Corona Millionaire – kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

Corona Millionaire

Corona Millionaire er anmeldt over hele internett som en kryptohandelsplattform. Er det en svindel eller en pålitelig programvare som passer for nybegynnere og profesjonelle?

Hvordan Corona Millionaire brukes – full anmeldelse

Hvis du googler Corona Millionaire, vil du ikke finne noen nettside. Bare anmeldelsesnettsteder som er kjent for å støtte svindelsider. Dette indikerer sannsynligvis at svindlere har gitt opp dette merket.

Google søk

Her, på SpecificNz.org kan du se hvordan Corona Millionaire-logoen og nettsiden skal se ut. 

Corona Millionaire

Men når du klikker på lenken, vil du se at den tar deg til en annen velkjent svindel, Bitcoin Trader, en av de eldste svindelportalene der ute.

Bitcoin Wallet

Du vil legge merke til at denne nettsiden ikke engang er vert på BitcoinTrader.app eller BitcoinTrader.io, men apexoffer.net. Dette i seg selv er ikke bevis på svindel, men mange uredelige plattformer bruker lignende triks. Faktisk bruker 90 % av svindlerne denne typen omdirigering, for eksempel disse:

Så vi kan tolke dette som et sterkt rødt flagg.

En annen anmeldelsesside som støtter mistanke om svindel er Crypto 4 Future (vertert som danubefuture.eu?!). Igjen, avviket mellom firmanavnet og det faktiske produktet er ikke bevis, men det er et annet rødt flagg.

Corona Millionaire anmelding

Hvis vi prøver å følge linken, tar den oss til den samme Bitcoin Trader iffy – nettsiden. Dette er en sterk indikator på at det er noe galt som skjer her. Hvorfor? Fordi den nåværende praksisen til de uredelige nettstedene er å spre svindelen over utallige forskjellige navn: Bitcoin Trader, Bitcoin Union, Bitcoin HQ, Bitcoin Revival, Bitcoin Billionaire, Bitcoin Compas, osv.

Alle navnene er skreddersydd for på en eller annen måte å love rikdom og enkel fortjeneste ved å bruke moteord (buzzwords) som krypto, kryptovaluta, kryptohandel, bitcoin, maskinlæring, AI, Wall Street-hemmeligheter, 60% avkastning på investeringen, osv.

Trustpilot fanger noen ganger alle disse forskjellige svindelene, men for Crypto Millionaire er det bare en gammel advarsel fra mai 2020. 

Trustpilot

Selvfølgelig er nettstedet som er oppført ikke engang registrert.

Lignende Trustpilot-problemer har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

ikke registrert

Hvordan fungerer disse svindlene?

Det er flere kjente fremgangsmåter for disse svindelnettstedene.

  • De endrer navn og logoer for å unngå målretting fra markedsregulatorer, legitime vurderingsnettsteder og byråer (som Trustpilot)
  • De ber om et depositum på 250 dollar. Legitime handelsplattformer har minimumsinvesteringer, men disse måler vanligvis lave, som regel $10. 
  • De spør om telefonnummer som en del av registreringsprosess. Legitime kryptoselskaper har flere parameter for identifikasjon. Den typiske plattformen vil be om e-post, og deretter fortsette med forskjellige Know Your Customer-verifiseringsprotokoller (skanning av ID eller andre nasjonale ID-dokumenter). Disse svindelnettstedene krever vanligvis rask registrering med bare telefonnummer og e-post.
  • De har alle ansvarsfraskrivelser som gjør at kunden samtykker i bruddet på personvernet deres. De gjør det nemlig legitimt for agentene eller «meglerne» på de uredelige sidene å ringe kunden (vanligvis vil de kontakte de godtroende via WhatsApp). 
  • Meglere forfølger aggressivt kunder til å sette inn de første $250, og så blir det umulig å få pengene tilbake. Det er ingen fortjeneste. Enda en grunn til å endre navn og nettstedsadresser. Når antallet sinte kunder øker, flytter svindlere ganske enkelt til grønnere beitemarker og forlater prosjektet sitt.
  • Jeg ville ikke bli overrasket om svindlerne innså at «Corona» ikke lenger er et buzzword, og tok plattformen ned.

Så Corona Millionaire utnytter nøyaktig den samme falske strategien som brukes av en rekke andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

Endelig dom

Dette er en kjent svindel! Ikke fall for det.

FAQ om Corona Millionaire

Hva er Corona Millionaire?

Det er en falsk nettside. De vil ha dataene dine slik at agenter kan ringe deg og be om et depositum på $250, som lover en god avkastning på investeringen. Faktum er at det er ingen kryptohandel, ingen penger å tjene, bare meglere som er på jakt etter innskudd.

Er Corona Millionaire en svindel?

Ja. Det er en del av svindelnettsteder, en total svindel.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Corona Millionaire?

Ju Hvis vi dømmer etter anmeldelser, kan du ikke tjene på BitQT. Du kan bare tape et innskudd på $250.

Er Corona Millionaire legitimt?

Nei. Dette er en svindel. Det er imidlertid legitime advarsler i ansvarsfraskrivelsen. Ved å registrere deg godtar du å få dataene dine solgt eller overført til tredjeparter. Du godtar å bli kontaktet av agenter (for å mase på deg for innskudd). 

Legg att eit svar

four × 2 =