Bitcoin Profit – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

bitcoin profit - Valutamarkedet

Er det trygt å bruke Bitcoin Profit? En ærlig anmeldelse

Kryptovalutaer er potensielt svært lukrative virksomheter. Og mens noen tjener på krypto takket være deres kunnskap og erfaring, bestemmer andre seg for å stjele.

Logikken i kryptohandelsbot-svindel er ikke noe nytt. Som i tilfellet med den kjente nigerianske svindelen, lover gjerningsmannen høy fortjeneste, dersom offeret bare betaler et lite gebyr. Til slutt ender offeret opp med å miste både gebyret og gevinsten.

Kryptosvindlere tenker likt. De er vanligvis rettet mot en bestemt gruppe mennesker: de som er interessert i krypto, men ikke så teknisk kunnskapsrike. Så lager svindlere falske boter og plattformer, og overbeviser folk om at de samarbeider med pålitelige meglere som vil hjelpe dem å bli rike. Dessverre finner ofrene ut at de har blitt løyet for, at de er blitt frastjålet både penger og personopplysninger.

Er Bitcoin Profit en av disse appene? Vi er i ferd med å finne ut.

Sikkerhet
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/brukererfaring
50%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
10%
Demokonto
100%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste
10%

Er Bitcoin Profit verdt et forsøk? Fordeler og ulemper

Fordeler

  • Nybegynnervennlig

Ulemper

  • Ikke trygt
  • Tvilsom beskyttelse av personopplysninger
  • Ingen kundeservice
  • Dårlig tilbakemelding fra kunder
  • Historie av uredelige aktiviteter

Bitcoin Profit Forklart: En analyse av nettplattformen

Det nøyaktige året for lanseringen av Bitcoin Profit er ukjent. Det samme gjelder teamet bak prosjektet, og de spesifikke funksjonene plattformen har. Med andre ord er den viktigste informasjonen om denne boten skjult.

Det eneste vi vet om algoritmen er at den kjører på kunstig intelligens teknologi. Handelsboten «tar over» brukerens depositum, og kjøper og selger automatisk på livemarkedet. En bruker må sette inn minst $250 for å dra nytte av Bitcoin Profit. Og den lovede fortjenesten er stor: opptil 1500 dollar om dagen. Overføringsgebyrer er heller ikke spesifisert.

Bitcoin Profit-bot er en av svindelene som er åpenbare fra sekundet du ser på nettsiden deres. Begge nettsidene deres, for å være presis. Disse nettsidene har bare én eller noen få landingssider, for det meste fylt med irrelevante data. Det er anmeldelser av lignende kryptoroboter:

Det er kundeanmeldelser som er umulige å verifisere, flere gratis lagerbilder av Bitcoin og en reklamevideo som av en eller annen grunn snakker om Uber.

Det er ingen veiledninger, ingen blogger eller ressurser der brukere kan lære om appen og se hvordan den fungerer.

Ifølge appen kan brukere handle med krypto selv om de ikke har en kryptolommebok. Det er det samme som å si at du ikke trenger en bil for å kjøre på en motorvei. Et stort rødt flagg.

Bitcoin Profit-appen kan fungere på en desktop PC og Android-telefoner. Heldigvis finnes denne appen ikke til Apple-enheter. Utviklerne hevder å ha testet appen før de lanserte den og fikk mange positive tilbakemeldinger fra brukerne. Og ikke bare det, de hevder at appen deres har mer enn 99% nøyaktige spådommer.

Bitcoin Profit-appen kommer med en 30-dagers gratis prøveversjon og en demoversjon.

Alarmerende brukertilbakemelding

Selv om Bitcoin Profits tilknyttede selskaper snakker om 24/7 kundeservice, er det eneste sporet av kundeservice et utfyllingsskjema på en av nettsidene deres.

Omtalene folk skrev på Google Play og TrustPilot hjalp oss med å få et bedre bilde av hva Bitcoin Profit virkelig er.

På Google Play har appen en svært lav vurdering på 2,6 (av 5).

Situasjonen på TrustPilot er spesielt interessant. Denne boten, helt klart en svindel, klarer å ha 3,9 (av 5) stjerner. Men hvis man følger nøyere med, er det lett å forstå hvorfor. Det er en rekke falske positive anmeldelser, akkurat som disse svindelrobotene har:

Disse motvirker ærlige anmeldelser av folk som klager over å bli oppringt dusinvis av ganger etter registreringen. En bruker klarte til og med å kontakte Bitcoin Profit via en telefon. Han sier at personen som svarte ikke visste hvordan de skulle løse problemet, og at det var støy og musikk i bakgrunnen. Kanskje var han heldig, siden andre brukere klager over svært påtrengende og uhøflig behandling over telefon.

Bitcoin Profit: Sikkerhet, lisenser og betalinger

Et av nettstedene hevder å ha et SSL-sertifikat, selv om, ironisk nok, den som ikke har det, hevder å ha det. Å ha et SSL-sertifikat er viktig fordi det garanterer at et nettsted beskytter brukerdata.

Det er fortsatt uklart hvordan så mange mennesker mottar dusinvis av ubehagelige oppringninger om dagen etter å ha registrert hvis dataene deres er trygge?

I tillegg er Bitcoin Profit kjent for en serie av svindel den har begått, og det har blitt en slags tradisjon med svindel. For eksempel er listen over alle bedragerske strategier Bitcoin Profit brukte for å komme til uheldige mennesker spesielt lang. Det går fra falske nyheter, klikkagn, anmeldelser av falske tilknyttede, osv. Strategien er ganske den samme som brukes av en rekke andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

Endelig dom: Er Bitcoin Profit legitim?

Absolutt ikke. Bitcoin Profit har en rekke store røde flagg, og brukere bør unngå det for enhver pris. Selv om de hevder at Bill Gates er deres fornøyde kunde, passer denne typen avskyelig løgn til en så falsk bot som denne.

Bak Bitcoin Profit er det et helt nettverk av svindlere. De bruker lignende teknikker for å lure folk og ta pengene deres. Disse nettverkene består av webutviklere, som lager falske Forex- og CFD-handelsplattformer. De får hjelp fra profesjonelle markedsførere, som lager korrupt innhold for å drive trafikk til disse nettstedene og overbevise folk om at de jobber med skikkelige boter.

Ofte stilte spørsmål om å sjekke om handelsbot er en svindel

Det er en rekke kriterier basert på hvilke vi estimerer om en bot er legitim eller en svindel. Noen av de viktigste er tilgjengelige funksjoner, lisenser, opprinnelsen til appen og tilbakemeldinger fra kunder.

Ytterligere detaljer som den offisielle nettsiden, hvor lenge en virksomhet har vært i drift og tidligere sikkerhetsbrudd tas også i betraktning. Siden demoversjoner er nyttige for nybegynnere, er en app som har denne funksjonen beregnet som et pluss.

Hva er Bitcoin Profit og hvordan fungerer det?

Bitcoin Profit er en plattform som utgir seg for å være en kryptohandelsbot. I virkeligheten er Bitcoin Profit et system for å ta penger fra folk som tror de handler med kryptovaluta.

Er Bitcoin Profit gratis å bruke?

Offisielt ja, det er ingen service- eller behandlingsgebyrer. Men en bruker vil sannsynligvis miste alt de noen gang har lagt inn i Bitcoin Profit, siden det ikke er en ekte plattform.

Hvor mye fortjeneste kan jeg tjene med Bitcoin Profit?

Det er umulig å tjene penger med Bitcoin Profit fordi plattformen ikke har noen kryptohandelsalgoritme.

Er Bitcoin Profit handelsbot en svindel?

Ja. Bitcoin Profit er en av dusinvis av falske plattformer, skapt av et internasjonalt kriminelt nettverk.

Hva er Bitcoin Profit og hvordan fungerer det?

Bitcoin Profit er en plattform som utgir seg for å være en kryptohandelsbot. I virkeligheten er Bitcoin Profit et system for å ta penger fra folk som tror de handler med kryptovaluta.

Er Bitcoin Profit gratis å bruke?

Offisielt ja, det er ingen service- eller behandlingsgebyrer. Men en bruker vil sannsynligvis miste alt de noen gang har lagt inn i Bitcoin Profit, siden det ikke er en ekte plattform.

Hvor mye fortjeneste kan jeg tjene med Bitcoin Profit?

Det er umulig å tjene penger med Bitcoin Profit fordi plattformen ikke har noen kryptohandelsalgoritme.

Er Bitcoin Profit handelsbot en svindel?

Ja. Bitcoin Profit er en av dusinvis av falske plattformer, skapt av et internasjonalt kriminelt nettverk.

Legg att eit svar

2 × 4 =