1k Daily Profit – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Slik bruker du 1k Daily Profit – full gjennomgang

Under den siste økonomiske krisen i 2009 ble verdens første kryptovaluta oppfunnet. Det var Bitcoin, og ingen kunne ha gjettet at det ville forandre finansverdenen for alltid.

I dag er Bitcoin bare én av åtte tusen kryptovalutaer, og nye kryptovalutaer lages nesten hver dag. Ifølge Allied Market Research var kryptoindustriens nettoverdi i 2020 over 1,49 milliarder dollar. I tillegg er det også et av de raskest voksende markedene i verden.

Den strålende suksessen til kryptoindustrien tiltrekker seg mange mennesker som er villige til å investere pengene sine for å tjene på kryptovalutaer. Dessuten ser folk som er nye innen krypto ofte etter kryptohandelsroboter, da disse botene kan hjelpe dem med å handle enklere og mer effektivt.

Dessverre tiltrekker kryptoindustrien også svindlere. De ligger på lur på sine lyssky nettsider og lyver til folk om at de har programvare som kan gi store fortjenester. Mens det i virkeligheten ikke er noen algoritmer, og deres eneste mål er å stjele penger og personlige data.

En av disse falske og bedrageri-kryptobotene er 1k Daily Profit. I denne anmeldelsen vil vi forklare i detalj hva denne boten egentlig er og hvorfor det er bedre å holde seg unna den.

Sikkerhet
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/brukererfaring
50%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
60%
Demokonto
100%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste
10%
Totalvurdering
20%

Fordeler og ulemper

Fordeler

  • det er ingen

Ulemper

  • Medlemmer av et falskt tilknyttet nettverk
  • Dårlige kundeanmeldelser
  • Nettsidene inneholder motstridende og falsk informasjon
  • Det er ingen underliggende algoritme
  • Bevis på misbruk av personopplysninger

Hva er 1k Daily Profit handelsbot og hvorfor du bør holde deg unna det?

Angivelig er en person som heter John Becker skaperen av 1k Daily Profit bot. Ifølge nettstedet deres har Becker tidligere jobbet for Goldman Sachs Group, en multinasjonal investeringsbank.

Imidlertid kan legitimiteten og selve eksistensen av denne personen diskuteres.

Som de fleste andre kryptoboter, ble 1k Daily Profit opprettet for å automatisere kryptohandelsprosessen. Hovedformålet er å bruke smart teknologi for å hjelpe nybegynnere med å gå inn i kryptoverdenen. Derfor har plattformen et enkelt grensesnitt og en algoritme som fungerer for å gi fortjeneste til brukeren.

Det er ikke mange detaljer om 1k Daily Profit sin algoritme. Boten forsikrer oss om at algoritmen er «utrolig nøyaktig», men den forteller oss ikke mye mer enn det.

Det vi vet er at algoritmen skal kunne spore og forutsi prissvingninger. På en slik måte kan den oppdage og gjøre best mulige handler.

Dessuten forbinder den brukere med «erfarne» kryptomeglere fra hele verden. Disse meglerne bruker sin kompetanse til å hjelpe brukere med å tjene enda mer.

1k Daily Profit er en kryptohandelsbot med et svært tvilsomt rykte. Grunnleggende informasjon er utilgjengelig, for eksempel den nøyaktige datoen for lansering. Overraskende nok er det ingen slik informasjon på deres offisielle nettside.

En særegenhet med denne boten er at den jevnlig sender nyhetsbrev til brukere. Angivelig inneholder nyhetsbrevet mye nyttig informasjon om bransjetrender og kjente «personligheter».

1k Daily Profit nettplattform forklart

1k Daily Profit gir motstridende informasjon om appen deres. En av nettsidene deres hevder nemlig at appen deres er tilgjengelig på Android- og iOS-enheter. Det finnes imidlertid ingen slike apper i Play- og Apple-butikkene.

Minimumsinnskuddet for å starte boten er $250. Det er mulig å gjøre innskuddet kun med kredittkort. Bortsett fra kryptovalutaer, muliggjør plattformen handel med aksjer og andre ressurser.

I tillegg skal uttak være raskt og enkelt.

Interessant nok hevder teamet bak denne boten å ha et «VIP»-fellesskap. Medlemskapet er kun mulig hvis man får invitasjon.

Nettplattformen har en demomodus, for nye handelsmenn å venne seg til grensesnittet.

1k Daily Profits røde flagg

En av de enkleste måtene å oppdage en svindelrobot på er å sjekke hvor realistiske løftene deres er. 1k Daily Profit lover sine brukere at de skal tjene minimum $1000 på daglig basis. Selv om krypto er vanskelig å forutsi, er det fortsatt ikke realistisk å forvente det samme beløpet hver dag.

Det andre røde flagget er det faktum at det er flere 1k Daily Profit-nettsteder. De har litt forskjellige domener, men viser samme logo og svært likt nettstedinnhold. Det hele får oss til å tro at det er noe galt med denne boten.

1k daily profit lignende nettstedslayout

Noen av 1k Daily Profit nettstedene

En dypere forskning gir enda flere grunner til mistillit. 1k Daily Profit er medlem av et velkjent falskt tilknyttet nettverk. Det er noen av dem:

Av den grunn er det mange falske positive anmeldelser på nettet, som overbeviser leserne om at boten er legitim.

Unødvendig å si gir ingen av disse anmeldelsene gode og reelle grunner til å stole på plattformen.

Bevis på at 1k Daily Profit er medlem av et svindelnettverk er lett å finne. For eksempel er en video av Jake Tapper som snakker om krypto tilgjengelig på 1k Daily Profit nettsteder. Den samme videoen kan finnes på flere andre kryptobot nettsteder, inkludert Bitcoin Trader og Bitcoin Evolution. Problemet er at både Bitcoin Trader og Bitcoin Evolution også har vist seg å være svindel.

Dessuten eksisterer ikke personen som heter John Becker noen andre steder bortsett fra nettstedet. Fotografiet av en tilsynelatende fiktiv karakter ser ut til å være et stock-bilde.

Er det noen sikkerhetstiltak og lisenser?

Ingen av de mange 1k Daily Profit nettstedene viser noen informasjon om lisenser og sikkerhetssystemer. Det er åpenbart fordi de ikke har noen.

Enda verre, de prøver ikke engang å lyve. Mest sannsynlig er det ingen «kryptobot» bak 1k Daily Profit. Det er bare en gruppe svindlere, hvis eneste mål er å stjele folks penger.

Tilbakemelding fra brukere på 1k Daily Profit

1k Daily Profit kryptobot lover 24/7 kundeservice. Det er ingen bevis på at noen noen gang har sett tjenestene deres.

Kundeanmeldelser på TrustPilot er også alarmerende. Det er veldig åpenbart at alle de positive anmeldelsene er falske.

Samtidig avslører en-stjernes anmeldelser sannheten bak hele greia. Brukerne rapporterer at kort tid etter å ha opprettet en konto med 1k Daily Profit, begynner de å motta mistenkelige anrop fra ukjente numre. Anropene er veldig irriterende og er klare bevis på at nettstedet utnytter folks sensitive data.

I tillegg la TrustPilot også merke til svindelen og utsteder en klar advarsel om boten.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

Vår endelige dom: 1k Daily Profit er en svindel!

Det er ingen tvil: 1k Daily Profit er ikke legitim. Det er en SVINDEL, skapt av en gruppe kriminelle, hvis eneste formål er å stjele penger fra intetanende mennesker.

Dessuten er det ingen algoritme eller handelsbot. Bortsett fra penger, stjeler plattformen brukernes personlige data for å plage dem ytterligere med irriterende anrop.

Hvordan vet vi om en bot er legitim?

Det er en rekke kriterier basert på hvilke vi estimerer om en bot er lovlig eller en svindel. Noen av de viktigste er tilgjengelige funksjoner, lisenser, opprinnelsen til appen og tilbakemeldinger fra kunder.

Ytterligere detaljer som det offisielle nettstedet, hvor lenge en virksomhet har vært i drift og tidligere sikkerhetsbrudd tas også i betraktning. Siden demoversjoner er nyttige for nybegynnere, er en app som har denne funksjonen anerkjent som et pluss.

Hva er 1k Daily Profit?

1k Daily Profit er et svindelnettsted. Det presenteres som en kryptohandelsbot, men er faktisk et triks for å ta folks penger.

Er 1k Daily Profit en legitim kryptobot?

1k Daily Profit er ikke en kryptobot. Det er en falsk nettside og algoritme, laget utelukkende for å stjele penger fra uskyldige brukere.

Bør jeg investere med 1k Daily Profit?

Nei, det bør du ikke. Det er ikke lurt å investere med 1k Daily Profit, da dette bare er en svindel og ikke en legitim handelsbot.

Er 1k Daily Profit en svindel?

1k Daily Profit er definitivt en svindel! De lurer folk til å gi dem personlig informasjon og penger. Appen deres har ondsinnet programvare utviklet for å stjele sensitiv informasjon fra folks telefoner.

Hvor mye penger kan jeg tjene med 1k Daily Profit?

Du vil ikke tjene noen penger med 1k Daily Profit. Du vil miste den første investeringen og mye tid på å håndtere dem. Det er best å holde seg unna.

Legg att eit svar

eleven − ten =