Bitcoin Compass – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Bitcoin Compass: Full anmeldelse av en bedragerikryptobot 

Dessverre tiltrekker den voksende kryptoindustrien mange kriminelle. De bruker Ponzi-opplegg og uetiske markedsføringsteknikker for å manipulere folk til å gi dem penger, mens de tror de handler med kryptovalutaer. Skaden de forårsaker hvert år er beregnet til milliarder av dollar i praktisk talt stjålne kontanter.

Og skaden de forårsaker på kryptoindustriens omdømme er uberegnelig. 

I denne Bitcoin Compass-gjennomgangen avslører vi en annen falsk kryptohandelsbot. Vi vil forklare hva Bitcoin Compass egentlig er, og hvorfor brukere bør avstå fra å gjøre innskudd eller dele informasjon på denne plattformen.

Logotyp
Sikkerhet (alt om lisensiering, dokumenter, sikre systemer osv.)
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/Brukererfaring
10%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
50%
Demokonto
100%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
10%
Totalvurdering
10%

Bitcoin Compass: Liste over risikoer 

  • Ingen algoritme 
  • Uetisk markedsføring 
  • Upålitelige tilbakemeldinger fra brukere 
  • Dårlig webdesign 
  • Sterke bevis på svindel 

Hva er en Bitcoin Compass handelsbot? Gjennomgang av en falsk kryptonettplattform

Bitcoin Compass er en annen svindel, som presenterer seg som en kryptohandelsbot. Det er klare bevis på at Bitcoin Compass er en svindel. Vi vil imidlertid dykke dypere inn i Bitcoin Compass-svindel i neste avsnitt. For nå, la oss se hva de har å si. 

Så, Bitcoin Compass er en nettplattform som hevder å tilby kryptohandelsautomatisering. Akkurat som dusinvis av andre svindelboter, hevder de å ha en eksklusiv algoritme som kan gjøre brukere rike på kort tid.

Algoritmen er angivelig basert på den nyeste AI-teknologien. Den er «vanvittig» nøyaktig (97%) og rask. Unødvendig å si, nøyaktigheten på 97 % er overvurdert. I virkeligheten anses nøyaktigheten på 70% for å være svært høy for de fleste ekte kryptohandelsalgoritmer. 

Svindlerne sier også at deres «algoritme» har en gevinstrate på 70 % og 60 % av daglig avkastning på investering. Høres ut som en drøm – fordi den ikke er ekte. 

Minimumsinnskuddet for Bitcoin Compass er en standardsum på $250. Det er det minste pengebeløpet disse svindlerne ønsker å stjele fra hver bruker. 

Videre er det bare en håndfull funksjoner tilgjengelig: 

  • Live handel 
  • Meglerbistand 
  • Demomodus. 

Plattformen krever ingen serviceavgifter, og innskudd/uttak er mulig via bankoverføring, bruk av debet-/kredittkort, e-lommebøker eller Bitcoin. 

Bitcoin Compass har mange forskjellige nettsteder. En av de siste har bare én landingsside. Så vi vet ingen detaljer om plattformen, for eksempel hvem som opprettet den og når. 

Bitcoin Compass

Den andre siden av historien er imidlertid helt annerledes og mye mørkere. Her er grunnen til at Bitcoin Compass er langt fra legitim, og hvorfor skaperne burde sitte i fengsel.

Svindelvarsel! Bitcoin Compass tatt for å oppføre seg dårlig 

Selv om beviser om at Bitcoin Compass er en svindel kan virke åpenbare, er det forståelig hvorfor noen fortsatt tar agnet. Svindlere er veldig gode manipulatorer og erfarne kriminelle. Vi vil nå avsløre deres strategier slik at ingen noen gang faller for det igjen.

Uetisk markedsføring: falske anmeldelser av tilknyttede

Tilknyttet markedsføring refererer til en situasjon der en part (f.eks. en blogg) foretar en anmeldelse av et produkt eller en tjeneste. For å presentere produktet for sitt publikum, tjener affiliate en avgift for hvert kjøp som gjøres takket være deres anbefaling.

Hvis den er etisk og ansvarlig, vil partneren fortelle sannheten om produktet, og gi leserne all relevant informasjon for å ta en selvstendig avgjørelse. 

Det er imidlertid ikke slik Bitcoin Compass-tilknyttede selskaper fungerer. Tvert imot skriver de falske positive anmeldelser, og sier bare flotte ting om plattformen. Med andre ord manipulerer de leserne til å opprette en konto og sette inn penger for enhver pris. 

Historien deres er alltid den samme: Algoritmen er flott, fungerer raskt, vanvittig nøyaktig, og så videre. Løgnene er uendelige og skamløse.

Den virkelige funksjonen til disse anmeldelsene er ikke å informere leserne. Deres eneste formål er å tjene provisjoner og rote med Googles søkeresultater. På en slik måte kan ekte anmeldelser og tilbakemeldinger aldri nå folk som forsker på Bitcoin Compass. 

Dermed faller de inn i en virvel av løgner og manipulasjon, produsert av det kriminelle nettverket bak denne svindelbot-plattformen. 

Tilbakemelding fra brukere om bruk av Bitcoin Compass 

Svindlere bruker den samme uetiske spinnstrategien for å manipulere tilbakemeldinger fra brukere også. Trustpilot har for eksempel fem sider om Bitcoin Compass. 

Hvordan kan man vite hvilken som er ekte? Det er poenget. Det er umulig å vite. 

Tidligere hadde Bitcoin Compass offisielle nettsted en liste over brukeruttalelser. Imidlertid er de nå fjernet. Det var for lett å finne ut at vitnemålene var falske: bilder av «brukere» ble lastet ned fra Google eller andre lagerbildesider.

Standard svindelstrategi: falske nyheter

I begynnelsen viste hjemmesiden til Bitcoin Compass en video av en CNN-reporter, som sa flotte ting om Bitcoin. Sannsynligvis var ideen å imponere besøkende på nettstedet med utrolig fortjeneste de kunne tjene på å handle med kryptovalutaer og med å bruke boten. 

Men siden den samme videoen ble avbildet på dusinvis av andre svindelnettsteder, begynte folk å gjenkjenne mønsteret. Så videoen er ikke lenger der.

Likevel fant svindlerne en annen måte å appellere til intetanende mennesker. De begynte å lage falske nyheter, rettet mot Internett-brukere som potensielt var interessert i kryptohandel. Denne nyheten handlet vanligvis om kjendiser og hvordan de ble rike takket være kryptohandelen. Og selvfølgelig vil nyhetene ha en lenke som fører til nettstedet til Bitcoin Compass (eller andre lignende svindelboter). 

Svindelen var så åpenbar at svindlerne følte behov for å forklare seg på nettsiden sin.

De virker imidlertid ganske ambivalente og uklare her. Hvis påstandene var usanne, hvorfor sette dem ved siden av et hakemerke? I alle fall er det unødvendig å gå dypere inn i trickster-logikken her. Det er åpenbart at disse gutta skjuler noe, og det er bedre å holde seg unna. 

Grovt nettsidedesign og innhold av dårlig kvalitet

Til slutt er det mulig å se at Bitcoin Compass ikke er et seriøst selskap basert på kvaliteten på deres webdesign og innhold. Ingen av disse er bra.

Nettstedene til ekte kryptohandelsplattformer har mange detaljer om teamet, algoritmen og prisplanene deres. De gir også undervisningsmateriell om hvordan du bruker og tilpasser boten. Bitcoin Compass, som dens søsterplattformer, har ingen av disse. Det er åpenbart at nettstedet ble laget på fem minutter, og med minimale kostnader.

Og, enda verre, det er absolutt ingen sikkerhetsprotokoller. Brukernes mest sensitive data, som mobiltelefon- og bankkontonummer, er utsatt for kriminelle bak hele denne bløffen. 

falske vurderinger

Dessuten er innholdet så dårlig at det nesten er morsomt. Stavefeil og skrivefeil er over hele nettstedet. 

Hvis et selskap har en så dårlig nettside, hva kan kvaliteten på tjenesten deres være? 

Ofte stilte spørsmål om Bitcoin Compass handelsbot 

Er Bitcoin Compass en legitim kryptohandelsplattform? 

Nei. Bitcoin Compass er en plattform laget av kriminelle, som bare presenterer seg selv som en kryptobot. 

Hvor mye fortjeneste kan jeg tjene med Bitcoin Compass? 

Det er ikke mulig å tjene penger på Bitcoin Compass, da det ikke finnes noen kryptohandelsalgoritme. Mest sannsynlig vil du miste innskuddet ditt og sette dine sensitive data i fare.

Er Bitcoin Compass gratis å bruke?

I teorien, ja. Plattformen krever ingen avgifter. Den virkelige prisen for å opprette en konto på Bitcoin Compass er imidlertid å miste innskuddet og personlige data.

Vår dom: Bitcoin Compass er en svindel! 

Bevisene i denne Bitcoin Compass-anmeldelsen er klare og åpenbare: Bitcoin Compass er bare en annen falsk bot. Det er ingen kryptohandelsalgoritme og ingen fortjeneste. Det eneste en bruker kan få fra disse menneskene er ubehagelige telefonsamtaler, som tvinger dem til å investere mer penger. 

«Meglerne» er lurere selv. Deres eneste mål er å ta så mye penger de kan. De kunne ikke bry seg mindre om brukernes interesser, data eller ressurser. Derfor anbefales brukere å holde seg unna Bitcoin Compass og handle med anerkjente kryptoboter anbefalt av brukere.

Legg att eit svar

5 + eleven =