BitQS – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Handel med kryptovalutaer er potensielt svært lønnsomt, men også en svært risikabel aktivitet. Det krever mye kunnskap og erfaring for å forutsi når det er den beste tiden å investere og ta ut penger. Det er apper som utvikles, hvis formål er å automatisere prosessen og hjelpe brukeren med å få mest mulig ut av kryptohandelen med minimal innsats. 

Dessverre har det vært rapporter om svindel i denne forbindelse. Derfor er det best å sjekke kryptohandelsboter før du investerer med dem. Her skal vi undersøke BitQS-appen og se om den er en god partner for kryptohandel. 

Hvordan bruke BitQS – full anmeldelse 

BitQS er en app som har som formål å automatisere handel med krypto. Dens algoritme fungerer som et mellomledd mellom brukerne og kryptomarkedet. 

Ifølge den offisielle nettsiden krever den et minimumsdepositum på $250 og lover 90% prediksjonsnøyaktighet og opptil $1100 gevinster for det beløpet. Den er tilgjengelig i USA, Storbritannia, Tyskland, Australia og Canada. 

Vi vil vurdere funksjonene som følger: 

Sikkerhet (alt om lisensiering, dokumenter, sikre systemer osv.)
60%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/Brukererfaring
100%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
70%
Demokonto
100%
Støtte og veiledninger
100%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
70%
Totalvurdering
80%

Fordeler og ulemper diagram av BitQS 

Fordeler Ulemper 
Brukervennlig grensesnitt Det finnes ingen app for mobiltelefon 
Raske uttak Ikke mange mynter støttes 
Enkel registrering  
 
Responsiv kundestøtte  
 
Høy gjennomsnittlig avkastning på investeringen  
 

Hva er BitQS handelsbot? 

BitQS er drevet av KI-teknologi og har en veldig rask algoritme som er i stand til å håndtere det flyktige markedet. Den utfører oppgaver 0,1 sekunder raskere enn markedet. 

Hvordan registrerer du deg i BitQS? 

Kilde: https://bitqs.app/ 

Trinn 1 – Opprett en konto. For å gjøre det, må brukeren oppgi navn, etternavn, e-postadresse og telefonnummer. Når passordet er satt og registreringen er bekreftet, opprettes profilen og det er mulig å bruke appen. 

Trinn 2 – Depositum. Selve appen er gratis å bruke, og minimumsbeløpet eller et høyere beløp kan settes inn via kredittkort, kryptolommebøker, bankoverføringer, Neteller og Skrill. 

Trinn 3 – Demohandel. Dette trinnet er valgfritt, men anbefales sterkt, spesielt for nybegynnere. Demohandelsfunksjonen simulerer ekte handel og lar brukere lære om handelsprosessen samtidig som de unngår store feil og tap. Siden det ikke involverer ekte penger, er eventuelle «gevinster» oppnådd gjennom demohandel heller ikke ekte. 

Trinn 4 – Live handel. Alternativet som lar brukeren begynne å investere i krypto. Det krever ingen involvering fra brukeren, da handler er automatiske og eventuelle inntekter overføres automatisk til kryptolommeboken. 

BitQS-applikasjon / Gjennomgang av nettplattform 

En av de største ulempene med BitQS er at den ikke er tilgjengelig for mobiltelefoner. 

Sikkerhet, lisensiering og betalinger av BitQS 

Appen hevder å være trygg av flere grunner. For det første er dens meglere regulert av Financial Conduct Authority (FCA) (selv om handel med BitQS ikke er regulert i USA). 

For det andre er appen rangert med 4,5 stjerner av kunder på Trustpilot. Imidlertid er det bare 32 anmeldelser totalt. 

Profesjonelle tips for å investere med BitQS 

Appen tilbyr demohandelsalternativet, og brukere oppfordres til å bruke den i minst en time, for å venne seg til grensesnittet og sikre sømløs handel i fremtiden. 

Tradernes tilbakemelding om bruk av BitQS 

Folk ser ut til å være ganske fornøyde med BitQS, både når det gjelder handelseffektivitet, men også kundestøtte og brukeropplevelse. 

Er BitQS lovlig eller en svindel? – Vår dom 

Selv om løfter gitt av BitQS er noe for optimistiske (90 % prediksjonsnøyaktighet er nesten umulig å oppnå med det nåværende kryptomarkedet), virker det som en legitim app. Spesielt fordi det er mange brukere som er fornøyd med appen, og det er foreløpig ingen rapporterte store problemer med gevinstuttak. 

Lignende utrolige fortjenester tilbyr andre handelsroboter:

Oftes stilte spørsmål om sjekking om handelsbot er svindel 

Fungerer BitQS?

Ja det gjør det. Det har ikke vært noen rapporter om BitQS feil eller større krasj.

Er BitQS bra?

Ifølge kundeanmeldelser har appen en høy vurdering, og den virker som en pålitelig kryptohandelsbot.

Er BitQS ekte?

Definitivt, siden antallet BitQS brukere fortsetter å vokse hver dag. 

Er BitQS trygt?

Ja, men den bør brukes forsiktig i alle fall, som alle andre kryptohandelsboter.

Legg att eit svar

2 + 5 =