Trade Cannabis Stock – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Full anmeldelse: Handel med aksjer og krypto med Trade Cannabis Stock

Investere i hasjen? Det hørtes kanskje sprøtt ut for noen tiår siden, men nå er det virkeligheten.

Faktisk har verdien av marihuana-aksjer vokst kontinuerlig de siste årene. I 2021 var den estimerte verdien av cannabisindustrien rundt 26 milliarder dollar, og nedtelling. Som følge av dette vokser også antallet personer som er interessert i å investere i marihuanaaksjer.

Trade Cannabis Stock er en av de første handelsbotene i sitt slag. Men selv om den er veldig populær, var det forskjellige meninger om denne boten. Mens noen brukere trodde Trade Cannabis Stock var ganske nyttig, var andre overbevist om at det var en svindel. La oss undersøke hvilke av disse meningene var nærmere sannheten.

I likhet med kryptovalutaer krever handel med marihuanaaksjer kunnskap og erfaring. Mange investorer bruker automatiseringsverktøy for å akselerere læringskurven og maksimere fortjenestene. Dessverre blir mange av dem et lett bytte for grådige svindlere og deres lyssky CFD systemer for programvarehandel.

Sikkerhet
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/brukererfaring
70%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
100%
Demokonto
10%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
70%
Totalvurdering
50%

Trade Cannabis Stock: Fordeler og ulemper

fordeler

 • Integrerer ulike investeringsmuligheter

ulemper

 • Ingen kundestøtte
 • Ugjennomsiktig
 • Obskur nettside

Hovedårsaken til bekymring her er en absolutt mangel på åpenhet. Det er ikke mye informasjon om denne boten tilgjengelig på nettet. Vi vet nesten ingenting om teamet som står bak det, dens historie eller algoritme som driver plattformen. Imidlertid utforsket vi hva vi kunne, og dette er hva vi fant ut.

Trade Cannabis Stock etterforskning av handelsbot

Trade Cannabis Stock er en programvare som automatiserer kjøp og salg av Cannabis CFD-aksjer.

Dens algoritme overvåker kontinuerlig et stort antall handler som skjer på markedet, forutsier trender og skaper vinnende avtaler. Algoritmen forstår hvordan og når aksjer utløper og lager signaler og avtaler basert på disse spådommene.

Handelsstrategiene som gjøres tilgjengelige av Trade Cannabis Stock kan brukes til handel med cannabisaksjer så vel som krypto- og fiat-valutaer.

Minimumsdepositum for å begynne å handle med Trade Cannabis Stock er €250, nøyaktig samme mengde som andre lignende plattformer:

Når vi snakker om TCS offisielle nettsted, er den eneste informasjonen brukere får følgende:

 • registreringsskjema
 • mest populære cannabisaksjer
 • en kort forklaring på hva TCS er og hvordan det fungerer
 • ofte stilte spørsmål seksjon
 • tre 5-stjerners anmeldelser
 • kontaktlenke og personvernregler

Og det er det. Alt i alt virker nettstedet utdatert og uferdig, og det virker ikke som det presenterer et seriøst selskap.

Akkurat som andre plattformer av denne typen:

Sikkerhets- og Premiumplaner

Trade Cannabis Stock-nettstedet har bare én landingsside og ingen lisensinformasjon. Dessuten, bortsett fra et kontaktskjema, er det ingen kontaktinformasjon. Det er ingenting om kundeservice heller, som er et stort rødt flagg.

Foreløpig er programvaren kun tilgjengelig for desktop PC-er.

Tilbakemelding fra brukere: Er det noen?

Det er ingen side for denne appen på TrustPilot, så det er vanskelig å si om folk er fornøyd med tjenestene levert av Trade Cannabis Stock. På den andre siden, det faktum at det ikke er mange brukeruttalelser indikerer at denne boten kanskje ikke har så mange kunder som den pleide.

Som du kan se fra skjermbildet nedenfor, er seksjonen Ofte stilte spørsmål på TCS-nettsiden beskjeden og ikke så hjelpsom. Spørsmålet «Er det trygt å handle med boten din?» er ganske hyppig blant brukere. Til tross for det, mente Trade Cannabis Stock ikke det var viktig nok å bli inkludert her.

Kilde: https://tradecannabisstock.com/

Vår endelige dom: Er denne boten svindel?

Problemet med Trade Cannabis Stock er at det ikke er nok informasjon. Vi vet ikke noe om teamet bak det, det er ingen live kundeservice og ikke mange brukeruttalelser. Derfor skaper TradeCannabisStock ganske enkelt ikke tillit. Kanskje det er medlem av et velkjent useriøst tilknyttet nettverk:

Siden det er andre boter som har lignende funksjoner, ville det være best å se andre steder og unngå unødvendige risikoer.

Ofte stilte spørsmål om å sjekke om handelsbot er en svindel

Det er en rekke kriterier basert på hvilke vi estimerer om en bot er legitim eller en svindel. Noen av de viktigste kriteriene er:

 • tilgjengelige funksjoner,
 • lisenser,
 • opprinnelsen til appen, og
 • tilbakemelding fra kunder.

Ytterligere detaljer som den offisielle nettsiden, hvor lenge en virksomhet har vært i drift og tidligere sikkerhetsbrudd tas også i betraktning.

Siden demoversjoner er nyttige for nybegynnere, er en app som har denne funksjonen beregnet som et pluss. I tillegg anses gode kryptoboter å operere på skyen.

Er Trade Cannabis Stock en svindel?

Det er ingen ekte informasjon for oss å hevde at det er, eller at det ikke er. Det er imidlertid flere røde flagg som indikerer at man bør nærme seg med varsomhet.

Kan du handle kryptovaluta på Trade Cannabis Stock?

Nei. Trade Cannabis Stock er laget for kjøp og salg av Cannabis CFD-aksjer.

Er det trygt å bruke Trade Cannabis Stock?

Det er ingen Trustpilot-anmeldelser, det er ingen kundestøtte, det er ingen kontaktinformasjon. Det vil være lurt å unngå det.

Legg att eit svar

eight − 7 =