Immediate Profit – Kryptohandelsbot – gjennomgang av handelsmenn

Hvordan bruke Immediate Profit – Full anmeldelse: Hvordan fungerer denne boten og kan den tjene penger?

Bør folk bruke en kryptohandelsbot? Disse algoritmene er utviklet for å hjelpe folk å tjene mer penger gjennom handel. Og de lykkes med det.

Men hva skjer når teknologien blir misbrukt? Hva skal du gjøre når det er tre falske kryptoroboter til hver legitime? Og hvordan se forskjellen?

I denne omfattende Immediate Profit-gjennomgangen vil vi forklare hvordan et utrent øye kan oppdage en svindel. Vi vil vise alle røde flagg og utdanne leserne våre om hva de skal se etter.

Men før vi begynner den lange reisen for å avdekke opplegg bak Immediate Profit, la oss ta en titt på nettsidenes funksjoner.

Sikkerhet (alt om lisensiering, dokumenter, sikre systemer osv.)
60%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/Brukererfaring
100%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
20%
Demokonto
50%
Støtte og veiledninger
0%
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)
10%
Totalvurdering
45%

Det finnes mange nettsider til Immediate Profit

I løpet av forskningen vår på denne «fantastiske» handelsboten, har vi funnet syv nettsider til Immediate Profit.

Immediate Profit
Immediate Profit video
Immediate Profit start trading
Immediate Profit change your life
Immediate Profit change your life
mmediate Profit start trading
Immediate Profit green

Den store mengden arbeid de har lagt ned i design er fascinerende. Men det er også bekymringsfullt å se så mange nettsteder. Ethvert legitimt selskap trenger og har ett nettsted.

Det eneste unntaket kan være hvis et selskap opererer i flere land. Og til og med da tilsvarer domenene til landet og samsvarer med språket. Her er det rett og slett ikke tilfelle.

Flere nettsteder brukes ofte av kjente svindelnettverk, også inkludert roboter, vi har vurdert før:

Ikke bare fant vi flere nettsteder, vi fant også ut at ett design samsvarer med flere andre svindler av denne typen.

Immediate profit start trading

For det første er det Crypto Superstar.

Immediate profit create account

Så har vi også Cryptosoft.

Crypto soft

Omdirigering til et annet nettsted er alltid grunn til bekymring

En annen bekymringsfull ting vi har lagt merke til er at en av nettsidene omdirigerer til en helt annen. Dette skjer når vi prøver å spille av videoen.

Immediate edge

Denne er koblet til Immediate Edge-boten, en annen kryptohandelsvindel. Dette var en klar indikator for oss på at Immediate Profit er en svindel.

Ikke bare det, men vi er også sikre på at alle disse svindelene er knyttet til eller utført av samme gruppe mennesker, velkjent svindelnettverk, som inkluderer svindelkryptoroboter vi har advart om:

Mengden arbeid som er nødvendig for å utføre dem er nesten umulig for en enkelt person.

Immediate Profit-tilbudet

Selv om disse nettstedene er en svindel og legger vanligvis ikke ut relevant informasjon, viste det seg at en var veldig interessant. De andre tilbød lite eller ingenting vesentlig.

De opprettet algoritmen på grunn av deres ønske om å tjene gjennom kryptohandel. Og nå, fordi de er så velvillige, gir de det bort gratis.

Likevel kan det være en liten avgift ved uttak. Eller kanskje det er et 2% provisjonsgebyr per vellykket transaksjon. Det er forskjellig fra nettside til nettside.

Videre er den initielle investeringen også forskjellig avhengig av nettsiden. Det er alltid 250, men valutaen varierer. Det kan være dollar, pund eller euro.

Det er en demokonto, støtten er tilgjengelig 24/7, og det tar 24 timer å behandle uttak før det gjenspeiles på kontoen.

Den som er annerledes gir litt mer informasjon om databeskyttelse. Den bruker DLT (Distributed Ledger Technology) og RSA-kryptering.

Secure and private

Distribuert Ledger Technology eller DLT er faktisk en blokkjedeteknologi. I stedet for et sentralisert system, blir dataene spredt og synkronisert i hele nettverket.

Konseptet ble først introdusert med Bitcoin. Dette gjør at data blir mindre korrupte ved eksterne angrep. Systemet holder også informasjonen oppdatert og lagrer ikke alt på ett sted.

Men siden Immediate Profit trenger en persons informasjon for å fullføre svindelen, er dette forsvaret praktisk talt ubrukelig.

I tillegg er det RSA-kryptering. Denne typen kryptering bruker kompliserte matematiske operasjoner som en base for å kode og dekode meldingen.

Dens kompleksitet gjør den nesten uknuselig. Denne typen forsvar brukes for eksempel i e-postkommunikasjon. Men, som med DLT, er det ubrukelig mot Immediate Profit som allerede har dekrypteringsnøkkelen.

Falske brukeruttalelser

Som det er vanlig med disse svindelene, har de alle falske brukeruttalelser for å få leserne til å registrere seg. Ikke bare det, de er de samme «brukerne» og bildene som i en annen svindel.

Som demonstrert i vår Immediate Bitcoin-anmeldelse, er disse bildene faktisk arkivbilder.

iStock 1
iStock 2
iStock 15

En annen seksjon viser noen fornøyde tradere som har tjent penger med Immediate Profit.

Disse er også falske, også hentet fra nettsider som selger stock-bilder.

Nathan Cowley
Andrea Piacquadio
Nameless person

Ingen adresse på noen av nettsidene til Immediate Profit

Da vi så gjennom alle nettsidene til Immediate Profit, klarte vi ikke å finne deres fysiske adresse. Det er ingen annen kontaktinformasjon. Vi fant bare et enkelt kontaktskjema.

Mens vi undersøkte anmeldelser på Trustpilot, fant vi to adresser. De er registrert på to forskjellige nettsider. Så vi sjekket dette opp mot den offisielle britiske databasen.

Trustpilot
Gov UK
Trustpilot 2
Trustpilot 2

Som vist på bildene, finnes det ikke et selskap med samme navn registrert på korresponderende adresser.

Det er et annet selskap – 400 Capital Management Europe, som ser ut til å være et New York-basert selskap. Dette ser ut til å være et europeisk datterselskap.

Imidlertid kunne vi ikke finne noen koblinger mellom Immediate Profit og dette selskapet.

Falske Trustpilot-anmeldelser av Immediate Profit

Nettsteder som Trustpilot er vanligvis pålitelige for å søke ærlige anmeldelser. Vi anbefaler imidlertid å lese alle anmeldelsene nøye.

Svindlere har lagt merke til at folk stoler på andre mennesker, så nå bruker de en hær av bots. Botene skriver positive anmeldelser om selskapet for å lure leserne.

Men hvordan skille falske anmeldelser fra ekte? Det er noen få indikatorer.

For det første har nesten alle anmelderne bare skrevet en gang på Trustpilot. For det andre er det merket som «Invitert». Dette merket plasseres når selskapet inviterer en person til å skrive en anmeldelse.

De fleste selskaper vil av og til gjøre det, men de foretrekker organisk vekst. Så hvis det er mange anmeldelser merket som «Invitert», kan det være et tegn på at boter skriver kommentarer.

Jacob Taylor
Gabriel Gregory

Lignende Trustpilot-anmeldelser har flere svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Ofte stilte spørsmål om Immediate Profit

Hva er Immediate Profit?

Immediate Profit er et komplekst opplegg laget for å jukse folk. Den utgir seg for å være en handelsbot for å få brukere til å investere.

Er Immediate Profit en svindel?

Immediate Profit er en svindel. Den omdirigerer kunder gjennom forskjellige plattformer. Det er uklokt å legge igjen noen personlig informasjon til dette selskapet.

Bør jeg investere med Immediate Profit?

Nei, det burde du ikke. Immediate Profit er en uredelig kryptobot og det vil koste deg tid og penger.

Er Immediate Profit lovlig?

Immediate Profit er ikke en handelsbot. Det er lureri å ta bort folks penger.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Immediate Profit?

Du kan ikke tjene penger med Immediate Profit. Vi anbefaler ikke å investere med dette selskapet, siden det er mye bevis på at det er en svindel.

Er Immediate Profit en svindel? – Vår dom: Ja!

Som vi har grundig undersøkt og demonstrert i denne vurderingen av Immediate Profit, er hele operasjonen en svindel. Det er ingen kryptohandelsbot, bare en gruppe kriminelle som ønsker å lure uskyldige mennesker ut av pengene deres.

Når du ønsker å investere med en kryptohandelsplattform eller -bot, er det viktig å bruke pålitelige selskaper. Vi anbefaler forsiktighet og undersøkelse før den endelige avgjørelsen.

Legg att eit svar

twelve − one =