Bitcoin Revival – kryptohandelsbot – Anmeldelse av tradere

Bitcoin Revival – kryptohandelsbot Anmeldelse

Hvordan Bitcoin Revival brukes – full anmeldelse

Handel med kryptovaluta er tenkt som en av de enkleste måtene å tjene penger på. Alt man trenger er en datamaskin, internettforbindelse og litt grunnleggende kunnskap om handelsplattformer. Man trenger ingen spesielle ferdigheter eller utdanning og kan begynne med en gang.

Ting er litt mer komplisert enn som så. Kryptomiljøet er uforutsigbart, og mange har mistet alt i forsøk på å bli rike raskt. I dag søker folk etter handelsboter som markedsføres som mirakelkuren for alle dine kryptoproblemer.

Kryptobot er en programvare som utfører handel på brukerens vegne. Det fungerer ved å skanne markedene for kjøps- og salgsmuligheter og utføre handel slik at brukeren tjener penger. I hovedsak er handelsbot ikke smartere enn den kombinerte hjernen til ingeniøren og handelsmannen som tilpasser den.

Det viser seg tross alt at du trenger litt dyktighet og kunnskap for å bruke robotene før de gir deg sine kraftige fordeler. Men hva gjelder for Bitcoin Revival?

Nettside(r)

Begynnelsen på denne lille etterforskningen er håpefull. Å søke på internett etter Bitcoin Revival gir oss bare ett offisielt nettsted.

Bitcoin Revival

Navnet på nettstedet ser uskyldig nok ut, bortsett fra litt overbruk av overbevisende språk med ™, «offisiell»» og «[OPPDATERT]». Det er rett og slett ikke noe vi er vant til å se på andre anerkjente nettsteder. Det roter og distraherer fra merkevare eller produktnavn som skal være hovedsalgsargument.

Ved å utvide søket til anmeldelsessider, finner vi imidlertid 2 nettsteder til – ett fra Trustpilot, et pålitelig, offentlig anmeldelsesnettsted, og ett fra en svindelanmeldelsesside. Til slutt fører et av nettstedene vi oppdaget via gjennomgangssider oss til den fjerde, og siste nettsiden til Bitcoin Revival.

Så totalt antall nettsteder for dette prosjektet er minst 4. Det reiser noen mistanker basert på det faktum at det er veldig enkelt og faktisk nødvendig å beskytte merkenavnet ditt og samle all trafikk og interesse til ett nettsted.

Nettsider

Selv om det «bare» er 4 nettsteder å analysere i dette tilfellet, etterlater skapernes motstridende informasjon og rotete jobb oss med hendene fulle. La oss starte med det aller første. Nettstedets adresser og logoer. Det er tross alt det første folk forbinder med et nettsted og et merke.

Bitcoin Revival-nettsteder

Alle logoene er samme, og det reiser ytterligere et spørsmål – hvis en av disse var ekte og andre 3 svindel, hvorfor beskyttet ikke skaperne av den opprinnelige siden sin merkevare og sine brukere mot misbruk?

Det er ingen omtale på nettsidene om copycats eller forsøk på å beskytte mot falsk etterligning.

Det er noe enda mer belastende som er skjult i lenkene til de to nederste nettstedene.

Når man ser på adressen, er det klart at hoveddomenenavnet, det folk vanligvis refererer til som «nettstedsadresse», faktisk er helt uavhengig av Bitcoin Revival. Navnet på boten er kun nevnt i domenenavns katalog.

Katalogen er vanligvis reservert for forskjellige sider på hovednettstedet. Det er hvordan du kommer til for eksempel herreseksjonen, barneavdelingen eller hjemmesiden på en e-handelsside. Her er hele siden presentert i denne katalogen.

Det er ingen intuitiv måte å nå hoveddomenet på, så vi «trimmer» nettadressen manuelt, og det bringer oss hit.

tomme sider

Tomme sider. Man kan ikke anslå hvor mange kataloger det kan være på disse sidene ettersom det er ingen måte å komme hit eller tilbake til der vi kom fra. Det er klart at det ikke er mening at noen skal komme hit. Det er aldri ment at noen skal se bak teppet.

Registrering

Påmeldingsskjema er det første som presenteres for oss. Det er generelt greit, men det er to ting å merke seg.

Registreringen til Bitcoin Revival

For det første er det en enorm video til venstre som forteller om Bitcoin. Det er greit, men vi er ikke her for Bitcoin, vi er her for Bitcoin Revival, en handelsbot. Ingen av disse nettstedene, ingen bilder og videoer de har lagt ut, har noe å vise i verken video- eller bildeformat relatert til roboten deres.

Det er ingen fremvisning av brukergrensesnittet, ingen designelementer, ingen visning av tilpasningsalternativer. Ingenting. Alt språket er veldig generisk og, som vi vil se, noen ganger motstridende. Akkurat som på andre lignende kryptoplattformer, har vi allerede gjennomgått:

Det andre å merke seg her er det faktum at telefonnummer er et obligatorisk felt. Vi får ikke en forklaring på hvorfor det er sånn, og heller ikke en ansvarsfraskrivelse, men en av nettsidene gir oss senere denne som kan være en mulig grunn.

Hvordan Bitcoin Revival fungerer

Angivelig tilbyr selskapet en onboarding-prosess. Dette er vanligvis forbeholdt svært få kunder, kun de viktigste, de kundene som med sine suksesshistorier vil påvirke merkevarens omdømme mest.

Tenk på det. For en person å sette av 10 minutter eller så per bruker vil det bety et absolutt maksimum på 48 brukere veiledet per arbeidsdag. Det er omtrent 1000 personer per måned.

Når det gjelder å håndtere kryptoprosjekter, spesielt de som streber etter å være de beste, er disse tallene lommepenger. En dråpe i havet.

Det ville være helt umulig å ta hele brukerbasen om bord på denne måten. 

I stedet vil en mye mer fornuftig og vanlig tilnærming være å lage video- og bildeguider og stole på at kundeservicemedarbeidere fanger opp alle som kan falle igjennom i en slags kundestøtteprosess.

For et selskap som driver en relativt enkel handelsrobot vil det være helt unødvendig å opprettholde en slik praktisk tilnærming å snakke med hver enkelt kunde.

En annen forretningsmodell, mye mindre legitim, nødvendiggjør dette. Svindlere er avhengige av sosial hacking for å overbevise ofrene til å gi bort personlige data eller penger ved å snakke i sirkler og trette dem ut eller direkte skremme dem.

Vi kan ikke si med absolutt sikkerhet at dette er hva som ville skje med deg hvis du ga bort nummeret ditt, men det er en tanke å huske på – nå og i generelt.

Bli rik

Så hvor rike skal vi bli? Er det en storeslem?

Bli rik med Bitcoin Revival

Vent, de klarte å motsi seg selv på samme side, i en eneste setning?

Å tjene 4 ganger vår investerte kapital vil bety hele 400 %. Det er langt over tallet på opptil 60 %. Begge tallene er latterlig høye, utopiske faktisk. Det er bare for godt til å være sant. Den samme fantastiske fortjenesten lover andre falske roboter fra samme svindelnettverk:

La oss spille med for øyeblikket. Hvor mye ville det koste oss å bli søkkrik på bare noen få dager?

Innskudd til Bitcoin Revival

Ok, det er et innskudd på $ 250 av en eller annen grunn, men det er godt å vite at det ikke er noen gebyrer.

skjulte avgifter for Bitcoin Revival

Eller finnes det? De to setningene motsier hverandre fullstendig, men begge forestillingene er også noe latterlige selv når de vurderes hver for seg.

Hvis forretningsmodellen din var avhengig av å tjene penger gjennom transaksjonsgebyrer, ville det være i din interesse å øke antallet transaksjoner og få så mange brukere som mulig. I så fall er innskuddet på $250 en latterlig høy inngangsbarriere.

På den andre siden er provisjonen på 2 % latterlig høy i seg selv. De spesifiserer heller ikke hvem som skal betale denne avgiften. Vanligvis vil meglere dele gebyret mellom de to partene i transaksjonen.

Å gjøre det på en annen måte vil hindre kjøp eller salg, noe som igjen vil påvirke miljøet negativt og redusere det totale antallet transaksjoner – noe som strider mot forretningsmodellen.

Hvor mye koster Bitcoin Revival?

Men vent, et annet nettsted klarerer det hele. Ingen gebyrer. Vent, hva? Ingen gebyrer? Hvordan tjener disse menneskene penger da?

Forventes vi seriøst å tro at noen utviklet denne kompliserte og fantastiske programvaren som vil gjøre deg til en multimillionær med bare et innskudd på $ 250 – men forventer ingenting tilbake?

Vitnesbyrd

De prøver også å overbevise oss med noen suksesshistorier. Ikke noe galt med det generelt, bortsett fra …

Uttalelser om Bitcoin Revival

De oppgir både ansikter, navn, plassering og antall transaksjoner. Hvis noe av dette var ekte, ville det ta alle moderne kriminelle minutter å finne brukere gjennom sosiale medier.

Hva som ville skje med disse menneskene etter det er opp til fantasien din. Ingen bedrifter ville gjøre dette mot kundene sine. Det ville slå tilbake i en stor skandale veldig raskt.

Økonomiske forhold annonseres ikke på denne måten noe annet sted med god grunn. Andre produkter – helt klart. Å tjene penger er en mye mer sensitiv sak og må behandles med mye større respekt.

Teknologien bak det hele

Tatt i betraktning den totale mangelen på åpenhet angående selve produktet, kan vi allerede med rette lure på om det i det hele tatt finnes en Bitcoin Revival-bot. De få tilfellene der de diskuterer noen av funksjonene, gjør veldig lite for å lindre tvilen vår.

Teknologi for Bitcoin Revival

Hvilke premier? Hvilket selskap avslører sine brukere som dette gjorde, men nekter å nevne premier som er, og skal være, offentlig registrert. Hele poenget med en premie er å signalisere til publikum kvaliteten på et produkt.

Så handelsboten utnytter nøyaktig den samme falske strategien som brukes av en rekke andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

Husk også den lille detaljen de nevner i den andre delen. «Time loop» – funksjon. Vi skal snakke om det om et lite øyeblikk.

Trustpilot anmeldelser

Nettstedene kan ikke være konsekvente, så vi kan like godt gå videre til vår mest pålitelige eksterne kilde. Trustpilots anmeldelser er offentlige og noen ganger bekreftet, noe som gjør det til et godt sted å starte en undersøkelse. Den var i stand til å avsløre en ekstra nettside for oss, og her er alle resultatene den viser.

Trustpilot anmeldelser

En av disse sidene ble tatt ned, de to nederste er tomme, og vi har bare én side som er verdt å se på. Omtalene på den er åpenbart falske ved nøye inspeksjon. Språket er vagt og ikke spesifikt, og ros og vurdering er latterlig høy.

Husker du Time Leap-funksjonen? Det eneste de ga bort om produktet sitt?

Tidsprett

Vel, det ble bare Time Bounce. Igjen, de kan ikke holde fast ved ordet.

Litt under det nevner de endelig en premie, men feilen er enda større fordi vi enkelt kan sjekke at en slik organisasjon ikke engang eksisterer, og heller ikke dens tildelinger. Fullstendig oppdiktet.

Adressen de oppgir som selskapets hovedkontor er følgende:

91 Wimpole St, Marylebone, W1G 0EF, London, United Kingdom

Men når vi sjekker den, er det ingenting der, og heller ikke overraskende.

falsk adresse til Bitcoin Revival

Det er jo et kontorbygg der, men ingen omtale kan bli funnet noe sted om dette revolusjonerende fantastiske selskapet som gjør folk til millionærer. Adressen er falsk. På dette tidspunktet er det ikke overraskende siden informasjonen kom fra dem. Det siste verdt å vurdere er domeneregistrator.

ICANN Lookup

På dette tidspunktet holder vi ikke pusten i håp om å finne noe nyttig, men la oss krysse av i denne boksen uansett, for sikkerhets skyld.

ICANN-oppslag

Når det gjelder begge til dels legitime nettsteder, valgte de Cloudflare. Dette tillot dem et nivå av privatliv og beskyttet dem fra vårt spørrende blikk. 

Cloudflares personvernpolicy kan være ugjennomtrengelig for oss, vanlig folk, men den vil ikke beskytte mot rettshåndhevelse. For oss har etterforskningen imidlertid kommet til en tilfredsstillende konklusjon. Bitcoin Revival er en svindel.

FAQ om Bitcoin Revival

Hva er Bitcoin Revival?

Det er en svindel som omfatter minst 4 nettsteder.

Er Bitcoin Revival en svindel?

Ifølge de mange motsetningene vi har sett og de urimelige påstandene, samt den totale mangelen på åpenhet – ja.

Hvor mye kan jeg tjene med Bitcoin Revival?

Du kan ikke tjene penger ved å handle med denne boten.

Er Bitcoin Revival legitim?

Bitcoin Revival er ikke legitim. Absolutt ar det en svindel.

Legg att eit svar

13 + fourteen =