Bitcoin Millionaire – kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

Bitcoin Millionaire – kryptohandelsbot

Hvordan Bitcoin Millionaire brukes – full anmeldelse

Kryptovalutaer løfter uavhengig finans og frigjør brukerne fra fiat-penger. For mange er handel med krypto på daglig basis bare en måte å komme seg dit raskere.

Handel med kryptovalutaer kan gjøres ved hjelp av en bot. En bot er et automatisert handelssystem som utfører handel basert på forhåndsinnstilte algoritmer og instruksjoner. 

I prinsippet er det et flott verktøy under enhver handelsmann som lar dem fortsette å tjene passivt – forutsatt at programvaren er satt opp riktig.

Kommer Bitcoin Millionaire til å gjøre deg til millionær?

Google-søk

Vår reise gjennom tusen ledetråder begynner med et enkelt Google-søk.

Google-søk

Vi fanger tilfeldigvis mange uønskede blogginnlegg, nyhetsartikler og ikke-relaterte anmeldelser fordi navnet er litt generisk. Disse to nettstedene finnes på de tre første sidene med søkeresultater. Det er litt rart å velge å bruke et slikt navn som bare kan tjene til å forlate nettstedet begravet under andre oppsiktsvekkende nettsteder.

Det kan tilskrives dårlig beslutningstaking. Når vi oppsøker både pålitelige og lyssky nettsteder, finner vi to til, og merkelig nok, fra en av disse to den femte og siste nettsiden. Mer om det senere.

Å ha flere lignende nettsteder kan bety to ting. Enten gjorde skaperne det med mening og indikerte svindelforsett, eller så var de veldig uforsiktige med domenet sitt. Det ville bety at de utsatte sine potensielle brukere for svindlere som utgir seg for å være deres legitime virksomhet, og det ville være en utrolig feil.

Når det gjelder de andre nettstedene, merker vi umiddelbart noe interessant.

Bitcoin millionaire domene

De faktiske hoveddomenene, det de fleste refererer til som «nettstedsadressen» er noe helt annet, ikke relatert til «Bitcoin Millionaire». Bitcoin Millionaire vises bare i sekundære elementer av domenenavnet.

I de to første adressene er den i underdomenedelen, mens den tredje har den under katalogdelen. Uansett, dette er sekundære deler som vanligvis er reservert for en butikk-side hvis nettstedet hadde en, eller brukes til å presentere en annen versjon av nettstedet, skreddersydd for mobilbrukere.

Når vi manuelt går til hoveddomenet til disse nettstedene, finner vi dette.

Financialmarketsworld-indeksen

Tomme nettsider uten vei tilbake. Det er uhørt at hele innholdet på et nettsted faller under et underdomene mens hoveddomenet blir stående tomt. Det strider mot SEO-praksis og logikken når en nettbedrift skal bygges.

Selvfølgelig er det en grunn til denne praksisen, og med litt hjelp av Googles kraftige søkemotor kommer vi frem til svaret på denne veldig merkelige avgjørelsen.

bitcoin millionær google resultater

Googles site:-søkeoperatør viser oss hvor mange av disse underdomenene det er på disse nettstedene. Det er omtrent 2500, og ved å se på dem blir det tydelig at alt dette er svindel.

Her er noen av dem vi har advart om:

Så hva ønsker disse lyssky skaperne av nettsidene fra oss? Og hva lover de oss?

Nettsider

Nettsidene er fylt med generell informasjon om Bitcoin og krypto, noe som forventes ved svindel. De snakker lenge om historien mens de gir svært lite eller ingen informasjon om sitt eget prosjekt. Det er ingen bilder eller videoer av verken produktet eller dets funksjoner. Bare noen få tekstbiter.

Det første vi blir bedt om å gjøre er å gi bort vår informasjon. Akkurat hvor mye?

Bitcoin Millionaire registrering

Svært mye. På alle nettsidene bes de om telefonnummer, med en veldig liten forskjell i utforming av registreringsdelen. Bilde-/videomaterialet ved siden av er annerledes, men ikke alltid relatert til Bitcoin Millionaire.

Det er ingen grunn til at et telefonnummer skal være et obligatorisk felt for en kryptobot, og man skal helt sikkert være forsiktig med å dele telefonnummeret sitt med noen. Tross alt er nummeret knyttet til annen informasjon, inkludert fysisk adresse.

Så prøver en av nettsidene å overbevise oss med noen veldig falske vitnesbyrd. Hele avsnittet er bare latterlig.

Bitcoin Millionaire falske attester

Først av alt, hva er disse «vinnersignalene» som de skryter av til venstre? Syntagmet gir rett og slett ingen mening relatert til kryptohandel.

Til høyre ser vi noe som ser ut til å være direktevarsling. Hvorfor skulle nettstedet gi bort informasjon om hvem som nettopp har blitt med? Når vi ser tilbake på alle registreringsskjemaene, er det ikke klart på hvilket tidspunkt vi skal gi dem et bilde – og heller ikke hvorfor vi skulle ønske å gjøre det.

Til slutt er hoveddelen en ekte perle. Her finnes vitnesbyrd, men delen er fylt med tilfeldige sitater fra tilfeldige personer om Bitcoin eller krypto. Dette faller direkte i domenet villedende.

Så hvordan får disse lyssky menneskene pengene våre?

null provisjoner

Vi skal tro at en fantastisk teknologi som vil gjøre deg rik på uker kommer gratis? Hvis en avtale høres for godt ut til å være sant – er det sannsynligvis det. I dette tilfellet er de ikke engang konsekvente.

falske påstander

Her ber de oss om en ganske høy provisjon på 2 %. Det spesifiseres ikke hvem som betaler – kjøper, selger eller om den deles. Hva teller egentlig som fortjeneste? Brukes det bare hvis den totale verdien av kontoen øker gjennom en handel? Det mangler kontekst, og alt er så ute av hvordan ting vanligvis gjøres (med god grunn), at det er meningsløst.

Utenom den høye avgiften ønsker de noe annet fra oss.

Bitcoin Millionaire innskudd på 0

Akkurat hvorfor vi blir bedt om et innskudd på $ 250 er opp til deg å gjette. Det er folk der ute som er villige til å dyppe tærne i kryptohandelen med bare noen få dusin dollar. Hvis en bedrift tar gebyrer på hver handel, tjener det kun til å tape selskapets penger å ekskludere alle disse potensielle kundene og deres handel.

Og hva betyr uttrykket «tilstrekkelig regulert»? Etter hvilken standard og hvilken lov? Dette er bare nok en vag uttalelse som faller sammen under den minste gransking.

Til slutt, i det knappe tilfellet med å snakke om deres antatte produkt, får vi dette.

Tidssprang

Dette er en veldig kronglete måte å beskrive en prediktiv algoritme på. Det vi ikke får her er hvilke de bruker. Hvorfor skryter de ikke av alle de beste analyseverktøyene de har innlemmet i produktet sitt?

Til slutt, husk denne Time leap-funksjonen de skryter med.

Så de utnytter nøyaktig den samme falske strategien som brukes av en rekke andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

Trustpilot

Trustpilot er et godt nettsted og kilde for tilleggsinformasjon. Å se etter Bitcoin Millionaire på Trustpilot gir oss bare dette.

Trustpilot om Bitcoin Millionaire

Det er litt rart med tanke på bruken av flere nettsteder, men en anmelder påpeker det virkelige problemet med denne siden best.

Ekte anmeldelse av Bitcoin Millionaire på Trustpilot

Og det er helt riktig. Selv om anmeldelsesnettsteder er gode for å gjøre det mulig for den vanlige brukeren å høre om et produkt eller en tjeneste fra en tredjepart, er de også utsatt for anmeldelser. Pass på generiske anmeldelser som roser noe høyt uten å gå inn på noen detaljer – spesielt hvis de bare har lagt ut den ene anmeldelsen.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Trustpilot gir oss også en Om & Kontakt-seksjon som «selskapet» skal fylte ut.

Trustpilot om og kontakt-seksjon

Det er vanskelig å granske alt, men legg merke til hvordan betegnelsen for deres revolusjonerende teknologi endret seg. Det pleide å være time leap, nå er det time jump. Lignende, men ikke den samme. Det er egentlig ikke det vi forventer når merkevarer utvikler en teknologi som forandrer spillet. De ønsker vanligvis å merke det og øke bevisstheten.

Når det gjelder den antatte prisen, er det nok å si at Global Trading Group ikke eksisterer. Det er en løgn.

Adressen de oppga er et kontorbygg hvor man kan leie fysiske eller til og med virtuelle kontorer. 1 Trafalgar Square, Northumberland Avenue London viser følgende punkter av interesse.

Falsk plassering av Bitcoin Millionaire-kontoret

Ingen av disse stedene nevner Bitcoin Millionaire.

Domeneregister – oppslag 

Til slutt kan vi ta en titt på ICANN Lookup for å se om vi kan identifisere disse svindlerne eller finne ut hvor de opererer fra. For korthets skyld gir vi bare ett eksempel her, men det gjelder for alle nettstedene som er analysert.

Domeneregister - oppslag

Fordi de brukte Cloudflare kan vi ikke finne identiteten deres. Cloudflares rigide personvernerklæring gjør det til det perfekte skjulestedet for svindlere og svindlere. Om ikke annet, denne totale mangelen på åpenhet er den siste spikeren i kisten for dette prosjektet.

FAQ om Bitcoin Millionaire

Hva er Bitcoin Millionaire?

Den presenteres som en handelsbot som vil gjøre deg til millionær over natten.

Er Bitcoin Millionaire en svindel?

Den er det. Halvparten av nettsidene er fordømmende rett i begynnelsen, enn si når de analyseres med andre ledetråder.

Hvor mye kan jeg tjene med Bitcoin Millionaire?

På denne måten kan man ikke tjene, bare tape penger.

Er Bitcoin Millionaire legitim?

Den er det ikke. Det er en svindel.

Legg att eit svar

ten − ten =