbyr en enkel registreringsprosess, et demo-opplæringsalternativ og support 24 timer i døgnet. Det er flere valg når det gjelder å gjøre uttak: kreditt- og debetkort, e-lommebøker og bankoverføringer.

Man skal sette inn 250 $ for å kunne begynne å handle. Det er ingen registreringsgebyr eller andre skjulte kostnader som de stolt oppgir på alle nettstedene sine bortsett fra én. På den siste krever de 2 % provisjon på fortjeneste.

Det er klart at det er kostbart bare å utvikle den typen algoritme som trengs for å overvåke og utføre handel. Noen som tilbyr deg det gratis, er rett og slett ikke et levedyktig alternativ. Det burde være ditt andre røde flagg.

De oppgir også at de har en mobilapp, men prøver du å finne den i Google Store, kommer den tom ut. (Det er en annen app med lignende navn, men det er en handelssimulator, ikke en kryptobot.)

Villedende valg av ord 

På en av nettsidene deres er det oppgitt at handelsboten er utstyrt med «6 mest kjente handelsindikatorer og 7 forskjellige tidsrammer». For en nybegynner i bransjen kan det høres overbevisende ut, men erfarne fagfolk vet at dette bare er meningsløse ord.

Ja, det er handelsindikatorer, slik som On-Balance Volume (OBV), Moving Average Convergence Divergence (MACD), Relative Strength Index (RSI), etc. Disse overvåkes og brukes av handelsmenn for å indikere når de skal gå inn i en handel, og når de skal sitte og vente.

Kryptoroboter kan også overvåke dem, og når de oppdager en åpning, foretar de handel på dine vegne. Men en veldig viktig ting å merke seg her er at kriteriene skal først settes opp og må oppfylles for at robotene skal gjøre dette. Så, ordlyden som brukes på nettstedet deres er bare ment å lure deg.

En annen villedende informasjon er at de bruker SSL-sertifikatet for å beskytte dataene dine. Dette sertifikatet krypterer kommunikasjonen mellom deg og nettstedets server.

Dette gjør det nesten umulig for hackere å få tilgang til kommunikasjon, men betyr ingenting hvis folk som ønsker å misbruke informasjonen din allerede har lurt deg til å gi den.

Ingen adresse på noen av nettsidene til Crypto Trader 

Leser man «Om oss» nøye, på nettsidene der det er en, vil man legge merke til at de ikke gir noen vesentlig informasjon. Dessuten er adressen til hovedkontoret deres ingen sted å finne.

Men hvis man søker etter dem på Trustpilot, vil man se at en adresse er oppført. Imidlertid ser det ikke ut til at den offisielle britiske regjeringens nettside finner noe selskap med samme eller lignende navn oppført på adressen.

falsk adresse til Crypto Trader-kontoret
ingen resultater funnet på gov.uk

Å ikke tilby noen kontaktinformasjon eller fysisk adresse er nesten alltid et tegn på svindel, akkurat som med andre lignende svindel:

Forskjellige logoer

Videre kan man legge merke til at logoene ikke stemmer overens på deres Trustpilot-side.

første logo til Crypto Trader

Riktignok kan hvem som helst legge ut innlegg på Trustpilot, men de fleste anerkjente selskaper har matchende logoer og krever eierskap til virksomheten for å ha kontroll. Det er ikke tilfellet med Crypto Trader.

Falske kjendisanbefalinger 

En annen smart villedende strategi for å skape tillit er å ha støtte fra kjendiser. De brukte nok en gang svikefullt språk for å fremstå som om de ble støttet av Elon Musk, Martin Lewis og Gordon Ramsay.

Falske kjendisanbefalinger fra kryptohandler

Faktisk er det bare spekulasjoner, og språket er veldig listig, så de kan ikke bli saksøkt. Men ingen av de nevnte prominente personene har faktisk støttet Crypto Trader.

Mistenkelige positive anmeldelser på Trustpilot 

Flere ganger kan nettsteder som Trustpilot hjelpe deg å lære hvem du gjør forretninger med. Disse nettstedene tilbyr andres erfaringer for å hjelpe deg med å finne ut om et selskap er uredelig eller anerkjent.

Dessverre har svindlerne funnet ut av dette og bruker nå en hær av roboter for å legge ut falske positive anmeldelser om dem. Du kan ofte se disse anmeldelsene etter to svært særegne regler:

  1. Det er nesten alltid bare den ene anmeldelsen; og
  2. Den er positiv, men uten noen konkret bevis eller informasjon.

Bare ta en titt på følgende eksempler:

Falsk positiv Trustpilot-anmeldelse
Falsk Trustpilot-anmeldelse

Men hvis man ser nøye etter negative anmeldelser, får man ofte et atferdsmønster som kan hjelpe en med å finne ut om alt virkelig er svindel.

Ekte Trustpilot-anmeldelser av Crypto Trader
Ekte Trustpilot-anmeldelser av Crypto Trader
Ekte Trustpilot-anmeldelse av Crypto Trader

Som du kan se, har disse personene flere anmeldelser på Trustpilot som, til å begynne med, gir dem troverdighet. Så beskriver alle hvordan de har blitt lurt i detalj.

Og nå har Trustpilot en ny funksjon for å hjelpe deg med dette, og det er verifisert bruker. Dette betyr at brukeren har oppgitt en form for bilde-ID til dem slik at man vet at det virkelig er den personen. Bare se etter den grønne haken i øvre høyre hjørne.

Ekte Trustpilot-anmeldelse av Crypto Trader

Vår dom: Crypto Trader er en svindel 

Vi har sjekket grundig og demonstrert i denne Crypto Trader-gjennomgangen at plattformen deres bare er ment for å lure deg. Det er flere domener, nettsteder som ser nøyaktig ut som andre svindelroboter for kryptohandel, falske anmeldelser og ikke engang har adresse oppført på nettstedet.

Hvis du gjør undersøkelsene dine ordentlig, vil du legge merke til at det er best å ikke kaste bort tid eller penger med dette selskapet og finne en anerkjent megler eller kryptobot. Selv om du ender opp med å betale noen avgifter, er det bedre enn å tape pengene.

User expirience

SIKKERHET
1.0
BRUKERVENNLIGHET
5.0
UI/UX
5.0
MINSTEINNSKUDD OG BETALINGSMULIGHETER
3.0
DEMOKONTO
1.0
STØTTE OG VEILEDNING
1.0
FORTJENESTE (IFLGE BRUKERANMELDELSER)
1.0
TOTALVURDERING
2.0

Crypto Trader er en av disse kryptohandelsrobotene som vil bidra til å gjøre deg rik og tjene penger selv når du er ute og gjør noe annet. Høres det for godt ut til å være sant? Vel, det er det sannsynligvis. La oss ta en titt på noen av funksjonene deres nettside tilbyr.

De gjorde en stor innsats når det gjelder design og brukervennlighet. Det ser profesjonelt og tiltalende ut og er ganske enkelt å navigere. Nå er det på tide å grave litt dypere.

F.A.Q

Nei, det er en plattform ment for å lure deg til å investere med dem, bare for aldri å se pengene dine igjen.

Det er det absolutt. Som vi har sett i denne artikkelen, er det mange bevis på at Crypto Trader er en svindel.

Nei, det er det ikke. De gir ingen konkret informasjon om sikkerhetsprotokoller, lisensiering eller underliggende algoritme.

Sannsynligvis ikke. Det er veldig risikabelt å investere med dette selskapet, siden du ikke vil kunne få pengene tilbake og vil ha kastet bort verdifull tid.

'