Bitcoin Buyer – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Bitcoin Buyers kryptobot – full anmeldelse: Hva det er og hvorfor du bør unngå det

Selv om kryptomarkedet potensielt er veldig lukrativt, er dets volatilitet en stor utfordring. Verdien av kryptovalutaer synker og stiger veldig ofte, og selv de største fagfolkene finner det vanskelig å forutsi endringene.

Av denne grunn bruker mange mennesker som er villige til å investere i krypto handelsboter. Kryptoboter kombinerer de nyeste teknologiene for å gjøre det mennesker ikke kan. De overvåker kryptomarkedet 24/7, finner fordelaktige avtaler, varsler brukere og utfører handler på millisekunder.

Imidlertid, som enhver annen industri, har krypto også sine svindlere. I denne Bitcoin Buyer-anmeldelsen vil vi undersøke plattformen deres og se om den kan gi fortjeneste til brukerne.

Sikkerhet
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/brukererfaring
100%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
10%
Demokonto
100%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste
10%
Totalvurdering
10%

Bitcoin Buyer: Ingen fordeler, bare ulemper!

Siden vi er overbevist om at Bitcoin Buyer er en svindel, kan vi egentlig ikke komme på noen grunn til at noen bruker denne boten. Derfor har vi satt sammen en liste over risikoer brukere kan møte hvis de jobber med Bitcoin Buyer.

  • Boten er involvert i tilfeller av tyveri og misbruk av sensitive data
  • Ingen sikkerhetsprotokoller
  • Ingen lisenser
  • Flere nettstedsdomener
  • Uetiske markedsføringsstrategier
  • Ingen underliggende algoritme

Bitcoin Buyers handelsbot: «den mest konsistente handelsboten på planeten» eller en ekkel svindel?

Før vi kommer til poenget, la oss se hva Bitcoin Buyer hevder å tilby.

Så Bitcoin Buyer er ment å være en kryptohandelsplattform, hvis underliggende AI-drevne algoritme skal hjelpe folk å handle kryptovalutaer mer effektivt.

Kryptoboten skal kunne tjene mer enn $800 per dag, med et minimumsinnskudd på $250. Alle med en grunnleggende erfaring innen kryptohandel vet at selv om det av og til er mulig, er dette for mye å tjene hver dag.

Videre lover plattformen raske uttak, men informerer oss ikke om tilgjengelige uttaksalternativer.

Registreringsprosessen til Bitcoin Buyer er enkel og rask. Brukeren trenger kun å oppgi navn, telefonnummer og e-postadresse. Når e-postadressen er bekreftet, kan brukeren begynne å «handle».

Grensesnittet til Bitcoin Buyer er enkelt å bruke, men det er veldig primitivt. Valget av alternativer og tilgjengelige funksjoner er svært begrenset. Det er bare alternativer for Live trading, Stop Loss og Broker Assistance.

Det finnes en demomodus, og plattformen er ikke tilgjengelig for mobiltelefoner.

Interessant nok, for å overbevise oss om hvor seriøst dette selskapet er, tilbyr Bitcoin Buyer til og med Statements Download-funksjon. Disse dokumentene skal hjelpe brukere med å rettferdiggjøre sine rike inntekter og overholde skattelovgivningen.

Til slutt er alle Bitcoin Buyers tjenester gratis. Det er ingen tjeneste- eller til og med uttaksgebyrer. De eneste kostnadene brukere kan pådra seg er å stimulere meglere (så lave som 0,01%).

Giringshandel funksjon: Hold deg unna!

En spesielt mistenkelig funksjon tilgjengelig på Bitcoin Buyer er giringshandel. Vanligvis er dette et økonomisk begrep som betyr en svært risikabel form for handel med lånte midler. Med mindre strenge risikostyringsstrategier brukes, kan girings- eller marginhandel føre til alvorlige tap og gjeld.

Når det gjelder Bitcoin Buyer-svindlere, er det en perfekt strategi for å sette folk i gjeld og ta deres siste krone.

Bitcoin Buyer

Det nåværende utseendet til Bitcoin Buyers nettsted

Bitcoin Buyers historie om (falske) lisenser og sikkerhetsprotokoller

Det er interessant at Bitcoin Buyer-skaperne var litt mer kreative enn søsterbotene. For eksempel, for å bevise at de har noen sikkerhetsprotokoller, sier de at det finnes tilgangskoder for å beskytte brukernes kontoer.

Likevel er det ikke helt klart hvordan disse tilgangskodene fungerer. Bitcoin Buyer sier at kodene endres ofte for å hindre hackere i å få tilgang til brukerkontoer, men ikke noe mer enn det.

I tillegg hevder noen anmeldelser av tilknyttede at dataene fra Bitcoin Buyers nettsted er kryptert (AES 256-bit). Dessverre forteller dette oss bare at Bitcoin Buyer vet hva vi vil høre. I virkeligheten er det ingen bevis for at denne sterke krypteringsprotokollen brukes.

Sannsynligvis er det ingen sikkerhetsprotokoller i det hele tatt, og det er bare et annet tilfelle av gassbelysning utført av Bitcoin Buyer.

Videre får vi vite at Bitcoin Buyers meglere angivelig er CySEC-lisensiert.

Unødvendig å si er alle lisensene og «segl av tillit» som vises på Bitcoin Buyers side falske, det samme som andre søsterroboter:

Røde flagg

Vi vil nå avsløre svindel med Bitcoin Buyer, med hvert eneste bevis vi kunne finne.

Bitcoin Buyers falske nyheter og kjendisanbefalinger: En Déjà Vu-svindel

Selv om Bitcoin Buyer nylig oppdaterte nettsiden, skjuler det gamle domenet bevis på at det er tilknyttet en rekke andre bedragerikryptoboter. De andre bedrageribotene som hadde nøyaktig samme video av en CNN-reporter er 1k Daily Profit, Bitcoin Bank, Bitcoin Evolution og andre.

lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout

Dessuten deler mange av disse botene samme historie at de har blitt støttet av kjente forretningsmenn, tegneserier, skuespillere osv. Folk støter på dem i Google-annonser eller innlegg på sosiale medier.

Falske tilknyttede selskaper: overbevisende språk og nonsens

Det er tydelig at Bitcoin Buyer er medlem av et helt nettverk av kriminelle. De har investert mye i å lage utallige falske positive anmeldelser.

Imidlertid er disse anmeldelsene uten nyttig informasjon. Alt kommer ned til hyggelige ønsker og «tro oss, det er sant»-logikk.

Bortsett fra et overbevisende språk, avslører det teite innholdet i anmeldelsene nye dimensjoner av bedrageriet. På bildet nedenfor viser forfatteren av en positiv Bitcoin Buyer-anmeldelse oss hvor uvitende de er. De vet ikke engang hva kryptovalutaer er: de viste handelsparene er alle fiat-valutaer (euro, japanske yen, britiske pund, osv.).

falske vurderinger

Flere nettstedsdomener

En annen rar ting med Bitcoin Buyer er at plattformen for tiden er tilgjengelig på flere domener. Her er noen av dem:

  • https://bitcoin-buyer.app/
  • http://bitcoinbuyer.investerscorp.com/
  • https://instant-finance-deals.com/
  • https://saturn.planetz.care/

Og sannsynligvis er det flere.

Dessuten gir de eldre domenene ytterligere bevis på at Bitcoin Buyer er en svindel. De gamle domenene til Bitcoin Buyer, Bitcoin Billionaire, Bitcoin Bank og 1k Daily Profit ser nemlig like ut. De har nøyaktig samme sidelayout og bakgrunnsbilde.

lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout

Tilbakemelding fra brukere: Flere falske anmeldelser og rapporter om personopplysninger

Bitcoin Buyer hevder å ha kunder fra hele verden. Derfor, sier de, tilbyr plattformen kundestøtte som er tilgjengelig 24/7. På en slik måte kan brukere i alle tidssoner få nødvendig hjelp på kort tid.

Nivået på Bitcoin Buyer-kundetilfredsheten ser imidlertid ut til å være ganske lav i virkeligheten.

For å lære mer om det, vil vi undersøke botens side på Trustpilot. Vi ønsker å se hva de positive og negative anmeldelsene har å si om boten vi analyserer.

Overraskende nok har Bitcoin Buyer en veldig høy totalvurdering (4,5 av 5 stjerner). Ved en nærmere titt er det åpenbart at de positive vurderinger er falske. Og det er lett å sjekke det. De fleste positive anmeldelser kommer fra kontoer som har skrevet bare én anmeldelse. Derfor er kontoene åpenbart opprettet kun med det formål å legge ut den anmeldelsen.

På den andre siden kommer negative anmeldelser fra kontoer som regelmessig interagerer med Trustpilot. Disse menneskenes historier virker mye mer ekte og nærmere sannheten.

Brukere rapporterer at kort tid etter å ha opprettet en konto på Bitcoin Buyer, starter hyppige anrop fra forskjellige numre. I tillegg begynner personen på den andre siden å oppfordre dem til å investere mer penger.

Uttalelsene om pressalg og misbruk av sensitive data ligner veldig på anmeldelser om Bitcoin Buyers søsterboter.

Eksempler på falske Bitcoin Buyer-anmeldelser på Trustpilot

Eksempler på ekte kundeanmeldelser på Trustpilot

Dessverre er det mulig å kjøpe Trustpilot-anmeldelser. Og det er helt klart hva Bitcoin Buyer og dens søsterplattformer gjør:

Ofte stilte spørsmål om Bitcoin Buyers svindelbot

Hva er Bitcoin Buyer kryptobot?

Bitcoin Buyer er ikke en kryptobot. Det er en svindelplattform som utgir seg for å være en kryptobot, for å stjele bort folks penger og sensitive data.

Er det trygt å bruke Bitcoin Buyer?

Absolutt ikke. Tvert imot, bruk av Bitcoin Buyer er veldig risikabelt og kan medføre betydelige tap.

Hvilken algoritme bruker Bitcoin Buyer?

Bitcoin Buyer har ingen ekte kryptohandelsalgoritme.

Er Bitcoin Buyer tilgjengelig på mobiltelefoner?

Nei, Bitcoin Buyer er ikke tilgjengelig på Android- eller iOS-plattformer.

Kan jeg tjene på Bitcoin Buyer?

Nei. Bitcoin Buyer er en falsk kryptobot, og bør unngås.

Vår dom: Bitcoin Buyer er en svindel!

Det er ingen tvil om at Bitcoin Buyer er en svindel. Alt går til fordel for et slikt syn: fra nettsidene, uvitende tilknyttede selskaper, brukeranmeldelser, til rapporterte tilfeller av misbruk av sensitive data.

Derfor anbefales lesere av denne Bitcoin Buyer-anmeldelsen på det sterkeste å HOLDE SEG BORTE fra denne boten.

Det er ikke engang en kryptobot, fordi den mest sannsynlig ikke eier noen algoritme for å utføre kryptoovervåking og handler. Det er bare et svindelnettsted hvis eneste formål er å stjele fra brukerne sine. Og det de stjeler er penger, data og verdifull tid.

Legg att eit svar

5 × four =