Immediate Edge – kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Hvordan bruke Immediate Edge – full anmeldelse: Hva er tilbudet, og hvorfor det er falskt

Handel med kryptovaluta kan være en svært lukrativ virksomhet. Det er mange muligheter for å investere hvis en person er kunnskapsrik og forstår markedet.

Det er selvfølgelig også muligheter for nybegynnere, tips og triks for å hjelpe, og avansert teknologi til å jobbe på vegne av dem. Men problemet med nevnte teknologier, ofte kjent som kryptohandelsboter, er at noen mennesker misbruker dem.

Som vi vil demonstrere i denne Immediate Edge-gjennomgangen, er det mange svært overbevisende svindler i bransjen. Det er når man graver dypere at det hele begynner å smuldre opp. Vi vil demonstrere hvor viktig det er å gjøre ordentlig analyse før du investerer. La oss begynne.

Sikkerhet (alt om lisensiering, dokumenter, sikre systemer osv.)
0%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/brukererfaring
100%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
10%
Demokonto
0%
Støtte og veiledninger
0%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
0%
Totalvurdering
10%

Immediate Edge – gjennomgang av nettstedet

Et enkelt Google-søk ga et par nettsider, og noen få fant vi gjennom Trustpilot. Så vi konkluderte med at det er minst fem Immediate Edge-nettsteder, og vi mistenker at antallet er større.

Immediate Edge

Rocher than imagined
Immediate Edge Official
Richer than imagined
Create an account

De ser mistenkelig kjente ut

De to distinkte designene så kjente ut, så vi sjekket andre nettsteder. Så ikke overraskende er det andre svindler under et annet navn med samme nettsteds-layout.

Immediate edge biz

Denne ser for eksempel, akkurat ut som Yuan Pay Group:

Yuan pay

Og The News Spy:

News spy

Og Immediate Bitcoin:

Immediate Bitcoin

Dessuten er det et annet design som vi har sett før.

Immediate edge bot

Yuan Pay Group:

Yuan pay 2nd

Og The News Spy:

News spy

Og Ethereum Code:

Ethereum code

Og Crypto Trader:

Crypto trader

Disse bildene bidrar til å bevise at dette er et komplekst opplegg fra (mest sannsynlig) en høyt organisert gruppe. De jakter på uskyldige mennesker og nybegynnere i bransjen for å lure fra dem pengene deres.

Operasjonen deres er svært sofistikert med fokus på at nettsteddesignet ser profesjonelt ut. Derfor har de flere opplegg samtidig. Hvis de ikke lurer nok folk til å ta agnet, bytter de til et annet (nettsted). Noe som bringer oss til neste tema.

Omdirigering til et helt annet nettsted

Skulle noen bestemme seg for å spille av videoen på et av Immediate Edge-nettstedene, vil de bli omdirigert til en helt annet.

Gain expressly

Det er uklokt å legge igjen informasjon på noen av disse nettstedene. Det er enda mer uklokt hvis nettstedet omdirigerer til en tredjepart. Dette gjør personlig informasjon sårbar og utsatt for misbruk og salg.

Hva er Immediate Edge-tilbudet?

Vi har undersøkt tilbudet nøye på alle Immediate Edge-nettstedene vi har avdekket. De er alle inkonsekvente.

Alt er gratis. Det er ikke et registreringsgebyr, men de krever 2% provisjon på alle lønnsomme transaksjoner. De første 10 transaksjonene i måneden er gratis, men deretter er det 1 % provisjon.

Og det er flere motsigelser. Det er mulig å tjene opptil 60 % av den opprinnelige investeringen. På en annen er det 70 %. Men det er $ 800 fra de første $ 250 i løpet av de første 24 timene.

Da vi kom gjennom dem alle, lurte vi på hva Immediate Edge-tilbudet egentlig er?

Det er en mobilapp, det er ikke en mobilapp

En av nettsidene oppgir at nettsiden deres har et responsivt design, så det er mulig å få tilgang gjennom en nettleser på mobiltelefonen. På en annen er det en app.

Siden dette begynte å bli for forvirrende, dro vi til Google Play Store. Og vi fant Immediate Edge-appen.

Selve appen er ikke så interessant som en annen sak. På en av nettsidene deres forkynner de stolt at det er mer enn 100 000 personer som er registrert og at 90 % av kontoene er aktive.

Immediate edge facts

Likevel, for et så høyt antall abonnenter, er mobilappen deres ekstremt upopulær. Mindre enn 2000 mennesker har lastet den ned. Dette betyr at mindre enn 2 % av kundene deres bruker mobilversjonen.

I tillegg er det ingen anmeldelser. Ikke en eneste bruker tenkte på å legge igjen en kommentar, god eller dårlig.

Immediate edge install

Falske vurderinger

Når en person lander på en av disse svindelnettsidene, er det selvfølgelig vurderinger fra andre kunder. De brukes til å overbevise folk om at de kan tjene på investeringen.

False claims

Vi undersøkte bildene og fant ut at de til venstre og høyre faktisk var arkivbilder. De kan lastes ned fra følgende nettside:

Bild 1
Bild 2

Den midterste finner du i mange av motebutikkene på nettet, dette er bare ett eksempel:

Motebutikk

Den samme teknikken brukes av en rekke andre lignende svindelplattformer, vi har skrevet om før:

FCAs varsel

Financial Conduct Authority (FCA) er organet som fører tilsyn med finansmarkedet og utsteder lisenser i Storbritannia. Ethvert finansselskap som er registrert der må ha nødvendig autorisasjon fra dette organet.

FCA har utstedt et varsel angående selskapet Immediate Edge, og sier at de ikke har lisens til å operere innenfor britiske lover.

FCA

Dette alene er grunn nok til å holde seg så langt unna Immediate Edge som mulig.

Misbruk og falske Trustpilot-anmeldelser

Siste stopp på vår søken etter å bevise at Immediate Edge er en svindel var Trustpilots nettsted. De tilbyr andres erfaringer med selskaper.

Det første vi la merke til var at de også har markert FCAs varsel angående dette selskapet.

Trustpilot 1
Trustpilot 2

I tillegg har et annet domene brukt av Immediate Edge fått rødt flagg. De har lagt ut falske anmeldelser på Trustpilot, som nettstedet varsler deg om.

Trustpilot 3

Dette ville være nok til å konkludere med at noe ikke er riktig og bestemme seg for ikke å investere med dem. Men for å avsløre dem fullstendig, la oss ta en titt på noen av kommentarene.

Først skal vi se på de positive. De er falske, og her er hvorfor. Årsak nummer én er at de er skrevet som respons på en invitasjon.

Mohammad Joyce
Marco Jonsson

Bedriftene kan sende en lenke og invitere folk til å skrive på Trustpilot, men den typen kommentarer kommer med et merke for å skille dem fra organisk genererte innlegg.

The reviewer left a review

I tillegg har nesten alle anmelderne skrevet bare én anmeldelse noensinne. Dette kan bety at kontoen ble laget spesielt for å rose selskapet, noe som gjør det til en bot-konto.

La oss nå undersøke negative anmeldelser. Folk som har lagt ut disse har flere anmeldelser, noe som gjør dem mer pålitelige.

Richard Janulewicz
David Wynne

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Til slutt vil vi legge igjen en anmeldelse fra en kunde som forklarer hvordan man undersøker disse svindelene og ikke faller for dem. Det de gjorde var veldig klokt, og vi føler det viser hvor lett det er å ikke bli lurt med litt etterforskningsarbeid.

Mark Schwartz

Ofte stilte spørsmål om Immediate Edge kryptobot

Hva er Immediate Edge?

Immediate Edge er et uredelig nettsted. Den presenteres som en kryptohandelsbot, men er faktisk et triks, den er laget for å ta penger fra folk.

Er Immediate Edge en lovlig kryptobot?

Immediate Edge er ikke en kryptobot. Det er en falsk nettside og algoritme, laget kun for å stjele penger fra uskyldige brukere.

Bør jeg investere med Immediate Edge?

Nei, det burde du ikke. Det er ikke lurt å investere med Immediate Edge, da dette bare er en svindel og ikke en legitim handelsbot.

Er Immediate Edge en svindel?

Immediate Edge er definitivt en svindel! De lurer folk til å gi dem personlig informasjon og penger. Appen deres har skadelig programvare som er ment å stjele sensitiv informasjon fra folks telefoner.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Immediate Edge?

Du vil ikke tjene noen penger med Immediate Edge. Du vil miste den initielle investeringen og mye tid på å håndtere dem. Det er best å holde seg unna.

Er Immediate Edge lovlig eller en svindel? – vår dom

Som vi har fremhevet flere ganger i denne Immediate Edge-anmeldelsen, er dette en kompleks svindel. Dens mål er å lure folk til å tro at de er en legitim handelsbot. Men de har ikke engang en lisens!

Når du investerer i kryptovalutaer, er det best å søke etter pålitelige handelstjenester og kryptoboter. Det kan være lett å bli lurt av et bli-rik-fort-opplegg.

Kryptovalutamarkedet utvikler seg daglig og det er viktig å følge trender. Det kan av og til være lønnsomt med kortsiktig handel, men ikke alltid. Det er bedre å se på investeringer som et maraton heller enn en sprint.

Legg att eit svar

five + seventeen =