Bitcoin Union – kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

Bitcoin Union – kryptohandelsbot

Full anmeldelse av Bitcoin Union 

Selv om kryptovalutamarkedet for tiden er rammet av inflasjon og beslutninger tatt av Federal Reserve, har kryptovalutaer generelt, og bitcoin spesielt, fortsatt en viss ring til dem. Etter den generelle befolkningens mening er kryptoverdenen fortsatt i forkant av teknologi og finans. 

Det er vanskelig å forestille seg at det ikke er lett å tjene penger i kryptomarkeder. Det er fortsatt ikke så vanskelig heller. Man trenger bare å vite hvor man skal lete. Det er problemet. Mangel på informasjon. For å være en handelsmann i kryptomarkedet og ha en vellykket handelsprosess, skal man først gjøre lekser. 

Dessverre leter mange bare etter en rask og enkel måte å dyppe tærne inn i kryptoverden, og drømmer om den gylne drømmen kalt passiv inntekt med automatisert handel. Det er derfor svindelsider som denne fortsatt eksisterer. Å lokke folk inn med løftet om en mirakuløs kryptoinntekt med en automatisert handelsplattform. 

Så, fungerer Bitcoin Union?

Nei, dessverre. Med dette i tankene har vi utarbeidet en Bitcoin Union-anmeldelse som kan utstyre deg med nødvendig kunnskap for å oppdage en falsk handelsplattform selv. 

Kort sagt er Bitcoin Union-handelsplattform ment å handle på kryptobørs eller andre handelsplattformer for kryptovaluta. Angivelig analyserer slike handelsplattformer markedstrender på kryptomarkedet for å handle effektivt på din vegne. 

Et automatisert kryptohandelssystem er ment å være nyttig for både nybegynnere og avanserte handelsmenn. I teorien kan uerfarne handelsmenn lære av å se på en «ekspert» automatisert handelsplattform drive handel. Og erfarne handelsmenn kan manuelt sette opp boten slik at dens oppførsel er nøyaktig justert til handelsmenns tidligere gjennomtenkte strategi.

Bitcoin Union utnytter nøyaktig den samme falske strategien som brukes av en rekke andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

Det er faktisk mulig å finne en god automatisert handelsplattform som kan hjelpe deg med å tjene passivt. Men en slik kryptohandelsplattform er en sjelden forekomst. De fleste av dem er uredelige, akkurat som denne Bitcoin Union-svindel.

Bitcoin Union svindel

Denne grafen har vi sett mange ganger på andre nettsteder som ligner på Bitcoin Union og som fremmer samme svindel. Dette bildet har imidlertid ingenting å gjøre med brukergrensesnittet til handelsprogramvare. Ikke minst, som man kan se, gir verken første eller siste grafene ingen mening, og viser BTC to ganger med tilfeldige tall. Egentlig kan man ikke lære noe av disse grafene.

Mistenkelig mangel på funksjoner

Hadde det vært en legitim handelsplattform, ville det være ganske merkelig å kun ha alternativene for direkte handel og demokonto. Vi har nemlig ikke funnet noen omtale av utallige funksjoner for kryptohandel som vellagde automatiserte systemer alltid kommer med. Men siden vi vet at dette er en svindel, er mangel på funksjoner sammenlignet med andre handelsplattformer ikke overraskende. 

Når det gjelder selve handelen, nevner svindlerne bare funksjon for direkte handel. Selv om Bitcoin Union var en legitim automatisert handelsplattform, ville det fortsatt være umulig å anbefale den på grunn av total mangel på nyttige handelsverktøy som andre kryptohandelsplattformer har vennet oss til. Porteføljestyring, mirror trading og papir trading, etterfølgende funksjoner og avanserte alternativer for å undersøke trendene i kryptovalutamarkedet. Ingenting av det har vi her. 

Bitcoin Union lover også pålitelige meglere som gir sine tjenester, men det er ingen informasjon om det er regulerte meglere eller ikke.

Når det gjelder funksjonen for demohandel, kan dette i teorien være et ganske nyttig alternativ. Demohandel lar brukere handle i et simulert miljø. Mens de ikke har noen sjanse til å tape penger, kan brukere utvikle handelsstrategier og bli vant til botens brukergrensesnitt. 

Men siden alt tyder på konklusjonen om at Bitcoin Union er en svindel, kan vi trygt anta at funksjonen for demohandel ikke vil være nyttig i dette tilfellet. Det eneste man kan gjøre for å hjelpe seg selv er å unngå denne kryptohandelsplattformen som om det dreier seg om selve pesta.

Villedende brukervennlighet 

En på en måte positiv ting vi kan si om den uredelige handelsplattformens design, gjelder brukergrensesnittet. Bitcoin Union er nemlig ganske enkel å bruke, og kontoregistreringsprosessen er helt smertefri. Hele prosessen er gjennomtenkt slik at brukere jevnt kan jobbe med plattformens falske grensesnitt og sette inn et påkrevd minimumsinnskudd på $ 250.

Vanligvis ville dette vært en flott ting. I våre øyne gjør dette imidlertid svindlere enda mer mistenkelige i dette tilfellet. De ønsket selvfølgelig ikke å legge så mye krefter i å lage resten av handelssystemet, men de jobbet hardt for å gjøre det enkelt for brukere å sette pengene inn.

Faktisk er den handelskapitalen på $ 250 alt de egentlig vil ha. Nøyaktig det samme beløpet vil ha et hvilket som helst annet nettsted til et velkjent useriøst tilknyttet nettverk:

Kontooppsettprosessen er enkel, men så snart man har registrert seg og gitt dem sine personlige opplysninger, begynner de å ringe for å overbevise deg om å legge igjen et innskudd. De vil påstå at de gjør det for å oppmuntre deg til å handle, men det er en løgn. Når man setter innskuddet inn, vil man ikke lenger høre fra dem. De vil egentlig ikke at du skal begynne å handle, da det uansett ikke er mulig.

Mer bevis på at Bitcoin Union er en svindel 

Bitcoin Unions nettside er ennå ikke oppført i Google søket. Det er fordi uredelige nettsteder ofte blir tatt av forskjellige scam-watch nettsteder, så de endrer logo eller layout og beholder samme grunnleggende elementer. 

For eksempel, når vi prøver å finne Bitcoin Union, når vi først et velkjent nettsted – IndexUniverse. De er en del av svindelkjede, noe som gjør at virksomheten deres berømmer svindlene som

Som det ofte skjer med denne typen svindel, stemmer de ikke overens med hverandre:

IndexUniverse om Bitcoin Union

Det er det som IndexUniverse presenterer som Bitcoin Union, legg merke til falsk bruk av logoer og den absurde prislisten på ingenting. Se også på registreringsinformasjon. Verifiserte og pålitelige kryptotjenester tar kun e-post og passord. Deretter er det flere skritt med identifikasjon på grunn av KYC (kjenn din kunde) protokoller. 

mistenkelig URL

Som man kan se, er det ikke it lenken tar oss. Legg merke til den mistenkelige URL-adressen som ikke engang er koblet til Bitcoin Union. Når man søker i WHOIS-oppslaget, er eieren av nettstedet skjult.

Dette er en ny layout på Bitcoin Union-hjemmeside, og den har jeg aldri sett før. Kopien ligner på andre svindelnettsider og er bare enda mer vag. Vanligvis utgir de seg for en handelsbot, kryptobørs eller en eller annen buzzword-fylt tirade om maskinlæring og AI. Det er mange store ord som faktisk ikke betyr noe.

Trustpilot og andre ledetråder

Disse svindlene kjøres vanligvis fra Storbritannia. Trustpilot viser to nettsider med lignende adresse. Så hvilken av dem er den offisielle Bitcoin Union-nettsiden? Og hvis begge er offisielle, kan vi ikke se poenget med å ha flere nettsteder hvis man driver en legitim virksomhet. Hvorfor få potensielle kunder til å gå gjennom to nettsteder mens de prøver å finne relevant informasjon?

Trustpilot om Bitcoin-unionen

Som man kan se, er det to adresser som er registrert. Den nye, Bitcoin Union, er stiftet i 2021. Det er ingen anmeldelser, noe jeg ikke er overrasket over fordi Bitcoin Union app ikke kan treffes på Google søket. Og når man ikke engang finner Bitcoin Union-appen, er det ingen måte man kan se gjennom den.

Firmaadressen er oppført i London, og der ligger det et kontorbygg. Det morsomme er at andre lignende svindler også er registrert i kontorbyggene til advokatkontorer. Men når man prøver å faktisk finne «selskapene» på disse adressene, er de vanligvis ingen steder å finne.

Uansett, bitcoinunion.app viser en annen logo og forskjellige nettsteder med lignende svindelkopier, men alltid litt annerledes layout.

bitcoin union forsiden

Imidlertid er denne utformingen av bitcoinunion.io den fra starten av anmeldelsen. Den har bare fire brukeranmeldelser, to falske og to dårlige, noe som er mer eller mindre vanlig poengsum for denne type svindel.

Bitcoin Union-anmeldelser er falske

Vi vet at disse to Bitcoin Union anmeldelsene er falske da de er helt unyansert. Etter disse anmeldelsene å dømme, er Bitcoin Unions robot det beste som noensinne har eksistert i universet. Anmelderne har absolutt ikke funnet noen feil med den, mens de heller ikke har gått inn i detaljer om hvorfor de synes dette kryptohandelssystemet er så fantastisk. Det er det bare. Tydeligvis falsk.

Legg merke til hvordan oppsettet er annerledes i miniatyrbildet. Denne svindelen er tilsynelatende fra 2020. Adressen som er oppført er igjen i London i en av kontorbygninger. 

Svindelside er full av feil

Svindlere skynder seg å produsere mange nettsider med lignende oppsett, grafiske elementer og kopier. Det er derfor de ofte tar feil, og alt dette betyr mange røde flagg. Hvis man vet hva man skal se etter, kan man enkelt se gjennom opplegget deres. Heldigvis for oss ser det ut til at de ikke legger mye krefter i sine forsøk på å lure folk.

Cryptovibes, en annen falsk anmeldelsesside, roser Bitcoin Union. Igjen viser de et helt annet nettsted med en lignende layout.

Cryptovibes - falsk anmeldelsesside

Men når man følger lenken til Bitcoin Union, dukker denne nettsiden opp …

Bitcoin Trader

Bitcoin Trader?! Nok en kjent svindel! Og en dum feil av svindlere. Det er som om de ikke engang prøver. De tar feil som er så enkle å gjennomskue at det nesten er fornærmende fordi de åpenbart tror folk er så naive.

FAQ om Bitcoin Union

Hva er Bitcoin Union?

Det er en til i lang rekke av falske nettsteder for automatiserte handelssystemer i kryptohandelsindustrien. De vil at du skal opprette en Bitcoin Union-konto for å legge igjen dine personlige data. Agentene vil da ringe og be om et innskudd på $ 250, mens de lover god avkastning hvis man investerer penger. Faktum er at det er ingen kryptohandel, ingen penger å tjene, bare meglere som fisker etter innskudd gjort av intetanende kryptohandlere.

Er Bitcoin Union en svindel?

Ja. Det er en del av uredelige nettsteder, en total svindel. Som vi diskuterte i vår Bitcoin Union-gjennomgang, er det et stort antall røde flagg knyttet til Bitcoin Union. Når de undersøkes en om gangen, gir de ikke definitivt bevis. Men når man setter dem sammen, blir det klart hva vi har å gjøre med. Hvordan kan disse svindlerne se seg selv i speilet er utenfor oss, men det er slik det er.

Hvilke røde flagg finner man ved undersøkelse av Bitcoin Union?

Det er mange avslørende tegn, og vi har sett dem alle før. Bitcoin Union «handelsplattform» er koblet til en kjent svindelkjede, det er falsk bruk av logoer, ikke autentiske anmeldelser, flere falske nettsteder, osv.

Hvor mye kan jeg tjene med Bitcoin Union?

Ut fra anmeldelser kan man ikke tjene på Bitcoin Union. Man kan bare tape et innskudd på $ 250, så man skal ikke engang registrere deg.

Er Bitcoin Union pålitelig?

Nei, ikke i det hele tatt. Det er bare en svindel som er ute etter dine hardt opptjente penger.

Er Bitcoin Union legitim?

Nei. Dette er en svindel, akkurat som mange andre uredelige handelsboter. Det er imidlertid legitime advarsler i ansvarsfraskrivelsen. Ved å registrere seg godtar man å få dataene sine solgt eller overført til tredjeparter. Man godtar å bli kontaktet av agenter (for å lure deg for et innskudd). Det er best å unngå denne falske kryptohandelsboten.

Legg att eit svar

two × 3 =