Bitcoin Circuit – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Bitcoin Circuit: En fullstendig gjennomgang av en bedragerikryptobot

I de siste årene har etterspørselen etter kryptohandelsboter skutt i været. Folk la merke til at de er i stand til å skape en betydelig mengde passiv inntekt fra kryptomarkedet.

Dessverre tiltrekker det utviklende markedet seg også kriminelle og svindlere. Det er mange rapporter om bedragerske nettsteder, som lover millioner uten nesten ingen investering. Imidlertid ender brukerne opp med å miste alt, inkludert deres sensitive data. I denne Bitcoin Circuit-gjennomgangen undersøker vi en annen mistenkelig kryptohandelsbot.

Sikkerhet
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/brukererfaring
10%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
50%
Demokonto
100%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste
10%
Totalvurdering
10%

Bitcoin Circuit – Liste over risikoer

 • Det er ingen kryptohandelsalgoritme
 • Boten bruker ingen sikkerhetsprotokoller
 • Plattformen har ingen lisens til å operere
 • Ugunstige personvernretningslinjer
 • Dårlig tilbakemelding fra brukere
 • Uetiske markedsføringsstrategier
 • Mangelfullt innhold

Hva er Bitcoin Circuits handelsbot?

Bitcoin Circuit er en falsk kryptohandelsbot. Dens skapere er kjente kriminelle vi allerede har skrevet mye om.

Teamet bak Bitcoin Circuit tilbyr ingen ekte tjeneste. Det eneste formålet med Bitcoin Circuit-plattformen er å komme i besittelse av brukerens sensitive data som f.eks

 • telefonnummer
 • kredittkortnummer
 • andre kontaktdetaljer

Det er ingen kryptohandelsalgoritme, og derfor kan ikke Bitcoin Circuit tjene penger på kryptomarkedet.

Nå, før vi kommer til poenget og forklarer hvorfor det er best å unngå å bruke Bitcoin Circuit, la oss først se deres side av historien.

Gjennomgang av Bitcoin Circuits nettplattform

Informasjonen vi har om Bitcoin Circuit er begrenset og ufullstendig. Paradoksalt nok finner vi flere detaljer om plattformen fra anmeldelser av deres tilknyttede enn selve den offisielle nettsiden.

Faktisk forteller nettstedet oss nesten ingenting. Det er ganske enkelt og primitivt, og har bare et par landingssider. Hjemmesiden inneholder kun følgende elementer:

 • en reklamevideo, som er nesten et varemerke for svindelnettverket som står bak denne plattformen
 • påmeldingsskjemaet
 • 4 ofte stilte spørsmål (hvorav to er nesten de samme)
 • personvernseksjonen

De to andre landingssidene heter «Vilkår» og «Personvern».

Med andre ord er det INGEN omtale av hvordan plattformen fungerer, hvem som opprettet den og når.

Når en konto er opprettet, kan brukere få tilgang til et ganske grunnleggende dashbord. Det er bare noen få tilgjengelige alternativer: Live Trading, Demomodus og Innskudd/Uttak.

Til slutt, la oss nevne den ekstremt lave kvaliteten på innholdet på Bitcoin Circuit-nettstedet. På skjermbildet nedenfor kan man se flere grammatiske feil i bare én setning. For å gjøre ting verre, vises denne setningen på hjemmesiden.

Nettstedets innhold er så dårlig at det er uforståelig og noen ganger til og med foruroligende, som i følgende eksempel.

Vi har ennå ikke forstått hvilke gravsteiner det er snakk om.

I alle fall er det mulig å tro at et selskap er legitimt hvis de ikke engang bryr seg om å finne en innholdsforfatter som faktisk snakker engelsk?

Det kunne vært morsomt hvis disse svindlerne ikke stjal tusenvis av dollar fra uskyldige og intetanende mennesker.

Anmeldelser av falske kryptoboter: Svært mistenkelig

For å finne ut flere detaljer, må man konsultere anmeldelser av Bitcoin Circuits tilknyttede.

Vurderingene hevder at Bitcoin Circuits «algoritme» sporer kryptomarkedet, analyserer data og forutsier fremtidige trender med 99% nøyaktighet.

Forresten, den samme nøyaktigheten forutsier andre lignende mistenkelige kryptoroboter:

Unødvendig å si er dette en for høy prosentandel, og det er rett og slett umulig med tanke på det hypervolatile kryptomarkedet og dagens teknologi som er tilgjengelig for menneskeheten.

Dessuten forsikrer hver anmeldelse leserne om at uttakene er «raske». Imidlertid gir ingen av dem informasjon om hvordan de behandles. Er uttak tilgjengelig via kredittkort, eller finnes det andre alternativer som PayPal eller Skrill? Bitcoin Circuit er veldig hemmelighetsfull rundt uttak, og det er et stort rødt flagg.

Selvfølgelig, akkurat som enhver annen bedrageribot, er historier om millioner av «passive inntekter» over hele Bitcoin Circuits nettsteder og anmeldelser. Og angivelig, alt som trengs for å bli en «millionær» er å finansiere Bitcoin Circuit-kontoen med et minimum på $250 eller et maksimum på $15 000.

Bitcoin Circuit – sikkerhet, lisensiering og betaling

En av de største problemene i kryptomarkedet er cybersikkerhet. Hackerangrep skjer hele tiden. For å beskytte brukerne sine bruker legitime kryptobot-plattformer sterke sikkerhetsprotokoller, som API-nøkler og multifaktorautentisering.

Imidlertid er det eneste sikkerhetstiltaket som Bitcoin Circuit tilbyr et SSL-sertifikat. Det er sant at det er ønskelig å ha SSL-kryptering, men det er ikke en sikkerhetsprotokoll. Det er en standard, implementert av de fleste nettstedene i dag. Og det er på ingen måte en garanti for at brukerdata er trygge.

Dessuten, selv om Bitcoin Circuit-nettsiden viser McAfee, Norton og flere andre sidesegl, er de alle falske. Hvis det klikkes på dem, omdirigerer de ikke til noe sertifikat. De er ikke annet enn bilder lastet ned fra Google.

Og det er ikke slutten. En nærmere titt på deres personvernpolicy avslører enda flere ubehagelige overraskelser. Personvernpolicyen er åpent fiendtlig mot brukerne. I hovedsak står det at ved å bruke nettstedet godtar brukerne at deres personlige data kan deles med HVEM SOM HELST uten forhåndsvarsel.

I tillegg innrømmer Bitcoin Circuit til og med åpent at det IKKE er ET EKTE SELSKAP.

Til slutt er det bevis på at et av Bitcoin Circuits domener ble rapportert for phishing.

Tilbakemeldinger fra brukere og andre bevis på at Bitcoin Circuit er en svindel

La oss nå begynne med bevis på at Bitcoin Circuit er en svindel.

Først og fremst er det brukertilbakemeldinger. Den totale vurderingen for Bitcoin Circuits side på Trustpilot er høy: 4,3 (av 5). Selv om Trustpilot er et pålitelig nettsted, har svindlere funnet en måte å lure folk til og med der.

Dessverre har det å kjøpe positive anmeldelser for Trustpilot blitt en rutine for kryptosvindlere. Det er veldig lett å se at de fleste positive anmeldelser av Bitcoin Circuit på Trustpilot er falske. Et stort flertall av dem er nemlig skrevet av profiler som har kun 1 anmeldelse på Trustpilot. Det er klart at de ble laget kun for å kommentere Bitcoin Circuit-siden.

Det er også mulig å se at de positive anmeldelsene er falske fordi de har kommentert positivt på andre bedragerikryptoboter. Skjermbildene nedenfor viser ett av eksemplene.

Ville en ekte person kommentere to forskjellige kryptoboter på nøyaktig samme dag? Svært usannsynlig.

Den negative delen av vurderinger viser en mer autentisk sannhet bak Bitcoin Circuit. Det er mulig å lese urovekkende uttalelser fra folk som åpenbart har blitt ranet og forstyrret av Bitcoin Circuit.

De hevder at i det øyeblikket de opprettet kontoen, begynte de å motta utallige anrop. Folk på den andre siden av linjen ba dem stadig om å investere mer penger. Når de ble nektet, ble den som ringte veldig uhøflig og påtrengende. Noen mennesker måtte til og med endre numrene sine, siden samtalene ikke stoppet.

Lignende anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

CNN falske nyheter på hjemmesiden: Svindleres tradisjonelle strategi

Fra skjermbildet nedenfor er det mulig å se at CNN-nyhetsvideoen ble lagt inn på Bitcoin Circuits hjemmeside.

En rekke andre bedrageriboter deler nøyaktig den samme videoen: Bitcoin Evolution, Bitcoin Trader, 1k Daily Profit og mange flere.

Vår endelige dom: Bitcoin Circuit er en SVINDEL!

Vår Bitcoin Circuit-anmeldelse kommer til samme konklusjon: Bitcoin Circuit er en SVINDEL. Akkurat som sine søsternettsteder, er den involvert i tyveri og ikke-tillatt datainnsamling og misbruk. Dessuten er alt som er skrevet på nettstedet deres og i tilknyttedes bot-«anmeldelser» falskt.

Det er ikke ett eneste bevis som taler til fordel for Bitcoin Circuit-plattformen. Det er en skapelse av en farlig gruppe kriminelle, og bør unngås for enhver pris.

Ofte stilte spørsmål

Er Bitcoin Circuit en legitim kryptohandelsbot?

Absolutt ikke. Bitcoin Circuit er en falsk plattform, laget av cyberkriminelle involvert i å stjele penger og data.

Er det trygt å handle med Bitcoin Circuit?

Nei. Brukere anbefales på det sterkeste å aldri dele noen privat informasjon på denne plattformen, inkludert kredittkort og telefonnumre.

Er Bitcoin Circuit gratis å bruke?

Offisielt, ja, Bitcoin Circuit krever ingen tjenestegebyrer. I virkeligheten vil imidlertid handel på denne plattformen nesten helt sikkert føre til betydelige tap.

Har Bitcoin Circuits kryptobot en AI-algoritme?

Nei. Bitcoin Circuit er ikke en ekte kryptobot. Det er bare en plattform som utgir seg for en kryptobot, for å samle inn private data og penger ulovlig.

Legg att eit svar

eighteen + 18 =