Profit Secret – Kryptohandelsbot-gjennomgang av tradere

Profit Secret - Kryptohandelsbot-gjennomgang av tradere

Hvordan bruke Profit Secret – Full gjennomgang: Er denne handelsboten verdt tid og kroner?

I kryptohandelsuniverset er det mange handelsroboter. De gjør livet enklere for brukerne sine ved å kutte ned tiden de bruker på å søke etter lønnsomme handler.

Imidlertid misbruker mange svindlere teknologien. Disse «kryptohandelsrobotene» poserer som ekte, bare for å stjele folks penger.

I denne Profit Secret-gjennomgangen vil vi undersøke en slik påstått kryptobot. Vi vil vise leserne våre hvordan disse oppleggene fungerer ved å se nærmere på Profit Secret-boten.

Videre vil vi avsløre et nettverk av disse svindlerne kalt All-In-1 Bitcoins. Men la oss starte med en enkel oversikt over Profit Secrets nettsteder. Ja, flertall.

Sikkerhet (alt om lisensiering, dokumenter, sikre systemer osv.)
0%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/Brukererfaring
70%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
30%
Demokonto
10%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
10%
Totalvurdering
35%

Flere nettsteder til Profit Secret

Det er ingen hemmelighet om at dette er en svindel. I begynnelsen av vår forskning har vi oppdaget et rødt flagg. Det er ikke mindre enn tre nettsteder til Profit Secret.

første Profit Secret Website
andre Profit Secret Website
tredje Profit Secret Website

Det er alltid en grunn til bekymring hvis et selskap vedlikeholder forskjellige nettsider. Selv om dette av og til gjøres for forskjellige land og markeder, stemmer domenene ikke overens her.

For eksempel, hvis et selskap opererer i EU og USA, kan de bruke domenene .eu og .us. Siden disse nettstedene bruker generiske domener, er vi sterkt overbevist om at de er en svindel.

Et Profit Secret-Déjà Vu

Den siste nettsidelayouten som vises her ser nøyaktig ut som Immediate Bitcoin, Immediate Edge, The News Spy og Yuan Pay Group.

Immediate Bitcoin Website
Immediate Edge Website
The News Spy app Website
Yuan Pay Group

Ettersom vi har grundig undersøkt alle disse botene, har vi allerede vist i tidligere anmeldelser at alle er svindel. Dette befester bare vår tro på at Profit Secret også er en svindel.

Profit Secret er en del av All-in-1 Bitcoins-svindel

Vi har allerede snakket om nettstedet til All-In-1 Bitcoins. Ganske praktisk – disse svindlerne har faktisk et nettsted der de har listet opp alle sine svindelroboter.

Og til ingen overraskelse har vi funnet Profit Secret der også. Dette viser bare at det er en svært sofistikert svindel de driver med her.

De nærmer seg folk fra flere retninger, og tenker at de bare kan bruke et annet navn og ingen vil legge merke til at det er en svindel.

Et absurd tilbud

Selv om det ikke er noen gebyrer for å registrere seg og bruke Profit Secret, er det en provisjonsavgift på 2 %. I motsetning til søster-svindelrobotene, angir denne ikke når provisjonen er lagt til.

De oppgir at minimumsinvesteringen må være minst $250. De anbefaler å reinvestere minst 80 % av fortjenesten for å få 1 million dollar innen et år.

Det høres alt for godt ut til å være sant fordi det er det! Selv om det av og til er mulig, er mengden penger de lover at boten vil tjene absurd.

Med mindre du spiller et høyrisikospill med høy gevinst, kan ingen bli rik så raskt. Hvis dette høres ut som en av de bli-rik-fort-oppleggene, er det fordi det er det.

I tillegg tilbyr de kun bank- og kortoverføringer for å ta ut midlene. Dette er veldig praktisk gitt at det er måten de får folks personlige data på.

Men det mest absurde av alt er AI-teknologien basert på Deep Learning og NLP.

Deep Learning er en form for koding som lar maskiner lære, på samme måte som mennesker. Den bruker samme grunnleggende mekanismer som den menneskelige hjernen. En praktisk anvendelse ville være – autonome biler.

Nevro-lingvistisk programmering (NLP) i Deep Learning er maskinens evne til å etterligne menneskelig tale og dialog. Et eksempel på dette er programvaren for stemmetranskripsjon.

Så, med mindre parametrene til algoritmen deres kan settes opp ved hjelp av tale, er det bare fancy ord uten mening.

Veldig falsk veldig fornøyde Profit Secrets kunder

En del av nettsiden deres er dedikert til fornøyde kunder. Og de er veldig fornøyde. Og veldig mye falske.

Hemmelige kunder med falsk fortjeneste

Falske attester bruker flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

Når man ser på de fire bildene, vil man tro at de bare er vanlige mennesker. Derfor så vi bortenfor og fant de samme bildene på nettsteder som tilbyr tjenester til arkivbilde-industri.

arkivbilde
arkivbilde
arkivbilde
arkivbilde

Ingen adresse

Det hadde vært fint med en fysisk adresse eller i det minste hvilken som helst kontaktinformasjon. Dessverre er det ingen slik informasjon på noen av nettsidene.

Da tok søket vårt oss til Trustpilot. Vi var veldig glade for å finne en adresse registrert der.

Ingen adresse på Trustpilot

Siden dette selskapet er registrert i Storbritannia, sjekket vi regjeringens offisielle database. Det er ingen selskap registrert der med samme adresse.

ingen adresse på gov.uk

Falske Profit Secret-anmeldelser på Trustpilot

Et utrent øye kan gå glipp av alle bevisene som er skjult. En vil da sannsynligvis henvende seg til andre brukere for å få tilbakemelding.

Nettsteder som Trustpilot tilbyr ærlige erfaringer fra andre kunder og er ganske pålitelige. Men er alle så ærlige?

Svindlerne vet at mennesker stoler på andre mennesker. Så hva gjorde de? De opprettet bot-kontoer for å spre gode ord om seg selv.

Falsk Trustpilot-anmeldelse
Falsk Trustpilot-anmeldelse

Hvis et selskap bare har 5-stjerners anmeldelser, og mange av dem, kan Trustpilots algoritme flagge svindelaktivitet. Så de kan legge til noen få 4-stjerners kommentarer for god ordens skyld.

Alle gode anmeldelser og ingen klager betyr kanskje ikke at innleggene er falske. Men alle anmeldere som bare har skrevet en anmeldelse noensinne er mistenkelige. Legg til det at de ble invitert, og det er nesten helt sikkert botene deres.

Merket «Invitert» plasseres under en kommentar hvis selskapet ba om personens mening direkte. På den måten fremmer Trustpilot organisk genererte tilbakemeldinger fra brukere.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Ofte stilte spørsmål om Profit Secret

Hva er Profit Secret?

Profit Secret er en bløff designet for å lure folk ut av pengene deres. Det er en godt organisert gruppe svindlere som primært retter seg mot nybegynnere i kryptohandelsindustrien.

Er Profit Secret en svindel?

Profit Secret er en svindel. Det er et triks for å få folk til å investere, bare for å miste fortjenesten og den initielle investeringen.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Profit Secret?

Du kan ikke tjene med Profit Secret. Dessuten vil det koste deg tid og penger, siden det er svindel.

Er Profit Secret en lovlig kryptobot?

Profit Secret er ikke en kryptohandelsrobot. Det er et komplekst opplegg som får folk til å investere. Når de først har plassert pengene sine hos Profit Secret, er de borte for alltid.

Vår dom: Ikke stol på Profit Secret, det er en svindel!

Profit Secret er definitivt en svindel. Det er mange bevis på det, som vi har vist i denne Profit Secret-gjennomgangen.

De retter seg mot nybegynnere i bransjen, og lover høy avkastning i handel med kryptovaluta. Det hele er falskt, men pent pakket. Nettsiden har et hyggelig design, de har brukt sjargong som brukes i bransjen og til og med laget falske positive anmeldelser.

Hvis man tror på dem, er det en lovende kryptobot. Derfor er det viktig å dobbelt- og trippelsjekke alt før du investerer. Svindlerne blir smartere, men våre lesere holder seg godt informert.

Legg att eit svar

three × 5 =