Immediate Bitcoin – Kryptohandelsbot – anmeldelse av handelsmenn

Hvordan bruke Immediate Bitcoin – Full anmeldelse: Er det en lovlig handelsbot eller en svindel?

Mange mennesker har ønsket å dyppe tåen i kryptohandelsindustrien, men vet ikke hvor de skal begynne. Kryptohandelsboter virker som et fristende alternativ. Dessverre, for hver lovlig kryptohandelsbot ser det ut til å være minst to svindelboter.

Så hvordan kan man se forskjellen? I denne Immediate Bitcoin-anmeldelsen vil vi gi et svar på det aktuelle spørsmålet. Vi vil undersøke denne kryptohandelsboten og tilbudet fra dens skapere.

Men først, la oss ta en titt på noen av funksjonene og gi en totalvurdering.

Sikkerhet (alt om lisensiering, dokumenter, sikre systemer osv.)
0%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/Brukererfaring
100%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
10%
Demokonto
0%
Støtte og veiledninger
0%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
50%
Totalvurdering
10%

Immediate Bitcoin ser ganske kjent ut

Først gjorde vi et enkelt Google-søk og umiddelbart har vi oppdaget to Immediate Bitcoin-nettsteder. Alarmen har gått og derfra gikk vi forsiktig frem.

immediate bitcoin lignende domenenavn
Immediate Bitcoin

Den andre så merkelig kjent ut. Det er fordi det er det! Denne er den eksakte kopien av Yuan Pay.

Yuan Pay

Samt The News Spy.

The News Spy

Og på Trustpilot fant vi enda en. Til denne ble vi omdirigert fra den som slutter på «.vip», som er det offisielle domene-suffikset på Trustpilot.

Life Changing Money

På dette tidspunktet visste vi at Immediate Bitcoin var en del av en stor svindelmaskin. Det er mange nettsteder med samme design som prøver å lure folk til å tro at det er en legitim kryptohandelsbot.

Falsk tilbud av Immediate Bitcoin

En av nettsidene hadde ikke noe vesentlig å tilby. Det hele var en haug med tilfeldige forklaringer om hva Bitcoin er og hvordan handelen fungerer.

Imidlertid hadde de andre nettstedene mer innsikt. For det første har svindlerne blitt smartere. I stedet for å tilby alt gratis, er det nå ingen registrerings- og transaksjonsgebyrer. Men det er 2% provisjon på alle lønnsomme handler.

Immediate Bitcoin Features

Selv om det er ganske vanlig å ha et prosentvis gebyr, gjelder det vanligvis for alle eiendelene som forvaltes. Det betyr at de tar gebyrer selv om folk ikke tjener mer penger. Å belaste bare lønnsomme transaksjoner er rett og slett ikke – vel, lønnsomt.

Falsk medieoppmerksomhet

En svært lønnsom handelsbot er absolutt en stor nyhet i kryptohandelssamfunnet. Det er en type algoritme som får fremdrift.

Så, naturligvis ville alle de store nyhetskanalene og kryptobloggene poste om det. Og det er nøyaktig hva det står på Immediate Bitcoins nettsted.

Selv om det er mange artikler om beste kryptohandelsboter, er det ingen offisiell pris. Så ordene om at denne kryptoboten er vurdert som den beste i 2021 betyr ingenting. Og hvis det er det, ville det viktigste spørsmålet være av hvem.

De samme markedsføringsmetodene bruker andre svindel-kryptoplattformer, vi nevnte tidligere:

I neste avsnitt har vi funnet noen blogger om kryptovalutaer med positive anmeldelser av Immediate Bitcoin. Imidlertid betyr den store trafikken ingenting hvis anmeldere ikke er pålitelige. Dette bringer oss til neste emne.

Nok en Immediate Bitcoin-nettside

Dette blir litt repeterende. Akkurat da vi trodde vi hadde avdekket alle nettstedene, har vi funnet en annen.

Og denne ble vi faktisk omdirigert til fra en blogg kalt IndexUniverse Crypto. Denne bloggen er høyt oppe i Google-søk når du ser etter anmeldelser av kryptoboter. Problemet er at det gir stor ros til alle de mistenkelige.

Index Universe Crypto

Hvis du ser at nettadresser endres når du klikker på registreringsknappen, omdirigerer den faktisk gjennom flere forskjellige nettsteder, før den lander på denne:

Immediate Edge

Og denne er så falsk som den kan bli!

Hvem er Edwin James?

Edwin James er en av partnerne i Immediate Edge, som han sier i videoen. Men vent, er ikke dette Immediate Bitcoin? Jo, og der er haken!

Alle svindelnettstedene arbeider sammen, eller det er samme gruppe mennesker som setter dem opp og jakter på uskyldige mennesker. Men de har åpenbart mistet tråden (eller inspirasjonen) og ved en feil la ut denne videoen på feil nettside.

Det er også Immediate Edge, som skal være en annen kryptohandelsbot!

Falsk kjendisanbefaling

Alle de falske nettstedene bruker villedende språk. Noen presenterer kjendisuttalelser om Bitcoin-handel generelt som støtte. Bare se på disse to laget av Bill Gates og Winklevoss tvillinger.

Falsk kjendisanbefaling

Videre, hvis du nøye undersøker valg av ord, er det åpenbart at disse forretningsmennene aldri ville ytre noe slikt. Bill Gates har brukt år på å investere i noe for at det skal lønne seg i flere tiår. «Å tjene umiddelbare kontanter» er rett og slett ikke noe han ville vært interessert i.

Dessuten, når vi har prøvd å finne disse uttalelsene på mer pålitelige nyhetskanaler, har vi ikke hatt hell. Ingen andre bloggere eller nettsteder har publisert disse kommentarene.

Falske uttalelser om Immediate Bitcoin

Det er mange «vellykkede» handelsmenn som vitner om inntjeningene sine på Immediate Bitcoin-nettsteder. Men de er alle falske!

For korthets skyld vil vi kun vise disse tre eksemplene. Først, la oss se på innleggene på Immediate Bitcoin:

Falske uttalelser

Virker som gjennomsnittlige mennesker? Er bildene litt for fine? Det er de faktisk. Fordi de er hentet fra nettsteder som tilbyr tjenester til arkivbilde-industri. Og her er bevisene:

Shutterstock bild 1
Shutterstock bild 2
Shutterstock bild 3

På samme måte opptrer andre svindelplattformer:

Falske Trustpilot-anmeldelser

Når alt annet feiler, gå til andre brukere. Stol på at de forteller sannheten om deres erfaring med et bestemt selskap. Men er det alltid sant?

Som disse Trustpilot-anmeldelser viser, har svindlerne blitt smartere og mer effektive. De bruker en hær av boter for å legge igjen positive anmeldelser. Faktisk er det ikke en eneste negativ anmeldelse til noen av Immediate Bitcoin-nettstedene.

Men hvordan skille de ekte anmeldelsene fra de falske? For det første, sjekk antall totale anmeldelser som er lagt ut.

Rossana Loggia

Hvis en person kun har én anmeldelse på Trustpilot, er det allerede mistenkelig. Og hvis alle anmeldelsene kommer fra folk som bare har postet én eller to ganger, er det nesten helt sikkert en svindel.

En annen interessant funksjon på Trustpilot er at noen kommentarer har etikett «Invitert».

Jose Alexander

Dette betyr at de ble direkte bedt av selskapet om å legge ut en anmeldelse.

The reviewer left a review

Dette tjener til å bevise at det er noe rart. De fleste bedrifter ønsker å vokse sitt rykte naturlig, ikke jage etter kundene for en anmeldelse.

Ofte stilte spørsmål om Immediate Bitcoin

Hva er Immediate Bitcoin?

Immediate Bitcoin er en falsk kryptohandelsbot. Det er faktisk et komplekst opplegg for å lure folk ut av pengene sine.

Er Immediate Bitcoin trygt å bruke?

Immediate Bitcoin er ikke trygt å bruke. Det vil ta penger, men det vil ikke være noen fortjeneste, ingen mulighet til å trekke tilbake den opprinnelige investeringen, ingen inntjening.

Er Immediate Bitcoin en svindel?

Immediate Bitcoin er en svindel! Nettsidene deres er ment å lure uskyldige mennesker til å tro at det er mulig å tjene penger med deres handelsbot, men alt er løgn.

Kan Immediate Bitcoin tjene meg penger?

Nei, det vil ta pengene dine, og du vil ikke kunne tjene på det. Dessuten vil du ikke kunne få tilbake den opprinnelige investeringen. Du vil kaste bort tid og penger med Immediate Bitcoin.

Er Immediate Bitcoin lovlig eller en svindel? – Vår dom

Immediate Bitcoin er en svindel! De er på jakt etter nybegynnere i kryptohandelsindustrien, og lager vakkert designede nettsteder for å lure folk. Dessuten bruker de falske bilder og uttalelser for å lure potensielle ofre til å tro at de kan tjene på å investere med Immediate Bitcoin.

Som demonstrert i denne Immediate Bitcoin-anmeldelsen, er det så mye mistenkelig aktivitet på nettstedet deres at alle skal holde seg så langt unna som mulig. Det er alltid klokt å undersøke før du investerer penger med noen.

Det er en del pålitelige og anerkjente meglere og kryptoboter som vi sier det er trygt å investere med. Men det er alltid viktig å holde seg informert og holde tritt med bransjetrendene, spesielt når du bruker en handelsbot.

Legg att eit svar

12 + ten =