Profit Revolution – Kryptohandelsbot-gjennomgang av handelsmenn

Profit Revolution - Kryptohandelsbot-gjennomgang av handelsmenn

Hvordan bruke Profit Revolution – Full gjennomgang: Hva er det og er det verdt å investere?

Tidsstyring har blitt veldig viktig for dagens livsstil. Automatisering av prosesser er avgjørende for å spare tid.

En slik liten hjelper er kryptohandelsbot. For alle i kryptohandelsindustrien kan bots være nyttige for å unngå å bruke uendelig tid foran en skjerm.

Imidlertid utgir mange svindler seg for kryptoboter. Disse svindlerne stoler på uerfarne folk i bransjen. De synes en pen nettside og en god historie er alt som skal til.

Dessverre for dem jobber vi iherdig med å avdekke en slik ordning, slik tilfellet er i denne Profit Revolution-gjennomgangen.

I dag skal vi se på denne påståtte kryptoroboten for å se hvor mye innsats de legger ned for å dekke sporene sine. Vi vil avsløre sannheten om det og utdanne leserne våre om hva de skal være oppmerksomme på.

Selv om det blir stadig vanskeligere å skille den falske kryptoboten fra den ekte, er det ikke umulig.

Sikkerhet (alt om lisensiering, dokumenter, sikre systemer osv.)
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/Brukererfaring
100%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
10%
Demokonto
50%
Støtte og veiledninger
0%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
0%
Totalvurdering
20%

Etter den første gjennomgangen av flere nettsider vi kunne finne, har vi konkludert med at handelsboten Profit Revolution ikke er annet enn en svindel. Og her er hvorfor.

Profit Revolution – Pent grensesnitt for å dekke over svindelen

Selv om vi må gratulere designerne med å lage flere nettsteder, mangler presentasjonen substans.

For det første har vi avdekket ikke mindre enn fire nettsteder. Dette er den typen ting hvor man umiddelbart bør være skeptisk.

Profit Revolution - Kryptohandelsbot
Profit Revolution registreringsskjema

Profit Revolution – Allerede sett nettsidedesign

Profit Revolution design is similar to Yuan Pay Group

For det andre har denne nettsidedesignen allerede blitt sett og brukt av Yuan Pay Group:

Yuan Pay-design

Og News Spy:

News Spy side

Og Ethereum Code:

Ethereum Code side

Og Cryptosoft:

Cryptosoft side

Og Crypto Trader også:

Crypto Trader side

Dette er desto mer mistenkelig. Det kan bety to ting. Enten er den samme designeren ansatt og de er veldig late, eller (mest sannsynlig) er det samme gruppe som utfører disse svindelene.

All-in-1-svindel

Vi har imidlertid avdekket en enda mer trøblete nettside, den som har domene AllIn1Bitcoin.

All-in-1-svindel

Selvfølgelig var vi nysgjerrige og vi sjekket hjemmesiden. Det viste seg å være det beste skrittet videre fordi vi blant annet har sett dette:

alt dette er svindel

 I våre omfattende anmeldelser av Yuan Pay Group, Immediate Edge, 1K Daily Profit, Bitcoin Buyer og The News Spy, for å nevne noen, har vi vist at alt dette er svindel.

Og nå har vi bevis på at de alle er utført av samme gruppe eller individ, samlet under navnet All-In-1 Bitcoin. Heller All-in-1-svindel!

Ingen adresse for Profit Revolution

Som det er vanlig med disse svindlene, er det ingen telefonnummer eller fysisk adresse noe sted på nettsidene. Desto større grunn til å være mistenksom overfor disse botene.

Så vi sjekket andre steder. Trustpilot var hjelpsom, siden det var en adresse registrert hos dem.

Falsk adresse for profittrevolusjonen
Annen adresse for Profit Revolution

Og vi fant to forskjellige adresser til det samme firmaet. Prefikset «en.» betyr bare at nettsiden er på engelsk. Men domenet – profitrevolution.online – er det samme, så det er det samme nettstedet.

Siden dette er i Storbritannia, sjekket vi den offisielle regjeringens databasen. Det er ingen selskaper registrert på noen av disse adressene:

Ingen adresse for profittrevolusjonen
Ingen adresse for profittrevolusjonen

Falske kjendisanbefalinger av Profit Revolution

Profit Revolution har blitt støttet av blant andre Snoop Dogg, Ashton Kutcher og Dan Bilzerian. Eller det er det de vil at brukerne skal tro.

Falske attester fra Profit Revolution

Dette er bare den første siden å scrolle gjennom. Da vi gikk til den neste, og den neste, og til og med den neste, fant vi dette:

Falske attester fra Profit Revolution
Falske attester fra Profit Revolution
Falske attester fra Profit Revolution

Det ser ut til at de trodde ingen faktisk ville bry seg med å se. Så de bare la til Dan Bilzerians bilde til alle de andre kjendisene. Ingen anerkjente selskap ville la en slik feil skje.

Når man ser på vurderinger, er det åpenbart at disse kjendisene snakker om Bitcoin generelt. Dessuten er noen av disse uttalelsene fullstendig falske! De skjedde aldri.

Det er godt kjent at Alibabas Jack Ma er anti-Bitcoin. Selv om han setter pris på teknologien bak den, har han uttalt at Bitcoin er en boble og har ingen intensjon om å kjøpe den.

Falske kjendisanbefalinger som også brukes av disse svindelplattformene, har vi gjennomgått før:

Deres latskap og mangel på autentisitet gjør jobben vår med å bevise at de er en svindel mye enklere.

Trustpilot blir ofte misbrukt av svindlerne

Mens nettsteder som Trustpilot ofte er nyttige indikatorer på et selskaps omdømme, kan de bli misbrukt. Premisset er at anmelderne er ekte mennesker med virkelige erfaringer med selskapet.

Svindlerne har imidlertid funnet dette ut. De vet at folk stoler på anbefalinger fra andre folk. Så de har funnet en måte å legge ut falske positive anmeldelser om seg selv.

Disse botene, falske kontoer opprettet for å legge ut positive ting om et selskap, kan noen ganger bli oppdaget av nettstedet selv. Når noe slikt skjer, sender Trustpilot en advarsel.

Trustpilot blir ofte misbrukt av svindlerne

Hvis et selskap ikke kan stoles på å la anmeldere legge inn ærlige kommentarer, hvordan kan man stole på det når det gjelder å drive forretning?

Hvordan skille falske og ekte anmeldelser fra hverandre?

Hvis det ikke er noen advarsel, hvordan kan man si hvilke anmeldelser som er falske? Det er noen få indikatorer.

For det første er det antall kommentarer en person har lagt inn. Vanligvis, med denne typen opplegg, har bot-kontoer bare én eller to anmeldelser.

Dessuten er det merket med «Invitert». Dette betyr at brukeren er invitert av selskapet til å legge ut på Trustpilot.

Falske anmeldelser
Falske anmeldelser

Hvis alle kommentarene er slike, eller til og med flertallet, er det et tydelig tegn på at noe skummelt er på gang. Det er best å søke en annen mening, grave dypere, eller enda bedre – ikke investere i det hele tatt.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Ofte stilte spørsmål om Profit Revolution

Hva er Profit Revolution?

Profit Revolution er en svindel. Den utgir seg for å være en kryptobot, men faktisk jukser folk og tar pengene deres.

Er Profit Revolution en svindel?

Profit Revolution er definitivt en svindel. Det er en del av en gruppe som heter «AllIn1 Bitcoin», som har andre falske handelsroboter, som blant annet Yuan Pay, Bitcoin Buyer og Ethereum Code.

Bør jeg investere med Profit Revolution?

Det er veldig uklokt å investere med Profit Revolution. Dette er et uredelig nettsted, ment å lure folk og ta pengene deres.

Er Profit Revolution en legitim kryptobot?

Nei, Profit Revolution er ikke en kryptobot. Det er et opplegg som utgir seg for å være en handelsbot for å få folk til å investere, bare for aldri å se den initielle investeringen eller fortjeneste igjen.

Vår dom: Profit Revolution er en svindel

Som vi har grundig undersøkt og demonstrert i denne Profit Revolution-gjennomgangen, er denne operasjonen en svindel. Skaperne jakter på uskyldige mennesker og nybegynnere i bransjen for å gjøre en investering. Da tar de pengene deres.

Vi anbefaler å gjøre skikkelige undersøkelser før du investerer. Det er mange falske kryptoroboter. Det er best å undersøke og konsultere flere ressurser før du tar en endelig beslutning om investeringen.

Legg att eit svar

five + fifteen =