Bitcoin Superstar – kryptohandelsbot- anmeldelse av tradere

Bitcoin Superstar – kryptohandelsbot

Full anmeldelse av Bitcoin Superstar 

Mange kryptoplattformer konkurrerer om å gi best tilgjengelighet, myntdekning og vilkår til potensielle handelsmenn. Kryptomarkedet er i stadig vekst, men det er langt fra mettet. Det betyr at handelsplattformer kjemper hardt om oppmerksomheten til nykommere med et så godt tilbud som mulig.

Det er gode nyheter for brukere fordi konkurranse mellom ulike selskaper sikrer at kryptomiljøet er dynamisk og fortsetter å jobbe hardt for å tilfredsstille deres behov.

Kryptoverdenen er ny for noen mennesker, og teknisk lingo kan være veldig entusiastisk. Dette åpner for en mulighet for mindre enn ærlige selskaper til å slå inn og tære på mindre erfarne og informerte.

La oss fordype oss i Bitcoin Superstar og se hva skaperne av denne plattformen har forberedt for oss.

La oss prøve å søke etter Bitcoin Superstar på Google 

Bitcoin Superstar Søk

Flere søkeresultater som ligner hverandre er tegn på kryptosvindel. Alle tre er svært forskjellige, men ordet «offisielt» finnes i alle titler, noe som gir grunn til mistanke. For en fremadstormende plattform i en konkurransedyktig og dynamisk verden av kryptovalutaer virker det som en ganske merkelig beslutning å lage 3 forskjellige nettsider.

Og på en annen måte kan vi se at det ikke bare er bare titler, men også domenenavn, så vel som metadatabeskrivelse. For eksempel er det bare én av disse som nevner AI-teknologi, noe som åpenbart antyder bruk av en handelsbot, men ingen av nettstedene kommer med noen klare påstander om en slik programvare.

Domenenavnene er overraskende legitime, og skaperne velger å bruke .com på en av disse. Mer om det senere.

3 forskjellige logoer 

bitcoin superstar logoer

Ved å ta en titt på nettsidene kan vi se 3 helt forskjellige logoer. Det er en annen urovekkende detalj fordi logikken tilsier at man ønsker å gjøre merkevaren sin så gjenkjennelig som mulig. Her kan vi se både ulike design og fargevalg.

lignende kontaktskjemaer

Påmeldingsskjemaer på alle 3 sidene er veldig forskjellige, faktisk er det lengst til høyre et popup-vindu generert av det som ser ut til å være en exit-intent popup på nettstedet. Det er en ganske merkelig bruk av funksjonen, men det er andre ting å merke seg her.

Først og fremst er nettstedet på tysk uten mulighet til å oversette det. Videre er registreringen på det første nettstedet forskjellig fra popup-vinduet. La oss sammenligne bildet lengst til høyre ovenfor med følgende.

lignende kontaktskjema popup

I popup-vinduet er telefonnummer påkrevd, mens på selve nettsiden er det ikke et obligatorisk felt. Siden inneholder imidlertid en ansvarsfraskrivelse angående deres bruk av telefonnummeret ditt. Merkelig.

For å gjøre saken enda mer merkelig, er det ikke engang den første endringen på nettstedet vi går gjennom. Den opprinnelige nettadressen har et .vip-domene, men når vi går inn og prøver å registrere oss, blir vi ført til et annet .com-nettsted, for senere å bli sendt til enda et nettsted via popup-vindu.

Alt dette gir mye grunn til mistanke om at det som egentlig foregår her ikke akkurat er velment. Nettstedet utnytter nøyaktig den samme markedsføringsstrategien som brukes av en rekke andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

Når det gjelder innholdet på nettsidene, øker inkonsekvensene. Bare ett av nettstedene nevner spesifikt en mobilapp. Samme side nevner AI-handelsbot som en funksjon, men snakker veldig lite om det. Side på Google Play Butikk avslører mer forvirring. Det samme selskapet har laget 3 forskjellige nettsider med nøyaktig samme beskrivelse og samme funksjon.

lignende Google Play-apper

Deretter er det et mistenkelig nettsted som bare er på tysk. Stedet gir (bare) engelske ansvarsfraskrivelser, men gir ingen mulighet til å bytte språk. Regional tilgjengelighet er absolutt prisverdig, men det virker rart at en handelsplattform ikke vil inkludere engelsk som et alternativ i det hele tatt. Deretter er det noen påstander som varierer mellom nettstedene.

krav om gebyrer og provisjoner

For de som ikke kan lese tysk, hevder nettstedet ovenfor at det verken gebyrer eller provisjoner er påkrevd, og spesifikt nevner meglere. Nettsiden under sier noe helt annet. Så gir det samme nettstedet følgende informasjon.

Kan jeg tjene penger

Nå burde folk ha utviklet betinget refleks mot «daglig avkastning på opptil 60 %». Denne eksakte formuleringen brukes av mange svindelsider, vi har allerede gjennomgått:

Denne eksakte formuleringen brukes av mange svindelsider og er problematisk av flere grunner. For det første uttrykker legitime plattformer anslåtte gevinster i APY. For det andre er 60 % et veldig høyt tall som bare er passende i villeste perioder i en bull run.

Men hvorfor begrense det til 60% i utgangspunktet? Hvis markedet tilfeldigvis går opp med 200 %, bør verdien av lommebok gjenspeile det. Selvfølgelig har ikke noe slikt skjedd så langt. En annen ting er den rene matematikken i det. Å tjene 60 % på investeringen daglig vil suge verden tørr for alle eksisterende penger innen slutten av året, selv med en veldig liten startinvestering.

Ekstern undersøkelse av Bitcoin Superstar

Mellom de motstridende påstandene og de utrolige løftene har vi samlet noen ledetråder om hva som kan skje, men hva mer kan vi finne ut av å se på hele dette opplegget? Trustpilot gir oss følgende resultater.

lignende domener

Lignende Trustpilot-problemer har andre svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Fremfor alt har den avslørt enda et nettsted, sannsynligvis skjult dypt nede i Googles søkeresultater – et .io-nettsted. Når vi ser på det, kan vi se at det igjen mistenkelig bare er på tysk. Det spretter oss til enda et nettsted, igjen bare på tysk, men som inneholder alle de mistenkelige elementene ovenfra, telefonnummer ved registrering inkludert.

feil kontaktadresse

Ved å slå opp begge adressene avsløres ingen slike selskaper registrert på oppførte adresser. Det tredje resultatet er en tom anmeldelsesside uten vurderinger, men noe interessant i «kontakt» feltet.

Kontakt adresse

Hvis sidene ovenfor inkluderte den tyske og engelske adressen fordi selskapet virkelig holdt til i disse landene med den hensikt å bedre nå de tyske kundene, hvorfor har denne siden «om oss» delen på tysk, men adressen som er registrert i Storbritannia?

Ved å slå opp domeneregisterinformasjonen over ICANN, kan vi se at .app- og .vip-nettstedene har blitt registrert ved hjelp av Cloudflare som er beryktet for å være et sted for alle slags lyssky nettsteder fordi det skjuler nettstedets vertsleverandør og andre informasjoner.

FAQ om Bitcoin Superstar

Hva er Bitcoin Superstar?

Etter omtrent 5 nettsteder er det vanskelig å si. Noen presenterer det som en plattform, andre mer eller mindre nevner en handelsbot. Hva det er, er en måte å lure folk ut av 250 $, og av en eller annen grunn ser det ut til at denne nettsiden vil svindle tyskere. 

Er Bitcoin Superstar en svindel?

Ja. Å analysere nettsidene gir så mye motstridende informasjon at den eneste mulige konklusjonen er at svindlere kaster et bredt nett her.

Hvor mye kan jeg tjene med Bitcoin Superstar?

Du kommer til å tape både penger og tid med Bitcoin Superstar.

Er Bitcoin Superstar legitim?

Nei, den er det ikke. Mellom det å skjule eiere, domeneinformasjon og sprette brukere gjennom flere nettsteder, bør ingenting av dette vekke tillit hos noen. Hold deg unna dette.

Legg att eit svar

2 × two =