Cryptosoft – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Hvordan bruke Cryptosoft – Full anmeldelse: Hva er Cryptosoft og er det en lovlig handelsbot?

I denne Cryptosoft-gjennomgangen vil vi undersøke denne påståtte kryptohandelsboten og sjekke om det er klokt å investere penger med denne plattformen.

Vi vil ta en titt på nettsiden deres, brukervennlighet og vurderinger. Vi vil også sjekke for eventuelle avvik i dataene som er oppgitt på nettsiden deres og informasjon vi kan finne andre steder. Til slutt vil vi vurdere alle innsamlede data og gi vår endelige dom om Cryptosoft-handelsboten.

Sikkerhet (alt om lisensiering, dokumenter, sikre systemer osv.)
0%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/Brukererfaring
60%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
10%
Demokonto
0%
Støtte og veiledninger
0%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
0%
Totalvurdering
10%

Vi har klart å finne fem Cryptosoft-nettsteder. Når man ser på dem, er det åpenbart at de virkelig legger noen innsats i bare to av dem. Resten gir ikke engang noen grunnleggende informasjon.

lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout
crypto-softnet lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout 3
lignende nettstedslayout 4

Som standardisert for alle disse oppleggene, er alt gratis. Det er ikke og vil aldri være noen gebyrer. Vi kan ikke la være å lure på hvordan de planlegger å betale regningene hvis de egentlig driver en veldedig organisasjon.

Nyheten med Cryptosoft er at det ikke er et minimumsinnskudd. I alle fall er ingen spesifisert på noen av nettsidene deres. Det ser ut til at du kan investere så mye du vil. Det er til vi kommer til Trustpilot-anmeldelser, som tegner et annet bilde.

Den knappe informasjonen vi kunne få fra deres best utformede nettside forteller oss at de bruker avanserte algoritmer for å se etter lukrative handler. De sier at du må stille inn parameterne, som sannsynligvis er den eneste sanne informasjonen på hele nettstedet.

Vel, det er akkurat det de vil at du skal tro. På denne måten er disse svindlerne mer utspekulerte enn resten av gjengen:

Replikerte nettsteder

En av nettsidene er imidlertid en 1:1 replika av Crypto Superstars nettside. Dette får oss til å konkludere med at dette er en godt organisert gruppe svindlere som jobber på flere fronter samtidig. Hvis de ikke er heldige med en «kryptohandelsbot», vil de bare gå etter brukere under et annet navn.

lignende nettstedslayout 5
crypto-softnet lignende nettstedslayout

En interessant (og falsk) historie om Cryptosoft

På en av nettsidene deres spiller Cryptosoft en video av deres fornøyde kunder før du blir bedt om å registrere deg. Videoen oppgir at bare de første 77 personene som registrerer seg vil få det gratis og for alltid.

De fornøyde kundene har tjent absurde summer av penger. Videoen sier at du kan tjene $1760 daglig. Selv om det av og til er mulig, vil du sikkert være enig i at det er umulig å gjøre det hver dag med mindre du gjør en investering med høy verdi og høy risiko, noe vi ikke anbefaler.

Hvem er Thomas Green?

Administrerende direktør og «oppfinneren» av Cryptosoft-handelsalgoritmen Thomas Green introduserer seg selv i videoen, men bare med stemme. Vi ser ikke noe bilde av denne personen.

Dessuten er det ingen artikler eller innlegg fra denne personen som angivelig har tjent millioner på kryptohandel. Man kan forvente å finne noen avisartikler eller minst én eller to kontoer på sosiale medier. Vi har funnet null.

Falske emblemer for å få deg til å stole på Cryptosoft

En av Cryptosoft-nettstedene har til og med emblemer nederst på sidene for å få deg til å stole på dem. Så den første er ganske standard, det er et SSL-sertifikat. Dette betyr at kommunikasjonen mellom deg og nettstedets server er kryptert, og det er svært usannsynlig at hackere kan snappe den opp.

Selv om hackere ikke vil være i stand til å stjele din personlige informasjon, har du allerede å gjøre med farlige nettkriminelle, som opprettet et velkjent svindelnettverk:

Dette betyr ikke at din personlige informasjon er beskyttet mot de som er med på svindelen.

tilfredshetsgaranti

De to andre er langt mer interessante. Den første er lagt ut på flere andre nettsteder for å garantere at du vil være fornøyd med tjenesten deres. Vær oppmerksom på at det ikke er noe offisielt. Ingen ekstern enhet garanterer deg tilfredshet, og det er ikke en premie.

tilfredshetsgaranti

Den andre er veldig lik Guildeds logo, som er en chattjeneste til et videospill. Det har ingenting med kryptovalutaer å gjøre. Så i utgangspunktet betyr de alle ingenting når det gjelder forsikringer og beskyttelse.

tilfredshetsgaranti

Falsk adresse

Som det er vanlig med disse svindelene, er det bare et «Kontakt oss»-skjema, ikke noen reell kontaktinformasjon, og heller ikke en fysisk adresse. Men man kan stole på at Trustpilot har oppgitt adresse for nesten alle bedrifter.

falske anmeldelser på Trustpilot

Og da vi søkte etter den samme adressen på den offisielle nettsiden til regjeringen i Storbritannia, har vi fått et helt annet selskap:

falsk adresse

Aldgate East Technologies Ltd. eksisterer ikke noe sted i online-sfæren. Ingen nettside, ingen avisartikler, ingenting.

Falske uttalelser og anmeldelser

Falske vurderinger på Cryptosoft-nettstedet

Da vi gikk inn på den riktig utformede nettsiden til Cryptosoft, fikk vi se vurderinger fra fornøyde kunder.

falsk persona

Vi har undersøkt personene som la disse anmeldelsene og fått følgende resultater:

falsk persona
falsk persona
falsk persona
falsk persona
falsk persona
falsk persona
falsk persona

Den første personen er mest sannsynlig ekte og har sannsynligvis fått bildet sitt misbrukt (antagelig uten hans viten). De to andre blir brukt og misbrukt i mange hjørner av internett for anmeldelser og lignende triks.

Falske Cryptosoft-anmeldelser på Trustpilot

Akkurat da vi trodde vi hadde oppdaget alle nettstedene, dukket det opp en annen.

lignende domenenavn

Denne er knyttet til deres Trustpilot-konto med flere (falske) positive anmeldelser.

falsk anmeldelse
falsk anmeldelse

Mens folk kan stole på at andre brukere deler sine sanne opplevelser på nettsteder som Trustpilot, anbefaler vi at du fortsetter med forsiktighet. Svindlerne har lagt merke til dette og bruker falske kontoer, opprettet spesielt for dette formålet, for å villede leseren til å stole på dem.

Legg merke til at de positive anmeldelsene aldri gir noen reell informasjon, bare hyller og takker selskapet. Vær også oppmerksom på at disse personene bare har den ene anmeldelsen.

Og når man ser på de negative anmeldelsene, er det merkbart at de vanligvis er skrevet av de som har lagt ut noe annet.

negativ anmeldelse

Men den virkelige skatten i akkurat denne Cryptosoft-anmeldelsen er personen som heter Russ. Han har lagt ut en negativ anmeldelse om en av nettsidene deres, men også en til for en annen nettside.

negativ anmeldelse
negativ anmeldelse

Herfra er det lett å konkludere med at disse svindlerne omdirigerer potensielle brukere til enda et nettsted for offshoremeglerne, noe som gjør det umulig å hente penger når folk først finner ut om opplegget deres.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Ofte stilte spørsmål om Cryptosofts handelsbot

Hva er Cryptosoft?

Cryptosoft er en plattform ment å lure folk til å tro at det er en kryptohandelsalgoritme og ta bort pengene deres.

Er Cryptosoft en legitim kryptohandelsbot?

Nei, det er det ikke. Det er et komplisert opplegg for å få deg til å sette inn pengene dine for en påstått kryptohandelsprogramvare bare for aldri å se den igjen.

Er det trygt å bruke Cryptosoft?

Det er det absolutt ikke! Ingen bør kaste bort tid og penger på å investere med Cryptosoft.

Er Cryptosoft en svindel?

Cryptosoft er en svindel. De lokker folk ved å love hjelp fra en kryptohandelsbot til å tjene penger på kryptovalutahandel, bare for å ta deres hardt opptjente pengene.

Vår dom: Cryptosoft er en svindel

Som vi har demonstrert i denne Cryptosoft-gjennomgangen, er det mange bevis for ikke å stole på Cryptosoft. Ingen bør investere penger hos dem, siden det ikke vil være noen fortjeneste, og folk vil heller ikke få tilbake den opprinnelige investeringen.

Vi fraråder også å legge igjen personlige data hos dem, da de ustanselig vil ringe for å prøve å lure folk ut av pengene sine. Hvis noen ønsker å investere i kryptovalutaer, anbefaler vi å sjekke ut velprøvde, lisensierte og legitime kryptohandelsplattformer og boter.

Legg att eit svar

seven − 5 =