Bitcoin UP – Kryptohandelsbot-gjennomgang av tradere

Bitcoin UP

Hvordan bruke Bitcoin UP – Full anmeldelse

Kryptomarkeder er for tiden i bjørnefelle. Morsomt nok har det lite med kryptovalutaer og blokkjedeutvikling å gjøre. Denne kryptovinteren er heller et resultat av den massive adopsjonen av bitcoin av finansinstitusjoner og store selskaper som legger til bitcoin og Ethereum i balansen sin.

Bitcoin begynner å bli en aksjemarkedsindikator, og siden økonomien står overfor en trussel om resesjon, tok bitcoin skrittet fullt ut og dro med seg all annen krypto ned. Likevel er dette bare midlertidig og det påvirket ikke det positive bildet av bitcoin.

Og det mest fremtredende bildet av bitcoin er denne spennende handelen og sjansen til å vinne stort på en eller annen måte. Kryptovaluta er fortsatt stort sett ukjent, og det blir sett på som en magisk kule for å nå den gylne ideen om passiv inntekt.

Bitcoin UP er ment til å fungere som en kryptobørs eller en annen kryptohandelstjeneste, men dessverre er det svindel.

Bitcoin up svindel

Vi ser de første røde flaggene knyttet til URL-en. Den skal være BitcoinUp.app eller .io eller noe, men i stedet er det en veldig kryptisk amazingoffertoday.com – et velkjent domene opprettet for å drive svindel, etterfulgt av massevis av kode.

Legg merke til registreringsskjemaet til høyre. Det er det alle bitcoin-svindelnettstedene bruker. Like ofte har de en rekke meningsløse logoer som tilfører verdi til nettstedet, men som ikke betyr noe. Du vil også legge merke til at nettsidens layout er veldig lik andre svindelnettsider av denne typen.

create an account

Legg merke til bitcoinup.io. Samme logo, samme registreringsskjema.

register at BitcoinUP

Litt annen URL nå, bitcoin-up.io, litt annen layout, helt annen logo og samme registreringsskjema.

join bitcoin up

En annen nettadresse, bitcoin-up.life, gir oss en helt annen nettside med en gammel logo for bitcoin UP, men igjen kan du kjenne igjen oppsettet, selv om fargene og stilene er forskjellige. En annen gammel ting i dette bildet er bitcoin-prisen, satt til rundt 8.000 $ som var for evigheter siden.

bitcoin up video

Denne er åpenbart en nyere layout, men du legger merke til konsistensen av farger, layout og merker FOMO-varsel rett under adressen, det er typisk for denne typen svindel.

Bitcoin Up er et klonet nettsted laget av det samme kriminelle teamet bak en serie svindel-kryptoroboter som:

Hva er galt med alle de forskjellige adressene og oppsettene? Hvorfor er det et rødt flagg? Fremfor alt, fordi det er måte å unngå dårlige anmeldelser på. I stedet for store, fete Trustpilot-negative anmeldelser, har du et lavt antall negative anmeldelser, pluss at svindlerne kan slette og reaktivere både nettsteder og Trustpilot, da de ikke har begrensninger.

Trustpilot har uttalt seg

På Trustpilot er det anmeldelser av tre av de nevnte nettstedene, og det beviser bare at mange nettadresser er til for de blandede anmeldelsene. Så la oss starte med de røde flaggene.

trustpilot

Så det er noen dårlige anmeldelser. Andre? Bare forfalskninger. Hvordan vet vi? Fordi en anmeldelse som snakker godt om produktet er merket som gjennomsnitt. Hvorfor skulle noen gjøre dette? For å fabrikkere et stort antall anmeldelser og få vurderingsoversikten til å virke organisk. Liksom, det er ikke bare utmerkede karakterer der ….

Legg merke til varselet. Ifølge våre tidligere anmeldelser er det en registrert firmaadresse, og den er i London, i en kontorbygning. Ingen selskaper er registrert under navnet Bitcoin UP. Bare et kontorplass til leie med noen advokater og slikt.

Dårlige anmeldelser på Trustpilot gjentar historien vi har sett på alle Bitcoin <noe>-nettstedene. Alle svindler, og det går slik.

bitcoin up reviews
bitcoin up reviews

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

De selger dataene dine til tredjepartspartnere. De har sagt det i ansvarsfraskrivelsen, men du vil sannsynligvis aldri lese det som står med liten skrift. Ved å registrere deg lar du dem også selge dataene dine, kontakte deg osv.

Så du vil bli tvunget til å gå gjennom registreringen, da de kun er interessert i å få telefonnummeret ditt slik at «agentene» kan ringe deg og presse deg til å gjøre innskuddet på $250.

Nok et rødt flagg. Anerkjente kryptobørser aksepterer enhver sum penger. Selv kryptotjenester som kryptosparekontoer aksepterer så lite som $10 som startinvestering.

Endelig dom

Dette er en kjent svindel! Ikke fall for det.

Vi har også anmeldt andre fra dette useriøse nettverket:

Ofte stilte spørsmål om Bitcoin UP

Hva er Bitcoin UP?

Det er en falsk nettside. De vil ha dataene dine slik at agenter kan ringe deg og be om et depositum på $250, og lover god avkastning på investering. Faktum er at det ikke er noen kryptohandel, ingen penger å tjene, bare meglere som er ute etter innskudd.

Er Bitcoin UP en svindel?

Ja. Det er en del av uredelige nettsteder, en total svindel.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Bitcoin UP?

Etter anmeldelser å dømme, kan du ikke tjene på Bitcoin UP. Du kan bare tape et innskudd på $250.

Er Bitcoin UP lovlig?

Nei. Dette er en svindel. Det er imidlertid legitime advarsler i ansvarsfraskrivelsen. Ved å registrere deg godtar du at dataene dine blir solgt eller overført til tredjeparter. Du godtar å bli kontaktet av agenter (for å plage deg med å gjøre innskudd).

Legg att eit svar

fourteen − 6 =