Bitcoin Era – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Bitcoin Era er en svindel! Full anmeldelse

I denne Bitcoin Era-gjennomgangen er vi i ferd med å undersøke en annen falsk kryptohandelsplattform. 

Prisen på Bitcoin skjøt i været i 2018 og så igjen i 2021. Selv om kryptoteknologi fortsatt er et mysterium for folk flest, vekket disse hendelsene offentlig interesse. Folk begynte å høre historier om de som ble rike over natten. 

Men det faktum at folk ble rike to ganger betyr ikke at det skjer hver dag. Likevel er det akkurat det de fleste svindelboter for kryptohandel forteller brukerne sine for å manipulere dem til å sette inn innskudd på disse lyssky plattformene.

Ifølge noen estimater er nesten 99% av kryptohandelsboter som er tilgjengelige på markedet for øyeblikket falske. Også kriminelle som er involvert i å lage falske kryptoroboter stjeler milliarder av dollar hvert år.

Dette er urovekkende fakta og ber brukere om nøye oppmerksomhet når de velger kryptohandelsplattformen. Grundige undersøkelser på plattformen før du registrerer deg kan spare hundrevis eller til og med tusenvis av dollar.

Logotyp
Sikkerhet (alt om lisensiering, dokumenter, sikre systemer osv.)
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/Brukererfaring
50%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
50%
Demokonto
10%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
10%
Totalvurdering
10%

Hvorfor tror vi Bitcoin Era er en svindel? 

  • Klonet svindel 
  • Uetiske markedsføringsstrategier 
  • Dårlig webdesign 
  • Falske og betalte brukeranmeldelser 
  • Urealistiske løfter om fortjeneste

Hva er Bitcoin Eras handelsbot? Gjennomgang av svindelnettplattform

Bitcoin Era er ikke en handelsbot. Det er et annet bli rik raskt-opplegg hvis eneste formål er å få ut penger og personlige data fra folk ved å få dem til å tro at de handler med krypto. 

Etter å ha undersøkt flere svindelkryptoboter, blir det lett å oppdage dem. Men folk som er nye i automatisering av kryptohandel kan ikke alltid se gjennom løgnene. Derfor, i denne anmeldelsen, vil vi forklare i detalj hva Bitcoin Era virkelig er. Dessuten vil vi gi sterke bevis på hvorfor brukere anbefales på det sterkeste å aldri sette inn penger eller dele noen personlige detaljer på denne plattformen.

Så, angivelig, er Bitcoin Era et automatiseringsverktøy for kryptohandel. Plattformen fungerer takket være «overlegen teknologi». Den har en AI-basert algoritme som:

  • spår fremtidige trender i prisene på kryptovalutaer med 99,4 % nøyaktighet 
  • har en gevinstrate på 97 % 
  • kan gjøre lønnsomme handler veldig raskt, før de endres 
  • gir avkastning på investeringen på over 90 % per dag. 

Denne utmerkede algoritmen, sier de, hjelper folk å bli rike på kort tid. Og alt det gratis – det er ingen servicegebyrer for bruk av Bitcoin Era. 

Selvfølgelig er det klart at alle de ovennevnte estimatene er umulige. Algoritmer er kraftige verktøy for kryptohandel, men i virkeligheten kan ingen ekte algoritme prestere så godt. 

Bortsett fra algoritmen, kobler plattformen angivelig brukere med erfarne «meglere», som videre hjelper dem med handel. Og som forventet er det ikke nevnt noen lisenser for arbeidet deres. Tvert imot er «meglerne» mest sannsynlig svindlere selv. 

Minimumsinnskuddet brukeren må gjøre for å starte «algoritmen» er $250. I virkeligheten er det minimumsbeløpet skurker ønsker å få ut fra brukerne sine, uten håp om å gi det tilbake. 

Dessuten hevder noen av de vennlige anmeldelsene at brukere av Bitcoin Era tjener 5000 dollar om dagen. Unødvendig å si, hver av disse falske plattformene hevder å skape nye millionærer på daglig basis. Hvis det var sant, ville vi ha hørt om minst én av dem så langt. Men det gjorde vi ikke, for de eneste som noen gang ble rike på disse svindelplattformene var disse tyvene selv. 

Manglende informasjon: Hva skjuler de?

Bitcoin Eras nettsted og tilknyttede selskaper er fulle av ros for denne fantastiske algoritmen. Det de imidlertid ikke klarer å fortelle oss, er hvem som har laget plattformen. Det offisielle nettstedet til Bitcoin Era har ikke engang en «Om oss»-del.

Vi vet heller ikke når plattformen ble lansert. Dessuten er vi ikke informert om adressen til selskapets hovedkontor eller deres skatteidentifikasjonsnummer. 

Det er klart som dagen hvorfor de ikke viser denne informasjonen. Bitcoin Era er ikke et ekte selskap. Det er en svindel med svært sleipe måter å appellere til intetanende mennesker og få dem til å registrere seg.

Vi vil nå forklare hvordan denne svindelen fungerer, og vise åpenbare bevis på hvorfor vi mener handel med Bitcoin Era er farlig. 

Bitcoin Era: Ingen online sikkerhet eller lisenser 

Bitcoin Era viser ikke informasjon om lisenser. Det er klart at de ikke har noen. 

Tidligere pleide de å si at de fikk pris fra US Trading Association. Løgnen var imidlertid så stor og så dårlig at de måtte fjerne den fra sin nyeste nettside. 

Dessuten er det absolutt ingen datasikkerhetstiltak på nettstedet. All sensitiv data, som telefon- og kredittkortnummer, er fullstendig eksponert for de kriminelle som eier nettsiden. 

Bitcoin Era er et av et velkjent svindelnettverk:

Tilbakemeldinger fra brukere om Bitcoin Era er alarmerende 

At Bitcoin Era har en veldig høy rangering på Trustpilot (4,3 stjerner av 5) kan virke overraskende. Imidlertid, for de som er veldig godt klar over de sleipe strategiene til falske kryptohandelsboter, er dette en kjent situasjon. 

Hvordan klarer svindlere å manipulere kundeanmeldelser og vurderinger? Dessverre er det ikke så vanskelig å gjøre. De lager et stort antall falske profiler på Trustpilot og begynner å skrive dusinvis eller til og med hundrevis av positive anmeldelser. 

Dessuten er det mulig å kjøpe positive stemmer på Trustpilot. 

Men hvis en person husker å sjekke enstjernes anmeldelser, begynner sannheten å bli avslørt. Her er skjermbilder av falske og ekte anmeldelser, slik at leserne selv kan merke forskjellen. 

falsk anmeldelse

Et eksempel på falsk positiv anmeldelse på Bitcoin Era. Kilde 

negativ anmeldelse

Kilde 

Dessuten, hvis man følger nøyere med, har flertallet av positive anmeldelser merket «Invitert». Ifølge Trustpilots retningslinjer betyr det at forfatterne av positive anmeldelser fikk en e-post med en lenke og ble bedt av bedriften om å vurdere plattformen. Med andre ord, bare de negative anmeldelsene om Bitcoin Era er ekte. 

falsk anmeldelse

I tillegg er alle de positive anmeldelsene skrevet i samme stil, uten en eneste skrivefeil, på samme måte som for andre lignende roboter:

Til slutt minner alle de positive anmeldelsene til Bitcoin Era sterkt om positive anmeldelser på andre bedragerikryptoboter, for eksempel Bitcoin Billionaire eller 1k Daily Profit

Derfor er det åpenbart at vi har å gjøre med generiske og falske anmeldelser. Vi har også å gjøre med folk som er klare til å gjøre alt som kan holde svindelen i gang. 

Flere bevis på svindel

Bitcoin Era er et klonet nettsted, laget av det samme kriminelle teamet bak en serie svindel-kryptoboter som:

og mange, mange flere. 

De kan gjenkjennes på samme, billig webdesign og lignende uetiske markedsføringsteknikker. 

For eksempel, her er et skjermbilde som viser den identiske hjemmesiden til to bedragerikryptoboter, Bitcoin Era og Bitcoin Compass. 

lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout

Skurkene gadd ikke engang å endre bakgrunnsbildet. 

Og akkurat som det vanligvis er tilfellet, er bedragerikryptobotene engasjert i svindel-reklametaktikker.

Først lager de falske nyheter. Deretter investerer de i sosiale medier, Google og popup-annonser, rettet mot folk som kanskje vil tro på nyhetene. Når disse personene klikker på annonsen, blir de omdirigert til registreringssiden på Bitcoin Era-nettstedet. 

Endelig dom: Bitcoin Era er en farlig plattform! Svindel! 

Ut fra alle bevisene ovenfor er det klart at Bitcoin Era ikke er lovlig. Det er en annen kopier og lim-plattform, laget av en stor kriminell gruppe som laget dusinvis av andre lignende nettsteder. 

I denne Bitcoin Era-gjennomgangen har vi nok en gang avslørt strategier disse falske plattformene bruker for å lure folk til å opprette en konto. De har laget et nett av løgner, som kan være vanskelig å se gjennom.

Når en annonse leder en person til Bitcoin Eras nettsted, selv når de gjør undersøkelse, ender de opp med flere løgner. Alt de får fra å skrive «Bitcoin Era-anmeldelser» på Google er falske positive anmeldelser og uttalelser.

Dessuten har Bitcoin Era ingen algoritme og ingen sikkerhetstiltak. Ved å registrere seg på plattformen er brukeren utsatt for en høy risiko for å miste eventuelle innsatte penger og personlige data.

I tillegg vil telefonnummeret mest sannsynlig bli brukt til vedvarende telefonsamtaler. Selv om de er blokkert, vil nye numre ringe igjen og be om personlig informasjon og mer investering. Hvis det skjer, anbefales leserne Å IKKE DELE informasjon og høflig nekte videre samarbeid. 

Ofte stilte spørsmål

Er Bitcoin Era en svindel?

Ja. Bitcoin Era er ikke en ekte kryptohandelsbot, og til og med å opprette en konto på denne plattformen innebærer en stor risiko. Til og med før en bruker foretar et innskudd, blir personopplysningene deres solgt til tredjeparter.

Er det gratis å bruke Bitcoin Era?

Offisielt, ja. Det er ingen servicegebyrer. Men i virkeligheten vil brukere sannsynligvis miste alle sine innsatte penger og sensitive data hvis de handler med Bitcoin Era. Plattformen har ingen online sikkerhetsprotokoller. 

Hvor mye penger kan jeg tjene på å handle på Bitcoin Era? 

Det er ingen måte å tjene på Bitcoin Era. Plattformen har ikke en kryptohandelsalgoritme. Det er bare et nettsted laget for å få ut penger fra intetanende mennesker.

Legg att eit svar

eight + six =