Bitcoin Champion – Kryptohandelsbot-anmeldelse av tradere

Bitcoin Champion Full anmeldelse: Et medlem av et kriminelt nettverk

Velkommen til Bitcoin Champion gjennomgang, der vi undersøker sikkerheten og gyldigheten til plattformen. Til tross for en rekke falske anmeldelser på nettet, avslørte vår dype forskning urovekkende resultater vi er i ferd med å dele.

Før de investerer penger i kryptoaktiva, bør tradere ta hensyn til tjenester de jobber med.

Kryptoteknologien er fortsatt ung. Derfor er det fortsatt ikke fullt ut regulert, og lovverket er i ferd med å lages. Dessverre åpner det rom for kriminelle, som bruker uetiske strategier for å stjele fra og lure uskyldige mennesker.

Derfor bør alle handelsmenn undersøke hver plattform og tjeneste de jobber med. Før de investerer, bør de konsultere så mange relevante nettsteder og anmeldelser som mulig.

Bitcoin Champion
Sikkerhet
10%
Brukervennlighet
100%
Brukergrensesnitt/brukererfaring
10%
Minimumsinnskudd og betalingsalternativer
10%
Demokonto
100%
Støtte og veiledninger
10%
Fortjeneste
10%
Totalvurdering
10%

Hva er risikoer ved å bruke Bitcoin Champion?

 • Rapporter om misbruk av sensitive data
 • Uautoriserte kredittkorttransaksjoner
 • Irriterende anrop
 • Falske nettsteder, lisenser og anmeldelser
 • Uetiske markedsføringsstrategier
Bitcoin Champion page

Bitcoin Champion: En mester i svindel

Selv om de presenterer seg selv som en kryptobot, er Bitcoin Champion ingenting slikt. Det er bare en annen farlig og svindelplattform som våre brukere anbefales å unngå for enhver pris.

Bitcoin Champion er en uredelig opprettelse laget av det samme kriminelle nettverket som står bak følgende «kryptoroboter»:

Det samme nettverket opprettet minst 50 svindelnettsteder, som utgir seg for å være kryptohandelsplattformer.

Alle disse nettstedene bruker lignende strategier for å tiltrekke brukere og ta pengene deres. De lover å ha den nyeste AI-teknologien som handler automatisk og gir tusenvis av dollar per dag. Men til slutt oppdager brukere bare at de har tapt både fortjenesten og innskuddene sine.

En handelsbot eller en svindelplattform?

La oss nå fokusere på Bitcoin Champion. Angivelig hevder plattformen å være intet mindre enn en kjent merkevare blant kryptoboter. Det er «berømt» fordi det på 24 timer kan tjene minst $800 i fortjeneste. Og alt det med et innskudd på bare $250.

Siden 2017, da den ble lansert, har Bitcoin Champion skapt tusenvis av millionærer. For sin suksess vant de til og med priser. Det er i hvert fall det de sier.

Dessuten forteller nettstedet oss at skaperne av plattformen pleide å jobbe på Wall Street. Imidlertid får vi ikke navnene deres for å sjekke om utsagnet er sant eller ikke.

Hvis en bruker investerer et større beløp, forteller Bitcoin Champion oss på nettsiden sin, så er inntekter på opptil $5 000 mulig.

Høres urealistisk ut, fordi det er det.

Å opprette en konto på Bitcoin Champion er enkelt for en grunn. Det er ingen sikkerhetsprotokoller, ingen KYC-prosedyrer og ingen verifiseringstrinn. Svindlerne bryr seg ikke om det. De vil ha brukernes penger og data, og de vil ha dem raskt.

Som man kunne forvente, vet vi ikke mange detaljer om hvordan innskudd og uttak fungerer. Mest sannsynlig, slik det er med de fleste av disse svindelbotene, er innskudd mulig via kredittkort.

På den andre siden lover plattformen uttak innen 24 timer. Hvordan uttakene behandles er det ingen som vet. Sannsynligvis fordi ingen noen gang så en fortjeneste eller et uttak fra disse kriminelle.

Angivelig er algoritmen så kraftig at den gir spådommer med en nøyaktighet på 99 %. Det er umulig å forutsi muligheten for regn de neste to timene med en slik presisjon, enn si det hypervolatile kryptomarkedet.

Dessuten er algoritmen ikke bare presis, men også rask. Den fungerer 0,01 sekunder raskere enn noen annen kryptobot på markedet.

Bitcoin Champion: Den grunnleggende nettplattformen og villedende funksjoner

Forresten er grensesnittet til appen enkelt å bruke og er nybegynnervennlig. Faktisk er grensesnittet så enkelt at det ser litt primitivt ut. Angivelig er det flere tilgjengelige funksjoner:

 • Signaler (algoritmen utfører en markedsanalyse basert på 6 indikatorer, og informerer brukeren om potensielt fordelaktige handler)
 • Manuell handel
 • Automatisk handel
 • Meglers bistand (angivelig sertifisert)
 • Demomodus.

Systemet hevder å være tilpassbart og kan utføre flere handler samtidig. I tillegg til handel med kryptoaktiva, er det mulig å «investere i ulike ordninger». De som veileder brukere gjennom «ordningene» er nettmeglerne.

Imidlertid avslører en av de falske positive anmeldelsene for oss hva som er den sanne hensikten med disse «meglerne».

Her kan vi se at svindlerne gjør sitt beste for å unngå rettsforfølgelse for det de gjør. Forhåpentligvis vil de ikke være i stand til å gjøre det lenge.

De falske «meglerne» er sannsynligvis mesterhjernene bak hele dette kriminelle nettverket, som også inkluderer disse falske plattformene, som allerede er anmeldt på nettstedet vårt:

Plattformen har ikke apper for Android- og iOS-enheter, men nettsiden er optimalisert for alle enheter.

Systemet støtter følgende kryptovalutaer: BTC, ETH, BTCUSD, LITE, XRP, BTCEUR og 8 andre.

Mens vi leser vage omtaler av KYC-prosedyrer, forteller ikke Bicoin Champion og dets anmeldelser av tilknyttede oss de viktigste tingene:

 • hvem som har laget plattformen
 • om plattformen er i skyen
 • hvilke betalingsalternativer som er tilgjengelige

Bitcoin Champions røde flagg: Sikkerhetsproblemer, ingen lisenser, falske anmeldelser og mer

Siden vi hevder at denne boten er en svindel, la oss se hvilke bevis vi har for å støtte påstandene våre. Så la oss begynne.

En standard svindelstrategi: falske nyheter og kjendisanbefaling

Svindlerne bak Bitcoin Champion og søsternettstedene deres investerer mye i Google-annonser.

Innholdet i disse annonsene informerer ofte leserne om at de bør investere med Bitcoin Champion så snart som mulig. Og en av hovedgrunnene til å investere er at mange kjendiser allerede har gjort det. Angivelig tjente Elon Musk, Daniel Radcliffe, Dragon’s Den og mange andre kjendiser på å handle med Bitcoin Champion.

Det er meningsløst å motsi sånt tull. Unødvendig å si, Elon Musk trenger egentlig ikke Bitcoin Champion for å bli rik.

Flere bevis på svindel: falske botanmeldelser og teit innhold

Side om side med svindlerne er det uetiske markedsførere og innholdsskapere. De lager utallige falske anmeldelser, der de roser svindelplattformene.

Det er imidlertid veldig lett å se at dette ikke er ekte markedsføring. De fleste anmeldelser er fylt med skrive- og grammatikkfeil. Dessuten er anmeldelsene skrevet på et villedende, overbevisende språk.

Enda verre, det teite innholdet i disse anmeldelsene er fullt av motsigelser. Mens den ene sier at Bitcoin Champion behandler uttak innen 24 timer, sier den andre at det er 36 timer.

Alt dette beviser at disse anmeldelsene er generiske. Målet deres er ikke å informere leserne og gi fakta. Tvert imot er disse anmeldelsene der kun for å være på toppen i søkemotorer og forhindre at sannheten når brukerne.

Noen ganger er innholdet så teit at det nesten er komisk. Ta en nærmere titt på skjermbildet nedenfor. Det er et avsnitt fra Bitcoin Champions offisielle side, delen «Om oss».

Innrømmet de nettopp åpent at de jobber uten lisens?

Alarmerende brukertilbakemeldinger om Bitcoin Champion

Den totale vurderingen til Bitcoin Champion på Trustpilot er 2,8 (av 5). Selv om det generelt er lavt, ville vurderingen vært enda lavere hvis det ikke var for falske positive anmeldelser.

Det er veldig lett å vite at en anmeldelse er falsk:

 • «personen» som skriver det har bare 1 anmeldelse på Trustpilot
 • profilbildet er et gratis lagerbilde
 • innholdet er generisk (ligner på anmeldelser på søsterboter) og/eller absurd (inneholder kun en lenke til nettstedet).
falsk anmeldelse

Et eksempel på en falsk positiv brukeranmeldelse på Trustpilot

Dessverre har kjøp av positive anmeldelser på Trustpilot blitt en vanlig praksis blant svindlere.

I motsetning til de positive, avslører de dårlige anmeldelsene en helt annen side av denne boten. Det er et par urovekkende uttalelser fra folk som begynte å få utallige anrop kort tid etter å ha opprettet en konto på Bitcoin Champion.

Folk klager over at personene på den andre siden av linjen presser dem til å investere mer. Til å begynne med lover de stor fortjeneste. Men hvis en person nekter å gi dem penger, blir de veldig ubehagelige og frekke.

Bortsett fra forstyrrende telefonsamtaler, rapporterer folk uautoriserte belastninger av bankkontoene sine. Som man kunne forvente, så snart svindlerne får kredittkortopplysninger, er det ingenting som hindrer dem i å ta hvor mye de vil.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Bitcoin Champion kryptohandelsbot?

Bitcoin Champion er ikke en handelsbot, det er et nettsted laget av en gruppe kriminelle. Svindlerne bruker plattformen til å stjele penger og sensitive data fra brukere.

Er det trygt å bruke Bitcoin Champion?

Nei, det er det ikke. Å opprette en konto og sette inn penger på Bitcoin Champion vil mest sannsynlig medføre tap og en rekke ubehagelige telefonsamtaler.

Hvor mye penger kan jeg tjene med Bitcoin Champion?

Det er nesten ingen sjanse til å tjene med Bitcoin Champion. Det er ingen ekte kryptohandelsalgoritme, og det er sannsynlig at eventuelle innskudd vil gå tapt.

Har Bitcoin Champion lisensierte meglere?

Nei. «Meglerne» som jobber for Bitcoin Champion er mest sannsynlig svindlere selv. Deres primære formål er å hente ut mer penger fra uskyldige mennesker.

SVARTLISTE: Bitcoin Champion er SVINDEL!

Det er dusinvis av kryptobot-svindler som er en flekk på kryptoindustriens omdømme. Dessverre er Bitcoin Champion en av dem. Det er en kopiere og lime-svindelnettside, involvert i en rekke kriminelle aktiviteter.

Disse inkluderer tyveri av sensitive data, uautoriserte kredittkorttransaksjoner, forstyrrelse av brukere og uetisk markedsføring.

Derfor, ifølge funnene i denne Bitcoin Champion-anmeldelsen, blir brukere advart om at pengene og dataene deres er i fare. De anbefales på det sterkeste å holde seg så langt som mulig unna Bitcoin Champion-plattformen.

Legg att eit svar

16 + 11 =