Bitcoin Trader – Kryptohandelsbot-gjennomgang av tradere

Bitcoin Trader - Kryptohandelsbot-gjennomgang av tradere

Er Bitcoin Trader en lønnsom handelsplattform? Eller bare en annen svindel? Vi tar en nærmere titt på Bitcoin Trader.

Hvordan bruke Bitcoin Trader – full gjennomgang

Kryptohandelsboter eksisterer jo faktisk. De er automatiseringsverktøy som kan fungere godt ved å bruke algoritmer og det faktum at automatiserte prosesser kan fungere raskere enn mennesker. De kalles noen ganger – rutenettroboter. Fordi de rett og slett oppfører seg, kjøper og selger basert på forhåndsprogrammerte parametere, og drar fordelen av kryptovolatilitet. Anerkjente kryptobørser distribuerer dem, som KuCoin, så vel som spesialiserte kryptoplattformer, som Pionex.

Algoritmene kan bli ganske sofistikerte, utover grid trading, og automatisere «kjøp lavt, selg høyt»-strategi. Det er rebalancing-bots som holder porteføljen din balansert, så er det Spot-futures Arbitrage bots som bruker prisvolatilitet til å kjøpe shortposisjoner i et fremtidig marked mens de holder samme mengde i spotmarkedet, men uansett hvor sofistikert, sparer disse botene tid og penger. De kan ikke tjene penger til deg hele tiden. De er ikke AI-er. De har ikke maskinlæringsfunksjoner.

Men det er definitivt ingen automatisert handelsprogramvare som er helautomatisert med et løfte om retur på over 90%. Derfor er Bitcoin Trader og lignende nettsteder en svindel. De lokker folk med løfte om god avkastning, men sikter bare på innskuddet deres.

Fordeler og ulemper med Bitcoin Trader

Dessverre er det ingen fordeler. Denne nettsiden er en svindel. Faktisk er det en nettsky som bruker samme logo, lignende webdesignoppsett og kopi, men en mengde adresser. Hver av adressene har dårlige anmeldelser på Trustpilot og fremragende anmeldelser på støttende nettsteder.

Det er mange falske anmeldelsessider som vil fremheve påstander om at Bitcoin Trader er en pålitelig programvare som passer for nybegynnere.

Svindelen fungerer gjennom telefonnumre. Anerkjente kryptobørser vil nemlig ta e-postadressen din, og deretter kreve flere trinn for bekreftelse. Dette er ikke bare på grunn av KYC (kjenn din kunde)-protokoller, men også for kundebeskyttelse. Bitcoin Trader krever et telefonnummer for registrering.

Etter en stund vil en kunde som blir utsatt for svindelen få en telefon eller WhatsApp-samtale. Tro det eller ei, hver av disse svindelnettstedene sier det i ansvarsfraskrivelsen i bunnteksten. Den fine skriften lyder: «Ved å legge igjen dine personlige opplysninger lar du oss dele dine personlige opplysninger med tredjeparter som tilbyr handelstjenester». Så en kunde vil bli kontaktet av en agent og aggressivt forfulgt for å gjøre «et minimumsinnskudd» på «bare» $250 eller 250 EUR (avhengig av regionen).

Agentene er ganske aggressive og vil melke kunden med forskjellige unnskyldninger, som oftest rapportert – at kryptohandel er risikabelt og at storgevinsten er rett rundt hjørnet. Ironisk nok står dette også i ansvarsfraskrivelsen, så du kan ikke saksøke dem, og du vil garantert ikke få pengene tilbake.

Hva er en Bitcoin Trader-handelsbot?

Dette er ikke en bot, men en svindel. Det er ingen kryptotjeneste her. Du vil ikke kunne handle. For å være rettferdig hevder ikke mange av nettstedene som bruker samme svindel at det er en bot. Den nøyaktige definisjonen er ofte skjult. For eksempel snakker de om «BTC trader group» eller «prisvinnende programvare», men erklærer aldri Bitcoin Trader for å være en bot eller kryptobørs.

Handelsboten utnytter nøyaktig den samme falske strategien som brukes av en rekke andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

Gjennomgang av nettplattformen til Bitcoin Trader

Et stort rødt flagg om at dette er en svindel er en mengde nettsteder som hevder å være Bitcoin Trader. De har en litt annerledes layout og kopi, men ideen er den samme. Metoder for å oppfordre en kunde til å registrere seg før tiden renner ut er velkjente. Det er falske bilder av kunder som angivelig har tjent penger på plattformen. Tilfeldige priser vises, aldri med en forklaring på hva de representerer.

Nettsteder bruker logoer fra etablerte selskaper som Norton security, McAfee antivirus, BitGo, CNN, Forbes. Ofte er det namedropping. Populære millionærer vises nemlig i video eller bilder, figurer som Bill Gates, Elon Musk, men også kjendiser kjent for sin interesse for krypto, som LeBron, Gordon Ramsey, Ashton Kutcher. Hvis du leser kopien nøye, står det noe sånt som «Det er kjent at <navn> har krypto, men de har aldri kjøpt noe fra oss».

Det er også FAQ-seksjoner som hevder at plattformen tar lite av tiden din, løfter om 90 % avkastning på investeringen, selv om den nøyaktige metoden ikke vises. Ekte handelsplattformer viser gevinster i APR eller APY. Noen nettsteder lover til og med $150-1300 per dag, noe som tidligere var mulig i kryptorommet, men nå er gode avkastninger $1-10 per dag i beste fall.

Bitcoin Trader er et klonet nettsted, laget av det samme kriminelle teamet bak en rekke svindel-kryptoroboter som:

Bitcoin Trader – Sikkerhet, lisensiering og betalinger

Dette er ikke et sikkert nettsted. Det er ingen lisenser og sikkert ingen betalinger. Du vil miste pengene dine. De vil tvinge deg til å gjøre et minimumsinnskudd på $250. Ingen penger å tjene her.

Profesjonelle tips for å investere med Bitcoin Trader

Siden dette er en svindel, er det ingen måte å tjene penger her. Profftips vi kan gi deg er å holde deg unna denne svindelen. Hold deg til anerkjente kryptobørser, spesielt hvis du er nybegynner. Sentraliserte børser som Coinbase eller Binance er mye bedre å begynne med.

Tilbakemelding fra handelsmenn om bruk av Bitcoin Trader

Ingen tradere bruker denne plattformen. Det er en svindel. Trustpilot er noen ganger fylt med falske anmeldelser. Så falsk at antall stjerner er tilfeldig, så du vil se anmeldelser som roser plattformen med bare én stjerne. Dessverre er det ofte rapporter om at folk som har blitt svindlet og kalt navn av agenter når de nektet å sette inn penger. Unngå å bli utsatt for store ubehageligheter ved å ikke registrere deg på denne nettsiden eller en annen med Bitcoin Trader-logoen.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Er Bitcoin Trader lovlig eller en svindel? – Vår dom

Dette er en svindel. Mange røde flagg. Fra kopi- og webdesign som er koblet til kjente og påviste svindler til mangel på tilgang til kundestøtte, til absolutt mangel på bevis på at det er faktisk exchange programvare som ligger bak registreringen (anerkjente børser viser deg hvordan plattformen ser ut), til falske løfter og namedropping.

Er Bitcoin Trader lovlig eller en svindel?

Du vil se den samme layouten på mange andre uredelige nettsteder. De vises på IndexUniverse, en kjent promotør av kryptosvindel.

IndexUniverse fremmer kryptosvindel

Ved registreringen havner du på en falsk nettside. Sjekk nøyaktig samme logo og lignende layout. Vær også oppmerksom på at nettadressen ser rar ut.

registrering peker på en falsk nettside

Ofte stilte spørsmål om å sjekke om handelsbot er svindel

Time needed: 20 minutes

Følg disse enkle trinnene for å oppdage en svindel selv.

  1. Namedropping

    Sjekk alltid om nettstedet nevner kjendiser. Det mest populære agnet er Elon Musk, men det er andre også, fra Mark Lewis til LeBron, til Kanye West, til som vi så her – Gordon Ramsey.

  2. Kopi og webdesign

    Webdesign og layout for denne typen nettsted er alltid det samme. Ikke sikker på hvorfor. Selv om de endrer det faktiske designet (som Anon bot), er layouten og flyten de samme. Noen sannheter blandet med at brukere lokkes med rask avkastning på investeringen.

  3. Ingen støtte, ingen kontakt

    Det røde flagget som styrker de andre er når det ikke er lenker til sosiale medier, når du ikke kan kontakte støtten eller når det ikke er andre kontakter enn et e-postskjema på nettstedet.

Legg att eit svar

twelve + 6 =