Anon System – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Full anmeldelse: Hva er Anon System, hvordan bruker du det, og er det virkelig en svindel?

Da en mystisk forumbruker Satoshi Nakamoto oppfant Bitcoin i 2009, var det det store smellet til kryptoindustrien.

I dag er industrien verdt nesten 1,5 milliarder dollar, og den vokser raskt. Kryptovalutaer gir håp om at alle kan ha like økonomiske muligheter, og kan handle uten banker som mellomledd.

Dermed er utviklingen av 21. århundres kryptoteknologi en fascinerende historisk begivenhet. Det er finansrevolusjonen slik vi kjente den tidligere.

For tiden utnytter mange brukere kraften til kunstig intelligens og andre teknologier for å hjelpe dem med å tjene på kryptomarkedet. Det er mange selskaper som utvikler kraftige kryptohandelsboter, hvis algoritmer gir brukerne stor fortjeneste.

På den andre siden er det svindlere, hvis falske kryptohandelsplattformer kun eksisterer for å stjele folks penger og data.

I denne anmeldelsen utfører vi inspeksjon av Anon Systems kryptohandelsbot. Nylig ble kryptosamfunnet skremt over at Anon System er en villedende plattform, som bare presenterer seg selv som en kryptobot. Men det er også mange positive anmeldelser om denne boten.

La oss se hvilken side som forteller sannheten.

Sikkerhet
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/brukererfaring
100%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
50%
Demokonto
100%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste
10%
Totalvurdering
10%

Fordeler og ulemper-diagram av Anon System

Fordeler

  • Ingen, denne boten er en svindel

Ulemper

  • Medlemmer av et falskt tilknyttet nettverk
  • Falske evalueringer
  • Mangel på åpenhet
  • Problematisk personvern

Den siste av mange Anon Systems logoer

Hva er Anon System Trading Bot?

Verdien av kryptoaktiva er svært volatil, så det er mange endringer på daglig basis. En gjennomsnittlig person kan ikke holde tritt med all den informasjonen, så mange tradere bruker boter for å gjøre jobben i stedet.

Som de fleste handelsroboter der ute, bør Anon System ha en algoritme som sporer prisene på kryptovalutaer. Basert på tidligere data kan algoritmen forutsi fremtidige trender, både kortsiktige og langsiktige.

Dermed er Anon System en bot som lover automatisk handel. Det betyr at den automatisk skal velge og gjøre avtaler. Ettersom den AI-drevne boten handler raskere og mer effektivt, blir brukeren lettet fra stresset av å gjøre handlene manuelt.

Eller, det er slik det skal være.

Begrensede funksjoner og obskur algoritme

Problemet med Anon System er at det mest sannsynlig ikke har noen underliggende algoritme. Vi vil nå se hvorfor en stor del av kryptosamfunnet ikke stoler på Anon System lenger og tror at det bare er enda et bli-rik-raskt-opplegg.

Anon-systemet har en plattform med et svært omfattende og intuitivt grensesnitt. For å starte Start System-alternativet trenger brukeren bare å registrere seg og gjøre et innskudd. Også, boten kommer med en demoversjon.

Det er imidlertid ingen informasjon om andre handelsalternativer eller funksjoner enn Live Trading. Og som det er godt kjent, tillater legitime kryptoboter dusinvis av forskjellige handelsstrategier. I tillegg tillater de tilpasning.

Dessverre er det ikke tilfelle her. Det er bare ett alternativ og det er det.

Anon System-algoritmen er angivelig blant de raskeste på markedet. Ikke bare skanner den hele kryptomarkedet på få sekunder. Angivelig er den i stand til å gjøre avtaler to ganger raskere enn noen annen kryptobot.

Videre markedsføres Anon System som en bot som forutsier beste tilbud med 98% nøyaktighet. Det høres også fascinerende ut, men igjen – ganske urealistisk.

Hvem står bak Anon System kryptobot?

«Anmeldelsene» som er vennlige mot Anon System, sier at boten retter seg mot følgende grupper:

  • mennesker med fast jobb
  • pensjonister
  • arbeidsledige, som «ikke vil være avhengig av myndighetene».

Ifølge Anon Systems nettsted var det Anonymous-gruppen som utviklet plattformen. Anonymous er en av verdens farligste hackergrupper, kjent for nettangrep på ulike myndigheter og selskaper.

Så dette er en åpenbar løgn av mange grunner. For det første, hvorfor skulle en handelsbot skryte av at hackere av verdensklasse står bak den? Hvordan skaper det tillit hos folk som ikke er teknologikyndige og bare begynner sin reise inn i kryptoverdenen?

Dessuten, hvorfor skulle en anonym hackergruppe si offentlig at de lager en bot? Også, hvorfor skulle folk som angriper myndigheter bry seg med å utvikle en gratis kryptobot?

I virkeligheten hadde historien som svindlerne oppfant som formål å vekke følelser hos folk som er sinte og skuffet. I den historien er Anom System en slags Robin Hood som ville kompensere for alle sosiale urettferdigheter.

Dessverre kunne det ikke være lenger fra sannheten.

Sannheten er at vi absolutt ikke har noen anelse om hvem som står bak Anon-systeme. Opplysninger om skapere, lanseringsdato eller annen viktig informasjon er ikke tilgjengelige.

Dessuten er Anon System et av et velkjent svindelnettverk:

Anon System Review: en nettplattformanalyse

En av Anon Systems nettsteder

Brukere kan få tilgang til Anon System bare via en nettside. Nettsiden er imidlertid fullstendig optimalisert for mobiltelefoner og nettbrett.

Gjennom tiden endret boten flere nettsider, historier og design. Tjenesten ble imidlertid ikke bedre.

Anon System tar ingen gebyrer for tjenestene sine, bortsett fra uttak. I tillegg skal kjøp og salg av Bitcoin og altcoins også være gratis på Anon System. De hevder at det til og med ikke er noen gebyrer for å gjøre innskudd og uttak.

Med ett ord er handel med Anon System som en vakker drøm. Alt er perfekt, og ingenting er reelt. Dessuten er det ingen informasjon om det nøyaktige beløpet på uttaksgebyret.

Det er klart at gratis kryptohandel er umulig. Dette er fordi de fleste tjenester for betalingsbehandling som PayPal og kredittkort har gebyrer. Med andre ord, en plattform uten NOEN gebyrer er en annen LØGN laget av Anon System for å tiltrekke seg uerfarne tradere.

Minimum €250 kreves for å begynne å handle med Anon System. Den støtter handel med mer enn 15 forskjellige kryptovalutaer.

De falske markedsføringstilknyttede som samarbeider og støtter dette tyveriet, er ekte svindlere. Noen ganger er det til og med morsomt å se hvor dårlig de lyver.

For eksempel, for å maskere det faktum at det ikke er noen tilgjengelig bottilpasning, nevner de tilpasning i forbindelse med tidssone og datalagringsinnstillinger.

En annen ting med Anon System høres urealistisk ut. Det lover brukerne at de vil kunne tjene mer enn 1000 USD hver dag. Unødvendig å si at dette er et for høyt beløp. Ikke engang de beste botene kan love det, med tusenvis av positive anmeldelser og etter mange år i virksomheten.

Svindelvarsel! Bevis som beviser at Anon System er en svindel

Bortsett fra de åpenbare løgnene vi allerede har påpekt andre steder, er det flere alarmerende fakta om Anon Systems bot.

Til å begynne med sier de at boten deres har vært omtalt i Shark Tank, Dragon Den og This Morning, kjente business realityprogrammer i USA og Storbritannia. Selvfølgelig så ingen av disse showene noen gang Anon Systems team.

Forresten, sa de ikke at de var anonyme?

Siden det aldri er nok med løgn, gikk Anon Systems team enda lenger. De hevder at en rekke verdenskjendiser støttet arbeidet deres, inkludert Gordon Ramsey, Kate Winslet, Nicole Kidman og til og med Elon Musk selv.

Dessuten skjuler Anon Systems personvernpolicy en veldig farlig uttalelse. Ved å bruke Anon Systems tjenester godtar brukere nemlig at Anon System kan dele deres sensitive data med tredjeparter. Og som om det ikke er nok, sier Anon System åpent at de vil selge dataene dine til ukjente virksomheter for deres kommersielle mål.

Samtidig gir nettstedet ingen informasjon om databeskyttelsesprotokoller eller lisenser. Det er lett å gjette hvorfor – det er ingen.

Kilde

Leter du etter tips for å investere med Anon System?

Det beste brukerne kan gjøre for sine hardt opptjente penger og sensitive data er å aldri registrere seg på Anon System, enn si å handle med dem.

Tilbakemelding fra brukere på Anon System

Anon System lover å gjøre kryptomarkedsanalysen for brukeren, og tilby dem nøyaktige, raske og lønnsomme handler.

Boten hevder å ha kundestøtte døgnet rundt. Imidlertid er det ingen pålitelige kundeanmeldelser for å bekrefte kvaliteten på kundestøtten.

Nettstedet deres viste også en serie falske evalueringer, med profilbilder av random personer fra nettsteder med gratis lagerbilder.

Lignende tilbakemeldinger har flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

Endelig dom: Er Anon System legitim eller en svindel?

Vi må innrømme at Anon System har en unik måte å lure brukerne på. Mens de fleste andre falske kryptoboter prøver å overbevise folk om at de er trygge, forteller denne gjengen en annen historie.

De spiller på folks sinne i forbindelse med de sosiale omstendighetene de lever i og presenterer seg selv som frelsere. Så, på en veldig lur måte, leker de med folks følelser, penger og data.

Dessverre er de ikke her for å redde noen. Et stort antall falske positive «anmeldelser» på internett forteller oss at denne boten er medlem av et stort og farlig tilknyttet nettverk.

Det faktum at Anon System er ulovlig i USA sier nok om denne boten. Anon System er en SVINDEL. Det er ikke en kryptohandelsbot og drar nytte av intetanende mennesker og deres ressurser. Derfor anbefales lesere å UNNGÅ denne boten.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Anon System handelsbot?

Anon System handelsbot er en tvilsom kryptohandelsplattform. Selv om den hevder å ha en kraftig AI-drevet algoritme som kan bringe lykke til brukerne, er virkeligheten noe helt annet. Det er ingen sikkerhetsprotokoller, lisenser eller bevis på at noen noen gang har tjent med Anon System.

Er Anon Systems bot en svindel?

Det er ingen tvil om at Anon System er en svindel. Plattformen bruker et system med løgner, falske anmeldelser og evalueringer for å lure folk til å investere hos dem, og lover stor fortjeneste. Imidlertid ender flertallet av brukerne opp med å miste pengene sine og dataene sine.

Er Anon System legitim?

Nei, Anon Systems kryptohandelsbot er en svindel som brukere bør UNNGÅ.

Kan jeg tjene penger ved å bruke Anon System?

Nei. Investering med Anon System er svært risikabelt, og vil sannsynligvis føre til å tape penger i stedet for å tjene dem.

Er det gratis å bruke Anon System?

Ja, plattformen krever ingen gebyrer for å opprette en konto. Systemet vil imidlertid be om €250 for å begynne å fungere, som er et minimumsbeløp for innskudd.

Legg att eit svar

two × 4 =