Bitcoin Evolution – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Bitcoin Evolution: En legitim kryptobot eller en stor svindel?

Kryptovalutaer har kommet med store løfter til folk. Ettersom blockchain fjernet banker som mellomledd, er kryptohandelen mye billigere og tilgjengelig for alle. Og dette er delvis sant: kryptovalutaer er tilgjengelige for alle, og de har et stort potensial til å tjene store gevinster med kun små investeringer. Folk som investerte i Bitcoin i 2013 vet dette veldig godt.

Imidlertid tiltrekker den økte etterspørselen etter kryptoassets seg også svindlere. I stedet for å investere sin innsats, penger og tid skikkelig, bestemmer de seg for å bygge et helt falskt nettverk hvis eneste formål er å hente ut penger fra ikke mistenksomme og uinformerte mennesker.

Laget av et av disse kraftige og falske tilknyttede nettverkene, er Bitcoin Evolution en av disse svindelplattformene.

Sikkerhet
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/brukererfaring
100%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
10%
Demokonto
100%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste
10%
Totalvurdering
10%

Bitcoin Evolution: fordeler og ulemper-diagram 

fordeler

  • Ingen

ulemper

  • Advarsel fra TrustPilot
  • Medlem av et falskt kryptobot-nettverk
  • Tallrike bevis på svindelaktivitet
  • Falske anmeldelser

Bitcoin Evolution Trading Bot: Mange villedende funksjoner

Som mange andre handelsboter, er Bitcoin Evolutions offisielle formål å gi brukere automatisert intelligens som vil hjelpe dem å tjene penger på kryptomarkedet. Angivelig er algoritmen deres basert på kunstig intelligens, og den genererer 99% nøyaktige signaler om de beste tilbudene. Den foretar også handler når den oppdager en god handelsmulighet.

Bitcoin Evolution støtter handel med Bitcoin og en rekke altcoins, som Dash og Ethereum. Ifølge noen falske anmeldelser, i tillegg til kryptovalutaer, er det mulig å «handle» med andre digitale ressurser også.

Appen er helt skybasert og krever ingen installasjon på en enhet. Grensesnittet er enkelt, intuitivt og lett å jobbe med.

Det er en demoversjon av appen slik at nye brukere kan venne seg til Bitcoin Evolutions grensesnitt og teste dens funksjoner på en sikker måte før de brukes.

For å bli kvalifisert for handel på Bitcoin Evolution, må man sette inn minst $250. Appen lover også raske uttak av gevinster. I begge tilfeller er det ingen informasjon om støttede betalings- og uttaksmetoder (kredittkort, PayPal, Skrill …).

Informasjon om teamet som har utviklet appen, dato og lanseringssted er utilgjengelig.

Dessuten er det et av et velkjent svindelnettverk:

Selv om Bitcoin Evolution-nettstedet og dets tilknyttede selskaper garanterer topp sikkerhet og datasikkerhet, er det ingen informasjon om nøyaktig hvordan de gjør det.

Det er ingen informasjon om lisens eller et spesielt sikkerhetssystem implementert av Bitcoin Evolution.

Hvordan registrere deg på Bitcoin Evolution (og hvorfor ikke gjøre det)

Å registrere seg på denne nettsiden er raskt og enkelt, og brukeren kan gjøre et innskudd og begynne å handle på noen få minutter.

  1. For å åpne en konto må en bruker oppgi kontaktinformasjon og faktureringsadresse 

Rett ved registrering får brukeren en SMS med en valideringslenke og en kode, som kreves for å fullføre registreringsprosessen.

  1. Oppgi kredittkortinformasjon for å sette inn (min. $250) og begynne å handle.

Det er bevis på at når det først er opprettet, er det umulig å stenge kontoen på Bitcoin Evolution. Den beste måten å stoppe e-poster og tilbud på er å endre kontaktinformasjon.

Tilbakemeldinger fra brukere

Igjen, selv om mange falske anmeldelser og Bitcoin Evolution-nettstedet selv nevner at det er 24/7 kundestøtte, er det ingen bevis for at dette faktisk er sant.

Det er ingen chat tilgjengelig på nettstedet deres, og heller ikke en e-post eller en «Kontakt oss»-seksjon på nettstedet deres.

Når det gjelder tilbakemeldinger fra brukere, er situasjonen hos TrustPilot et bevis til på at det er noe galt med Bitcoin Evolution-appen. Det er ikke én men tre sider om Bitcoin Evolution på denne nettsiden.

Gjennomsnittlig vurdering på disse sidene varierer mellom 1,8 til 3,7 (av 5) stjerner. Hvis man legger merke til de positive anmeldelsene på alle disse sidene, blir det klart at de er falske.

De negative anmeldelsene virker imidlertid mye ærligere og enklere. Folk klager på tyveri, gjentatte telefonsamtaler, problemer med uttak, feilinformasjon og så videre.

Til slutt ga TrustPilot en spesiell advarsel om Bitcoin Evolution på en av disse sidene, og sa at selskapet vekket juridisk oppmerksomhet.

Vår dom: Bitcoin Evolution er en svindel

Denne gangen er det lett å avgjøre en dom: denne boten er definitivt en svindel. De eneste som roser denne plattformen er deres tilknyttede selskaper, og alle gjentar bare at Bitcoin Evolution er god og pålitelig, selv om argumentasjonen deres ikke støttes av fakta.

I tillegg har Bitcoin Evolution blitt tatt for å lyve mange ganger. De hevder å ha en pris fra US Trading Association – selv om det ikke finnes noen slik forening. Angivelig anbefaler mange superstjerner som Daniel Craig det. Selvfølgelig er et enkelt Google-søk alt som skal til for å vite at Daniel Craig ikke har noe med denne handelsboten å gjøre, og sannsynligvis ikke engang vet at de eksisterer.

Derfor anbefaler vi våre lesere å holde seg langt unna denne kryptohandelsboten, med mindre de ønsker å bli ranet.

Hvordan vet vi om en bot er en svindel?

Det er en rekke kriterier basert på hvilke vi estimerer om en bot er legitim eller en svindel. Noen av de viktigste er tilgjengelige funksjoner, lisenser, opprinnelsen til appen og tilbakemeldinger fra kunder.

Ytterligere detaljer som det offisielle nettstedet, hvor lenge en virksomhet har vært i drift og tidligere sikkerhetsbrudd, tas også i betraktning. Siden demoversjoner er nyttige for nybegynnere, er en app som har denne funksjonen anerkjent som et pluss.

Hvordan fungerer Bitcoin Evolution?

Bitcoin Evolution er en falsk kryptohandelsplattform. Det kun utgir seg for å være som en kryptohandelsplattform, mens det i virkeligheten bare er et system for å lure folk og stjele pengene og dataene deres.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Bitcoin Evolution?

Bitcoin Evolution er ikke en ekte plattform, så det er umulig å hente ut gevinster. Tvert imot er risikoen høy for å tape penger.

Er Bitcoin Evolution en svindel?

Ja, Bitcoin Evolution er en falsk plattform. Den er designet for å frarøve deg penger og stjele dine private data.

Legg att eit svar

16 + 3 =