Bitcoin Pro – kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

Bitcoin Pro – kryptohandelsbot

Hvordan Bitcoin Pro brukes – full anmeldelse

Handelsboter er fantastiske hjelpere. I hendene på erfarne handelsmenn som kan justere dem akkurat, er de enda kraftigere. For nybegynnere kan de tjene som et sikkerhetsnett.

På grunn av deres henvendelse kombinert med muligheten som kryptohandel gir, har svindlere begynt å målrette mot folk som ønsker å komme inn i kryptohandel. Hvis du er nybegynner i noe, er kunnskap om emnet det du desperat trenger.

Forhåpentligvis gir denne lille undersøkelsen nyttig innsikt som kan brukes ikke bare i dette tilfellet, men også i andre handelsbot-prosjekter.

Google-søk på Bitcoin Pro

Når vi leter på nettet etter alt om Bitcoin Pro, kan vi enkelt oppdage minst 3 nettsteder som hevder å tilhøre dette prosjektet.

Google-søk av Bitcoin Pro

Først skal vi legge merke til de noe merkelige domenene som .app og .live, ofte brukt til økonomiske formål. De er billigere.

Legg deretter merke til overdreven bruk av offisielt og overbevisende språk. Verken «™», «offisiell» eller «[2022]»» er noe vi noen gang finner på seriøse, legitime nettsteder. Vi har å gjøre med penger her, og folk tar det på alvor.

Til slutt er det det faktumet at vi har å gjøre med flere nettsteder i utgangspunktet. Det er ingen god grunn til at dette skal være tilfelle for en vanlig virksomhet. Logikken med å drive og vokse en virksomhet krever at man driver all trafikk til ett sted, ikke spre interessen over flere nettsider.

Det er faktisk enda verre fordi vi finner enda flere nettsteder ved å gå gjennom noen legitime og kjente for scam-paddling-anmeldelser. Til sammen 3. Mer om det senere.

Bitcoin Pro nettsider

Ikke bare er adressene og sidetitlene litt uprofesjonelle, men bruken av logo(er) er også veldig merkelig.

Det er ingen god grunn til å bruke flere logoer, samme som med flere nettsteder. Det sprer merkevareidentiteten og strider mot interessen for å vokse en legitim, langvarig virksomhet.

Det er 2 nettsider som kan nås via anmeldelsessider. Disse er enda mer overraskende.

Merk at hoveddomenenavnet er noe som ikke er relatert til Bitcoin Pro. Bitcoin Pro vises bare i det som er kjent som katalogdelen av domenet. En katalog brukes, som navnet tilsier, til å lede trafikk til forskjellige sider på hovednettsiden.

Det samme er tilfellet her.

Det er ingen enkel, brukervennlig måte å navigere til hovedsiden på disse nettsidene på, så vi er nødt til å trimme linken manuelt. Dette er ganske mistenkelig i seg selv, men det vi finner er enda verre.

Selve hovedsidene er tomme. Blottet for alt innhold uten noe å vise til. Unødvendig å si, ingen måte å gå tilbake til der vi kom fra, bortsett fra manuelt. Det er klart at det aldri er meningen at noen skal komme hit.

Enten er dette et veldig dårlig eksempel på nettsideutvikling, eller den som har laget disse har en bedre bruk av hoveddomenet enn å vise siden til prosjektet sitt. Hvem vet hvor mange andre sider som kan skjule seg i katalogene til disse to sidene.

Så skal vi videre til innholdet på selve sidene. Fordi det er flere å vurdere samtidig, vil vi bare påpeke de mest problematiske elementene her, klare indikatorer på en pågående svindel.

Det starter relativt uskyldig.

Markedsføringsmaterialet, så vel som tekstinnhold på nettsidene, er nesten ikke relatert til Bitcoin Pro. Mye blir fortalt og vist om Bitcoin og krypto i generelt, men vi får veldig lite om dette tatt i betraktning at prosjektet i seg selv er banebrytende. 

Her ber de om telefonnummeret vårt. Dette er absolutt en ikke-standard praksis. Enda mer, så er formålet med dette – å dele med tredjepartsmeglere. Hvorfor er dette obligatorisk? 

Nettstedene får det til å se ut som om dette er en one-stop shop for alle kryptoinvesteringsformål. Antyder de at de ikke er et meglerhus? Hvem er de i så fall? Har de en eksklusiv avtale? Hvorfor er det ikke opp til oss å bare ta boten og bruke den på hvilket meglerhus vi finner passende? I så fall, hvorfor distribuerer de vår personlige informasjon?

Det holder rett og slett ikke opp selv på dette tidspunktet.

Fantastiske gevinster

Høres en avtale for godt ut til å være sant – er det sannsynligvis det. Her kunne disse lyssky menneskene ikke engang holde sin egen historie rett. Når vi kommer til løfter om utrolig avkastning finner vi dette:

Tenk på regnestykket. 4 ganger er 400%. Bare i forrige setning sa de at det var 60 %. Hva er det egentlig?

Den neste, fra en annen nettside, motsier både seg selv og den forrige påstanden.

Denne gangen er det 200% kontra 60%, men det er på en 8-timers basis, så gitt at dette er et automatisert og autonomt handelssystem, snakker vi egentlig om 600% daglig. Botene har tross alt ikke arbeidstid. Det fine med dem er at de løper uten stans.

Lignende høye gevinster tilbyr andre svindelroboter:

Men hva med gebyrene? Disse fantastiske resultatene må definitivt koste noe.

Best av alt – det er helt gratis!

Eller det er det de hevder.

Implikasjonen her er at provisjoner på en eller annen måte tas fra meglere. Hvordan vet partene når de skal belaste provisjonen? Hvis dette bare er en handelsrobot, holder de styr på hvor handelen kommer fra? Hva med meglerne som ikke tillater roboter eller ikke åpner API-ene sine for ekstern programvare?

Igjen ble det ikke gitt noen uttalelse om hvem partnerne er, så dette er fortsatt vagt. Men listen over kravet er solid – Dette er helt gratis, og alle kostnadene blir overført til tredjeparter.

Unntatt…

En annen nettside som motsier dette.

Her får vi enda en, like vag og problematisk modell. Å ta 2 % er ikke bare en høy avgift, men vi får ikke engang beskjed om hvem som belastes i transaksjonen. Meglere bruker vanligvis mye mindre gebyrer, men til begge parter.

Her er ingen spesifikasjoner gitt, noe som er rart, spesielt siden avgiften er så høy sammenlignet med konkurrentene.

Liten skrift

Les liten skrift. Alltid. Helt ærlig. Du vet aldri når du kan støte på noe morsomt. Ta denne dumme detaljen for eksempel.

En annen påstand som, ved nærmere gransking, rett og slett ikke gir mening. Hvor mye penger taper investorene? Alle pengene deres eller bare for den ene handelen? Er dette en generell trend og noe som kan skje når som helst, eller er det knyttet til bull/bear faser?

Hvordan skal denne handelsboten gjøre oss til millionærer hvis mer enn ⅔ av brukerne taper penger?

Ikke se på bakteppet

Hvem vet hva du kan se. Et tomt nettsted som før … eller et delvis ferdig nettsted. Ta en titt på hvordan denne operasjonen gjennomføres.

De har disse tekstblokkene klare. Å tilpasse dem for individuelle svindelprosjekter må ta dem svært kort tid – kanskje minutter. Hele denne siden er sånn. Domenet er selvfølgelig riktig angitt, men hoveddelen av nettstedet ble enten glemt eller er under oppbygging.

Først og fremst, la meg forsikre deg om at det er umulig at menneskene med disse navnene bor på disse stedene. Tittelen på handelsboten er fortsatt utelatt, noe som tydelig viser at hele greia er et gjenbrukt.

Selv om det var konstruert bedre, ville det være latterlig. Hvem vil at navnet og ansiktet deres skal vises til hele verden sammen med hvor mye penger de nettopp har tjent?

Disse nettstedene inneholder flere motstridende og fordømmende elementer, og dette burde tilfredsstille selv den mest tillitsfulle og naive leser.

Trustpilot anmeldelser

Når vi ser på Trustpilots søkeliste, kan vi se at dette ikke engang er de eneste nettstedene som noen gang er brukt.

Den siste, med .uk-domenet, eksisterer ikke engang lenger. Når det gjelder de andre, kan vi merke oss at anmeldelsene er tydelig spekket med generiske, finpussete anmeldelser. Dette kan være en god ting fordi det kan bety at svært få mennesker, om noen, har falt for det ennå.

Lignende Trustpilot-problemer har andre svindelkryptoroboter vi har skrevet om:

Om oss og kontaktside til den første og den tyske anmeldelsessiden er mer interessant å se på.

Først av alt, hva er det egentlig? Er det Global Investing Association eller Global Trading Group som ga dem pris? Ingen av disse eksisterer, selvfølgelig, og de mottok ingen priser. Et raskt og enkelt Google-søk avslører dette.

Med hensyn til plasseringene de har oppgitt, kan vi bare konkludere med at de dekker sporene sine.

Dette er kontorbygg med kontorer til leie, virtuelle og fysiske. Det er relativt enklere å registrere en virksomhet på et slikt sted, men selv en overfladisk undersøkelse gjør det klart at det aldri har vært noe slikt selskap på disse stedene.

Google-anmeldelser indikerer tydelig at ingen meningsfull, enn si økonomisk banebrytende virksomhet holder til her. Dette er falske adresser, og de er de samme som annen falsk kryptoplattformbruk, vi har nevnt før:

Så tilbake til domenene for å krysse av i en siste boks.

ICANN Lookup

Ikke mye håp om å finne svindlerne gjennom et enkelt og offentlig tilgjengelig verktøy, men det er verdt å ta en titt, selv om det bare er for å peke på en svindlers praksis.

Bruk av Cloudflare for hosting og domenetjenester er en stift av svindel. Cloudflare ble kjent for å være en trygg havn for piratkopiering på internett, svindeloperasjoner og svindlere. Personvernerklæringen gir dem et skjold som er ugjennomtrengelig for offentligheten.

På dette tidspunktet kan bare et rettshåndhevelsesbyrå ha myndighet til å fortsette å forfølge sporet. Vår etterforskning må stoppe, men på et tilfredsstillende tidspunkt. Vi har samlet mange ledetråder.

FAQ om Bitcoin Pro

Hva er Bitcoin Pro?

Bitcoin Pro er en pågående og utviklende handelsbot-svindel.

Er Bitcoin Pro en svindel?

Ja, og vi har til og med vært i stand til å ta en titt bak teppet denne gangen.

Hvor mye kan jeg tjene med Bitcoin Pro?

Du kommer til å få negative penger. Det vil si at du vil tape penger.

Er Bitcoin Pro legitim?

Bitcoin Pro er ikke legitim. Bitcoin Pro kan like gjerne kalles BitCon Pro. Det er en svindel.

Legg att eit svar

sixteen + 13 =