Bitcoin Rush – kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

Bitcoin Rush – kryptohandelsbot

Hvordan Bitcoin Rush brukes– full anmeldelse 

Kryptovalutamarkedet har økt de siste årene, og dets vekst i fremtiden er forventet. Med den lukrative muligheten har mange mennesker vendt seg til kryptohandel som en måte å generere passiv inntekt på.

Det er mange måter å handle kryptovalutaer på, men de fleste bruker boter da de er enkle og praktiske. Dette betyr imidlertid ikke at det er uten risiko – man kan tape penger hvis man ikke vet hva man gjør, eller hvis man ikke setter opp sin konto riktig. Det viktigste er å være klar over risikoen og vite hva man gjør.

Det er mange forskjellige måter å komme inn i kryptohandel på. Man kan kjøpe og selge mynter på en børs, handle med andre mennesker i peer-to-peer-utveksling, eller utvikle sin egen bot for å automatisere handel.

Kryptomarkedet er åpenbart flyktig, og det kan være vanskelig for handelsmenn å holde tritt med markedstrendene. En trader må rett og slett sove noen timer hver dag, men markedet stopper ikke. Det er her boter er nyttige. En handelsbot er programvare som kan utføre handler automatisk på vegne av en handelsmann basert på visse parametere som tid eller pris.

Akkurat som alle andre produkter, kommer handelsplattformer og handelsboter i alle former og størrelser, og noen er definitivt bedre enn andre. Så hva er tilfellet med Bitcoin Rush?

Søkeresultater

Det er en uoverensstemmelse vi kommer over umiddelbart. Det er ikke én, men to «offisielle» Bitcoin Rush nettsider som kommer opp på Google-søk. Faktisk har det dukket opp et sted til etter å ha gått inn i noen anmeldelser.

Bitcoin Rush søkeresultater

Det er to mulige årsaker til dette. Enten var dette ment, eller så var det utilsiktet. Hvis skaperne av programvaren gjorde dette med vilje, så er det tydelig hvilke intensjoner de har. Det er imidlertid ikke bedre om de åpnet muligheten for at en copycat som bruker navnet deres lurer folk. Det er jo en virksomhet som ber deg stole på dom når det gjelder pengene dine.

Hvis skaperne av Bitcoin Rush ikke hadde tenkt å kjøpe opp lignende domener eller beskytte varemerket sitt, hvilke andre feil har gått forbi dem med hensyn til å holde informasjonen og investeringen din trygg?

Dette er en umiddelbar grunn til mistillit, da det bare kan være et resultat av fullstendig uforsiktighet eller dårlig ment.

Nettsiden(e) til Bitcoin Rush

Selv om det som er blitt sagt ovenfor umiddelbart bør stoppe enhver investor, vil vi fortsette her for å samle på flere bevis for selv den mest tillitsfulle personen der ute. Ta en titt på det første en bruker ser når man går inn på et nettsted. Logo.

første nettsted Bitcoin Rush

Det er faktisk 3 logoer. 3 forskjellige nettsteder, 3 forskjellige logoer – både fargevalg, design og alt annet. Det er egentlig ikke det man ser etter når man starter et selskap i et konkurransedyktig miljø med kryptohandel hvis det er et lite selskap som ønsker å tiltrekke store navn. Av en eller annen grunn har mange svindel-kryptoplattformer flere logoer, akkurat som disse, vi har allerede gjennomgått:

Selv om de to nettstedene som dukket opp i Google-søket har legitime domenenavn, tar den tredje virkelig kaken.

andre nettsted Bitcoin Rush

Akkurat det er et underdomene som utgir seg for å være «navnet på nettstedet» for folk som ikke vet mye om dette. Underdomener brukes ofte til å presentere ulike deler av nettstedet. Du har kanskje lagt merke til «m»-underdomenet som brukes til å presentere en nettsideversjon skreddersydd for mobile enheter.

Det som er rart her er at underdomenet bruker det som skal være «hovednavnet» på nettstedet, mens domenet er noe helt annet.

hoveddomenet til Bitcoin Rush

Når vi navigerer til det, ser vi at det er et ganske sterilt miljø. Det er ingenting å klikke, ingenting å velge, og ingenting å se. Det er ikke engang en måte å navigere tilbake på. Det er en stand-in nettside som kun brukes til å presentere mange forskjellige underdomener for ulike typer økonomisk svindel. Faktisk ble akkurat denne nettsiden brukt i en annen svindel, Crypto Revolt, på nøyaktig samme måte.

Svindlere håper at folk ikke vil se på linken og vite bedre. La oss gå videre til neste element – registreringsskjema.

opprette konto på Bitcoin Rush

Her er en av de tre. Umiddelbart ser vi to mistenkelige elementer. Først ber de om telefonnummer. Dette er litt rart at det er et krav, men under det, enda verre – en innrømmelse av at telefonnummeret vil bli brukt til å levere markedsføringsmateriell.

Når man registrerer seg på en handelsplattform, forventer man ikke å måtte tåle markedsføringstilbud på telefon, og det er bare greit. Det burde man heller ikke forvente.

Deretter er det lingo. Svindel kaster vanligvis mye tekst til en bruker for å tilsløre noe. Vanligvis er teksten enten sannferdig, men ikke direkte relatert til produktet, som når lange deler av historien til Bitcoin presenteres, eller stappfull av sjargong og mange kronglete språk som har som mål å imponere. Når det gjelder disse 3 nettstedene, har skaperne valgt å kutte ned på teksten, men sjargongen er ganske merkbar. La oss se på følgende.

fordelene med Bitcoin Rush bot

«Pinpoint lukrative handelsmuligheter» og «generer handelssignaler» er ikke usanne utsagn. Det er bare en veldig kronglete og unaturlig måte å si at «boten vil reagere så snart en viss kryptokurant når en viss pris og umiddelbart varsle deg.»

Så er det en omtale av meglere i den tredje delen. Hvis meglere i verdensklasse virkelig har sluttet seg til Bitcoin Rush, virker det rimelig å nevne dem. Og hvilke sikkerhetstiltak tok de for å beskytte personopplysninger og midler? Hvorfor tilbyr disse meglerne effektive handelsverktøy? Er ikke Bitcoin Rush ment å tilby det kraftigste verktøyet – en fantastisk handelsbot?

Nøkkelfakta om Bitcoin Rush-bot

Først og fremst, hvilke publikasjoner nevnte Bitcoin Rush? Ingenting av den typen kommer opp i Google søk.

Deretter ser vi en kronglete måte å gjøre name-dropping på. Musks entusiasme og engasjement med ulike kryptoprosjekter er kjent. Her ser vi et annet eksempel på forsøk på å forvirre brukere. Et enkelt «ja» eller «nei» tidlig i avsnittet hadde vært tilstrekkelig. I stedet er svaret skjult i midten av passasjen, innledet av følgende setning: «Det er sant at Elon Musk …».

Svindlere håper at folk ikke vil tenke mye på setninger eller lese detaljer. I dag kan folk ikke bry seg med å lese deler av tekst ettersom oppmerksomhetsen deres har blitt kortere. Svindlere er avhengige av at folk bare tar en titt på teksten og strategisk plasserer eller fremhever bestemte søkeord mens de skjuler andre.

Men uansett, hva er forretningsmodellen her? Hvordan genererer denne tjenesten inntekter eller returnerer investeringen for å få den opp og gå?

Null månedlig avgift for Bitcoin Rush

Et mistenkelig godt tilbud. Ingen andre meglere tilbyr denne avtalen, og det er veldig normalt å se på små gebyrer både ved kjøp og salg. Disse varierer fra 0,01 % til 1,49 % avhengig av ulike omstendigheter.

Tenk på det. Det koster penger å utvikle programvare, betale for hostingtjenester og holde kundestøtte i drift. Vi snakker ikke engang om fortjeneste ennå, det handler bare om å få tilbake investeringen sin. Skal vi tro at skaperne av den fantastiske tjenesten taper tusenvis av dollar hver måned? De ser ut til å planlegge å gjøre dette for alltid. Men så…

Setter inn 0 på Bitcoin Rush bot

Vel, greit, $ 250 innskudd, men hvorfor? Hvorfor spiller det noen rolle om man starter med $ 250 eller $ 10 hvis de ikke har tenkt å ta et kutt fra handel?

Det siste året har kryptohandel fortsatt å vokse, men det er en overraskende trend. Vietnam, Pakistan og India har virkelig jobbet raskt, og deres kryptoadopsjonsrate overgår både USAs og Europas.

Gitt forskjellen i levestandarden, vil et obligatorisk innskudd på $ 250 tjene som en svært høy adgangsbarriere som vil ekskludere de fleste av nykommere. Det er bare en veldig uforsvarlig politisk beslutning som ville være skadelig for forretningsmodell hvis dette prosjektet faktisk hadde en.

Videre til noen eksterne kilder.

Trustpilot anmeldelser av Bitcoin Rush

Man skal alltid se på legitime anmeldelsessider når man vurderer å investere penger i noen av disse prosjektene. Trustpilot er en slik nettside. Umiddelbart etter søk er det en overraskelse som venter på oss.

Trustpilot anmeldelser av Bitcoin Rush

Det er enda flere av disse nettstedene. Domenet .live har ikke dukket opp i søket før, og det er lett å se hvorfor. Det er tatt ned og med en god grunn.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Det er noen lange og tunge anmeldelser, men denne oppsummerer det best.

Ekte anmeldelse av Bitcoin Rush

Andre har tapt tusenvis av dollar på disse svindlerne, men i det minste har denne personen klart å stoppe tidlig. Andre har nevnt fornærmende kommunikasjon med «støttepersonalet».

nok en reell anmeldelse av Bitcoin Rush bot

Det kan bli ganske frustrerende for svindlere når folk bestemmer seg for å melde seg ut, eller hvis de føler at de blir ført rundt i sirkler. Tross alt er de i dette for en rask og enkel penge, og hvert minutt de «kaster bort» på et tilbud som ikke vil rokke, er tapte penger for dem.

Fysisk kontor

Skaperne av Bitcoin Rush gikk ikke gjennom bryet med å fortelle hvor de holder til. Tross alt må folk utvikle programvare og utføre kundestøtte fra et slags kontor, ikke sant?

Trustpilot har noen få adresser oppført, avhengig av hvilke av nettsidene du bestemmer deg for å se på, men ingen forskjell der.

Ta for eksempel denne: 80 Wood Ln, White City, W12 0BZ, London, Storbritannia

Det er en kontorbygning som tilbyr coworking-rom, noe som ikke nødvendigvis er mistenkelig, men fravær av omtale av selskapet på stedet er.

Falsk plassering av Bitcoin Rush-kontoret

Hvorvidt noen sitter ved en leid pult, eller om det i det hele tatt ble leid en pult på dette stedet, er opp til oss å gjette. En ting er sikker – det er ingen spor av at det noen gang har vært et selskap relatert til Bitcoin Rush på noen av disse stedene. I vårt forsøk på å knytte svindelen til et fysisk sted eller en person, var enda en blindvei.

Andre svindelroboter har samme adresse:

Domeneregistrant

Hvem står bak alt dette? Et fantastisk selskap med 500 000 brukere som takker nei til milliarder i investeringer har sikkert et ansikt, en talsperson, en administrerende direktør. Ikke tilfelle her. ICANN-oppslag gir dessverre ingenting.

Domeneinformasjon om Bitcoin Rush

Problemet med Cloudflare er personvernregler som lar svindlere skjule identiter og sette opp mer eller mindre legitime nettsteder som de ovenfor uten å avsløre hvem de er eller hvor de kommer fra. Dette gjør etterforskningen vanskelig for noen som ikke har verktøy rettsvenesenet har.

Uansett, det er et rødt flagg, og kombinert med alt presentert ovenfor, avgjør nettopp dette at vi har å gjøre med en svindel her.

FAQ om Bitcoin Rush

Hva er Bitcoin Rush?

Det er bare enda en svindel som prøver å ta de hardt opptjente pengene dine.

Er Bitcoin Rush en svindel?

Ikke stol på det du har lest her. Det er troverdige anmeldelser der ute som forklarer i detalj hva det er prosjektet går ut på.

Hvor mye kan jeg tjene med Bitcoin Rush?

Alt du investerer i Bitcoin Rush er penger du kan si farvel til.

Er Bitcoin Rush legitim?

Nei, det er det tydeligvis ikke, så ikke bruk det.

Legg att eit svar

eleven + 15 =