Crypto Revolt – Kryptohandelsbot anmeldelse av tradere

Crypto Revolt

Hvordan å bruke Crypto Revolt – full anmeldelse

Passiv inntekt er alt mennesker snakker om i dag og er en grunn for mange mennesker til å dyppe tærne i krypto, spesielt kombinert med handelsroboter. Sosiale medier er fylt med guruer som lover x enkle trinn for å begynne å tjene passiv inntekt og bli millionær innen 40. Passiv inntekt er ikke noe nytt, og det er en legitim måte å tjene penger på, men nye muligheter bør undersøkes.

Det passive inntekten innebærer vanligvis er å dumpe en (stor) sum penger i en utleieeiendom eller aksjeopsjoner og deretter la det frie markedet gjøre jobben sin for deg. Avhengig av risikoprofilen til investeringen er det tilknyttede kostnader som må vurderes. 

Vanligvis velger folk tryggere versjoner fordi det i virkeligheten er viktigere å ha et sikkerhetsnett enn å bli millionær for de fleste.

Dagshandel er fortsatt mer risikofylt. En trader vil forventes å ta raske beslutninger som kan koste dem en stor del av investeringen. Dette er grunnen til at internettstabilitet og lav ping er viktig for dem. Handelsroboter er der bare for å legge til nesten overmenneskelig reaksjonshastighet til, vanligvis, en forhåndsinnstilt tilstand. 

Så gode tradere vil konfigurere robotene deres etter beste evne og håpe det eneste som holder dem tilbake er reaksjonstid. Dette er krysspunktet mellom kryptovalutaer, et flyktig miljø og handelsroboter.

Mange kryptohandelsroboter tilbyr sikre handler og fantastisk avkastning med bare noen få minutter av tiden din hver dag, selv for absolutte nybegynnere. La oss se hva Crypto Revolt lover brukerne sine.

Google-søket

Helt i begynnelsen av vår lille etterforskning kan vi se en inkriminerende ledetråd. Å søke etter Crypto Revolt gir oss flere resultater.

Google soket

.com-siden er ikke særlig mistenkelig i seg selv, men .app-domenet er litt uvanlig, men å bruke to nettsteder er enda mer mistenkelig. Selskaper vil vanligvis enten kjøpe opp lignende domenenavn eller registrere domenet sitt som et varemerke – eller begge. 

Dette vil beskytte kundene deres mot svindlere som raner omdømmet fra en legitim virksomhet, så vel som virksomheten selv fra å få navnet knyttet til slik kriminell aktivitet. Det er en av hovedhensynene i merkevarebygging. Å beskytte det du har skapt. Men det er mer.

Når vi leter opp andre anmeldelser for å snuse opp flere ledetråder, kan vi riktig nok se at Crypto Revolt er representert, den samme logoen som vi kan se på .com-nettstedet er brukt, men nettstedsadressene er blandet sammen og navngitt feil.

Crypto Revolt adressen

En adresse bruker et underdomene som ligner det forventede, men selve bruken av underdomene for dette i stedet for hoveddelen av nettadressen – domenet, gir grunn til mistanke. 

Hovednettstedet kan brukes på nytt og underdomenene stenges, eller enda verre, andre underdomener kan bli introdusert – for andre «prosjekter». Dette ser ut til å være akkurat tilfelle her fordi å navigere til kjernen av selve nettsiden gir oss et stort sett tomt nettsted.

FInancialmarketsworld

Ingen måte å navigere tilbake til den første siden, ingenting å klikke på, ingenting å se. Domenet, hovedsiden, er bare en basis for å oppbevare forskjellige underdomener for flere, sannsynligvis forskjellige, prosjekter.

Nettstedene

Å analysere selve nettsidene har vist seg å være noe mer arbeidskrevende. Når det gjelder Crypto Revolt, har vi bare å gjøre med 4 nettsteder, og heldigvis hjelper deres bruk av logoer til å koble sammen prikkene.

Crypto Revolt

De to logoene fra Googles søkeresultater er helt forskjellige, men de fra anmeldelsesider er de samme som den nederste, .com en. Igjen, bruk av flere logoer og forskjellige fargeskjemaer er i strid med logikken for å merke et produkt eller et selskap og er grunn til umiddelbar mistanke.

Flere logoer brukes ofte av andre lignende plattformer fra et kjent svindelnettverk:

Deretter er det registreringsskjemaet.

registreringsskjemaet

For korthets skyld er det bare gitt et eksempel her, men de deler de samme hovedelementene. 

Skaperne av Crypto Revolt ber oss om å oppgi telefonnummeret vårt. Årsaken til dette er helt uklar og dette er på ingen måte en standard. Crypto er ment å være om å gå din egen vei, om uavhengighet.

Ikke bare det, men de varsler oss om at de vil dele informasjonen vår med tredjeparter. Hvorfor? De selger ideen om en plattform som muliggjør kryptohandel og roboter som letter det. Hvorfor er noen tredjeparter involvert her og hva kan de eventuelt bringe til bordet?

Så er det salat av ord – kaudervelsk på nettstedet. Mistenkelige prosjekter vil alltid prøve å fjerne andres suksess og prøve å ikke snakke mye om seg selv. Dette er sannsynligvis grunnen til at 3 av de 4 nettstedene bruker mange Bitcoin-arkivfotoer.

Forresten, bred bruk av arkivbilder er en funksjon i flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

For nybegynneren er Bitcoin den største og beste kryptomynten. Sannheten er selvfølgelig mer komplisert enn som så, men skaperne av nettstedet ser ikke ut til å ønske at brukerne skal bekymre seg for det. De viser frem rene fantastiske bilder med Bitcoin-tema og kaster enorme tekstblokker som snakker om Bitcoin og dens historie.

history of cryptocurrency

Hvorfor? Det er selvfølgelig ikke noe galt med å gi kontekst og innsikt, men du forventer å se forsiden med informasjon om selve produktet. Du forventer bilder, videoer, intervjuer og sosiale medier. Hvis dette er et legitimt merke – hvordan bygget det opp sin tilstedeværelse på internett? Hvordan når den sitt publikum? Hvem er daglig leder og hva er hans bakgrunn?

Det lille de har sagt om produktet mellom alle nettstedene tilsvarer dette. De tilbyr en plattform for handel med kryptovaluta og valutakurs, samt en fantastisk handelsbot som faktisk vil gjøre alt arbeidet for deg. Igjen, hvorfor blir vi bedt om å oppgi telefonnummeret vårt, og hvorfor er tredjepartshandlere involvert hvis produktet deres er alt vi trenger for å bli rike? Og hvor mye vil alt dette koste oss?

Noen gikk gjennom problemer med å utvikle produktet, nettsiden og betalte webhotell for tjenestene. De gjør vel ikke dette av kjærlighet? Hva er prisen på denne programvaren og hva er handelsgebyrene?

Tilsynelatende ingen. 

registreringsskjemaet

Vel, det høres bra ut for en nybegynner, men hvis vi tenker på det i et minutt eller to, må vi lure på: Gjør skaperne av denne revolusjonerende programvaren dette gratis? Ikke bare det, men taper de faktisk penger?

Ingen annen plattform tilbyr 0% i gebyrer og provisjoner. Det er bare ikke mulig å kjøre denne typen operasjoner så lenge. Alle legitime handelsplattformer har gebyrer som varierer fra 0,01 % til 1,49 %, avhengig av om du kjøper eller selger og hvor.

Men så finner vi dette.

are there any fees

Greit, så det er et depositum. Men igjen, hvorfor? Dette gjør også at det virker som om vi er forpliktet til å bruke programvaren, men det tvetydige språket på andre steder får oss til å tro at dette er valgfritt. Det ville absolutt vært normen. Dessuten har det så langt ikke vært snakk om denne fantastiske handelsboten.

Greit, den er presis og rask, men hva er dens parametere, og hvor enkel er den å bruke? Er det en video som viser det? Finnes det en introduksjonsprosess for å hjelpe nybegynnere med å sette den opp?  Ikke egentlig. Bortsett fra påstanden om at du vil angi parameterne dine, er det ingen ytterligere informasjon om denne boten og dens funksjoner. Og så dette.

do I have to buy one full bitcoin

Kanskje ikke alle nybegynnere ville vite dette, så det er godt å vite at du ikke trenger å sette inn titusenvis av dollar umiddelbart. Mens de snakker om Satoshi, er de ikke helt klare her – eller ærlige. Tvetydigheten i teksten kan få en til å tro at Satoshi er verdt 1$. 

Satoshi er bare den minste mulige delen av en Bitcoin – en milliondel. Ettersom prisen på Bitcoin svinger, svinger også prisen på Satoshi, og følger den nøyaktig.

Noen plattformer kan imidlertid kreve handel med avrundede tall og derfor begrense den minste handelen til for eksempel $1 eller $2 eller til og med $10. Det er ikke klart om det er tilfelle her, men det ser ut til at dette er nok et forsøk på tilsløring gjennom bruk av tekniske termer og halvsannheter.

Hvis vi går tilbake til innskuddet, hvis vi har lov til å handle for så lite som $1 og ingen gebyrer eller provisjoner er involvert, hvorfor blir vi bedt om å starte med $250? Siden kryptohandel er en raskt voksende trend på steder utenfor Europa eller Nord-Amerika, er det enda mer forvirrende hvorfor inngangsbarrieren skulle være så høy, og eliminere mange av nykommerne fra kundemassen.

Vel, kunde, er kanskje ikke akkurat her fordi ingen ser ut til å tjene penger her, men vi går videre. 

important risk note

Den siste ledetråden er denne mistenkelige ansvarsfraskrivelsen. Selv om bruken av ansvarsfraskrivelser er normal og kan forventes på alle nettsteder, spesielt de som omhandler handel, vekker den forferdelig spesifikke formuleringen til denne oppmerksomheten.

70 % er et veldig høyt og veldig spesifikt tall. Over hvilken periode ble denne statistikken avledet? Hvor mye penger ble tapt og hvorfor? Når det gjelder formuleringen av selve ansvarsfraskrivelsen, ville sannsynligvis en enkel all handel bærer risiko vært tilstrekkelig. Her får vi et merkelig og truende nummer uten kontekst. 

Kan det være at svindlerne bare skriver argumenter som skal brukes i eventuelle rettssak? Vi har samlet det vi kunne fra selve nettstedene, la oss sjekke inn med andre pålitelige tredjepartsnettsteder.

Trustpilot

Morsomt nok avslører Trustpilot enda en nettside med samme navn.

trustpilot crypto revolt

Dessverre er .app-en tom, men .biz-en bærer alle preg av en svindel som vi har nevnt ovenfor og litt til.

Yasmin D

Bortsett fra enda en annen logo, merk bruken av profilen til høyre. Selv om troverdige anbefalinger og anmeldelser er ønskelig, hvorfor blir vi vist varsler i sanntid om andres handler? Hvorfor har alle disse personene profilbilder? Ingen har nevnt noe om gode, rene, vakre profilbilder så langt. 

Ikke én person har bestemt seg for å bruke et vitsebilde, et meme eller noe verre? Se for deg dette. En person bestemmer seg for å sette opp et veldig veldig kontroversielt bilde som sitt profilbilde. Noe virkelig fryktelig og problematisk, helt opp til deg, kjære leser, å forestille seg. Deretter begynner de å gjøre handler som sikrer at de havner i varslene så ofte som mulig. Dette ville raskt ødelegge merket.

Ingen fornuftig person ville engang prøve å implementere dette, og ingen webdesigner verdt en krone ville la dem gjøre det.

Tilbake til Trustpilot. Anmeldelsene er gode. Litt for godt. 90 % 5 stjerner og 10 % 4 stjerner er praktisk talt umulig. Ble vi ikke bare fortalt at 70 % av folk taper penger?

Og hva med deres onboarding-prosess eller mangel på sådan. Ingen som hadde en dårlig opplevelse? Ingen var fortapt eller forvirret? Dette er svært mistenkelige generiske anmeldelser fulle av tvetydig ros og veldig forvirrende sjargong.

Teo Shu QI

“De tar ikke for mye.” Vel, de tar tilsynelatende ingenting i det hele tatt. Dessuten, hva er dette snakk om bonuser og rabatter? Alt dette snakket fra brukere med nøyaktig 1 anmeldelse er igjen svært mistenkelig.

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

artificial intellligence and machine learning

Så er det Om og Kontakt-delen. Vi er oversvømmet med teknisk sjargong som ikke en gang var mye nevnt på selve nettstedene. Så er det «spranget». Akkurat hva er sprang? Halvparten av disse setningene er velklingende nøkkelord som er tilfeldig satt sammen i et mer eller mindre uforståelig rot.

Og så nevner de priser. Unødvendig å si, det er ikke noe som heter «Global Trading Association».

Stedet

77 New Cavendish Street The Harley Building London er et kontorbygg, som i seg selv er et godt nok valg for startups. Hvis vi prøver å finne adressen finner vi ingen slike registrerte selskaper på stedet som gir grunn til å mistenke at vi får et virtuelt kontorsted. En billig erstatning for et faktisk kontor, hvor den fysiske komponenten kan være plassert hvor som helst i verden. Kanskje det å se opp domener vil hjelpe oss med å finne ut hvem disse menneskene er og hvor de bor.

ICANN Søk

Dessverre, og fordømmende, i begge tilfeller traff vi veggen med å bruke Cloudflare som domeneregistertjeneste.

icann sok

Problemet med dette, for etterforskningsformål, er at Cloudflare beskytter personvernet til brukerne sine, noe som gjør det til en favoritttjeneste for svindlere. 

Selv om den ikke beskytter dem fra lovens lange hånd, hjelper denne muren av personvern til å beskytte dem mot nysgjerrige øyne til den berørte offentligheten og gjør etterforskningen vanskelig for en vanlig person. Hvis vi ser på alle disse ledetrådene individuelt, spenner de fra noe uskyldige, til mulige feil, hele veien til fordømmende bevis. Til sammen tegner de et umiskjennelig bilde av en pågående svindel.

Vanlige spørsmål om Crypto Revolt

Hva er Crypto Revolt?

Det er en svindel som utgir seg for å være en legitim krypto- (og forex-) handelsplattform og programvareleverandør.

Er Crypto Revolt en svindel?

Ja. Selv om dette ikke er en domstol, bør alle bevisene som presenteres her få enhver fornuftig person til å konkludere med at dette er en svindel.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Crypto Revolt?

Du vil miste alle pengene du investerer gjennom denne plattformen.

Er Crypto Revolt legitimt?

Nei. Ikke bruk den. Det er gode, konkurransedyktige og legitime alternativer, og det finnes handelsroboter der ute, men denne er ikke det.

Legg att eit svar

18 + nine =