Bitcoin Fast Profit – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Bitcoin Fast Profit

Slik bruker du Bitcoin Fast Profit – full gjennomgang

Kryptoindustrien vokser raskt, og størrelsen på kryptomarkedet forventes å nå nesten 5 milliarder dollar innen 2030.

Denne suksessen tiltrekker seg hackere og kriminelle fra hele verden. Dessverre er det flere forhold som går i deres favør:

 • Kryptomarkedet er fortsatt ikke fullstendig regulert
 • Ikke alle børs- og handelsplattformer tar cybersikkerhet seriøst
 • Folk er fortsatt stort sett uinformert om risikoer ved å handle med kryptovalutaer på nettet

I løpet av de siste par årene har de utbredte kriminelle nettverkene stjålet milliarder av dollar fra enkeltpersoner over hele verden. De har forskjellige og veldig smarte måter å lure brukere på. Noen av dem sprer falske krypto-giveaways på sosiale medier. Andre kaller folk som eier kryptovalutaer og presenterer seg selv som representanter for autentiske plattformer og ber dem om deres APIer eller OTP.

Og noen av dem lager falske kryptohandelsplattformer som de deretter annonserer og bruker for å stjele kundenes innskudd og sensitive data.

I denne artikkelen vil vi undersøke Bitcoin Fast Profit, en av mange lignende svindel-kryptoboter som for tiden ødelegger folks liv og omdømmet til kryptoindustrien.

● Sikkerhet                         10

● Brukervennlighet                     100

● Brukergrensesnitt/brukererfaring            10

● Minimumsinnskudd og betalingsalternativer     10

● Demokonto                         100

● Støtte og veiledninger                 10

● Fortjeneste                          10

● Totalvurdering                     10

Risikoer ved handel med Bitcoin Fast Profit

 • Uetisk markedsføring
 • Falske uttalelser
 • Likheter med andre svindelkryptoroboter
 • Falske kjendisanbefalinger
 • Primitivt webdesign
 • Begrenset antall funksjoner

Hva er Bitcoin Fast Profit-handelsbot? En fullstendig Bitcoin Fast Profit-nettplattformanmeldelse

Offisielt ble Bitcoin Fast Profit-plattformen utviklet for å hjelpe folk uten mye erfaring med krypto dra nytte av det utviklende kryptomarkedet. Appens grensesnitt er enkelt, det er lett å lage en konto, og brukeren kan gjøre et innskudd i løpet av få minutter.

Uttak er visstnok også svært raske. Likevel er det ikke mange brukere som noen gang har sett dem. Hele nettstedet er en svindel for å stjele kundenes innskudd, og det skal vi bevise i denne artikkelen.

Det er ingen Bitcoin Fast Profit-app på Google Play eller Apple Store. Nettsiden er imidlertid optimalisert for både mobiltelefoner og desktop-datamaskiner.

Dessuten er funksjonene tilgjengelig på Bitcoin Fast Profit-appen magre og inneholder kun live trading og demoversjon.

Minimumsinnskuddet på plattformen er $250, og noen anmeldelser av tilknyttede nettsteder lover at brukere kan tjene opptil $800 daglig (eller til og med per time), eller $7000 i løpet av noen uker. Angivelig er plattformen så lønnsom fordi utviklingsteamet av kryptoanalytikere og eksperter dedikerte år med forskning til å utvikle appen.

Samtidig er det absolutt ingen gebyrer. Det høres mistenkelig ut – for det er det.

Slike løfter er åpenbart urealistiske og ligner på typiske løgner fortalt av andre falske kryptoboter.

Slike løfter er åpenbart urealistiske og ligner typiske løgner fortalt av andre useriøse kryptoboter:

Sikkerhet, lisensiering og betalinger

Interessant nok sier en av anmeldelsene av tilknyttede at plattformen er testet og godkjent av

 • Ekspert kryptohandlere
 • Ulike nettsteder for finansnyheter og
 • Mange kryptosamfunn rundt om i verden.

I virkeligheten betyr ikke disse ordene noe. Selv om de opprinnelig ble skrevet med store bokstaver, for å betegne eksisterende foreninger eller organisasjoner, refererer ingen av dem til en eksisterende institusjon. Det er bare en bløff, funnet opp for å forvirre uerfarne mennesker til å tro at det er noen der ute som godkjenner denne appen.

Hva folk faktisk har å si om disse kriminelle vil bli diskutert senere i denne artikkelen.

Sist, men ikke minst, er legitimiteten til Bitcoin Fast Profit svært tvilsom fordi det ikke er noe bedriftsnummer eller noen annen måte å bekrefte om de driver en ekte virksomhet. Adressen til selskapet er midlertidig og det er lokalisert i et forretningssenter. Og de har ikke nevnt noen lisenser eller til og med grunnleggende cyberbeskyttelse på nettstedet.

Profesjonelle tips for (ikke) å investere med Bitcoin Fast Profit

Det beste tipset man kan gi når det gjelder handel med Bitcoin Fast Profit er å ikke bruke denne appen i det hele tatt. Ellers risikerer brukerne å miste innskudd og sensitive data.

Tilbakemeldinger fra brukere på Bitcoin Fast Profit: falske uttalelser og vennlige advarsler

Brukeruttalelsene som vises på Bitcoin Fast Profits nettsted og i anmeldelser av deres tilknyttede nettsider er åpenbart falske. Hvordan vet vi? Disse «brukerne» hevder å ha tjent $900 på sin første dag. Hvor realistisk er det? Ville vi ikke alle vært millionærer allerede hvis det var så enkelt?

I tillegg er det mulig å se at disse uttalelsene er falske basert på et enkelt bildesøk. Fra bildene nedenfor blir det åpenbart at Anita B. fra Bitcoin Fast Profit sin nettside faktisk er en helt annen person.

BitcoinFastProfit fake person
Bitcoin Fast Profit fake person

Hvis man sjekker Bitcoin Fast Profit-kontoen på Trustpilot, blir situasjonen enda mer interessant.

For det første er den totale vurderingen av Bitcoin Fast Profit på Trustpilot 3,8 av 5 stjerner.

Denne høye vurderingen kommer imidlertid fra falske femstjerners anmeldelser. Ved en nærmere titt er det åpenbart at flertallet av positive anmeldelser er skrevet av brukere som kun har skrevet én anmeldelse på Trustpilot. Dessuten er alle de positive anmeldelsene skrevet i samme generiske stil.

Dessuten har hver eneste positiv kommentar etiketten «Invitert», som betyr at brukerne skrev dem etter at de mottok en e-postinvitasjon fra selskapet. En tilfeldighet? Eller en organisert svindel, designet for å kunstig forbedre vurderingene og dekke over anmeldelser fra ekte brukere?

Og vurderinger av ekte brukere finner du i seksjonen med en-stjerners anmeldelser. Der advarer folk om at Bitcoin Fast Profit-boten er en svindel som bør unngås.

En serie røde flagg

Bortsett fra svindelbevisene vi allerede har påpekt, er det mange andre grunner til at vi er fast overbevist om at Bitcoin Fast Profit-boten er en svindel.

Falske nyheter

For svindelkryptoboter er det nesten en tradisjon å lyve at kjendiser støttet arbeidet deres. Angivelig handler kjendiser som Carsten Maschmeyer, Deiter Bohlen og Lena Meyer-Landrut med Bitcoin Fast Profit.

Poenget med disse løgnene er alltid det samme. Svindlere lager falske nyheter for å få folk til å klikke på Google-annonser som fører til falske kryptohandelsnettsteder. Når intetanende personer oppretter kontoer der, blir innskuddene deres stjålet. Til slutt blir deres personlige data (telefonnumre og kredittkortdetaljer) solgt til tredjeparter.

Primitivt nettdesign

Uten ytterligere forskning er denne kryptoboten mistenkelig på grunn av selve utseendet til nettstedet.

Til å begynne med har hele nettsiden kun noen få landingssider. Dessuten er den fylt med totalt ubrukelig innhold som omhandler Bitcoin, i stedet for selve plattformen. Årsaken til innhold av dårlig kvalitet er åpenbar: i virkeligheten er det ingen ekte kryptohandelsplattform og ingen fellesskap som bruker den.

I tillegg ser Bitcoin Fast Profits nettsted nøyaktig ut som dusinvis av andre svindelkryptoroboter. Den enkle, billige webdesignen avslører at alle disse nettstedene ble laget raskt og av samme gruppe kriminelle, som lager lignende nettsteder som disse:


Bitcoin Fast Profit page
Bitcoin Fast Profit page

Falske anmeldelser av tilknyttede

Svindlerne har en måte å manipulere på selv dem som har undersøkt Bitcoin Fast Profit. De har nemlig laget en serie falske positive anmeldelser, der forfattere roser svindelbots for å jobbe «utrolig» raskt og tjene «utrolige» mengder penger.

Ingen av disse anmeldelsene forteller brukerne hvorfor appen bare har én eller to funksjoner. Disse vennlige anmeldelsene forklarer heller ikke hvordan en kryptobot kan være «flott» hvis de ikke oppgir en eneste lisens eller til og med en grunnleggende databeskyttelsesprotokoll.

Bitcoin Fast Profit er medlem av et velkjent useriøst tilknyttet nettverk:

Vår endelige dom: Ta vare! Bitcoin Fast Profit er en svindel!

Alle de ovennevnte metodene for å manipulere folk til å tro at det er trygt å handle med denne falske kryptoboten er nøyaktig de samme som dusinvis av andre svindelkryptoboter vi allerede har skrevet om.

Derfor er det mer enn åpenbart at menneskene bak denne kryptoboten er et farlig nettverk av internasjonale kriminelle og sannsynligvis hackere. Av alle disse grunnene anbefaler vi sterkt brukere å holde seg unna Bitcoin Fast Profit med mindre de vil risikere å tape alle pengene sine.

Ofte stilte spørsmål

Er det gratis å bruke Bitcoin Fast Profit?

Offisielt ja, Bitcoin Fast Profit krever ingen tjenestegebyrer. Men i virkeligheten innebærer handel med denne kryptoboten en alvorlig risiko for å tape alle de innsatte pengene.

Hvor mye penger kan jeg tjene ved å bruke Bitcoin Fast Profit?

Selv om denne kryptoboten lover tusenvis av dollar, har plattformen faktisk ikke en ekte kryptohandelsalgoritme. Derfor er det umulig å tjene på å bruke Bitcoin Fast Profit.

Er det trygt å bruke Bitcoin Fast Profit?

Absolutt ikke, Bitcoin Fast Profit er en av dusinvis av falske plattformer laget av kriminelle. Disse plattformene er alle like og utgir seg bare for å være kryptohandelsroboter, mens deres eneste formål i virkeligheten er å ta penger fra brukere og stjele deres personlige data.

Legg att eit svar

seven − two =