Crypto Bank – kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

Crypto Bank kryptohandelsbot

Hvordan Crypto Bank brukes – full anmeldelse

Crypto Bank er et ganske fengende navn. Ikke rart at det er mange prosjekter på nettet som har valgt dette navnet. Imidlertid finner vi at Crypto Bank er på et velkjent nettsted for falske anmeldelser. IndexUniverse har allerede tidligere støttet uredelige handelsboter og plattformer som tilbyr kryptohandel på kryptomarkedet, men faktisk dreide seg bare om svindel for å frata brukerne deres innskudd på 250 $. Ifølge vår forskning har ingen faktisk handel med kryptovaluta noe å gjøre med disse robotene.

Svindlere tar mange feil. Små feil og avvik kan få man til å se røde flagg. Under nøye gransking er disse feilene hver for seg ikke bevis. Men når de gjentar seg på viktige steder, ser vi en rekke røde flagg som får man til å ønske å unngå deres falske plattform eller handelsbot. Det blir klart at det er en av de falske kryptohandelsrobotene som bare hevder at de kan automatisere handel. 

Derfor kan man si at Crypto Bank absolutt er en uredelig handelsplattform. Svindlerne hevder at roboten gir pålitelige handelsstrategier, analyse av markedssignaler og data for kryptohandlere, for eksempel handelsvolum på krypto, men det er en løgn. Faktisk ser vi ingen kryptohandelsstrategi. Og her er hvordan vi vet det.

Handelsboten utnytter nøyaktig den samme falske strategien som brukes av en rekke andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

Den første feilen som svindlerne gjorde er tydelig på dette bildet:

Crypto Bank botanmeldelse

Som du kan se, heter det «Crypto Bank anmeldelse», men logoen tilhører BitcoinBank. Bitcoin Bank er en velkjent svindel i handelsverden, en plattform som ser ut som mange roboter som driver handel med kryptovaluta. Men deres eneste mål er å samle inn 250 $ fra naive brukere som ikke har nok erfaring med kryptoverden og bruk av legitime handelsboter. Derfor er påstand om at dette er en gratis kryptohandelsbot, uten handelsgebyrer, helt irrelevant. Det kan være helt gratis å bruke det, men man kommer faktisk til å bare ende opp med å tape innskuddet. 

La oss fortsette. Ved å følge lenken ser man nok en overraskelse og enda en feil:

Crypto Banks hjemmeside

Som du kan se, er nettstedsadressen til handelsplattformen forankret til apexoffer.net som er kjent for å være vert for forskjellige uredelige plattformer. Et annet avslørende tegn – igjen, ikke bevis i seg selv, men et klart rødt flagg –FOMO rød linje, falske suksesshistorier i form av tilfeldige navn og beløp som visstnok er vunnet av en bruker. Definitivt ser det mistenkelig ut. 

Legg dessuten merke til stripe med logoer som faktisk ikke er relatert til kryptohandel eller handelsroboter. Stripen er der for å koble innholdet på nettstedet til en følelse av sikkerhet siden den inneholder forskjellige selskaper dedikert til sikkerhet selv om ingen av dem har noe med bitcoin å gjøre. Det er nok et bevis på viktigheten av nøye forskning i kryptoverden ettersom å se på ting avdekker sannhet bak svindlernes forsøk på å lure oss.

Legg også merke til spørre- og budpriser som ikke samsvarer med prisene til noen kjent kryptovaluta. De ønsker å lure oss til å begynne å handle, men utviklerne av denne boten la ikke nok innsats i det siden deres bedrag er lett å gjennomskue. 

Som allerede sagt, er dette ikke definitivt bevis, men røde flagg på svindel siden plattformen tydeligvis er designet for å lokke naive kunder til å gi telefonnummeret sitt til svindlere. Det er mindre sannsynlig at erfarne handelsmenn faller for svindlernes agn, men de kan også ta feil hvis de ikke er forsiktige. Imidlertid indikerer disse mange røde flaggene allerede at det ikke vil være til nytte for deg å handle med Crypto Bank.

Faktisk er Crypto Bank en av et velkjent svindelnettverk:

Crypto Bank nøkkelfunksjoner 

Den såkalte kryptohandelsroboten har mistenkelig mangel på funksjoner som mange handelsroboter kommer med. For eksempel er det ingen marginhandel. Den tilbyr bare alternativer for direkte handelsøkt og demokonto. Og ikke minst – hva med papirhandel, porteføljestyring, futures- og arbitrasjehandel osv.? Disse handelsverktøyene er viktige funksjoner som mange kryptohandelsroboter har vennet oss til.

Det er et tydelig tegn på at noe ikke stemmer med denne handelsplattformen for kryptovaluta. Selv om Crypto Bank var legitim, ville den fortsatt komme med bare et par funksjoner, noe som er alt for få alternativer for handel med krypto.

Stol på Trustpilot

Trustpilot anmeldelser av Crypto Bank

Hvis vi sjekker Trustpilot, kan vi se at Bitcoin Bank har drevet sitt selskap i en stund. Det ser ut til at dette er en virkelig dårlig svindel og falsk automatisert nettplattform. La oss analysere Trustpilot-rapporten. Ved første øyekast er ingenting galt.

Det er bare seks av femten anmeldelser som er negative. Ikke din typiske Trustpilot-side, men tallene er ganske like det vi har sett med andre uredelige nettsteder. Tross alt ville det ikke vært overbevisende hvis alle anmeldelsene var positive, med mindre det var en av de aller beste kryptohandelsrobotene der ute. Ni av femten virker som et pålitelig tall som svindlerne håper vil lure bruker til å tro at dette er en av de beste handelsrobotene. 

falsk tilbakemelding fra Crypto Bank

La oss fortsette. Alle 3 av 6 anmeldelser ble laget av samme fyr. Ok, merkelig.

En brent kunde, ser det ut til. Kanskje, men det er fortsatt mistenkelig at samme person har skrevet tre anmeldelser. Hva kunne utviklerne ha gjort for å gjøre ham så gal? Men la oss fokusere på positive anmeldelser.

mistenkelig tilbakemelding fra Crypto Bank
falsk person

Jurgen Jung er ikke et vanlig tysk navn. Det er nesten som om noen ville finne på et navn som høres tysk ut, men ikke anstrengte seg nok for å velge et godt et. Jurgen Jung vi har klart å google stemmer ikke helt med bildet der.

Jurgen Jung i Google

Søket etter påståtte Jurgen Jungs bilde ga imidlertid et interessant resultat.

Bildet som brukes er ikke Jurgen Jung, men Michael Clarke. Så det er en falsk anmeldelse av handelsrobot. De nøyaktige ordene i anmeldelsen hans ble brukt i tidligere utgaver av denne svindelen. Svindlerne brydde seg ikke engang om å endre ordlyden. Vi kan ikke engang være sikre på at det er en person som heter Michael Clarke som bruker handelsroboter; mest sannsynlig er den personen fullstendig oppdiktet.

falsk trading bot anmeldelse

Legg merke til den samme tittelen, men svært forskjellig antall anmeldelser. En til i den lange rekken av avslørende tegn.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Appen som ikke finnes 

Ved å følge lenken hos Trustpilot kommer vi over Bitcoin-Bank.biz. Og det er ganske mye å se der.

Bitcoin-Bank.biz

Denne nettsiden inneholder alle de typiske røde flaggene for en kryptovalutahandelsbot som er ren svindel. Dette er et lærebokeksempel på et uredelig nettsted hvis vi noen gang har sett et. Det lover automatisert handel som vil tjene deg en formue mens du slapper av og koser deg. Den snakker i techno-buzz, men det den faktisk sier er stort sett tull. Nettstedet ber om et førstegangsinnskudd på minst 250 $, blander fakta og fiksjon, og lover fortjeneste uten å gi tilstrekkelig informasjon om selve plattformen. 

Bitcoin Bank lover fortjeneste uten å gi tilstrekkelig informasjon

Interessant er name dropping teknikken som ofte brukes av uredelige nettsteder. Som du kan se, dropper de navn på kjendiser som er kjent for å være knyttet til investering i bitcoin eller krypto.

Hvis man leser selve teksten, lyver de ikke. Den sier tydelig at Bitcoin Bank ikke er assosiert med disse navnene. Det er et triks for å få kunden til å koble kjente kjendiser til et produkt. Men med litt undersøkelse kan de ikke lure en forsiktig bruker. Når man begynner å se gjennom taktikken deres, blir det klart at det beste er å holde seg unna dette «produktet».

Plattformen antyder at det er en app på handelsplattform som kan lastes ned. Men man kan ikke forvente noen ekte påstander fra disse utviklerne.

ingen handelsplattform-app

Jeg vet, du kommer til å tenke – ok, det er nedlastingsknapp, ingenting galt, ikke sant? Hvis det er en app, skal det også være mulig med nedlastning. Vel, det er dessverre ingen knapp. Det er bare et .jpg-bilde.

ingen knapp til app

Hvis du klikker hvor som helst på denne siden, får du dette varselet. 

Hvordan fungerer disse svindlene?

Det er flere kjente praksiser for disse uredelige nettstedene som svindlerne bak falske roboter som Anon System og Bitcoin Investor ofte stoler på. Det er utprøvde metoder for å lure intetanende kryptoinvestorer og nye brukere som ønsker å begynne å handle og ha en lukrativ passiv fortjeneste. 

Det ser ut til at Crypto Bank er en profesjonelt satt opp operasjon. Dessverre er de ikke profesjonelle handelsbotsutviklere, men profesjonelle svindlere. Her er noen metoder de bruker:

• De endrer navn og logo for å unngå målretting fra markedsregulatorer, legitime anmeldelsessider og byråer (som Trustpilot). Så hvis en handelsrobot har flere navn og logoer over en periode, er det garantert et rødt flagg.

• De ber brukere om å sette inn et innskudd på 250 $ før roboten kan utføre handel. Legitime handelsplattformer og handelsroboter har minimumsinvesteringer, men de er veldig lave, vanligvis 10 $. Behovet for å sette inn midler i et så høyt beløp signaliserer tydelig at noe ikke stemmer. 

• De ber om telefonnummer som en del av registreringsprosess. Lege kryptotjenester har flere lag med identifikasjon. Den typiske plattformen vil be om e-post, og deretter fortsette med forskjellige Know Your Customer-verifiseringsprotokoller (skanning av ID eller andre nasjonale ID-dokumenter). Disse uredelige nettstedene krever vanligvis rask registrering med bare telefonnummer og e-post, i håp om at de vil tiltrekke seg brukere som ønsker å fullføre jobben med en minimal investering av tid.

• Alle har ansvarsfraskrivelser som gjør at kunden godtar bruddet på personvernet deres. De gjør det nemlig legitimt for agenter eller «meglere» på de uredelige sidene å ringe kunden (vanligvis vil de kontakte godtroende via WhatsApp). Derfor vil brukere gjøre klokt i å lese ansvarsfraskrivelsene nøye.

• Meglere forfølger kunder aggressivt til å sette inn de første 250 $, og så blir det umulig å få pengene tilbake. Det er ingen fortjeneste, enn si et betydelig overskudd som er lovet. Enda en grunn til å endre navn og nettstedsadresse. Når antallet sinte kunder øker, flytter svindlere til grønnere beitemarker og forlater prosjektet sitt.

Både nye investorer og avanserte handelsmenn kan bli fanget i svindlernes felle hvis de ikke er forsiktige nok. Ikke stol på løftene deres om gode automatiserte handelsstrategier på alle de store kryptovalutabørsene, uten behov for handelsferdigheter. Dette er ikke automatisert handelsprogramvare, det er ingen lønnsomme handler, det er bare en svindel.

Endelig dom

Crypto Banks automatisert handelsrobot er en kjent svindel! Ikke fall for det. Med disse mange røde flaggene bør alle holde seg unna denne umoralske svindelroboten.

FAQ om Crypto Bank

Hva er Crypto Bank?

Det er en falsk nettside. De lover et nyttig handelsverktøy for å investere i kryptomarkedet, men det er en løgn. Alt de vil ha er dataene dine slik at agenter kan ringe deg og be om et depositum på 250 $, samtidig som de lover god avkastning på investeringen. Faktumet er at det ikke er noen handel med kryptorobot, ingen markedstrender eller teknisk analyse, ingen penger å tjene, bare meglere som fisker etter innskudd. Og dette vil være sant for alle nye brukere av denne handelsboten, uavhengig av hva Crypto Bank hevder.

Er Crypto Bank Robot en svindel?

Ja. Det er en del av uredelige nettsteder, en total svindel, akkurat som mange andre falske automatiserte handelsroboter. Svindlerne bak dette hevder at det er den beste kryptohandelsboten på markedet som skal analysere kryptosignaler på en ekspert måte, men dette er selvfølgelig bare et dårlig opplegg. Hold deg unna denne «handelsprogramvaren».

Hvor mye kan jeg tjene med Crypto Bank?

Ut fra anmeldelser kan man ikke tjene på Crypto Banks handelsrobot. Folk har prøvd å tjene penger, men det var bortkastet tid, penger og nerver. Man kan bare tape innskudd på 250 $ med falske kryptoroboter som denne.

Er Crypto Bank legitim?

Nei. Dette er absolutt en svindel. Det er imidlertid legitime advarsler i ansvarsfraskrivelsen. Ved å registrere deg godtar du å få dataene dine solgt eller overført til tredjeparter. Du godtar å bli kontaktet av agenter (for å lure deg for et innskudd). Svindlerne har tenkt på virkelig sleipe måter å komme unna med å ta noens penger, men ikke fall for det.

Legg att eit svar

three × five =