Ethereum Code – Kryptohandelsbot -gjennomgang av handelsmenn

Hvordan bruke Ethereum Code – Full anmeldelse: Hva er Ethereum Code og er det verdt tid?

I den stadig voksende kryptohandelsindustrien finnes det en rekke verktøy og programmer for å forutsi gunstige utfall. Oftest er de kjent som kryptohandelsboter.

Kryptohandelsboter kan hjelpe deg ved å overvåke visse forhåndsinnstilte parametere. En gang de når ønskede verdier, kan botene utføre handelen automatisk, uten menneskelig tilsyn.

En slik kryptohandelsbot er Ethereum Code. Eller det hevder nettstedet. I denne detaljerte Ethereum Code-gjennomgangen vil vi undersøke deres påstander og tilbud. Vi vil også gjennomføre ekstern forskning for å se om det er verdt tid og penger.

Sikkerhet (alt om lisensiering, dokumenter, sikre systemer osv.)
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/Brukererfaring
100%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
10%
Demokonto
0%
Støtte og veiledninger
0%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
0%
Totalvurdering
10%

Ethereum-kode – bare utseende og ingen essens

Når vi googlet Ethereum Code, møtte vi det første røde flagget. Helt fra starten fant vi det mistenkelig å ha flere nettsteder, som vist på disse bildene.

ethereumcode  lignende nettstedslayout
Join our Ethereum Code community
lignende nettstedslayout
lignende nettstedslayout 2

Layouten kan være litt forskjellig på hver av nettsidene og logoene er ikke de samme, men domenene er like nok. Vi vil komme inn på designegenskapene senere.

Nettsidene ser profesjonelt utformet ut, så de kan lett lure uskyldige brukere. Men la oss grave dypere i teksten.

De tilbyr beste strategier, meglere og teknologier. Og alt er gratis! Høres det for godt ut til å være sant? Det er fordi det er det.

Ingen seriøs virksomhet ville tilby et produkt gratis, bortsett fra på prøvebasis. Hvis de bare leverer det rundt gratis, vil de aldri tjene penger. Likevel klarer dette selskapet tydeligvis på en eller annen måte å gjøre begge deler.

Dessuten har de vunnet en pris eller to, hevder de. En slik hendelse ville definitivt vekke publikums interesse. Men ingen steder på nettet er det mulig å finne en artikkel om dette. Ikke engang en omtale.

Videre oppgir de å ha implementert de nyeste sikkerhetsprotokollene. Bortsett fra at de ikke gidder å informere kundene sine nøyaktig hvilke.

Imidlertid sier de på et tidspunkt at de bruker VPS-funksjonalitet. VPS står for Virtual Private Server. Det er i utgangspunktet som en datamaskin borte fra datamaskinen, og tilbyr sikkerhet i tilfelle uforutsette hendelser, som strømbrudd.

Dette gir overbevisende beskrivelser på nettsidene. Akk, det mangler noe stoff eller informasjon.

Ethereum Code Déjà Vu

Mens vi undersøkte Ethereum Codes troverdighet, har vi hatt en tydelig følelse at vi allerede har sett dette. Og til ingen overraskelse ser en av nettsidene deres ut akkurat som Crypto Superstars to andre.

ethereumcode lignende nettstedslayout
crypto-superstar lignende nettstedslayout
cryptostuperstar lignende nettstedslayout

Bakgrunnsbildet er nøyaktig det samme, selv det falske nyhetsklippet er det samme.

Men Déjà Vu stopper ikke der

For å bevise at disse svindelene er en gave som de fortsetter å gi, har vi funnet enda et nettsted. Og denne er også nøyaktig den samme i design som andre lignende svindelnettsteder. Her er noen eksempler.

lignende nettstedslayout 3

Yuan Pay Group:

lignende nettstedslayout 4

Crypto Trader:

lignende nettstedslayout 5

The News Spy:

lignende nettstedslayout 6

Bitcoin Buyer:

lignende nettstedslayout 7

Dette beviser bare at alle disse svindlerne er koblet sammen. De utgjør en godt organisert gruppe, klare til å gå etter folks penger med flere falske domener og løfter. Det viser bare hvor komplekse disse oppleggene er, som jakter på uskyldige mennesker.

Ingen Ethereum Code mobilapp

Mens et av nettstedene eksplisitt sier at det finnes en mobilapp for smarttelefoner, er det ikke noen app. Vi har sjekket Google Play Store grundig og kunne ikke finne en slik app å laste ned.

Siden de ikke engang har lagt innsats i å lage en, er det svært usannsynlig at noen noen gang vil se noen fortjeneste fra denne svindel-handelsbotalgoritmen. Det beviser videre at de ønsker å ta så mye penger de kan før de til slutt forsvinner.

Ingen adresse eller kontaktdetaljer

De fleste anerkjente selskaper har kontaktinformasjonen sin fremtredende vist på nettstedet. Spesielt en som krever mye kommunikasjon med kundene, som handelsbransjen.

Bortsett fra Kontakt oss-skjemaet på nettsidene, tilbyr Ethereum Code ingen andre måter for kontakt. Det er ingen numre eller e-poster på nettsiden deres.

Her er flere svindelkryptoroboter, som heller ikke har noen adresse:

Men enda viktigere, det finnes ingen fysisk adresse. Et stort flertall av selskaper har oppgitt sin fysiske adresse et eller annet sted på nettstedet for å skape tillit hos kundene.

Siden dette selskapet ikke har noen adresse på noen av nettstedene, har vi søkt og funnet en på deres Trustpilot-side med høy score. (Det er andre, med veldig lave scorer.)

falske anmeldelser på Trustpilot

Vi la merke til en adresse registrert i Storbritannia, så vi sjekket myndighetenes database. Av alle selskapene som er registrert på den adressen, er det kun ett som driver med kryptovaluta.

falsk adresse

Og den er oppløst. Dette betyr at selskapet er i ferd med å bli slettet og ikke har gyldige lisenser for å fortsette å handle.

Falske Trustpilot-anmeldelser

For det meste kan nettsteder som Trustpilot være nyttige for å avgjøre om et selskap eller en tjeneste er til å stole på eller ikke. Men når du arbeider med svindlere, fortsett med forsiktighet.

For det første, sjekk alle negative anmeldelser separat, så vel som positive. Hvis et selskap har alle 5-stjerners anmeldelser, kan det være noe mistenkelig.

Svindlerne har lært at folk stoler på folk for å få anbefalinger. Så de har opprettet et nettverk av boter som er klare til å legge ut falske glimrende anmeldelser.

falsk anmeldelse
falsk anmeldelse 2

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Disse falske anmeldelsene kan oppdages ved å sjekke noen få ting. For det første, hvis personen bare har én anmeldelse, kan det være en bot. Hvis det er mange, er det uten tvil velsmurt bot-maskineri.

For det andre, se etter detaljer du kan lære bare ved å bruke en bestemt tjeneste. Hvis det er bare ros og ingen tilleggsinformasjon, så vær forsiktig.

Hvis det er alt det ovennevnte, med bare én negativ anmeldelse om en svindel, løp i motsatt retning.

negativ anmeldelse
negativ anmeldelse 2
negativ anmeldelse 3

Som vist her, har personene som legger ut også lagt ut andre anmeldelser før denne. De beskriver deretter en ganske vanlig hendelse i disse situasjonene: anrop fra forskjellige numre, offshore, uregulerte meglere, etc.

Selv en kommentar som denne er nok til at noen mistenker stygt spill.

Ofte stilte spørsmål om Ethereum Code

Hva er Ethereum-kode?

Ethereum Code er en gruppe svindlere som later til å tilby en kryptohandelsbot-programvare for å lure folk.

Hvor mye kan jeg tjene med Ethereum Code?

Du kan sannsynligvis ikke tjene noe. Det er høyst sannsynlig at du også vil tape penger hvis du investerer med Ethereum Code.

Er Ethereum Code en svindel?

Ethereum Code er en svindel. Nettstedets design er veldig overbevisende, men når du leser om tilbudet deres, er det åpenbart at de er løgnere. Andre vurderinger beviser dette ytterligere.

Bør jeg investere med Ethereum Code?

Det burde du absolutt ikke! Ethereum Code er et komplekst opplegg ment å lure deg til å gi opp pengene dine.

Er Ethereum Code trygt å bruke?

Det er det definitivt ikke. Den er designet for å lure brukerne ut av pengene deres. Så snart et kredittkort er belastet, går det ut av landet til offshore-meglerne. Etter det er det umulig å få det tilbake.

Vår dom: Ethereum Code er en svindel!

Flere nettsteder, lignende design, ingen adresse, og alle de samme triksene. Som demonstrert i denne omfattende Ethereum Code-gjennomgangen, er det en modell disse svindelene fungerer etter.

De får folks data, ringer ustanselig for å få tak i pengene. Når en person innser at de har blitt svindlet, er pengene for lengst borte. Dette er grunnen til at det alltid er best å betale lisensierte meglere og selskaper for disse tjenestene.

Legg att eit svar

eleven − four =