Bitcoin Fortune – kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

Bitcoin Fortune – kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

Hvordan brukes Bitcoin Fortune, og hvorfor skal du ikke gjøre det? Full anmeldelse

I denne Bitcoin Fortune-anmeldelsen avslører vi et annet eksempel på svindelkryptoboter. Dessverre blir kryptoindustrien for tiden trakassert av kriminelle som bruker alle tilgjengelige midler for å dra nytte av utilstrekkelig regulering og intetanende mennesker.

Etter at Bitcoin hadde blitt oppfunnet i 2009, ble menneskehetens økonomiske fremtid endret for alltid. Mer enn tiår senere forblir imidlertid kryptovalutaer en vag forestilling for folk flest. Folk flest vet fortsatt ikke hvordan krypto fungerer. Men samtidig begynner mange mennesker å høre suksesshistorier om folk som blir rike på krypto.

Handelsautomatisering tilrettelagt av AI-teknologi ga håp om å bygge bro mellom muligheter på kryptomarkedet og vanlige mennesker som ikke har erfaring med nyeste teknologier for handel med kryptovaluta. Roboter eller boter kan delvis automatisere kryptohandel i prosessen som kalles «sandwich trading».

Dessverre forstår de fleste fortsatt ikke at automatisering bare delvis er mulig. Vi har ennå ikke oppfunnet en maskin eller algoritme som ikke trenger noen form for menneskelig intervensjon, og det samme gjelder automatisering av kryptohandel. Mye forskning og tilsyn er dessverre fortsatt nødvendig når man arbeider med automatiserte handelssystemer. Å bli rik takket være en betydelig passiv kryptoinntekt, mens du slapper av og nyter livet, er fortsatt bare en drøm.

I denne Bitcoin Fortune-gjennomgangen skal vi se hva som ligger bak kryptohandelsboter som lover for mye og avsløre et annet tilfelle av en svindelkryptobot.

Bitcoin Fortune: Risikodiagram

  • Medlem av en internasjonal kriminell gruppe
  • Uetisk markedsføring
  • Ingen underliggende algoritme
  • Nettside som krasjer
  • Urealistiske løfter
  • Hva er Bitcoin Fortune handelsbot?

Hva er Bitcoin Fortune handelsbot?

Når en kryptohandelsplattform er legitim, begynner vi vanligvis gjennomgangen med dens karakteristiske egenskaper. Men når det kommer til svindlende roboter for automatisert handel med kryptovaluta, er det umulig. Det er fordi flertallet av falske kryptoboter bare er den samme copy-paste-svindel; det er liten forskjell mellom Bitcoin Fortune-handelsplattformen og andre handelsboter av samme type der ute.

Alle av dem lover overlegen teknologi i form av en påstått AI-basert algoritme. Denne algoritmen, sies det, har vanvittig nøyaktighet (over 90 %, noen ganger til og med 99,99 %) og hastighet. Algoritmen tjener tusenvis av dollar hver dag, og det som er best – det er helt gratis! Selvsagt kan ikke engang de fineste handelsbotene klare det, og denne skal visstnok gjøre det uten å kreve noe tilbake. Ja, helt sikkert.

Samtidig er det ingen omtale av hvordan lønnsomme handler skal gjøres. Vi skal rett og slett tro at Bitcoin Fortune-plattformen kan oppnå en så latterlig nøyaktighetsgrad uten noen ekstra forklaringer.

Dessuten sier de at automatiserte kryptohandelsplattformer er spesielt egnet for nybegynnere. Nybegynnere er et sentralt mål for denne typen svindel, ettersom de tiltrekkes av utsiktene til å få en stabil passiv inntekt uten å først skaffe seg tilstrekkelig kunnskap.

Dessverre faller folk uten erfaring med kryptoteknologi lett for det. De har vanligvis ingen kunnskap om at det ikke er noen teknologi som kan forutsi kryptomarkedet med mer enn 70 % nøyaktighet.

Og bortsett fra mangel på kreativitet, ligner alle disse useriøse robotene hverandre i mangel på funksjoner. En god og automatisert handelsplattform inneholder en rekke tjenester, for eksempel shorting, arbitrasje og markedsskapende funksjoner. På den andre siden vil en falsk kryptohandelsplattform ikke inkludere noen av disse alternativene.

Så på Bitcoin Fortune-systemet og dets søstersider er det ikke mange funksjoner for en bruker å velge mellom. Når man oppretter en Bitcoin Fortune-konto, får man bare et live trading-alternativ, demomodus og meglerhjelp.

Det er selvsagt at i virkeligheten fungerer ingen av disse faktisk. Alternativet for å ha en live handelsøkt er falsk, mens «meglere» mest sannsynlig er kriminelle selv som prøver å manipulere Bitcoin Fortune-brukere til å sette inn mer penger.

Bitcoin Fortune: Gjennomgang av nettplattformen

Kanskje den eneste forskjellen mellom ulike falske copy-paste kryptohandelsboter er hvor store løgnene deres er. Noen av dem er store, andre er moderate, men uansett er alle dårlige.

Når det gjelder Bitcoin Fortunes automatiserte handelssystem, har vi et moderat nivå. For bare $ 250 kan handel med Bitcoin Fortune tjene deg opp til $ 800 per dag, sies det. Det er klart at dette er en løgn. Det er umulig å tjene så mye penger med en handelskonto, spesielt på bare én dag og uten noen tidligere erfaring. De som lover at å tjene er så enkelt som det er åpenbart kjeltringer som prøver å skjule sine virkelige intensjoner, og det samme gjelder for Bitcoin Fortune-teamet.

Heldigvis er Bitcoin Fortunes offisielle nettsted nede for øyeblikket. Imidlertid omdirigerer den gamle lenken til nettstedet deres til en annen svindelkryptobot kalt BTC Trader. Handelsmenn anbefales på det sterkeste å ikke handle på verken BTC Trader- eller Bitcoin Fortune-nettsteder. De har nesten samme design som mange andre klonede nettsteder, laget av det samme kriminelle teamet bak en serie svindel-kryptoroboter som:

Hvis leserne fortsatt lurer på hvorfor, her er hva vi fant i Bitcoin Fortunes skittentøy.

Den samme gamle «bli rik raskt» – strategi

En av de mest gjenkjennelige taktikkene til enhver svindelkryptobot er å overbevise folk om at boten kan gjøre dem rike:

  • Raskt (i løpet av dager eller uker)
  • Med svært liten investering (kun 250 dollar minimumsinnskudd)
  • Uten innsats eller forkunnskaper.

Det samme gjelder Bitcoin Fortune-handelsboten. På deres gamle nettside har svindlerne uttalt at algoritmen vil gjøre all handelen, mens brukere bare skal logge inn fra tid til annen for å ta ut fortjenesten. Det eneste brukeren trenger å gjøre er å legge igjen innskuddet og personlig informasjon ved kontoregistrering.

I tilfelle man ikke legger inn innskuddet på $250 med en gang, kan man forvente å motta mange telefonsamtaler fra «Bitcoin Fortune selskapsrepresentant». Svindlere vil insistere på at du setter inn penger, mens de later som om de gjør det for å drive forretninger med deg. Men i virkeligheten vil de bare ha innskuddet slik at de kan få det i lommene og forsvinne, og du forblir uten din investering.

Og de sier at det ikke er noen gebyrer i det hele tatt. Spørsmålet er da hvorfor noen skulle utvikle en så fantastisk algoritme og deretter gi den bort gratis. Hvor er logikken i det? Dessverre er disse kriminelle ikke her på grunn av logikk, men på grunn av grådighet. De har et nettverk av andre svindelplattformer som:

Videre kan ingen automatisert kryptohandelsplattform gjøre handelen helt alene. Handel i kryptomarkedet er svært risikabelt og å ha minst grunnleggende kunnskap og erfaring innen kryptoteknologi og alternative pengesystemer er et must. Selvfølgelig kan AI-drevne roboter være til stor hjelp, men de vet ikke hva som er nyttig, og hva som ikke er det. De utfører bare oppgaver de er programmert til å utføre. Menneskelig tilsyn er nødvendig, selv når det gjelder den beste automatiserte handelsplattformen som finnes.

Uetisk markedsføring

Med Bitcoin Fortune er markedsføring ikke lenger en reklameteknikk, men et verktøy for manipulasjon.

For å ha en vanlig markedsføringskampanje, må man først og fremst ha enten produkt eller tjeneste. Når det gjelder Bitcoin Fortune, er det verken noen produkt eller tjeneste. Alt de «selger» er løgn, og deres eneste mål er å stjele penger og data.

For det andre, når noen bruker annonser for å overtale folk i løgner, er det faktisk ikke markedsføring, men snarere manipulasjon. Og manipulasjon er akkurat det Bitcoin Fortune og dets skapere gjør.

Så hvordan manipulerer Bitcoin Fortune handelsmenn til å bruke plattformen? Til å begynne med skaper de forvirring mellom navnet på en kryptovaluta (Bitcoin) og plattformen deres. Det gjør de ved å vise en video på nettsiden deres, der folk berømmer kryptovalutaen. De kriminelle vil imidlertid presentere denne videoen som om folk snakket om plattformen deres. Ja, Bitcoin som kryptovaluta kan være svært lønnsomt. Men det er ikke tilfellet med Bitcoin Fortune-kryptoboten.

En annen teknikk er å lage falske nyheter. De kriminelle lager annonser som dukker opp på brukernes skjermer og forteller dem løgner om kjendiser som tjente vanvittige mengder penger ved å bruke Bitcoin Fortune. Hvis du klikker på dem, vil annonsene omdirigere til svindlende nettsteder.

Det siste slaget er falske tilknyttede anmeldelser. Kriminelle bak Bitcoin Fortune vet ganske godt hvordan Google-søk fungerer. Derfor lager de dusinvis av falske positive anmeldelser om hver av deres «kryptohandelsboter». Så, noen som forsker på Google om Bitcoin Fortune vil møte en rekke falske anmeldelser, og alle av dem sier hvor fantastisk denne svindelkryptoboten er.

Bitcoin Fortune: sikkerhet og lisenser

Bitcoin Fortune hevder at de «inkorporerer de siste innovasjonene innen sikkerhetsteknologi for å sikre at dine økonomiske og personlige data alltid er trygge». Interessant nok får vi ikke vite hvilke innovasjoner og hvilken type sikkerhetsteknologi de bruker. Kanskje – fordi det er en annen bløff og det er absolutt ingen cybersikkerhet på nettsiden deres?

Det er mye mer sannsynlig at de bløffer. Hvorfor skulle de investere i «nyeste sikkerhetsteknologi» hvis deres nettside var så billig at den bare hadde noen få landingssider?

Tilbakemelding fra brukere om Bitcoin Fortune

Bitcoin Fortune har en rangering på 4,2 (av 5) på Trustpilot. Den høye vurderingen er selvfølgelig et hokuspokus, brakt til deg av selve svindlere. De har på en eller annen måte klart å fjerne alle negative anmeldelser og viser deg bare positive, men alle av dem er falske.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

Hvordan vet vi at anmeldelsene er falske? Det er et par avslørende tegn som gjør det ganske åpenbart at det vi leser ikke er ekte. For det første roser de Bitcoin Fortune, mens de bokstavelig talt ikke klarer å nevne en eneste feil. Er det mulig at Bitcoin Fortune-plattformen virkelig er så perfekt? Ikke egentlig.

Dessuten går ingen av dem inn på detaljer i det hele tatt. De sier bare hvor flott det automatiserte handelssystemet er, men det er knapt noen forklaring på hvorfor det er så bra. Kort sagt, disse anmeldelsene leses som en ganske urealistisk beretning om brukernes opplevelse, som neppe vil lure noen.

Til slutt kan man se «Invitert» etikett ved siden av kommentarene. Hver eneste anmeldelse har den. Det betyr at disse «brukerne» mottok en e-post fra «selskapet» for å legge igjen en anmeldelse. De kriminelle laget med andre ord en haug med falske anmeldelser og priste seg selv i kommentarfeltet.

Endelig dom for Bitcoin Fortune: SVINDELVARSEL!

Bitcoin Fortune er en falsk kryptobot. Det er ingen overlegen teknologi, og ingen kryptohandelsalgoritme. Derfor er det ingen fortjeneste. Denne billige og utspekulerte svindelen har bare ett formål: å stjele folks innskudd og personlige data. Derfor er det svært risikabelt å bruke nettstedet deres, samt deres «kryptohandelsbot», og handelsmenn anbefales på det sterkeste å holde seg unna og investere med pålitelige plattformer i stedet.

FAQ

Hva er Bitcoin Fortune?

Bitcoin Fortune er en svindelrobot for kryptohandel. Selv om det utgir seg for å ha «den nyeste kryptohandelsteknologien», er Bitcoin Fortune en falsk plattform som tar sikte på å stjele folks innskudd, data og personvern.

Er det trygt å handle med Bitcoin Fortune?

Nei. Det er ikke en eneste grunn til å stole på denne plattformen. Nettstedet deres krasjer hele tida, tilknyttede selskaper lyver åpenbart, og plattformen deres ser nøyaktig ut som dusinvis av andre kryptoboter.

Hvor mye kan jeg tjene med Bitcoin Fortune kryptohandelsbot?

Det er umulig å tjene på Bitcoin Fortune fordi den ikke har noen underliggende kryptohandelsalgoritme.

Er Bitcoin Fortune en svindel?

Ja, det er mange bevis på at Bitcoin Fortune er en svindel, så handelsmenn skal holde seg borte fra plattformen med mindre de vil sette pengene sine i alvorlig fare.

Legg att eit svar

fourteen + 9 =