BitLQ handelsbot – anmeldelse

BitLQ handelsbot - anmeldelse

Vi vet at det er så mange handelsverktøy på markedet som angivelig hjelper nye tradere med å tjene nok, men som faktisk aldri gjør det, så det er vanskelig å skille klinten fra hveten. I dag, i denne BitLQ-gjennomgangen, forklarer vi hvordan en av de mest populære handelsappene der ute fungerer, og gjør det klart om det er en pålitelig plattform eller svindel.

Hva er BitLQ?

BitLQ er en Bitcoin-handelsprogramvare som gjør handel ikke bare morsommere, men også mer lønnsomt for både erfarne handelsmenn og de som ikke er så dyktige til å handle. Faktisk trenger man ikke engang å vite hvordan man handler kryptovaluta siden handelen egentlig innebærer svært lite menneskelig inngrep.

Nybegynnere vet som regel ikke hva de gjør, og de handler uten mye omtanke og ender opp med å tape penger og frustrert. Bruk av en robot reduserer sjansen for å gjøre kostbare feil, og gjør det ganske enkelt å begynne å handle og tjene penger selv uten å ha noen forkunnskaper.

Og hvis man kan en ting eller to om krypto, vet man allerede at det å lykkes med handel krever stadig overvåking av markedet, samt å følge med på nyhetene, noe som kan være ekstremt utmattende og tidkrevende. Handelsboten gjør alt det harde arbeidet samtidig som den gir brukerne datadrevet, verdifull og nøyaktig informasjon som kan hjelpe dem med å måle markedsforholdene uten å kaste bort timer på å se på store skjermer.

Handelsboter, som BitLQ, avlaster deg slik at du ikke mister verken søvn eller penger mens du prøver å tjene penger. Størstedelen av handelen gjøres av boten selv om du kan sette opp et par parametere selv.

BitLQ-plattformen kan brukes på både stasjonære og mobile enheter uten å gå glipp av noen av funksjonene, og å kunne handle mens du er på farten er virkelig en drøm for enhver kryptohandler.

Nøkkelfunksjoner i BitLQ- handelsprogramvare

1. Innovative teknologier 

BitQLs moderne handelsteknologier og kraftige algoritmer sporer markedet og bruker flere indikatorer for å bestemme det rette øyeblikket for å enten gå inn eller ut av posisjoner. Denne handelsplattformen utnytter AI, noe som hjelper mye med å analysere markedet og oppdage muligheter.

2. Trygt og sikkert handelsmiljø 

Kryptomarkeder er fortsatt stort sett uregulert, og derfor måler investorer hver bevegelse to ganger. Ettersom teamet bak BitLQ var klar over en rekke kilder til risiko, implementerte de en mengde tiltak for å beskytte brukere og deres digitale eiendeler og skapte et trygt handelsmiljø for alle.

3. Brukervennlighet

Som allerede nevnt, er BitLQ-appen enkel å navigere for både nybegynnere og godt kyndige handelsmenn. Hele brukerreisen, fra å bli registrert bruker til handel, er relativt rask og grei.

4. Suveren handelseffektivitet 

Data spores og leveres alltid i sanntid for å hjelpe både boten selv og handelsmenn med å ta informerte beslutninger. Å kunne reagere raskt på endringer uten å investere mye krefter resulterer i anstendig fortjeneste og hindrer brukere i å tape penger.

5. Maksimal handelsstøtte 

Siden investorer på alle nivåer bruker BitQL, prøver plattformen hardt å gi maksimal handelsstøtte til brukere. Nye handelsmenn kan enkelt optimere standardinnstillinger, assistanse og autonominivåer for å finne strategier som passer best til deres handelsbehov og risikovilje.

På den andre siden kan erfarne handelsmenn prøve ut med forskjellige handelsfunksjoner. Hvis du har flere spørsmål, får du en dedikert kontoadministrator du kan ta kontakt med. BitLQs tekniske støtteteam vil svare på alle dine spørsmål uten at du venter for lenge.

Hvordan fungerer BitLQ-programvare?

I tillegg til å bruke vanlige handelsverktøy og strategier – teknisk og nyhetsanalyse, utnytter BitLQ-handelsappen AI og driver data fra andre kryptohandelsplattformer. Den bruker også nyhets-handelsstrategier (news trading strategies), utfører pristrendanalyse og arbitrasjehandel for å finne de beste tilbudene på markedet.

Arbitrasjehandel er umåtelig populært i kryptoverdenen, da den utnytter små prisavvik mellom eiendeler. BitLQ samler data fra mer enn 30 børser og er i stand til å utføre 50 arbitrasjehandler på et minutt.

Plattformen bruker også NLP – Natural Language Processing for å analysere forskjellige sider samtidig, og for å gi effektive instruksjoner til boten. På denne måten sjekker BitLQ hele markedet på få sekunder og hjelper tradere med å generere merkbare fordeler (dvs. fortjeneste).

Faktisk utnytter handelsroboten nøyaktig den samme falske strategien som brukes av en rekke andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

Fordeler og ulemper med BitLQ- programvare

Fordeler

  • Ekstremt nybegynnervennlig siden ingen forkunnskaper kreves for å begynne å handle
  • Opprettelse av konto er 100% gratis
  • Høy grad av nøyaktighet
  • Mulighet å drive handel med flere kryptovalutaer 
  • Ingen skjulte avgifter 

Ulemper

  • Det er ingen garantier for at du vil tjene penger ved å bruke appen 
  • Teamet bak plattformen er ikke doxxed (offentliggjort)
  • Ingen tilstedeværelse på sosiale medier 
  • Ikke tilgjengelig i UK, USA og Hong Kong

Hvordan sette handel i gang 

Nye brukere skal følge plattformens enkle retningslinjer når de skal begynne å handle. Det tar bokstavelig talt minutter å komme i gang, og her er hvordan registreringsprosessen nøyaktig ser ut.

Opprettelse av konto

Registrer deg som ny bruker først og skriv inn dine personlige opplysninger – for- og etternavn, telefonnummer og e-post. Hvis du ikke er 100 % komfortabel med live-handel med en gang, kan du bruke en demokonto først.

Demo-handelsfunksjonen kan hjelpe deg med å få en ide om hvordan boten fungerer og hjelper tradere med å tjene penger ved å vise hele prosessen på et intuitivt dashbord. Unødvendig å si at man ikke trenger ekte penger for å handle med demokontoen mens man bruker den, noe som vil gjøre man mye mer komfortabel å investere ekte penger.

Bli medlem av BitLQ

Godkjenningsbekreftelse 

BitLQ-appen krever ikke fra brukere å autentisere identiteten sin (og å ikke måtte avsløre alle sine personlige detaljer er bare flott), selv om man må bekrefte e-post for å kunne begynne å handle.

Alt dette tar ikke mer enn 3 til 5 minutter, og nye brukere er om bord uten problemer. Vær imidlertid oppmerksom på at plattformen samarbeider med tredjeparter og kan overføre dine personlige opplysninger til noen av dem.

Å gjøre et innskudd

Som ny bruker bør du gjøre et innskudd før du begynner å handle. Minimumsinnskuddet er $ 250, men du kan investere opptil $ 15 000 hvis du vil. Plattformen støtter flere betalingsmetoder som kreditt- og debetkortinnskudd, bankoverføringer, e-lommebøker som Paymo, samt PayPal- og bankoverføringsinnskudd som vanligvis fullføres innen bare et par sekunder.

Beløpet på minimumsinnskuddet er nøyaktig det samme som andre roboter krever:

Vurdering av handelsprosess

Fra det øyeblikket du gjør et innskudd, kan du få tilgang til handelsdashbordet, angi foretrukne parametere, handle, be om uttak osv. BitLQ-appen støtter flere språk som engelsk, dansk, portugisisk og spansk, slik at du kan få en bedre forståelse av handelsfunksjonene og alternativene som er tilgjengelige.

Å handle med BitLQ-robot

Når du har opprettet en konto og satt inn midleR, bør du aktivere roboten. Så snart du gjør dette, vil boten begynne å analysere markedet og lete etter de beste tilbudene som vil hjelpe deg å tjene. Siden den er automatisert, reagerer boten på endringer i markedet og bestemmer å utføre de beste handlene umiddelbart.

Hvilke kryptovalutaer kan man handle med BitLQ?

Bitcoins og en telefon

BitLQ er en handelsbot som primært brukes til handel med Bitcoin. Imidlertid støtter den faktisk handel med 13 andre kryptovalutaer, som Ethereum, Ripple, EOS, IOTA, ZCash, Litecoin og Neo.

Hvordan velge riktige parametere?

Før du aktiverer boten, kan du sette handelsgrenser for å beskytte deg mot tap. BitLQs programvare er imidlertid svært nøyaktig og de fleste handler (98/100) den utfører er vellykkede. Faktisk klarte noen brukere å generere $ 800 i fortjeneste etter å ha investert minimumsinnskuddet, som er, som allerede nevnt, $ 250.

Hvordan utføres en handel på BitLQ?

Alt gjøres automatisk. Programvaren gjennomfører en detaljert analyse av pristrender, siste nyheter og historiske diagrammer for å gjenkjenne best øyeblikk for å gjøre kjøp og salg. Den sporer også tidligere prismønstre som kan indikere en bevegelse i begge retninger. En ny handel åpnes umiddelbart når et nært nok mønster er gjenkjent av boten.

Med mindre du har avanserte handelsferdigheter, ville det være vanskelig å gå inn og ut med en slik presisjon. Handelsboter, inkludert BitLQ, vet hva som påvirker prisen på kryptovalutaer, noe som hjelper dem med å åpne og lukke ordrer til rett tid og optimalisere handelsprosessen slik at større fortjeneste genereres per handel. 

Unødvendig å si, når roboten gjenkjenner et utgangssignal, lukker den posisjonen med en gang for å beskytte brukernes midler.

Vurdering av daglig fortjeneste

Å gi estimater er ganske utakknemlig ettersom det er flere faktorer som påvirker overskudd og fortjeneste. Først og fremst avhenger det av hvor mye man i utgangspunktet investerer. For det andre avhenger det også av risikotoleransen din, samt hvordan du angir handelsparameterne dine.

Ikke minst er kryptomarkedet ekstremt flyktig, og hvor mye du kan tjene med boten vil variere fra dag til dag. Likevel, hvis du foretrekker tallsamtaler, vil du sannsynligvis være glad for å vite at en gjennomsnittlig daglig fortjeneste kan gå opp til 25 % av din opprinnelige investering.

Lignende enorme gevinster tilbyr andre kryptoroboter, som allerede er gjennomgått på nettstedet vårt:

Handelsrisikoer

Selv om bruk av BitLQ-handelsprogramvare kan hjelpe deg med å generere merkverdig fortjeneste, husk at alle typer investeringer (aksjer, Forex, osv.) innebærer risiko, mens kryptohandelsverdenen kommer med noen ekstra risikoer på toppen, så du skal være forsiktig. Det er ikke noe slikt som garantert fortjeneste i dette området.

Selve plattformen bruker stop-loss trading-strategien som avslutter handelsøkter som er mindre sannsynlig å ende opp med å bli lønnsomme for å beskytte brukernes kapital og redusere risiko.

På den andre siden bør brukere gjøre sin del – lage sterke, komplekse passord, endre tilgangskodene en gang i blant, og aldri investere alle pengene sine i en enkelt app.

Noen anmeldelser på internett sier også ting som «BitLQ er en svindel» bare fordi de registrerte seg på feil nettsted. Det er andre nettsteder der ute som BitIQ eller BitQT som etterligner BitLQs offisielle nettsted. Hvis du bestemmer deg for å prøve BitLQ-handelsboten, sørg for å ikke registrere deg på det falske nettstedet, siden du bare vil tape penger.

Ulike BitLQ-nettsteder

Husk at appen ikke holder brukernes midler, men innskudd videresendes til forskjellige meglere. Hvis du vil ha trygghet og sikre pengene dine, kontakt megleren direkte. I tilfelle det ikke er mulig å komme i kontakt med en megler, betyr det at noe ikke stemmer.

Utbetaling og uttak 

BitLQ-plattformen har en problem- og feilfri utbetalingsmekanisme, som er en av de viktigste tingene å ta hensyn til når man velger mellom ulike plattformer.

Selv om det er mulig å lage flere vinnende handler i selve begynnelsen, anbefales det at du starter i det små og tar ut pengene så snart du har generert mer fortjeneste sammenlignet med det du først har investert. Å ta ut pengene du har startet med, og overlate de ekstra pengene til roboten for å gjøre ytterligere handler er definitivt en utmerket risikostyringsstrategi.

I motsetning til mange andre handelsapper, krever BitLQ rimelige avgifter. Det er ingen skjulte, innskudds-, uttaks- eller inaktivitetsgebyrer mens plattformen krever en fast 2% provisjon på alle lønnsomme handler og fortjeneste utført ved hjelp av handelsroboten. Vær imidlertid oppmerksom på at du kan ta ut penger opptil 10 ganger per måned gratis, hvoretter noen avgifter kan påløpe. Uttaksforespørsler kan ta opptil 24 timer, noe som betyr at du ikke vil kunne få pengene dine umiddelbart.

Er BitLQ-App kompatibel med din enhet?

BitLQ handelsapp kan brukes bade på stasjonære og mobile enheter, samt bærbare og nettbrett. Hvis du foretrekker det, kan du ganske enkelt bruke et nettbasert grensesnitt, mens selve appen er kompatibel med praktisk talt alle iPhone- og Android-enheter. Du kan enkelt bytte mellom enheter uten å avbryte verktøyet i det hele tatt.

Hvilke land er BitLQ tilgjengelig i?

BitLQ er tilgjengelig for brukere fra en rekke land, som New Zealand, Australia og Singapore, for å nevne noen. Faktisk er det tilgjengelig over hele verden, i alle land der handel med CFD-kontrakter ikke er ulovlig. Så lenge du kan få tilgang til plattformens offisielle nettsted og opprette en konto, kan du begynne å handle umiddelbart.

Konklusjon

I denne BitLQ-gjennomgangen ga vi vårt beste for å gi deg et inntrykk av hva som skal til for å bruke boten, dens handelsmekanismer og inntektspotensial. Så langt ser det ut til at BitLQ er blant handelsplattformene som kan gjøre kryptohandel til en enkel oppgave med lav risiko, men fremfor alt lønnsom. Plattformen oppdager muligheter på markedet kontinuerlig som ikke engang de mest avanserte handelsmenn kan identifisere og dra nytte av. Hvis du har bestemt deg for å bli en del av BitLQ-gruppen, invester det du har råd til å tape og foreta hyppige uttak for sikkerhets skyld. 

FAQ

Er BitLQ en svindel?

Nei, det er det ikke, selv om noen online anmeldelser sier «ikke bruk BitLQ-svindelprogramvare». BitLQ er en registrert kryptovalutaplattform som er testet og brukt av mange kryptofagfolk. Likevel er det mange svindlere på markedet som prøver å se nesten ut som BitLQ, så vær forsiktig. På toppen av det, kommer bruk av enhver form for handelsprogramvare med visse risikoer, ikke på grunn av programvaren i seg selv, men på grunn av den ustabile og uforutsigbare naturen til kryptomarkedet.

Kan jeg bare handle med Bitcoins?

Selv om BitLQ setter Bitcoin-handel først, gir plattformen deg tilgang til flere andre kryptovalutaer du kan utføre handel med, som bl.a. Ethereum, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Cardano, Dash og Ripple.

Er handel trygt?

Husk at det er litt vanskelig å finne en fullstendig pålitelig handelsplattform siden investering alltid medfører risiko for tap av penger. Handel med BitQL er imidlertid trygt, og frem til i dag har ingen brukere rapportert at de ble svindlet eller mistet pengene sine mens de handlet på denne plattformen. Det er mest på grunn av stop loss-systemet BitLQ bruker som sikrer at sjansene for å tape penger er svært lave (selv om det fortsatt eksisterer).

Når kan jeg begynne å handle?

For å begynne å handle med BitQL, skal du bare opprette en konto, sette inn penger og gjøre et par handler. Ja, så enkelt er det! BitLQ er en funksjonspakket programvare som virkelig gir brukere tilgang til verktøyene som trengs for å gjøre lønnsomme handler og gjør alles handelsreise så smidig som den kan være.

Hvorfor skal jeg bruke handelsboter?

Hvis du er nybegynner eller ikke har noen forkunnskaper om kryptohandelsstrategier, kan du begynne å bruke en handelsbot og tjene penger kort tid etter at du har lært det grunnleggende om kryptoinvestering. Hvis du er en erfaren trader, kan en handelsbot hjelpe deg med å oppgradere strategiene dine og få større fortjeneste. Følelser har også en tendens til å ødelegge spillet mange ganger i handelsverdenen, mens bruk av en bot tar følelser ut av prosessen.

Hvordan kan jeg slette min BitLQ- konto?

Hvis du, av en eller annen grunn, ikke liker BitLQ-appen, kan du enkelt slette kontoen din ved å klikke på høyre toppmeny-fane og velge alternativet «close accoun». Bare sørg for å ta ut pengene dine før du avslutter kontoen, ellers vil du ikke kunne få dem tilbake etterpå.

Legg att eit svar

15 + 8 =