Bitcoin Code – kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

Bitcoin Code – kryptohandelsbot

Bitcoin Code full anmeldelse: hva det er, og hvorfor du aldri skal bruke det

I denne Bitcoin Code-gjennomgangen vil vi dekonstruere myten som svindlerne bygget rundt den såkalte kryptoboten. Vi vil analysere løgnene deres, og forklare hvorfor brukere bør unngå Bitcoin Code-plattformen.

Bitcoin Code

Opprettelsen av Bitcoin i 2009 var et stort smell for den moderne kryptoindustrien. Det finnes tusenvis av kryptovalutaer i dag, og antallet fortsetter å vokse. De lager nye fellesskap, endrer økonomiske systemer og gjør mange mennesker rike. 

Når man hører historiene om folk som tjente tusenvis eller til og med millioner av dollar på Bitcoin uten å gjøre mye, blir mange interessert. Handelsboter for krypto er spesielt attraktive for dem fordi roboter er i stand til å automatisere handel og arbeide uten menneskelig innblanding.

Kryptohandelsboter er dessverre farvannet der industriens pirater ofte seiler også. Kriminelle vet at folk ønsker å bli rike uten å investere mye penger eller tid for å lære om krypto.  

Kriminelle lager derfor falske plattformer og lover alt for å tiltrekke seg intetanende mennesker. De som faller for løgnene deres, ender opp med å bli ranet og forstyrret av internasjonale kriminelle.

Bitcoin Code er en av svindlende kryptoboter, og vi vil nå gi bevis for en slik uttalelse. Men la oss først ta en titt på noen av funksjonene og gi en samlet vurdering.

SIKKERHET
10%
BRUKERVENNLIGHET
100%
UI/UX
10%
MINSTE INNSKUDD OG BETALINGSMULIGHETER
50%
DEMOKONTO
100%
STØTTE OG VEILEDNINGER
10%
FORTJENESTE (IFØLGE BRUKERANMELDELSER)
10%
SAMLET VURDERING
10%

Riskoer ved å handle med Bitcoin Code 

Det er ingen fordeler ved Bitcoin Code. Det er bare risikoer og ulemper:

 • Opprettet av en internasjonal kriminell gruppe
 • Ingen algoritme
 • Uetisk markedsføringsstrategi
 • Ingen sikkerhetsprotokoller
 • Utallige bevis på penge- og datatyveri
 • Ingen lisenser
Bitcoin Code nettsted

Hva er Bitcoin Code handelsbot, og hvorfor ble den svartlistet?

Det er en stor forskjell mellom hva Bitcoin Code egentlig er, og hva den utgir seg for å være. Før vi begynner å avsløre sannheten, la oss først se hva de har å si.

Angivelig er Bitcoin Code en plattform der algoritme kan automatisere prosessen med å handle med kryptovalutaer. Algoritmen er angivelig AI-basert. Dessuten er plattformen enkel å bruke og nybegynnervennlig. 

Bortsett fra algoritmen, kobler plattformen brukere med «lisensierte» meglere fra hele verden. Disse menneskene gir kunnskap og ekspertise som i tillegg øker sjansene for profitt for Bitcoin Codes brukere.

Noen av de falske anmeldelsene som berømmer Bitcoin Code nevner til og med muligheten for tilpasning og backtesting. Vi får imidlertid ikke mye mer enn en uklar omtale.

Det er ingenting unikt med Bitcoin Code. Det er en copy-paste svindel som bruker de samme bedragerteknikkene som dusinvis av andre svindlende kryptoboter.

Bitcoin Code har mer enn 20 klonede nettsteder. Alle av dem deler lignende domener og nesten samme amatørwebdesign. Her er flere kryptoboter vi har advart om:

Historien om Steve McKay

Til slutt er det kontroversen rundt utviklingsteamet bak Bitcoin Code. I delen «Om oss» på en av Bitcoin Code-nettsidene finner vi ingen navn. Tvert imot, vi leser om «et team av eksperter» med mange års erfaring på Wall Street og i Silicone Valley.

Men en av tilknyttede anmeldelser forteller en historie om en viss Steve McKay. Han presenteres som grunnleggeren av plattformen. Steve McKay er en ekte person, og LinkedIn-profilen hans viser at han har vært en suksessfull forretningsutvikler i flere tiår.

Steve McKay presenteres som grunnleggeren av Bitcoin-koden

Imidlertid er det ingen omtale av Bitcoin Code-kryptoboten i listen over prestasjoner.

Dessuten er det bevis på at svindlerne brukte gratis arkivbilder og falske videoer av folk som presenterte seg som denne forretningsmannen. Så, McKay er ikke fiktiv, men han har åpenbart ingenting med denne plattformen å gjøre.

Bitcoin Code – gjennomgang av nettplattformen

Appen er helt gratis å bruke. Dessuten er den kun tilgjengelig for stasjonære enheter. Det er ingen omtale av tilgjengelige funksjoner, annet enn Live Trading og Stop Loss-alternativet.

Appen har en demomodus.

Ifølge en del anmeldelser har Bitcoin Code «algoritmen» en fortjenesteavslutning på over 85%. I virkeligheten varierer PCR vanligvis mellom 55 % og 70 %. Alle som har erfaring med kryptohandel vet det. Dermed er Bitcoin Codes 85% en klar overvurdering og en løgn.

Minimumsinnskuddet en bruker må gjøre for å bruke Bitcoin Code er € 250. Uttakene er lovet innen 24 timer. Vi vet imidlertid ikke hvilke betalingstjenesteleverandører som støttes.

Boten «handler» Litecoin (LTE), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) og Ripple (XRP).

Det er dusinvis av vennlige tilknyttede «anmeldelser», men mye viktig informasjon mangler, noe som er et vanlig tilfell med svindlende kryptoboter. For eksempel er det ingenting om nøyaktig hvordan uttak behandles. Det er heller ingen undervisningsmateriell eller opplæringsprogrammer.

Sikkerhet: Har Bitcoin Code lisenser og sikkerhetsprotokoller?

Ut av alle cybersikkerhetstiltak moderne kryptoplattformer bruker, snakker Bitcoin Code om SSL-sertifikat. Det er sant at denne typen kryptering beskytter tredjeparter fra å få tilgang til brukerdataene på plattformen. Det beskytter imidlertid ikke brukere mot selve nettstedet. Og det er der den største faren ligger i denne saken.

Angivelig har meglerne som jobber for Bitcoin Code CySEC-lisenser. Det er ingen bevis på at dette er sant. Dessuten, hvorfor skulle lisensierte meglere jobbe gratis? Hvordan ville plattformen – som angivelig heller ikke krever noen tjenestegebyrer – betale for tjenestene deres? Selve meningsløse sammenhengen forteller oss at all informasjon er løgn.

Bevis på svindel: en lang liste over Bitcoin Code ugjerninger

La oss nå gjøre den lange historien til Bitcoin Codes uredelige aktiviteter kort.

Et annet eksempel på vanlig svindelstrategi: falske nyheter og kjendisanbefalinger

De mange Bitcoin Code-nettstedene og tilknyttede anmeldelser hevder at en rekke kjendiser, forretningsmenn, sportsmenn, popstjerner osv. støtter arbeidet deres. 

En av de mest ikoniske svindlene utført av Bitcoin Code handlet om sir Richard Branson, den berømte britiske milliardæren. Svindlerne fikk det på en eller annen måte til å se ut som CNN publiserte en nyhet, og sa at Branson investerte 135 millioner pund i en «ny teknologisk oppstart». I hvert fall er det lett å gjette at den mystiske «teknologiske oppstarten» var Bitcoin Code. 

I tillegg er det lett å gjette at dette aldri har skjedd. I et intervju i 2018 sa Branson at han ikke hadde noe med disse kryptoplattformene å gjøre. Han ba også skaperne deres for å slutte å skade hans og kryptoindustriens omdømme.

Bortsett fra Branson, er Elon Musk, Greta Turnberg, Keanu Reeves, Dragon’s Den, Novak Djokovic og blant dem som ble misbrukt for å promotere denne svindlende kryptoroboten.

Falske tilknyttende anmeldelser 

Hvis man skriver «bitcoin code anmeldelse» på Google, er de første resultatene som kommer opp positive anmeldelser. Alle disse innleggene hevder at Bitcoin Code er en legitim app, som forteller den gamle samme historien om hvor nøyaktig og rask det er å tjene penger ved hjelp av algoritmen.

Men ved en nærmere titt, blir det åpenbart at anmeldelsene er falske, samt hvorfor de faktisk er der.

Til å begynne med er mange av disse anmeldelsene skrevet på merkelig engelsk og i en sleip kjøpsoppfordrende tone. Dessuten gir mange setninger ikke mye mening, som i følgende eksempel.

De var i stand til å bekrefte at Elon Musk eier «en viss mengde» Bitcoin? Er ikke det noe vi alle vet? Dessuten, hvor nyttig denne informasjonen er for folk som prøver å finne ut om Bitcoin Code er en legitim handelsapp? Det er rett og slett ikke ment å være nyttig. Det er et eksempel på en dårlig og useriøs markedsføringsstrategi.

Hele delen av denne tilknyttede anmeldelsen er fylt med tirader om kjendiser som «kan ha noe» med Bitcoin Code å gjøre, men det har de faktisk ikke. Forvirrende er det.

I virkeligheten er ikke alle disse anmeldelsene der for å gi handelsmenn pålitelig informasjon. Fokuset deres er heller å tjene penger. Når lesere klikker på «Opprette kontoen din nå»- koblingene, tjener de useriøse markedsførerne en provisjon fra den kriminelle organisasjonen bak Bitcoin Code. Den samme, som bak disse handelsrobotene:

Bitcoin Code: en av de mest utbredte svindlene

Det unike med Bitcoin Code-plattformen er at de er farlige, men veldig flittige svindlere. Mens de fleste svindlende kryptoboter vanligvis retter seg mot engelsktalende land, angriper Bitcoin Code selv de minste markedene, som Serbia, Kenya og Sør-Afrika.

Og siden Bitcoin Code er en av de mest utbredte kryptobot-svindlene i verden, er den allerede på radaren til noen internasjonale juridiske myndigheter. 

For eksempel utstedte International Organization of Securities Commission (ISCO) en offentlig advarsel om forskjellige Bitcoin Code-plattformer. I følge ISCO og danske FSA-databaser ble Bitcoin Code tatt på fersk gjerning i Italia i 2019. Og så igjen ble det utstedt en offentlig advarsel mot den samme plattformen i april 2021, denne gangen i Spania.

Flere løgner…

En av Bitcoin Codes nettsteder viser en person ved navn Anton Kovačić, angivelig en finansutdannet som jobber for plattformen. For å bevise legitimiteten til denne personen er det en lenke til hans Facebook-profil.

Anton Kovačić, angivelig en finansutdannet som jobber for plattformen

Som forventet er profilen falsk. Hvordan vet vi? Et bilde fra denne profilen tilhører faktisk den ukrainske popstjernen Volodymyr Ostapchuk. 

Handelsmenns tilbakemelding om Bitcoin Code

I teorien lover Bitcoin Code kundestøtte tilgjengelig via telefon, e-post og live chat.

Virkeligheten er imidlertid noe annerledes. Trustpilot viser en advarsel om at Bitcoin Codes side har en rekke falske anmeldelser. Heldigvis har de ikke lykkes med å snuse stemmene til de som har blitt lurt av disse svindlerne.

En-stjerneanmeldelser forteller sannheten om Bitcoin Code. Det er dusinvis av attester om: 

 • Folk som taper sine penger, 
 • mottatt hundrevis av ubehagelige telefonsamtaler fra internasjonale numre,
 • til og med bli skumle og truende «talepostmeldinger med tung pust», som en bruker sa det
 • ingen svar fra kontakt-e-post
 • spam

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi allerede har anmeldt:

FAQ om Bitcoin Code

Hva er Bitcoin Code?

Det er en plattform som utgir seg for å være en kryptohandelsbot. I virkeligheten er det et svindelnettsted som brukes til å trekke ut penger fra brukere og selge personlige data til tredjeparter.

Er Bitcoin Code trygg?

Nei. Tvert imot, Bitcoin Code har ingen ekte lisenser og bruker ingen cybersikkerhetsprotokoller. Dine personlige data og ressurser er i fare når du bruker denne plattformen.

Kan jeg tjene penger med Bitcoin Code?

Nei. Tvert imot vil du sannsynligvis miste alt du setter inn på plattformen.

Hvilke algoritmer bruker Bitcoin Code?

Bitcoin Code har ikke algoritmer. Det er en falsk kryptohandelsbot.

Vår dom: Er Bitcoin Code legitim? Det er en SVINDEL!

Trustpilot og en rekke europeiske finansmyndigheter gir klare advarsler mot denne plattformen. Det finnes ingen sikkerhetsprotokoller eller lisenser for å holde brukere og deres data trygge.

Videre kan nesten alle som lager en konto på Bitcoin Code forvente en bølge av forstyrrende telefonsamtaler. Anonyme mennesker vil be dem om å investere mer, stille upassende spørsmål og delta i uhøflige samtaler.
Av alle disse grunnene konkluderer vi med at Bitcoin-kode er en SVINDEL. Å opprette en profil eller sette inn penger på denne plattformen utsetter brukere for en svært høy risiko for å miste ressursene sine. Denne omfattende Bitcoin Code-gjennomgangen viser tydelig at plattformen ikke kan stole på.

Legg att eit svar

16 − 7 =