Bitcoin Future – Kryptohandelsbot -anmeldelse av tradere

Bitcoin Future: Svindelvarsel! Full anmeldelse

Bitcoin Future

Hvert år klarer svindlere å finne en måte å gjøre en større skade på den voksende kryptoindustrien. De bruker veldig smarte psykologiske og markedsføringstriks for å overbevise folk om å sette inn penger på deres falske plattformer. Dessverre ender disse menneskene opp med å bli frastjålet både innskudd og sensitive data.

I denne Bitcoin Future anmeldelsen vil vi avsløre et annet eksempel på en svindelkryptorobot. Først skal vi gå gjennom deres løgner og store løfter. Deretter vil vi avsløre den triste og farlige sannheten bak denne og lignende boter.

● Sikkerhet                         10

● Brukervennlighet                    10

● UI/UX                        10

● Minimumsinnskudd og betalingsalternativer    10

● Demokonto                        10

● Støtte og veiledninger                10

● Fortjeneste                         10

● Totalvurdering                    10

Bitcoin Future: Risikoer

  • Sterk likhet med andre kryptoboter-svindler
  • Dårlig personvern 
  • Ingen nettsikkerhet
  • Ingen lisenser
  • Uetiske markedsføringsteknikker 

Bitcoin Future handelsbot: svindel avslørt

Bitcoin Future er en annen svindelplattform for kryptohandel som skryter med en ikke-eksisterende AI-algoritme som gir umulig fortjeneste.

Grunnene til at man bør unngå denne plattformen er mange, og vi skal liste alle.

Men før vi avslører sannheten bak Bitcoin Future, la oss først se hva disse kriminelle har å si om seg selv.

Ifølge deres offisielle nettside og tilknyttede anmeldelser, er Bitcoin Future en plattform der en kryptohandelsrobot drevet av kunstig intelligens gjør arbeidet. Og det som er best er at denne nyeste teknologien kommer til brukerne helt gratis! Det eneste brukerne trenger å gjøre er å sette inn minst $250 og vente på at magien skal skje.

Bitcoin Futures bot er raskere og mer nøyaktig enn noen annen eksisterende kryptohandelsbot i verden. Mens de dyreste robotene spår endringer i kryptovalutapriser med 70 % nøyaktighet, er Bitcoin Future 96 % nøyaktig. Selv om selv de beste kryptohandelsbotene ikke alltid kan følge med på alle endringene i det flyktige kryptomarkedet, er Bitcoin Future 0,1 sekunder raskere enn markedet selv.

Derfor, sier de, kan denne overlegne (og gratis) teknologien tjene opptil $7000 per dag. Hver dag!

Høres det ut som en drøm? Sannsynligvis fordi det er det.

Virkeligheten bak denne boten er langt mindre attraktiv og glitrende enn løgnene deres nettside og falske anmeldelser er fylt med.

Sannheten bak Bitcoin Futures nettplattform

Før vi fortsetter med bevisene på at Bitcoin Future er en svindel, la oss først påpeke én ting. Selv om de lover mye, gir ikke teamet bak Bitcoin Future oss følgende viktige informasjon: 

  • Hvem utviklerne er
  • Hvordan plattformen ser ut, og hvilke funksjoner den har
  • Kontaktskjema, ved eventuelle problemer 
  • Firmaadresse og skattenummer 

Når vi vil sjekke om et selskap er lovlig, er dette informasjonen vi trenger å vite. Imidlertid er Bitcoin Future hemmelighetsfull om hver av dem. På sin side konkluderer vi med at disse gutta ikke er til å stole på.

Sikkerhet og lisenser: ukjent

Legitime kryptohandelsroboter garanterer personvern på nettet ved hjelp av strenge cybersikkerhetsprotokoller og ekte nettstedsstempler. Som man kan se fra Bitcoin Futures nettsted, har denne plattformen ingen online beskyttelse.

Det samme gjelder lisenser. Plattformen viser ingen informasjon om lisenser. De gidder ikke engang å lyve.

Den kanskje mest problematiske delen av nettstedet deres er personvernpolicy vist på skjermbildet nedenfor.

Som man kan se, innrømmer Bitcoin Future nesten åpent at de er et ikke-eksisterende selskap!

Men det som er langt mindre morsomt og langt farligere er setningene som refererer til brukerdata. Plattformen beholder nemlig retten til å selge brukernes personlige data (som kredittkortlegitimasjon, telefonnummer osv.) til «tredjeparter».

Selvfølgelig vet vi ikke hvem disse tredjepartene er, og vi vil sannsynligvis aldri få vite det. 

Så der er den. Personvernerklæringen på denne plattformen avslører hva som er formålet med denne nettsiden. Det er ingen algoritme og ingen kryptohandelsplattform. Disse gutta er her for å stjele folks penger og høste så mye data som mulig.

Til de som tror at det ikke er viktig hvor nettdataene deres går, sier vi, tro om igjen. Bitcoin Future er en copy-paste-svindel og etablert av en farlig internasjonal kriminell gruppe.

Ifølge utallige uttalelser fra brukere som tok agnet og opprettet en konto på svindelplattformer som Bitcoin Future, ringte kriminelle dem på telefonen dusinvis av ganger om dagen, og prøvde å få personen til å sette inn mer penger.

I skjermbildene nedenfor kan leserne se et annet bevis på at Bitcoin Future er en svindel. Hjemmesidene til alle disse «kryptohandelsboter» er nesten nøyaktig de samme. De er alle billige, har ubrukelig eller ikke noe innhold, og viser nøyaktig den samme videoen. Åpenbart er alt dette laget av samme gruppe mennesker.

Bitcoin Future
Bitcoin Future

Tilbakemelding fra brukere om Bitcoin Future

Selv om Bitcoin Future har en ganske høy rangering på Trustpilot (4,0 av 5), er dette bare en annen form for manipulasjon. Denne vurderingen kommer fra kun 6 anmeldelser, hvorav 5 er positive. Interessant nok har alle de positive anmeldelsene «invitert» etikett. Denne etiketten indikerer at disse brukerne har blitt invitert av «selskapet» til å legge igjen en anmeldelse.

Kan det være at profilene er falske og skapt av nettopp dette «selskapet», for å få det til å se ut som om folk er genuint fornøyde med Bitcoin Future? Mest sannsynlig er dette tilfellet, siden de fleste «fornøyde kunder» kun har én anmeldelse på Trustpilot.

Vår endelige dom: SVINDELVARSEL!

Dessverre er det absolutt ingen tvil om denne. Denne Bitcoin Future-anmeldelsen viste at dette er et skoleeksempel på svindel. De ga oss ingen viktig informasjon (selskapsadresse, skattenummer, veiledninger). Samtidig har de ingen lisenser eller cybersikkerhetstiltak. 

Sannsynligvis er det mest åpenbare beviset på at Bitcoin Future er en svindel selve nettsiden deres. Den er billig og ser nesten likt ut som dusinvis av andre svindel-kryptoplattformer. Av denne og mange andre grunner er vi sikre på at dette IKKE er en kryptohandelsplattform, men bare et nettsted laget av kriminelle som har et eneste formål, nemlig å stjele folks penger og sensitive data.

Derfor anbefales brukere sterkt å UNNGÅ denne plattformen, og bruke velprøvde kryptohandelsplattformer i stedet.

FAQ 

Er det trygt å handle med Bitcoin Future kryptohandelsbot?

Absolutt ikke. Tvert imot er Bitcoin Future det som ofte omtales som «feil side av internett». Denne nettsiden følger ingen online sikkerhetsprotokoller, og innrømmer til og med åpent at den selger brukerdata til tredjeparter.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Bitcoin Future?

Det er umulig å tjene på Bitcoin Future, siden nettstedet ikke har noen handelsalgoritme.

Er Bitcoin Future en svindel?

Ja, Bitcoin Future er en svindel. 

Trenger jeg erfaring med krypto for å handle med Bitcoin Future?

Nivået på din erfaring med krypto er irrelevant for Bitcoin Future siden plattformen ikke har noe med kryptovalutaer å gjøre. Den bruker kun krypto for å lokke folk til å opprette en konto på plattformen og sette inn penger.

Legg att eit svar

12 − one =