Crypto Bull – kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

Crypto Bull – kryptohandelsbot

Full anmeldelse av Crypto Bull

Crypto Bull er et ganske fengende navn. For uinnvidde er krypto selvfølgelig en referanse til kryptovalutaer, gullet i moderne tid, med en atmosfære av banebrytende teknologi og utrolig velstående økonomi. Okse er sterk og fremkaller følelser av makt. Okse er også et tegn på optimisme og markedets plutselige vekst. 

La oss jakte på feil. Uredelige nettsteder dukker opp og forsvinner bare for å endre brandet sitt og dukke opp igjen. Denne spesielle falske kryptobørsen har vært forsvinnende siden 2018, og de kommer tilbake hvert år når varmen avkjøles. Det fungerer på en ganske enkel måte, og tar 250 $ fra naive investorer.

Mer sofistikerte svindlere går dypere, bruker hackingsmetoder eller etterligner populære eksisterende kryptoplattformer. Denne er ganske grov, og heldigvis for oss, full av små feil og røde flagg som raskt viser seg å være en åpenbar svindel.

Index Universe anmeldelse av Crypto Bull

Det første røde flagget er at det ikke dukker opp noe Crypto Bull-nettsted når man søker på navnet. Svindlernettsteder som dette har en tendens til å forsvinne for å legge scamwatch sider tomhendte, endre brandet sitt osv. Legg merke til logo.

Nå, når vi følger lenken, blir vi ført til følgende nettside.

hjemmesiden til Crypto Bull

Det første og mest åpenbare vi ser er feil logo og feil nettstedsnavn. Bitcoin Trader er nemlig et av de eldste brandene i denne ordningen. Man ser den spesielle layouten. Rød stripe advarer deg om at tiden vil utløpe, noe som induserer frykten for å gå glipp av noe (FOMO). Så kommer falsk info om noen som nettopp har tjent en tilfeldig pengesum. Det er en velkjent markedsføringsteknikk som brukes av svindelnettverk:

Det er alltid et videoklipp av noe slag som gir en følelse av troverdighet (se CNN-logoen). I moderne kryptoplattformer registrerer man seg aldri med navn, e-post eller telefonnummer. Plattformer godtar bare e-post eller Google-legitimasjon, og krever deretter å gå gjennom Know Your Customer-protokoll.

Svindlere trenger både navn og telefonnummer slik at de kan selge det til tredjepartsagenter. Det står til og med i ansvarsfraskrivelsen nederst, i bunnteksten, så man har lovlig godtatt å bli oppringt av en agent.

bunntekst på nettstedet

Svindlerne utnytter nøyaktig den samme strategien som brukes av en rekke andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

Agenter vil ikke slutte å ringe før man har satt inn 250 $. Siden ansvarsfraskrivelsen sier at midler kan gå tapt, er det akkurat det som kommer til å skje med innskuddet ditt. Innskuddet er et annet stort rødt flagg siden anerkjente kryptoplattformer enten ikke har en minimumsinnskuddsgrense, eller det er latterlig lite som 3 $ eller 10 $. 

Selv om det ikke er et rødt flagg i seg selv, er name dropping en populær taktikk for å vinne over naive investorer, og derfor er logoer fra selskaper som fremkaller trygghet og trygghet, som Norton, Secure Trading og McAfee der. Disse selskapene arbeider med antivirusbeskyttelse og har ingenting å gjøre med kryptohandel. En annen ting er bud- og salgspris som er der, men vi vet ikke hva tallene representerer. Det er bare en annen gimmick for å få investorer til å tenke på fortjeneste, og det er ikke hvordan troverdige plattformer fungerer.

Crypto Bull svindel fungerer via anmeldelsesnettsteder

En annen ting. Disse svindlene fungerer via anmeldelsesnettsteder. Men det sanne kjennetegnet på svindel er feilene de gjør, forhastede og slurvete endringer. 

Crypto Bull jobber via gjennomgangsnettsteder

Som du kan se er det en annen logo, men det er samme navn. Sjekk URL-en. Linken peker til BestInvestmentOffer eller GatewayOffer eller en annen ondsinnet adresse som er vert for uredelige portaler. Legg igjen merke til ansvarsfraskrivelse. Ved å registrere deg lar du dem nå deg og aggressivt forfølge det første innskuddet på 250 $. 

Trustpilot anmeldelser av Crypto Bull

Selv om Trustpilot ikke er den ultimate dommeren på nettet, viser stedet noe typisk for svindel. Falske anmeldelser. 

Trustpilot falsk anmeldelse av Crypto Bull

Den nøyaktig samme formuleringen støttet mange andre uredelige «kryptroboter», og både navn og bilder er falske. Legg merke til adressen. Den peker mot et kontorbygg i London. Ikke noe rart, selvfølgelig. Men alle disse svindlene rapporteres å være registrert i lignende kontorbygg, men det er ikke registrerte kryptobørser på adressen der. Igjen, ikke et rødt flagg i seg selv, men kombinert med alle feil, falske adresser og anmeldelser, legger alt opp.

Trustpilot-anmeldelse viser også en lenke til et helt annet nettsted, den ene adressen som ikke kommer opp på Google. 

cryptobull app forsiden

Endelig riktig URL-adresse og logo, dessverre den samme gamle svindelen.

Det er ingen Crypto Bull-app som man kan laste ned. Registrering tillater bare agenter å ringe via WhatsApp og mase om investeringen på 250 $ som er påkrevd for å begynne å handle.

Det er også falske navn og arkivbilder som skal være vitnesbyrd fra «kunder».

falske attester fra "kunder"

Googler man navnene, peker søket på et litt annet navn på en troverdig person, men bildet stemmer ikke. Det er bare arkivbilder. 

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Falske påtegninger fortsetter.

Falske påtegninger av Crypto Bull

Name dropping er en annen vanlig taktikk for uredelige nettsteder. Hvis man tar en titt på skjermbildet ovenfor, vil man se Elon Musk, Martin Lewis og Gordon Ramsey. Måten hjernen vår er bygget på vil koble denne nettsiden med troverdige navn. Det vil få deg til å tro at Crypto Bull har en viss troverdighet. Men hvis man leser hva som egentlig står i teksten, kan man se at det ikke er en påtegning.

Igjen og igjen er måten denne svindelen fungerer på gjennom villedende og manipulasjon, men de røde flaggene hopet seg opp ganske raskt. 

Endelig dom

Dette er en velkjent svindel! Ikke fall for det.

FAQ om Crypto Bull

Hva er Crypto Bull?

Det er en falsk nettside. De vil ha dataene dine slik at agenter kan ringe deg og be om et depositum på 250 $ som lover en god avkastning på investeringen. Faktumet er at det er ingen kryptohandel eller penger å tjene, bare meglere som fisker etter innskudd.

Er Crypto Bull en svindel?

Ja. Det er en del av uredelige nettsteder, en total svindel.

Hvor mye kan jeg tjene med Crypto Bull?

Ut fra anmeldelser kan man ikke tjene på Crypto Bull. Man kan bare tape et innskudd på 250 $.

Er Crypto Bull legitim?

Nei. Det er en svindel. Det er imidlertid legitime advarsler i ansvarsfraskrivelsen. Ved å registrere deg godtar du å få dataene dine solgt eller overført til tredjeparter. Du godtar å bli kontaktet av agenter (for å mase på deg for innskudd).

Legg att eit svar

3 × 3 =