Bitcoin Machine – kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

Bitcoin Machine – kryptohandelsbot - anmeldelse av tradere

Hva er Bitcoin Machine?

Bitcoin Machine er en handelsplattform som baseres på kunstig intelligens som ble opprettet for noen måneder siden og har raskt blitt en av de mest diskuterte automatiserte kryptohandelsplattformene på internett og kryptovalutamarkedet. Grunnleggende konsept bak bruk av Bitcoin Machine-handelsroboten er å gi tilgang til pålitelig handel, som baseres på en rimelig pris for bitcoin.

Bitcoin Machine fremstår som en helautomatisert kryptohandelsplattform som er ment å hjelpe kryptohandlere med å minimere risikoen samtidig som den forbedrer mulighet for fortjeneste. Å jobbe med avansert, men brukervennlig programvare gjør det mulig både for nye og erfarne handelsmenn å få jevnlig og stor fortjeneste fra bitcoin-markedet.

Det har blitt avslørt at roboten er i stand til å identifisere handel som er lønnsom og fullføre den i sanntid. Dessuten er den i stand til å identifisere mønstre ganske raskt. Det hevdes at etter å ha etablert handelsparametere som roboten skal fungere under, kan brukeren starte en live-handelsøkt. For å bidra til å minimere tap fra markedsvolatilitet, skal roboten også hindre tap.

Robotens utviklere hevder at deres AI kombinert med analyse av ulike markedsforhold gir appen deres et forsprang for å gjøre best mulige handler.

Merk: Det er viktig å skille mellom Bitcoin Machine og bitcoin-automater (minibanker) som lar handelsmenn foreta kryptovalutatransaksjoner; disse maskinene er ikke samme som Bitcoin Machine vi snakker om i denne anmeldelsen.

Er kryptohandelsplattform Bitcoin Machine effektiv?

Å forske på Bitcoin Machine viser seg å være en utfordring for å finne relevant og aktuell informasjon. Den første vanskeligheten når man skal undersøke Bitcoin Machine er dets generiske navn. Derfor brukte vi et triks for å få så mange søkeresultater som mulig. 

En liten fremheving av selve term ved å for eksempel legge til ordet «offisiell» i søkefelt kan være svært effektivt for å nå anmeldelsessider for merkevare eller firma. Det er derfor vi brukte det enkle trikset.

Dette har imidlertid allerede hevet noen røde flagg. Det faktum at nettstedet er stappfull av denne typen språk, spesielt når det gjelder nettstedets tittel, som er en stift av svindel, gjorde oss litt skeptiske til Bitcoin Machine.

En anmeldelsesside gikk i detalj om dette prosjektet, ga mange bilder og gjentok overbevisende påstander på den antatte Bitcoin Machine-nettsiden. Men hvis man skulle følge lenken til det de hevder er Bitcoin Machine fører oss til en helt annen, men kjent svindeloperasjon, BitQH.

Dette er ikke overraskende ettersom indexuniverse.com er kjent for å drive med svindel og gi et nivå av troverdighet gjennom falske anmeldelser.

Når det gjelder de to andre nettsidene, hvorav den ene ble nådd via Trustpilot, finner man mange ledetråder i selve starten.

Investercorp-siden

Det første å merke seg er forskjellen mellom de to logodesignene. Uten å gå inn i en diskusjon om kvaliteten deres, bør det umiddelbart vekke mistanke om et selskap har flere logoer, nettsteder og/eller markedsføringsmateriell ved presentasjon av sitt selskap.

Det er ikke pålitelig på noen av de to kontoene. Det kan være slik at de var uforsiktige med å sikre domenenavnet sitt og derfor ikke skulle stoles på når det gjelder sensitiv informasjon.

Alternativt bruker den flere nettsteder og logoer med mening, men ingen troverdige selskaper gjør det ettersom det sprer både merkeidentitet og trafikk. Begge disse strider mot interessen for å bygge merkevaren.

Morsomt nok, å klikke på den første sidens logo for å gå til «hjem» fører oss til et helt nytt nettsted. Husk den understrekede lenken til den nettsiden i et minutt.

Financialmarketsworld-siden

Tredje nettside så vel som tredje logo. La oss snakke om de understrekede koblingene.

De tilfeldigvis er faktisk «falske» nettsteder i den forstand at domenet ikke engang er relatert til Bitcoin Machine. De viktigste domenene er financialmarketsworld.com så vel som investercorp.com. Disse 2 nettstedene er et velkjent svindelnettverk, som inkluderer en rekke andre falske kryptoplattformer som disse:

«Bitcoin Machine» som tilhører lenken, er tilfeldigvis funnet inne i det som kalles eksisterende underdomenedel. Underdomener brukes til å presentere forskjellige deler eller forskjellige versjoner av nettsider for brukere. De er som en av sidene på et nettsted og bør være tilgjengelige enten via Google-søk eller gjennom selve nettstedet.

Så hva kan vi finne på disse «root» nettstedene?

Investercorp indeks

Tomme sider uten mulighet å navigere tilbake. For å komme hit måtte vi faktisk manuelt «trimme» koblingen som ikke er noe brukere er vant til å gjøre. Mange svindlere er ofte avhengige av dette for å opprettholde illusjonen.

Hvor mange nettsteder støtter disse domenene opp i underdomenene sine? Basert på informasjonen som er gitt, kan Google faktisk svare på det med sin «site:»-operatør.

Google søk

Mer enn 2500 pågående svindel er funnet på disse to nettstedene. Bare ta en titt på navnene på noen av disse «prosjektene».

Nå kan vi trygt utlede at dette prosjektet er svært upålitelig, og selv om det ikke er noen måte å vite sikkert om dette er en svindel eller ikke (foreløpig), er det verdt å fortsette å undersøke for å avsløre nøkkelfunksjonene.

Endre livet ditt i dag

Et vanlig trekk ved svindelnettsteder er overbruk av generiske og offentlig tilgjengelige bilder og videoer relatert til krypto, samt generisk tekst om historien til kryptomarkedet og Bitcoin. Det som er interessant med produktet deres er at det ikke er mye informasjon om hva det innebærer.

Bortsett fra den generiske videoen fra et gammelt nyhetsprogram, er en annen ting å merke seg kontooppsettprosess. Når man oppretter en Bitcoin Machine-konto (med eller uten kontoadministrator), inkluderer registreringsskjemaet et obligatorisk felt med telefonnummer.

Det gir rett og slett ingen mening å kreve telefonnummer fra folk når man selger kryptohandelsboter eller til og med kryptomeglertjenester. Å ha det tilgjengelig, valgfritt, som en del av totrinns verifisering, er en annen ting.

På spørsmål om handelsmenn vil kunne få tilgang til plattformen bare ved å oppgi en e-postadresse, var svaret at det ennå ikke er klart.

Bitcoin Machine-teamet har dristig hevdet at det har skapt den mest innovative, automatiserte handelsplattformen som kan brukes til å generere en daglig fortjeneste fra kryptomarkedet. Eierne av Bitcoin Machine har gitt noe informasjon for å bekrefte disse påstandene.

På siden har det blitt avslørt at hundrevis av brukere allerede har registrert seg og handlet på plattformen hver dag. Denne informasjonen ble bekreftet av attester skrevet av aktive brukere.

Når det gjelder påstandene, er en av de to første nettsidene latterlig blottet for nyttig informasjon om selve prosjektet. De to andre er mer interessante å se på. For eksempel:

Falske attester

Lignende anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

Vi har sett noen morsomme svindelelementer, men denne tar virkelig kaken. Brukeruttalelser har blitt misbrukt før i svindel, men her overgikk de seg selv.

Det skal vurderes nøye. Her kan vi se navn, lokasjoner, bilder og transaksjonsbeløp. Det vil utgjøre en enorm risiko og utsette disse menneskene for kriminelle aktiviteter. Da ville den skandalen smitte over på Bitcoin Machine og ødelegge troverdigheten fullstendig.

Ingen vanlig bedrift ville utsette sine brukere for fare og risikere uforsiktigheten. Så er det dette:

Ingen gebyrer

Greit, så vi har etablert ett sikkert krav, selv om det er tvilsomt. Vurder kostnadene ved å utvikle og vedlikeholde drift. Disse menneskene, hvis de ikke belaster noen avgifter og registreringsprosessen er helt gratis, taper mye penger for at du skal bli millionær. Den andre nettsiden er en selvmotsigelse.

Skjulte avgifter

Selv om det generelt er mer fornuftig å belaste et gebyr, gir til og med denne uttalelsen ingen mening ved nærmere inspeksjon. For det første er 2 % en veldig høy avgift. For det andre, hvem som skal betale det – kjøper eller selger? Eller begge?

Å belaste bare én part i transaksjonen ville forvrenge insentivet og påvirke handelsmiljøet for kryptovaluta. Meglere deler vanligvis gebyret mer eller mindre jevnt mellom kjøper og selger.

Så hva er det egentlig? Ingen gebyrer eller gebyr på 2%? Det er ikke den eneste pengerelaterte detaljen som ikke stemmer.

Minimum innskudd

Å introdusere et så høyt minimumsinnskudd er en merkelig avgjørelse, men det er enda mer uklart når man vurderer at det ikke er noen skjulte avgifter (eller er de 2%?).

På den andre siden hevdes det at handel med Bitcoin Machine er en måte å tjene penger på uten enorm kapital, og at den er «mye lavere enn andre kryptohandelsplattformer der brukere er tvunget til å investere opptil 2.000 dollar før de kan begynne å handle».

Når innskuddsmidlene er betalt inn, vil du ha full tilgang til alle funksjonene og kan deretter fortsette til handelsprosessen.

Den andre nettsiden introduserer en annen barriere.

Minimum innskudd

Minsteinnskudd på $ 25 er ikke så høy, men ordene som brukes er rare. Innskuddet er noe som normalt er reservert for aksjer, ikke kryptomarkedet. I krypto har «innskudd» en helt annen bruk.

Det refererer til å forplikte kryptoaktiva for å støtte et blokkjedenettverk og bekrefte transaksjoner der. Til gjengjeld tildeles vanligvis innskuddskonto et lite antall de samme myntene som belønning. Det har ingenting å gjøre med handel med kryptovalutaer fra handelskontoen.

Til slutt ser man her et annet eksempel på merkelige påstander og noe meningsløst innhold som brukes til å fylle et nettsted som ellers er blottet for nyttig informasjon.

Kjendiser

Først og fremst er det et merkelig tak på vår daglige fortjeneste. Sett til side det faktum at 60 % daglig vekst er galskap, hvorfor er det denne grensen i utgangspunktet? La oss for eksempel si at en mynt blir populær over natta og vokser i pris fra $ 0,1 til $ 1 eller $ 2. Det ville absolutt vært mulig, selv om det er uhørt i løpet av en enkelt dag. Hvorfor er det sånn i det hele tatt?

Språket er både uklart presentert i form av imponerende vekst som ellers er usannsynlig. Hvis man mangler kontekst, vil det å tenke litt om det avsløre hvor ubegrunnet påstanden er.

Deretter er det en hel seksjon viet til rykter som faktisk tjener til namedrop. Avsnittet fortsetter og fortsetter om forskjellige kjendiser bare for å avsløre at «ryktene» faktisk er falske. Ingen slike rykter finnes på internett, og å adressere dem på forsiden vil være både feil bruk av forsiden og uønsket forretningspraksis.

La oss anta at det virkelig gikk et rykte om at Elon Musk som en av kryptoinvestorene bruker Bitcoin Machine.

Prosjektet kan bare tjene store penger på det og har ingen interesse i å avlive ryktet – og er heller ikke juridisk forpliktet til det. Hele delen, fra begynnelse til slutt, gir rett og slett ingen mening.

Så langt har vi ikke fått med oss hvem som står bak dette prosjektet som er merkelig. Man skulle tro et så ambisiøst prosjekt ville ha et ansikt, en talsperson og noen som sparker støv på sosiale medier for å øke merkebevisstheten.

Trustpilot anmeldelser

Det var en kilde for en av nettstedene som er analysert her, og er ellers en god kilde for anmeldelser siden den er populær og noen ganger bekrefter anmeldelser.

Trustpilot anmeldelser

Denne nettsiden er den eneste som er anmeldt på Trustpilot og er nesten ubrukelig bortsett fra en ekstra falsk informasjon.

Om Bitcoin Machine

Bitcoin Machine hevder den har mottatt en pris fra ovennevnt institusjon, men et enkelt søk avslører at det ikke finnes noe slikt. Dette er nok en usannhet til som presenteres i forbindelse med dette prosjektet.

Når det gjelder oppgitt fysisk plassering av kontorene, ble det gitt følgende: 5 Tanner St, Bermondsey, SE1 3LE, London, United Kingdom.

Plassering av bitcoin-maskin

Det er bare et kontorbygg hvor hvem som helst kan leie kontorlokaler, men enda viktigere, det er ingen spor etter at dette selskapet noen gang har eksistert her.

Dette uttømmer søket etter informasjon, og vi sitter bare igjen med å undersøke domeneregisteret.

Oppslag i domeneregister 

Ved å bruke ICANN Lookup kan vi forsøke å finne identitet eller plassering til den som har registrert disse nettstedene. Vi har allerede slått fast at det er enorme svindeloperasjoner, så det er ikke mye å forvente.

Domeneoppslag bitcoin-maskin

Det som er typisk for svindel og tidligere kjent for oss, er disse nettstedene registrert via Cloudflare, en vertstjeneste kjent for sin personvernpolicy som gjør det mulig for svindlere og svindlere å skjule og unngå oppdagelse.

Konklusjon – Bitcoin Machine anmeldelse

Selv om vi ikke har vært i stand til å peke fingeren på noen ansvarlig person i tilfelle av denne svindelen, er alle elementene til sammen ganske fordømmende, og det gir en tilfredsstillende konklusjon på denne lille etterforskningen. Bitcoin Machine er en svindel.

Beskytt deg selv mot svindel

Svindel fungerer fordi den virker overbevisende og tar deg når du minst venter det. Svindlere blir mer sofistikerte og bruker nyest teknologi, nye produkter eller tjenester og viktige hendelser for å lage overbevisende historier som har som mål å oppmuntre deg til å gi dem kredittkort- eller bankkontoinformasjonen din.

Her kan du lese mer om det og ta noen gode tips for å beskytte deg mot svindel.

Og husk, hvis det virker for godt til å være sant, så er det det.

FAQ om Bitcoin Machine

Hva er Bitcoin Machine?

Bitcoin Machine er bare en til svindeloperasjon.

Er Bitcoin Machine app tilgjengelig?

Nei, det er ingen Bitcoin Machine-app tilgjengelig. Likevel er Bitcoin Machine tilgjengelig via nettet på alle nettleserkompatible enheter, som mobile enheter og stasjonære datamaskiner.

Er demokonto tilgjengelig?

Bitcoin Machine hevder at både nye og avanserte handelsmenn har gratis tilgang til en demohandelskonto.

Hva er fordeler ved Bitcoin Machine?

Det er ingen fordeler ved Bitcoin Machine.

Er Bitcoin Machine en svindel?

Det er ingen tvil om det. Bevisene er overveldende.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Bitcoin Machine?

Det er umulig å tjene penger med Bitcoin Machine. Å tape penger er imidlertid ganske sikkert.

Er Bitcoin Machine legitim?

No, det ere n svindel.

Legg att eit svar

16 + 13 =