Yuan Pay – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Yuan Pay Full anmeldelse: Hvordan å bruke det og er det en legitim handelsbot?

Oftest når du handler i kryptovalutaer, bør du være forsiktig. Handel er en stor bransje og det kommer nye aktører nesten daglig. Dette gir dessverre også mye rom for svindlere, og derfor bør du lese denne Yuan Pay-anmeldelsen nøye.

Kryptoboter kan gjøre livet til handelsmenn enklere. De analyserer og forutsier stigninger og fall i kryptovaluta i løpet av sekunder, og reagerer nesten umiddelbart. Men du ville sikkert sørge for at du bruker en ekte kryptobot og ikke falle for svindel.

Så la oss se nærmere på Yuan Pay, angivelig den eneste lisensierte kryptoboten som handler på det kinesiske markedet.

Sikkerhet (alt om lisensiering, dokumenter, sikre systemer osv.)
0%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/Brukererfaring
100%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
10%
Demokonto
10%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
0%
Totalvurdering
20%

Yuan Pay – Stort sett mistenkelig!

Så, ved nærmere undersøkelse av nettsiden og appen deres, her er listen over ting som hever røde flagg:

  • Det er flere domener med samme eller lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout
  • De blander og misbruker begrepene «digital valuta» og «kryptovaluta»
  • De hevder å ha lisens, men gir ingen bevis for det
  • Det ser ut til at de ikke har databeskyttelsesforordningen på plass
  • De hevder at boten deres opererer i toppmoderne AI-drevne teknologier, men har ingen forklaring på den underliggende algoritmen
  • New Zealands Financial Markets Authority (FMA) har utstedt et offisielt varsel om at Yuan Pay kan være en svindel og forbød bruken i New Zealand
Yuan pay FMA

Yuan Pay bruker et nøye utformet språk for å lure deg

En kort oversikt over nettsidene gir ganske standard informasjon. Du trenger et minimumsinnskudd på $250 for å starte. Samme innskuddsbeløp kreves av lignende svindelroboter, gjennomgått før:

Oppsettsprosessen er ganske enkel, du trenger å fylle ut et skjema, og deretter bør du motta en e-post for å bekrefte dataene dine.

De garanterer ingen gebyrer når du tar ut pengene. Noen versjoner sier at dette alltid vil være sant, andre lover å innføre en registreringsavgift snart.

Det er også tilgjengelig en mobilapp som du kan laste ned. Faktisk er det tre, en lommebok-app, en handelsapp og en til. Likevel, med 3 millioner brukere de lover å ha, har de en overraskende lav nedlastingshastighet. Og overhodet ingen anmeldelser.

Yuan pay app

Boten kan generere opptil $700 eller $800 daglig, avhengig av hvilken versjon av nettstedet du besøker. Du er også ansvarlig for å gjøre deg kjent med kryptovalutaen du skal handle i, advarer de. Språket er nøye utformet så det ikke er for lovende, noe som umiddelbart ville høres mistenkelig ut. I stedet valgte de å være forsiktige, noe som gjorde det hele mer troverdig. Egentlig ser det ut som en del av svindelkjeden, noe som gjør at virksomheten deres skaper svindelene, vi vurderte før:

Ifølge videoen på nettsiden deres, er Visa veldig interessert i å komme i gang med dette prosjektet og hjelpe dem med å komme inn på det mainstream markedet.

Det begynner å bli interessant når du leser om selskapet. Som du kanskje er klar over, har Kina forbudt kryptovalutaer helt i september i fjor. Det har vært nyheter om at regjeringen utvikler en statskontrollert kryptovaluta, men den er fortsatt ikke i omløp.

Yuan Pay hevder at de har utviklet denne nye kryptovalutaen sammen med regjeringen, og de er de eneste som har lisens til å delta i handel. Denne nye kryptovalutaen kalt «E-Yuan», som er ment å være kontrollert og godkjent av Kinas sentralbank, ser ut til å være en digital valuta på en eller annen måte.

Forskjellen er at en digital valuta bare er fiat-penger i digital form, mens kryptovalutaer er bygget på blokkjede og ikke kontrolleres av en enkelt enhet. Selv om det er sant at den digitale yuanen eksisterer og bruken av den utvides i Kina, er det ikke en kryptovaluta.

Hvis du er en nybegynner i handelsbransjen, kan du lett bli villedet av språket som brukes.

Falske forsider til Forbes Asia for ytterligere Yuan Pays bedrag

I et ytterligere forsøk på å sementere deres legitimitet, og lure deg, har de faktisk tatt forsidene til Forbes Asia fra november 2019, januar 2014 og 2018 spesialutgaver og erstattet titlene!

Yuan pay Forbes
Yuan pay Forbes
Yuan pay Forbes

Hvis du gjør et enkelt Google bildesøk etter forsiden til Forbes Asia (det blir vanskeligere å spore opp eldre utgaver direkte på nettstedet til Forbes, får du de virkelige forsidene og titlene:

Yuan pay Forbes
Yuan pay Forbes
Yuan pay Forbes

Tlbakemelding fra brukere om bruk av Yuan Pay

En av Yuan Pays nettsider (https://yuanpaygroup.app/) oppgir at de har en godkjenningsvurdering på 4,6 av 5 stjerner på Trustpilot. Problemet er at hvis du søker på akkurat dette domenet på Trustpilot, ser du at det ikke er noen anmeldelser. Imidlertid har andre domener mange.

De fleste av dem skårer på den nedre enden av skalaen, med noen i midten. Det var først da vi så på det topprangerte resultatet for selskapet, at vi oppdaget enda et nettsted:

Yuan Pay group

Denne hadde litt mer informasjon å tilby og var på noen måter forskjellig fra de andre, men mer om det senere.

Vi var spesielt interessert i å undersøke den høye scoren til dette domenet på Trustpilot, så vi gravde gjennom noen anmeldelser. De fleste av 5-stjerners anmeldelser gir ingen konkret innsikt i hvordan plattformen gjør handelen. De uttrykker rett og slett hvor flott det er.

falsk anmeldelse
falsk anmeldelse
falsk anmeldelse

Disse kontoene har skrevet bare én anmeldelse hver, og ingen andre. Dette tyder på at de ble opprettet målrettet for å skrive dette og ingenting annet.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Kontoene som ga den negative anmeldelser har imidlertid flere innlegg på Trustpilot, noe som gir dem mer troverdighet.

.

negativ anmeldelse
negativ anmeldelse

De sier også at det samme skjer når du legger igjen informasjonen din. Telefonterroren begynner, de ringer og oppfordrer deg til å investere så snart som mulig, som ser ut til å være hvordan alle disse ordningene fungerer.

Vi sjekket også mobilappene deres. De har flere, en som skal være en lommebok der du kan gjøre uttak, og det er ytterligere to, antagelig for handel. Selv om nettstedene deres hevder å ha 3 millioner individuelle kundeanmeldelser, som også betyr brukere, finnes det ikke en eneste anmeldelse for noen av mobilappene i Google Store.

Yuan Pay Group app
Yuan Pay Group app
Yuan Pay Wallet

Enda et (mer informativt) Yuan Pay-nettsted

Som nevnt ovenfor begynte vi å se nærmere på dette selskapet og fant flere nettsteder. Kontoene deres på Trustpilot avslørte enda en. Men denne er mer interessant.

For det første ser det veldig likt ut som Bitcoin Buyer.

Bitcoin Buyer
lignende nettstedslayout

Selv teksten på begge nettsidene er nesten identisk.

Men denne nettsiden ga litt mer informasjon om sikkerhetsprotokollene på plass. Dataene dine er sikret med et SSL-sertifikat og alle meglerne er verifisert. Et SSL-sertifikat krypterer forbindelsen mellom deg og det aktuelle nettstedet.

Dette betyr at det er høyst usannsynlig at utenforstående kan få tilgang til dataene dine. Noe som er helt irrelevant hvis svindlerne har tilgang til nettstedets database.

Denne versjonen av Yuan Pay er annerledes i et annet viktig aspekt: ​​den handler med Bitcoin, ikke med en ny kinesisk kryptovaluta.

De viste igjen en smart bruk av språket, de opplyser at det går rykter om at kjendiser som Elon Musk, Martin Lewis og Gordon Ramsey har brukt plattformen deres til Bitcoin-handel.

Alt i alt ser det ut til at de har lagt litt mer innsats i innholdet i denne versjonen. Synd det allerede er sett før.

Ofte stilte spørsmål om Yuan Pay Kryptobot

Hva er Yuan Pay kryptobot?

Yuan Pay er en plattform designet for å lure deg til å tro at det er en handelsbot og stjele pengene og dataene dine.

Er det trygt å bruke Yuan Pay handelsbot?

Nei, det er det ikke. Det er mye bevis som tyder på at det er en svindel, og det vil være svært risikabelt å bruke denne plattformen.

Hvordan vet jeg om Yuan Pay er en svindel?

Du bør sjekke ut om det er flere domener, som er det første røde flagget. Du kan også lese anmeldelser på Trustpilot. Sørg for å lese både de positive og negative, siden disse svindlerne ofte har en hær av boter som legger ut positive anmeldelser om dem.

Kan jeg tjene penger med Yuan Pay?

Nei, det kan du ikke. Det er veldig risikabelt å investere pengene dine i denne typen ordninger, da det er høyst sannsynlig at du ikke vil tjene noe. Og du vil sannsynligvis også miste de investerte pengene.

Vår dom: Yuan Pay er en svindel

Med overfloden av bevis vist i denne Yuan Pay-anmeldelsen, som flere domener for forskjellige nettsteder, forfalskede forsider til Forbes Asia, falske uttalelser og ingen anmeldelser for mobilappen deres, kan vi trygt konkludere med at Yuan Pay er en svindel.

Du bør ikke investere pengene og tiden din i Yuan Pay, da du vil miste begge to. Det er bedre å søke etter en pålitelig kryptobot, selv om du ender opp med å betale en liten avgift for å sikre investeringen din.

Legg att eit svar

twelve + 2 =