Crypto Comeback Pro – Kryptohandelsbot- anmeldelse av tradere 

Crypto Comeback Pro – full anmeldelse: En ikke-så-troverdig kryptohandelsbot 

Å finne veien mot økonomisk uavhengighet kan være en vanskelig prestasjon. Man skal være på vakt mot alle slags svindel, og kryptohandelsboter kan være en av dem.

For å være mer presis presenterer en gruppe svindlere sine utspekulerte produkter som handelsboter. Det er nok av legitime handelsboter hvis du vil prøve dem – 3Commas, Trality, Cryptohopper, osv.

For hver legitim kryptohandelsbot der ute, ser det imidlertid ut til å være minst tre svindlere. Og Crypto Comeback Pro er en av dem.

Men la oss ikke gå for fort. La oss først gå gjennom nettsidene (ja, flertall) og tilbudet deres.

FunksjonerVurdering (0-100)
Sikkerhet (alt om lisenser, dokumenter, sikre systemer osv.)5
Brukervennlighet100
UI/UX80
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer10
Demokonto0
Støtte og veiledninger0
Fortjeneste (ifølge brukeranmeldelser)10
Totalvurdering15

Det er minst seks «offisielle» Crypto Comeback Pro- nettsider

Vi startet etterforskningen som vi alltid gjør – med et enkelt Google-søk. Nå er det av stor betydning å være utholdende og sjekke den andre, tredje og fjerde siden.

De falske positive anmeldelsene gjaldt faktisk andre nettsteder av denne svindlende «handelsboten». Men vi var nådeløse i vår jakt på sannhet. Så vi har avdekket minst seks «offisielle» nettsteder for Crypto Comeback Pro. Det kan selvfølgelig være flere.

Men en av disse viste seg å være mer interessant enn de andre.

Vi betjener ikke kunder fra … Vel, hvor som helst

Da vi opprinnelig snublet over en av disse «offisielle» Crypto Comeback Pro-nettsidene, fikk vi en melding om at de ikke betjente kunder fra USA.

Men siden teknologien er hva den er i dag, endret vi raskt IP-adressen vår ved å bruke VPN. Så vi utga oss for å være fra Europa, Asia, Nord-Amerika, de fleste landene hvor handel er ekstremt populært og regulert. Og også fra steder hvor handelen ikke er regulert.

Men vi fikk alltid samme beskjed. Her er noen eksempler:

Det virker som om de ikke tar imot kunder fra … vel, hvor som helst.

Crypto Comeback Pro Funksjoner – Det er avgifter, det er ingen avgifter

Etter en stund gir det en hodepine å prøve å holde tritt med så mange forskjellige nettsteder, påstander og løfter. Så vi vil raskt gå gjennom det påståtte tilbudet, da vi ikke ser noen vits i å forklare det siden det hele er en tull.

Det er ingen gebyrer, absolutt ingen, ifølge to av deres nettsteder. De ønsker å gjøre handel mulig for alle, antar vi, av deres hjerters godhet.

Å, men vent, det er gebyrer og provisjoner på andre nettsteder. En provisjonsavgift på 2 %. Og vår favoritt, egentlig: Er det noen gebyrer? Ja, for å betale utgiftene. Men nøyaktig hvor mye? En veldig liten prosentandel.

Så er det demo. På en av nettsidene tilbyr de demo, noe som er relativt vanlig. Det er gratis, som også er ganske standard.

Men på et annet nettsted tror de ikke du trenger det, og de sier det til og med.

Du kan tjene opp til $800 per dag eller $2000 per uke. Men vent, det stemmer ikke. Vel, det avhenger bare av hvilket nettsted du henvender deg til. På en er det dobbelt så mye, på en annen … vel, hvem vet.

Resten av informasjonen er standardløgn de forteller: programvaren deres fungerer med 99,4 % nøyaktighet, den tar 0,01s tidssløyfen til sin fordel, støtten er tilgjengelig 24/7 osv.

Slike utrolige inntekter tiltrekker kunder til andre nettsteder i dette velkjente svindelnettverket:

Falske kundeuttalelser

Det som er vanlig med disse nettstedene er at de legger ut fornøyde kunders anmeldelser.

Men alle disse er falske. Brukernes bilder lastes faktisk ned fra stockphoto-nettsider, som vist nedenfor.

Denne teknikken brukes også av:

Crypto Comeback Pro nettside er litt problematisk på Trustpilot

Det å se alle bevisene på en svindel kryptobot, skulle man tro er nok. Men vi stoppet ikke her. I stedet hoppet vi over til Trustpilot for å se hva brukerne sier der.

Og vi fant veldig lite informasjon der. Men det som var enda mer interessant er nettsiden deres knyttet til Trustpilot-konto.

Som vist på bildet ovenfor, oppga de dette domenet for dette nettstedet. Men da vi klikket på det, tok det oss til et annet domene:

Dette har nettopp lagt til haugen av bevis at det hele er en svindel. Men vi ville også sjekke den andre nettsiden, så vi prøvde URL-en og kom ingen vei:

Tatt i betraktning at dette er deres eneste Trustpilot-konto, håpet vi at de ville legge mer innsats i å få det til å se legitimt ut.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Ingen selskap registrert på denne adressen 

Mens vi var på Trustpilot, sjekket vi også adressen de oppga for selskapet.

Og for en overraskelse, den er falsk. Det er ikke noe selskap i Storbritannias regjeringsdatabase registrert på denne adressen.

Falske Trustpilot- anmeldelser av Crypto Comeback Pro

Sist men ikke minst tok vi en titt på de eneste fire anmeldelsene av Crypto Comeback Pro som finnes på Trustpilot. Og det inngir ikke tillit.

Først av alt har disse menneskene bare en gang skrevet noe der. Dette i seg selv er ikke veldig problematisk, men de mangler troverdighet, til å begynne med.

For det andre, og enda viktigere, er anmeldelsene deres merket «Invitert». Dette betyr at selskapet har bedt om anmeldelser direkte fra «brukere».

Alt dette kombinert med så mange bevis vi fant mot Crypto Comeback Pro, får oss til å konkludere med at disse anmeldelsene er falske.

Er Crypto Comeback Pro en svindel? – Vår dom: Ja!

Fra flere nettsteder til stadige omdirigeringer til falske attester, det er åpenbart at Crypto Comeback Pro ikke er annet enn svindel. Skaperne er utspekulerte individer som har som sitt mål å stjele og jukse uskyldige handelsmenn og nybegynnere i bransjen.

Kryptohandelsindustrien vokser, og det samme skjer med antall svindler. Vi anbefaler alle våre lesere å se nøye, lese så mange anmeldelser som mulig og konsultere forskjellige kilder før de investerer pengene sine. Det er nesten umulig å få pengene tilbake etter at de er overført til disse svindlerne.

FAQs om Crypto Comeback Pro

Er Crypto Comeback Pro en svindel?

Crypto Comeback Pro er definitivt en svindel! De gir latterlige løfter om fortjeneste, det er flere nettsteder og falske anmeldelser. Du bør ikke stole på denne kryptohandelsboten.

Bør jeg investere i Crypto Comeback Pro?

Crypto Comeback Pro er ikke en trygg investering. De er en svindelplattform skapt for å lure folk til å tro at det er en handelsbot. Du bør definitivt ikke investere med denne boten.

Er Crypto Comeback Pro en legitim kryptohandelsbot?

Crypto Comeback Pro er ikke en handelsbot. Det er svindel som vil få deg til å tro at du kan handle krypto, mens de bare tar pengene dine gjennom offshore-meglere.

Hvor mye kan jeg tjene med Crypto Comeback Pro?

Du kan ikke tjene med Crypto Comeback Pro siden det er en svindel. Du bør unngå denne plattformen og lignende falske nettsteder siden du bare vil tape dine hardt opptjente penger.

Legg att eit svar

3 × two =