The News Spy – Kryptohandelsbot-gjennomgang av handelsmenn

The News Spy - Kryptohandelsbot-gjennomgang av handelsmenn

Slik bruker du The News Spy-bot – Full gjennomgang: Hva er det og hvorfor du bør unngå det

Kryptohandelsroboter er automatisert handelsprogramvare. Formålet med hver programvare av denne typen er å få maksimal bekvemmelighet og fortjeneste ut av prosessen med kryptohandel.

The News Spy-bot burde være en av den typen programvare, men det er faktisk et komplekst opplegg. Vi vil presentere bevis på dette faktum i denne News Spy-anmeldelsen.

The News Spy erfaring

Som nevnt av botskapere, vil prosessen med kryptohandel gå jevnt og bli enklere ved hjelp av denne moderne programvaren.

FunksjonerRate (0-100)
Sikkerhet (alt om lisensiering, dokumenter, sikre systemer osv.)10
Brukervennlighet100
Brukergrensesnitt/Brukererfaring90
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer10
Demo konto50
Støtte og veiledninger0
Fortjeneste (i henhold til brukeranmeldelser)0
Totalvurdering20

News Spy – Alt handler om utseende

Fra første øyekast er det klart at det ble satt penger inn i nettstedets profesjonelle utseende. Jo bedre design, jo mer legitimt vil det virke.

Ifølge nettstedet er de 7 kjernefunksjonene til The News Spy

  1. Gratis registrering med bonuser
  2. Gratis demokonto
  3. Brukervennlighet med full automatisering
  4. Minimumsinnskuddet er $250
  5. Støtte og utbetalinger 24/7
  6. Programvaren støtter handler
  7. Høy avkastning.

The News Spy-svindlerne har skapt falsk hype rundt registreringen på plattformen. Banneret med nedtellingsklokke er ment å lure deg og fremskynde avgjørelsen din. Dette er et triks svindlerne ofte bruker for å samle inn mer penger i løpet av kort tid.

Nyhetsspion-svindlere

Hvorfor er det utrygt å registrere seg hos The News Spy?

For det første, la oss dykke dypere og definere viktigste særtrekk investorer ser etter. Når du registrerer deg med en kryptohandelsrobot, bør du vurdere:

Effektivitet – full automatisering – fra investeringer til utbetalinger, med et minimum av menneskelig innblanding;

Brukervennlighet – kryptohandelsbot skal ha et brukervennlig grensesnitt; ingen ønsker å bruke tid på å lese kjempestore guider eller brukermanualer

Gratis bonuser, demokontoer og andre fordeler – jo flere gratisfunksjoner boten inkluderer, jo bedre og hyggeligere vil hele investerings- og handelsprosessen være.

Så hvorfor er det utygt å registrere seg hos The News Spy-bot?

Hele programvaren ser ut til å være en klone. Det er minst to andre nettsteder med samme layout i samme bransje.

yuan pay side
Crypto Trader side
The News Spy side

Hvis det ikke er nok, er det mange nettsteder på Internett som tilbyr kundene å registrere seg hos The News Spy. Dette gjør det vanskelig å si hvilken som er den originale, legitime programvaren; om det er én.

en annen The News Spy-side
nyheter spy pro forsiden
en ny The News Spy-side
The News Spy side

Ingen reell informasjon om nettsidene til The News Spy 

Prosjektet fremstiller seg selv som et bli-rik-fort-opplegg. Alle slike algoritmer bør undersøkes veldig nøye før du investerer din kapital i dem! Faktisk utnytter handelsboter nøyaktig den samme falske strategien som brukes av en rekke andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

På den ene nettsiden sier de at det første innskuddet kan være så høyt eller lavt som brukerne vil, og på det andre er det $250.

sett inn 0 til The News Spy
innskudd 0

Et annet avvik vi har funnet på flere nettsider handler om at det er gratis. På den ene er det helt gratis, på en annen er det 2 % provisjon til meglerne.

er det skjulte avgifter i The News Spy bot?
ingen avgifter fra The News Spy

Dessuten har vi ikke funnet en mobilapp. Det er veldig mistenkelig at de ikke har utviklet den.

Den samme motstridende informasjonen har andre roboter i et velkjent svindelnettverk:

I dag skjer de fleste aspekter av livene våre via en mobiltelefon, og det finnes en app for nesten alt. Hvis de brukte så mye penger på å utvikle algoritmen, hvorfor ikke investere i en mobil, mer tilgjengelig versjon av den?

Falske positive anmeldelser for News Spy

Det er alltid et godt råd å sjekke hva andre brukere har å si om en tjeneste. Så vi søkte på Trustpilot og fant flere kontoer. Vi har tatt en titt på den med flest innlegg.

Først og fremst er det en melding fra Trustpilot selv, som gjør oppmerksom på misbruk på siden. De har lagt merke til mistenkelig aktivitet og fjernet alle kommentarer som anses som falske. Noen gjenstår, fortsatt.

Falske positive anmeldelser for News Spy

Disse kommentarene har alltid én felles tråd: ros selskapet, si at de har tjent penger, men forklar ikke hvordan. Disse innleggene gir heller ingen innsikt i hvordan plattformen fungerer.

Falske anmeldelser for nyhetsspion
Falske anmeldelser for nyhetsspion

Den samme taktikken bruker flere svindelkryptoroboter vi har advart om:

På den andre siden er det negative kommentarer. Disse kommentatorene har vanligvis lagt ut mer enn én anmeldelse på Trustpilot. Og det er et fellestrekk der også: De har blitt trakassert på telefon fra forskjellige numre.

Ekte anmeldelse for News Spy
Sann anmeldelse for News Spy

Ofte stilte spørsmål om å sjekke om The News Spy er en svindel

Bør jeg bruke roboter for kryptohandel?

Et solid svar på dette spørsmålet er ja. Men du bør ta hensyn til de viktigste og åpenbare faktaene for å unngå å tape penger og tid.

Hvordan oppdager jeg en kryptosvindel?

Enorme utbetalinger med garantert høy avkastning bør være et rødt flagg for deg. Gratis pengetilbud: enten det er i kontanter eller noen av de populære kryptovalutaene, er løfter om gratis penger alltid falske. Vær veldig skeptisk til alle disse påstandene.

Er det trygt å bruke The News Spy?

Nei, det er det ikke. The News Spy-kryptobot er en svindel. De lokker kunder med løfter og trakasserer dem via telefon for stadig mer penger.

Er The News Spy en svindel?

Ja, det er det. I denne artikkelen er det massevis av bevis for å vise hvordan de fungerer og hvorfor det er en svindel.

Er The News Spy trygg?

Nei, det er det ikke. Det er flere nettsteder, ingen av dem er ekte, og de vil bare ta penger fra folk.

Hvor mye kan jeg tjene med The News Spy?

Du kan ikke tjene penger med The News Spy. Det er en svindel. De opererer under forutsetningen om at profesjonelt design vil lure brukere. De jakter menneskers personlige opplysninger og trakasserer dem til å gi mer penger.

Er The News Spy-bot lovlig eller en svindel? – Vår dom

Det er mer enn åpenbart at denne handelsboten er en svindel. Vi anbefaler på det sterkeste å aldri registrere seg hos disse.

Mangel på grunnleggende informasjon de bør gi er et tegn på at det er noe skummelt på gang, som vist i The News Spy-gjennomgang. Legg til det flere nettsteder, negative anmeldelser og motstridende informasjon, og det er en svindel, ren og enkel.

Legg att eit svar

two × one =