Bitcoin Storm – Kryptohandelsbot anmeldelse av tradere

Bitcoin Storm

Hvordan å bruke Bitcoin Storm – full anmeldelse

Kryptovalutaer er ikke bare digitale penger, ifølge mange er de fremtiden for global finans. En verden av investering i kryptovaluta er en ny og spennende mulighet for folk som ønsker å oppnå økonomisk uavhengighet eller tjene passiv inntekt. Men alt er ikke så enkelt.

Noen mennesker er veldig glade for å kjøpe en mynt og la den stå i flere år til den vokser til x10 eller x100. Andre prøver å maksimere gevinstene ved å handle og surfe på okse-bjørne-løpene. Dette er fint, smart til og med, og det er helt naturlig at tradere søker etter roboter. Tross alt er selv den mest kunnskapsrike og dyktige handelsmannen begrenset av menneskelig reaksjonstid og behovet for å sove eller gjøre andre ting.

En bot kan derimot få beskjed om å følge en protokoll til punkt og prikke. Jo bedre tradere, jo bedre protokoll kan de utarbeide. De fleste tradere øver på egenhånd før de begynner å jobbe med handelsroboter på kryptomarkedet. Dette lar deg utvikle dine egne investeringsstrategier, som kan implementeres i handelsprogrammet. Dette lar deg bruke programmets fulle potensial for handel og eliminerer nesten helt behovet for at traderen skal gripe inn i handelsprosessen.

Imidlertid er det mange mennesker, spesielt nybegynnere, som trenger resultater her og nå. Det er på grunn av slike mennesker og deres forespørsler om umiddelbar fortjeneste at ulike svindelprogrammer eller falske handelsprogrammer dukker opp. De lover brukerne enorme fortjenester og er faktisk ikke veldig oppfinnsomme og forsiktige med å lage et falskt bilde av en svindelhandelsbot.

Noen forsøker imidlertid å utnytte denne stigende trenden og mangelen på allmenn kunnskap om de tekniske detaljene til roboter og handel på kryptomarkedet. Gjennom tilsløring, ordsalater og altfor komplisert sjargong prøver de å overbevise nykommere om å kjøpe produktet deres. Det er derfor vi tar en titt på Bitcoin Storm i dag.

Googles søkeresultater

For å undersøke produktet fullstendig og rettferdig tar vi en bred gjennomgang, og starter med et enkelt Google-søk.

Google-søk

I utgangspunktet blir vi møtt med mistenkelige spor. Den overdrevente offisielle sjargongen er rett der i tittelen. Domenene .live og .app er litt merkelige, det samme er bruken av flere nettsider for å selge samme produkt. 

Å sikre at bare ett domenenavn med rimelig likhet kan være registrert og synlig er enkelt nok i dag, og mangelen på innsats for dette er noe mistenkelig. Gjennom Google-søk og via anmeldelsessider kan vi faktisk finne tre nettsteder.

tre nettsteder

Logoene er forskjellige nok til å skille seg ut, men de deler noen lignende elementer. Ingen anerkjente selskaper presenterer to eller flere forskjellige logoer. En logo er et sentralt element i merkevareidentitet. Uten en sterk, god logo kan det ikke være merkevarebevissthet. Uten merkekjennskap vil ikke virksomheten vokse godt.

Flere logoer er en vanlig funksjon som brukes av de fleste nettstedene fra dette velkjente svindelnettverket:

Det strider mot enhver vanlig virksomhets interesse å gjøre dette, men ikke svindlerne, som kun tjener på forvirring og mangel på klarhet.

Personlig informasjon

En annen nøkkelfunksjon ved handelbot svindlere er at de vil gi fjell med informasjon om historien til Bitcoin og kryptovaluta, men ikke om det faktiske produktet de visstnok selger. Det vil heller ikke være videoer eller bilder som viser frem produktet og dets funksjoner. 

Dette er tilfellet her, siden alle tre nettstedene florerer med fine stockfoto av Bitcoin, men det er ikke noe å se av det faktiske produktet. Husk at dette visstnok er en kryptohandelsprogramvare.

Bitcoin er på mange måter høvdingen i kryptoverden, men de siste årene har det dukket opp en del gode alternativer. Å fokusere dette hardt på én kryptomynt er mildt sagt en merkelig beslutning.

Så er det registreringsskjemaet med et obligatorisk telefonnummerfelt samt ansvarsfraskrivelsen om å dele informasjonen din med tredjeparter. Begge disse er ikke-standardiserte og ganske mistenkelige. Noen ganger vil kryptoplattformer tilby mobiltelefonverifisering, men sjelden er det obligatorisk, og å dele informasjonen din med tredjeparter er absolutt ikke-standard.

Så langt har vi bruk av flere nettsteder og logoer, bruk av generiske urelaterte bilder og en mistenkelig ansvarsfraskrivelse om vår private informasjon. Så langt så bra.

daglig fortjeneste

Her er et par ting å pakke ut. For det første, hva slags investering gir en daglig fortjeneste på $1300 for en gjennomsnittlig bruker? Lignende fortjeneste tilbyr en rekke andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

Hva er gjennomsnittsinvesteringen da? Hvordan er denne fortjenesten mulig hvis markedet går gjennom en bjørnefase og prisene på alle myntene synker?

Deretter er det denne merkelige påstanden om å tjene en million innen bare 2 måneder. Nok en veldig spesifikk påstand uten ekstra kontekst. Det høres bra ut til å begynne med, men det dukker opp spørsmål umiddelbart. For eksempel, hvem disse menneskene er, og hva var investeringen deres? I hvilken periode oppnådde de dette fantastiske resultatet og med hvilken mynt?

Til slutt kan vi se at disse fantastiske, livsendrende resultatene kan oppnås helt gratis. Skaperne av Bitcoin Storm gir bort produktet sitt gratis.

Det høres kanskje edelt ut, men spørsmålet gjenstår: Hvordan tjener de penger her? Hvordan klarer de å ikke tape penger, enn si tjene penger på dette prosjektet?

Sett penger på kontoen din

Dette er et ganske kronglete utsagn, men jo mer du tenker på det, jo mer merkelig blir det. Hvorfor $250? Hva kan de tjene med å sette grensen på akkurat dette punktet?

Andre meglere setter minimumshandelen til noen få dollar, men det er for hver handel og den nedre grensen er veldig lav. Hvorfor vil skaperne av Bitcoin Storm at vi skal kaste nøyaktig $250 inn på plattformen deres?

På to av nettsidene ser vi tusenvis av ord med tekst om historien til Bitcoin og krypto. Bare ta en titt på dette rotete rotet.

Dessuten krever Bitcoin Storm nøyaktig det samme minimale innskuddet på $250 som en rekke andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

handel med kryptovalutaer

Det fortsetter og fortsetter, uten ende i sikte og ikke et ord om Bitcoin Storm. Følgende avsnitt er disse: Hva er Bitcoin? Hvordan fungerer Bitcoin? Bør du investere i Bitcoin? Hva er handel? Hvordan ser fremtiden til Bitcoin ut?

Vi får bare ett lite avsnitt om Bitcoin Storm, og det forklarer ingenting for brukeren. Det forsterker bare påstanden om at handel med ny teknologi kan automatiseres og sikre profitt.

Rett under det er en nedslående ansvarsfraskrivelse skjult i en tekstblokk.

ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelser om risikoen ved handel er normale, men spesifisiteten til denne trekker oppmerksomhet. Hvorfor skulle nøyaktig 70 % av brukerne tape penger? Hvor mye penger vil de tape? Er det alt eller bare for den handelsdagen? Hvis denne statistikken ble samlet og ikke utledet på en eller annen måte – over hvilken tidsperiode var denne trenden sann?

Til slutt inneholder et av nettstedene en programvareutvidelse som visstnok inneholder de siste handelsresultatene.

Live profit

Først av alt, hvorfor skulle noen ønske at navnet deres skulle komme opp offentlig på denne måten? Dette er ikke en eller noen få suksesshistorier villig gitt som en del av markedsføringen, dette er visstnok en live tracker. Igjen, slike triks fungerer med nybegynnere, fordi enhver mer eller mindre erfaren handelsmann forstår at avsløringen av hans personlige data ved start av handel er uakseptabelt. 

I tillegg er det ikke helt klart på hvilket grunnlag denne vurderingen er bygget og hvor ofte den oppdateres. Dette prosjektet respekterer brukernes personlige data og lager bare generalisert handelsstatistikk for å vise handelsvolum eller største transaksjoner (uten å indikere traderens personlige data).

Og hvordan måles «profitt» her? Sporer appen når brukeren kjøpte en viss mengde krypto og sammenligner salgsprisen med den for å få profitt? I så fall, hva om brukeren kjøpte en mynt over flere handler og nå selger delvis. Hvordan i all verden kunne noen få et nøyaktig mål på profitt i dette tilfellet?

Hvis tilfellet er at det automatiserte handelssystemet Bitcoin Storm bare viser frem økningen i verdi av en lommebok, kan dette være enda mer problematisk ettersom å analysere gjeldende prisskift vil tillate noen å utlede et mer eller mindre nøyaktig estimat av noens lommebok verdt. Dette vil male et mål på ryggen til noen mennesker. Det blir verre.

falske brukere

De gir til og med bilder av disse antatte menneskene. Dette ville vært en svindlers lekeplass, en drøm som blir virkelighet. Selvfølgelig er ingenting av dette ekte, og ingen fornuftig person ville utvikle denne nettsiden eller plattformen med denne funksjonen i tankene. Det er en stor sikkerhetsrisiko og vil ødelegge ikke bare folks liv, men også selskapet.

Nå er det ganske klart at vi har å gjøre med en veldig mistenkelig operasjon her, men la oss ta en titt på noen eksterne kilder for å fylle ut bildet. Så langt vet vi ingenting om identiteten til utviklingsteamet eller administrerende direktør. Nok en merkelig funksjon for en kommende handelsplattform som kjemper for sin plass.

Åpenheten og transparensen til merkevaren, dets historie, samt ulike typer rapportering og prosjektdokumentasjon er hovedtrendene til kryptoprosjekter i 2022. Derfor, når du evaluerer kvaliteten på et prosjekt eller en plattform, er det ekstremt viktig å være oppmerksom på «sikkerheten» og virkeligheten til teamet som skaper det. Bitcoin Storm-appen ser i denne forbindelse ut som en veldig flat og falsk plattform.

Trustpilot Anmeldelser

Å se på en pålitelig anmeldelsesaggregator som Trustpilot kan være veldig nyttig for en gjennomsnittlig nettsurfer. Problemet med dette er at noen mennesker må ha gått i en felle for at ordet skal spre seg.

Dette er på grunn av det faktum at nybegynnere eller bare potensielle ofre ønsker å tro på hva svindleren tilbyr. Imidlertid, hvis du ser på situasjonen fornuftig og følelsesløst, blir det klart at prosjekter som lover utallig rikdom som Bitcoin Storm ikke er et trygt sted å investere.

anmeldelsene

Dette så ikke ut til å skje her, siden alle anmeldelsene er positive. Vi fant i det minste 2 nettsteder til fra samme selskap!

Det .biz-nettstedet, oppdaget gjennom Trustpilot, er det første som nevner gebyrer.

skjulte avgifter

2% er en ganske høy avgift sammenlignet med alle andre meglere der ute. Vanligvis tar megleren et gebyr fra både kjøper og selger, men her er det uklart hvem som skal betale gebyret. Akkurat hva er deres standard for «profitt»? Er det hver handel? Til og med de der du taper penger? Er det bare når du bytter inn krypto med penger eller går det begge veier?

Mangel på nøyaktig og forståelig gebyrinformasjon eller rett og slett unøyaktig ordlyd er et viktig rødt flagg når man skal evaluere et prosjekt. Som vi kan se, gir Bitcoin Storm-appen høye provisjoner, noe som ikke er veldig typisk for kryptoprosjekter. Systemet for betaling av provisjoner og tilfellene når det belastes er heller ikke klart. Alt dette tyder på at Bitcoin Storm scam-svindelappen kan ta bort kapitalen din når som helst.

Uansett er anmeldelsene alle mistenkelige siden de kommer fra personer med bare 1 anmeldelse med svært flatterende ord, men en veldig generisk beskrivelse av hvordan tjenesten er. Så er det dette.

generisk beskrivelse

Sannsynligvis for å opprettholde en illusjon av at dette er en vanlig tjeneste, som aldri kan ha nøyaktig 5* perfekte anmeldelser, har svindlerne senket rangeringen litt. Imidlertid opprettholdt de det generiske, men svært rosende språket som passer for hele 5* rangering.

Det er ett livshack for kryptoentusiaster hvordan de kan beskytte seg mot falske anmeldelser fra et prosjekt som Bitcoin Storm. Hvis du snubler over en handelsrobot som lover deg fjell av gull, og du vil sjekke virkeligheten og sikkerheten, så gå til Reddit-forumet.

På denne ressursen kan du finne en diskusjon om mange prosjekter, og hvis du ikke finner det du trenger, kan du starte en diskusjon. Vær sikker på at det største fellesskapet av mennesker vil finne noe å svare på ved enhver anledning. Det kan ta litt tid, men det er verdt ventetiden hvis det kan være svindelroboter eller svindelprogrammer.

Til slutt, ved å ta en titt på kontaktdelen, kan vi se to adresser. Begge er i Storbritannia, begge er i London, og begge er kontorbygg.

Ingen av «15 Stratton St, Mayfair W1J 8LQ London» og «St Magnus House 3 Lower Thames St EC3R 6HA London» vises som lokasjoner for dette selskapet. Vi kan ikke finne noen omtale av Bitcoin Storm på disse adressene.

adresse

Domeneregistrant

Vårt siste håp om å finne ut noe om identiteten eller oppholdsstedet til personene som kjører denne operasjonen, ligger hos domeneregisteret.

Ikke overraskende brukte menneskene bak dette en tjeneste som ville skjule identiteten deres for nysgjerrige øyne. Og dette kan trygt skrives som nok et rødt flagg. Å gi informasjon av denne typen er rettet mot å få det potensielle offeret til å tro på illusjonen og investere pengene sine uten dyp eller til og med overfladisk verifisering. Tross alt, hvorfor gjøre slike ting når de tilbyr $ 1200 fortjeneste per måned?

Domeneinformasjon

Cloudflare er kjent for sin personvernpolicy om ikke å avsløre registrantinformasjon til offentligheten. Dette gjør det til en favoritt blant svindlere som prøver å både unnslippe juridiske konsekvenser og opprettholde en fasade mens de driver operasjonen fra hvem vet hvor.

Konklusjon

Hvis du har lest denne anmeldelsen i sin helhet, forstår du at potensielle svindelprosjekter kan identifiseres på et tidlig stadium. Svindlere og skapere av svindelprosjekter fokuserer oppmerksomheten på å skape en teknisk base for å stjele kapitalen til en potensiell investor. Samtidig fører svindelprosjekter som Bitcoin Storm handelsplattform nesten alltid en ekstremt svak og sårbar informasjonskampanje. For det meste er det rettet mot nybegynnere som ikke har nok erfaring til å forstå at ingen normal plattform tilbyr handel i ett finansielt instrument og ikke er rettet mot kosmisk fortjeneste i de første månedene.

Bitcoin Storm-handelsplattformen er et klassisk eksempel på en svindelrobot som fokuserer på nybegynnere. Vanvittige provisjoner, stor fortjeneste på bare en måned med handel, et tvilsomt nettsted (som det faktisk er to av), misforståelser med logoen og bare ett Bitcoin finansielt instrument. Hvis en nybegynner legger til side følelser og ønsket om rask profitt og snur seg på hodet, begynner det å dukke opp mistanker. I dette tilfellet er det nok å gjennomføre en overfladisk studie av prosjektet, slik vi gjorde. Som et resultat vil du finne mange mangler, motstridende fakta og merkelige prospekter som forfatterne av svindelprogrammet lover.

Vanlige spørsmål om Bitcoin Storm

Hva er Bitcoin Storm?

Det er en svindel som bærer alle de typiske kjennetegnene til en kryptohandelsbot-svindel.

Er Bitcoin Storm en svindel?

Ja, det er. Du trenger ikke å være dommer eller ekspert på kryptohandel for å koble sammen punktene i denne anmeldelsen på en kompromitterende måte.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Bitcoin Storm?

Du vil miste alle pengene du setter i dette.

Er Bitcoin Storm legitim?

Det er ikke. Det er en svindel. Ikke bruk den.

Legg att eit svar

four + sixteen =