Crypto Code – Kryptohandelsbot-gjennomgang av tradere

Crypto Code - Kryptohandelsbot-gjennomgang av tradere

Hvordan bruke Crypto Code – Full gjennomgang: Er det lurt å investere med denne boten?

Å investere penger er mye klokere enn å bruke dem. Det er noen få alternativer verdt å vurdere når man ønsker å investere. Det er Forex-handel, børs og nylig kryptovaluta.

Kryptomarkedet vokser og er populær for tiden. De mest populære valgene inkluderer gruvedrift og handel.

For å hjelpe folk med sistnevnte, oppfant smarte mennesker kryptohandelsroboter. Når de er satt opp, gjør de det på ens vegne uten mye tilsyn.

Som vi vil demonstrere i denne Crypto Code-gjennomgangen, ser det imidlertid ut til å være minst to svindler for hver legitim handelsbot.

Crypto Code er en slik svindelrobot. Skaperne brukte førsteklasses design og komplisert språk for å lure folk.

Sikkerhet
0%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/Brukererfaring
100%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
10%
Demokonto
0%
Støtte og veiledninger
0%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
10%
Totalvurdering
20%

Mer enn ett nettsted til Crypto Code

Som de fleste av våre lesere vet, har disse oppleggene vanligvis flere nettsteder. Og til ingen overraskelse er det tilfellet med Crypto Code.

første kryptokode-nettsted
andre tre kryptokode-nettstedet
tredje nettsted for kryptokode

Vi forventet flere, men det viser seg at de fleste domenenavn som inneholder ordene «crypto» og «code» allerede er tatt. De fleste av dem er til salgs, men prisene går opp til titusenvis av dollar.

De er bare en del av svindelkjeden, noe som gjør at virksomheten deres berømmer svindelen:

Crypto Code er en del av Investors Corp

Det som imidlertid overrasket oss mest var at den «offisielle» nettsiden til Crypto Code er registrert hos Investors Corp. Som vist på bildet nedenfor, er Crypto Code faktisk navnet på underdomenet.

Crypto Code er et Investors Corp-underdomene

Det er samme sak, så vel som design og kopi, som Cryptosoft, Yuan Pay Group, Ethereum Code og Crypto Cash.

Cryptosoft er det samme designet
Yuan pay er den samme designen
Etherium Code er den samme designen
Crypto Cash er den samme designen

Da vi prøvde å åpne Investors Corps nettsted, var tilgang forbudt. Dette betyr at den delen av nettstedet ikke er offentlig og bare visse mennesker kan se det.

Investors Corps nettstedtilgang er forbudt

Dette beviser to ting. For det første er det noe mistenkelig som skjer. Et selskap med ulike produkter eller tjenester kan bruke underdomener. Dette gjelder spesielt hvis de retter seg mot ulike målgrupper.

Hovednettsiden deres er imidlertid alltid transparent. All informasjon om selskapet, dets merkevare, visjon og ansatte finner du der. Det er rett og slett ikke tilfelle med Investors Corp.

For det andre begår de samme gjerningsmennene disse uredelige handlingene under forskjellige navn. Det er ganske praktisk for å avsløre dem når de samler sine svindel-kryptoboter på ett sted.

Feil, feil

Det er å forvente at svindlerne som kjører alle disse svindlene på et visst tidspunkt rett og slett ikke kan følge med. Det er når feilene begynner å dukke opp, og da får vi mulighet til å avsløre dem.

Når man ser på noen av nettstedene til Crypto Code, er de av og til ikke engang sikre på hva deres navn er.

Vanlige spørsmål om kryptokode
Krypto Code bruker den nøyaktige kopien (og layouten) som Bitcoin Digital

Sannheten er at de bruker samme kopi (og layout), og de glemte å endre navnet alle steder. Oops!

Slike feil har et hvilket som helst klonet nettsted, laget av det samme kriminelle teamet bak en serie svindel-kryptoroboter som:

Er det eller er det ikke en mobilapp for Crypto Code?

På en av nettsidene deres står det eksplisitt at de tilbyr en mobilapp også. Det er imidlertid ikke noen app i Google Play-butikken.

Kryptokode mobilapp

Dette er bekymringsfullt av flere grunner. Hovedsakelig fordi Google-butikk gjør den første screeningen av apper som lastes ned. Hvis det er skadevare, vil det advare brukeren.

Men enda viktigere, fordi mange private data og tilgangsdata er lagret på telefoner. Det viktigste er bankinformasjon.

Nedlasting av en app fra en upålitelig kilde setter disse dataene i fare. En app som Crypto Code kan potensielt stjele informasjonen fra telefonen.

Det er best å unngå å laste ned apper fra ubekreftede kilder.

Er det noen ekte brukere av Crypto Code?

Uttalelsesdelen på disse nettstedene er alltid spesielt interessant å undersøke. All den ros og fine bilder kan se falske ut, og det er fordi de er det.

Ekte kryptokodebrukere

Internett tilbyr et vell av muligheter. En av dem er å kjøpe arkivbilder for å legge dem ut på et nettsted slik at det ser mer profesjonelt ut. På denne måten handler flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

Eller, i tilfelle av Crypto Code, for å falskt fremstille dem som svært fornøyde kunder.

arkivbilder på kryptokode
arkivbilder på kryptokode
arkivbilder på kryptokode
arkivbilder på kryptokode

Den manglende adressen

De fleste profesjonelt utformede nettsteder har oppgitt en fysisk adresse i bunnteksten. Eller i det minste kontaktinformasjon. Det samme finnes ofte i Kontakt oss-delen.

Og likevel er det ingen adresse eller kontaktinformasjon noe sted på Crypto Codes nettsteder. Ikke engang sosiale medier.

På dette tidspunktet førte undersøkelsen oss til andre deler av internett. Vi fant en adresse oppført på deres «offisielle» Trustpilot-side.

fake physical address on Trustpilot

Naturligvis sammenlignet vi denne informasjonen med den britiske regjeringsdatabasen. Vi fant nøyaktig null selskaper registrert på samme adresse.

ingen resultater funnet på gov.uk for kryptokode

Dette beviser ytterligere at Crypto Code rett og slett ikke kan stoles på.

Falske Trustpilot-anmeldelser

Mens vi var på deres Trustpilot-side, sjekket vi også deres score og noen av kommentarene. Og det viste seg at de fleste av dem er falske.

Det ser ut til at svindlerne har opprettet flere bot-kontoer for å øke troverdigheten på Trustpilot. Selv om det ikke er noen dårlige anmeldelser, er de gode heller ikke gode.

For det første ble et stort antall av dem bedt om å skrive anmeldelse. For å fremme åpenhet og organisk rykte, merker Trustpilot disse anmeldelsene med «Invitert».

Falske Trustpilot-anmeldelser

Dette betyr at selskapet direkte inviterte disse personene til å legge ut en anmeldelse. Dette i seg selv er ikke noe dårlig. Men kombinert med det faktum at de fleste bare har postet en gang, er det et bevis på at bothæren deres øker scoren.

Falske Trustpilot-anmeldelser

Ofte stilte spørsmål om Crypto Code

Hva er Crypto Code?

Crypto Code er en falsk kryptohandelsbot. Skaperne opprettet det for å lure folk og stjele pengene deres.

Er Crypto Code en svindel?

Crypto Code er en svindel. «Handelsboten» er oppfunnet for å få folk til å investere, bare for å tape penger og verdifull tid.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Crypto Code?

Du kan ikke tjene penger med Crypto Code. Det er en svindelhandelsbot designet for å ta pengene dine og aldri levere noen fortjeneste.

Er Crypto Code lovlig?

Crypto Code er ikke en legitim kryptobot. Det er ingen lisenser, verifiserbare data eller til og med ekte uttalelser som støtter historien deres.

Vår dom: Kryptokode er garantert en svindel!

Omfattende undersøkelse presentert i denne Crypto Code-gjennomgangen beviser at det er en svindel. Skaperne har også laget andre falske kryptohandelsboter. Det er veldig uklokt å investere med dem.

Vi advarer leserne våre om å gjøre skikkelige undersøkelser av en slik handelsbot. Mange av dem er bløff og folk vil tape penger i stedet for å tjene dem.

Det er best å forstå bransjen først og deretter søke etter en handelsbot, og dermed gjøre alt enklere.

Legg att eit svar

four × 5 =