Bitcoin Bank – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Slik bruker du Bitcoin Bank – Full anmeldelse

Kryptohandelsboter er praktiske verktøy folk bruker for å fremskynde gjennombruddet i kryptomarkedet. I stedet for å bruke måneder og til og med år på å lære om moderne kryptoteknologi, bruker folk kryptohandelsboter for å automatisere prosessen.

I tillegg til å være svært effektive og lønnsome, reduserer kryptoboter risikoer og stress ved handel med krypto.

Dessverre, akkurat som enhver annen industri, har kryptoindustrien sine pirater også. Det er kriminelle som alltid leter etter nye måter å dra nytte av folks penger og mangel på kunnskap.

Bitcoin Bank er en av disse falske botene som bør unngås for enhver pris. De har et så godt affiliatenettverk bak, at det kan være veldig gjennomskue løgnene deres. Vi undersøkte imidlertid denne boten nøye og klarte å oppdage en rekke røde flagg.

Les videre for å finne ut hvorfor vi svartelistet Bitcoin Bank.

Sikkerhet
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/brukererfaring
100%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
50%
Demokonto
0%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste
10%
Totalvurdering
10%

Fordeler og ulemper med Bitcoin Bank: Det er bare ulemper!

Fordeler

 • ingen, denne boten er en svindel!

Ulemper

 • Medlemmer av et falsk affiliate nettverk
 • Falske uttalelser
 • Mangel på åpenhet
 • Problematisk personvernpolicy

Bitcoin Bank handelsbot: Fjerne menneskelig feil eller tømme menneskers bankkontoer?

Offisielt er Bitcoin Bank en kryptohandelsbot. Dens primære funksjon bør være å hjelpe folk med å handle krypto med minimal innsats. Virkeligheten er imidlertid noe helt annet.

Historien om Bitcoin Bank-kryptoboten du kan lese i positive «anmeldelser» er den samme villedende tull du kan lese om hvilken som helst annen svindelbot.

Algoritmen er rask og 99,99 % nøyaktig. Det kan tjene mer enn tusen dollar per dag. Og på toppen av alt er det gratis. Bare et lite servicegebyr – men vi vet ikke hvor mye fordi de ikke forteller oss det. Så alt brukeren trenger å gjøre er å registrere seg og vente et par måneder for å bli millionær.

Det er rett og slett et eventyr. Det er ingen viktig informasjon om ting som faktisk hver handelsmann er interessert i. Hva slags algoritme er det? Hvem utviklet det? Hvilke funksjoner er tilgjengelige? Hvor mange boter finnes det og er det mulig å tilpasse dem? Basert på hvilke diagrammer beregner, forutsier og gjør boten avtaler? Bitcoin Bank forteller oss ikke.

Vi vet ikke engang hvilke kryptovalutaer som støttes.

Dessuten er det absolutt ingen informasjon om lisenser og sikkerhetstiltak. Hvilken sikkerhetsprotokoll implementerer plattformen? Dette spørsmålet har ikke et svar heller. Alt vi har er McAffee og Norton Secureds «sidesegl», som åpenbart bare er bilder lastet ned fra Google Images.

Bitcoin Bank-nettplattformen

Alt vi vet om Bitcoin Bank er at det er to funksjoner tilgjengelig:

 • Live Trade-alternativ
 • Tilknyttede «meglere» hjelper brukere med å tjene enda mer.

Bortsett fra det forteller «anmeldelser» av tilknyttede oss at:

 • Det er absolutt ingen gebyrer for bruk av Bitcoin Bank
 • Minimumsinnskuddet er $250
 • Plattformen lover en fortjeneste på 1300 dollar per dag – langt mer enn realistisk
 • Det er flere nettsteder som bruker samme navn
 • Nettstedet ligner veldig på en rekke andre boter, som også har blitt rapportert som svindel (Bitcoin Evolution, 1k Daily Profit og Bitcoin Profit blant andre).

Bitcoin Banks offisielle nettsted har bare én landingsside. Men til og med den ene inneholder flere grunner til bekymring for alle som bryr seg om pengene sine.

Først og fremst er deres nåværende domene noe helt annet enn det som skal være deres offisielle navn. Så nettsiden til Bitcoin Banks bot er «quick-offer.net». Kanskje de refererer til dette problemet i sin personvernpolicy, der de sier at navnet deres bare er et kommersielt navn, og «ikke reflekterer et eksisterende selskap».

Med andre ord innrømmer Bitcoin Bank åpent at de er en svindel. Lignende kryptoplattformer for svindel er allerede nevnt på nettstedet vårt:

Nå, hvis det ikke er mistenkelig nok, er det mer. Nederst på hjemmesiden deres er det en personvernpolicy. I den sier de at ved å bruke nettstedet lar besøkende Bitcoin Bank dele (og sannsynligvis selge) dataene deres til tredjeparter. Hvem er disse tredjepartene? Det får vi aldri vite.

Enkelt sagt er Bitcoin Bank et åpenbart eksempel på svindel.

Hjemmesidene til Bitcoin Bank og den svartelistede 1k Daily Profit er nesten de samme

Tilbakemeldinger fra brukere: Knappe og svært tvetydige

Trustpilot har dedikert flere sider til Bitcoin Bank. Mest sannsynlig, siden nettsidene ble fjernet på grunn av mange svindelrapporter, laget de nye sider for å prøve å forbedre rangeringene.

De fleste Bitcoin Bank-sider på Trustpilot skjuler imidlertid en tvist. På den ene siden er det mange falske positive anmeldelser. På den andre siden er det mange ekte uttalelser om svindel i en-stjerne seksjonen.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

Vår dom: Svartelistet!

Alt i alt gjorde svindlerne en kjempegod jobb med å skjule sine spor og bevis på hva de gjør. Men de klarte ikke å lure oss. Det er klart som dagslys at Bitcoin Bank er en SVINDEL.

Det er ingen algoritme bak denne boten som hjelper folk å tjene penger på kryptohandel. Det eneste man kan forvente når man jobber med Bitcoin Bank er å miste penger, sensitive data, tid og nerver.

Boten er medlem av et helt nettverk av kriminelle. De jobber sammen med å lage falske kryptohandelsplattformer, og deretter forfalsker anmeldelser om plattformene. Anmeldelsene retter seg mot intetanende personer uten erfaring med krypto, og overbeviser dem om at disse botene er ekte.

Derfor er vårt beste råd å HOLDE SEG BORTE fra Bitcoin Bank, så vel som dens søsternettsider som Bitcoin Evolution, 1k Daily Profit og Bitcoin Profit.

Ofte stilte spørsmål

Er Bitcoin Bank-kryptobot en svindel?

Ja. Bitcoin Bank er bare ett av et helt nettverk av svartelistede nettsteder hvis eneste formål er å lure folk. Dessuten stjeler Bitcoin Bank ikke bare penger, men også sensitive data.

Er handel med Bitcoin Bank trygg?

Nei, handel med Bitcoin Bank er absolutt ikke trygt. Tvert imot er det nesten garantert å tape penger med Bitcoin Bank.

Kan jeg bruke Bitcoin Bank gratis?

Ja. Bitcoin Bank krever ingen gebyrer. Handel med denne boten er imidlertid ikke trygt, og kan innebære betydelige tap senere.

Legg att eit svar

5 × three =