Bitcoin Revolution – kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere

Bitcoin Revolution – kryptohandelsbot

Hvordan Bitcoin Revolution brukes – full anmeldelse

Kryptohandel er fantastisk. Miljøet er spennende og ustabilt. Det er folk der som utfordrer seg, tar risiko og tjener gode resultater, og som elsker det. Så er det kryptogruver og handelsmenn som bruker bots. Ikke noe galt med det.

Hvorfor skulle man ikke ta alle fordelene man ellers kan få? Vi snakker om penger her, og folk har blitt millionærer eller mistet det hele på krypto. Å fange det perfekte øyeblikket i bear run og så igjen senere i bull run er drømmen.

Handelsboter lover å gi bedre enn menneskelige reaksjoner på endringer i markedet, eliminere menneskelige elementer som frykt eller grådighet og ta en kald, matematisk tilnærming. Greit nok. 

Når både bot og plattform er legitime, kan man bare tjene på denne fordelen. Selv eksperthandlere bruker roboter i dag for å enten passivt administrere en eiendel, eller til og med få dem til å handle mens de sover eller er opptatt med noe annet.

Så er det svindel. Boter og plattformer som lover utrolige avkastninger som er for gode til å være sanne, bare for å lure folk ut av pengene eller myntene fra lommeboken. Her er en ærlig og detaljert undersøkelse av ett mistenkelig prosjekt.

Bitcoin Revolutions nettsider

Det er nesten latterlig hvor bredt disse mistenkelige prosjektene har i det siste kastet nettet. En veldig viktig ledetråd å se etter er prosjekter som har flere nettsteder, ofte med tilfeldige og ukjente domenenavn.

Dette tar virkelig kaken med 6 nettsteder spredt over forskjellige domener.

Nettstedene til Bitcoin Revolution

Det kommer til å bli vanskelig å navigere i jungelen av informasjon og ledetråder, men vi prøver. For det første er det noen legitime domener som .com og .org, men så er det .cloud og .software. Deretter blir vi bombardert med ord som «offisiell», «oppdatert» og «™». Slår man opp noen av de største kryptobørsene, kommer man ikke til å finne noe slikt.

Tenk på det. Det er fornuftig å samle all trafikken på ett enkelt nettsted for å få det til å skille seg ut og nå #1 søkeresultat.

Deretter skal man vurdere metadata, beskrivelser av nettsteder og innhold. Noen kaller det for en app, andre kaller det en plattform, en side snakker om nettbasert programvare, og en annen kaller det for et program.

Så hva er Bitcoin Revolution egentlig?

Å vasse gjennom nettsidene avslører umiddelbart flere andre mistenkelige elementer. Først er det logo, det aller første de fleste legger merke til.

3 logoer av Bitcoin Revolution

Det ser ut til å være litt mer konsistens i denne forbindelse. Det er ca. 3 logodesigner. To av nettsidene er praktisk talt like, mens de andre er forskjellige.

Påmeldingsskjema for Bitcoin Revolution

Neste ledetråd følger umiddelbart. Påmeldingsskjema. For korthets skyld skal vi ikke vise alle nettsteder, men elementene er nøyaktig de samme som den nedenfor.

Registreringsform for Bitcoin Revolution

Det er to ting å merke seg her.

Først og fremst er det obligatorisk å opplyse telefonnummer i påmeldingsskjema. Det er svært mistenkelig og er på ingen måte standardpraksis. Det er ingen grunn til at et telefonnummer skal være et obligatorisk felt i en kryptohandelsplattform, men svindlere er i all hovedsak avhengige av telefonnumre for å starte sosial hacking. Akkurat som disse, har vi anmeldt før:

For det andre er diagrammet til venstre et overraskende tillegg til lyssky prosjekter som dette. De er alltid på utkikk etter å finne en måte å knytte seg til noe legitimt for å forbedre måten de ser ut på. De ser ut til å ha funnet en måte, men det er bare tilfelle på en av de 6 nettsidene. Alle andre nettsider bruker generiske arkivbilder.

Mistenkelige elementer 

Deretter er det en rekke mistenkelige elementer spredt gjennom enkelte nettsteder. Elementene er ikke samme på alle deres nettsider, så ansvarlige for dette prosjektet har på ingen måte lagt alle eggene sine i én kurv.

mistenkelige elementer i Bitcoin Revolution

En av nettsidene benytter seg av name-dropping, men legg merke til ordlyden. Tittelen på seksjonen og symbolene ved siden av de kjente navnene vil få en til å tro at disse menneskene har sluttet seg til dette prosjektet. Mange mennesker vil lese tittelen og navnene med fet skrift og være fornøyde, men aldri legge merke til selve teksten. 

Hvorfor skulle en legitim plattform inkludere ubegrunnede rykter i en del som antyder noe annet? Det er helt klart ment å manipulere folk og få dem til å ikke lese «den lille skriften».

Et annet element er å lage en nettside stappfull med kryptospråk. Hele sider med tekst om Bitcoin og dens historie, men tenk på det. Dette er ikke nettsiden til Bitcoin-prosjekt. Det er andre, populære mynter der ute. Noen mennesker foretrekker å investere i mynter som bare tar av, andre driver med «meme-mynter». Så det er litt mistenkelig at et prosjekt vil bruke all plass på nettsiden sin til å snakke om bare én kryptovaluta med unntak av alt annet, til og med sitt eget produkt.

Hva med gebyrene på Bitcoin Revolution? 

Her er det noen motstridende påstander.

motstridende påstander om Bitcoin Revolution
ingen gebyr eller 2% gebyr?

Hva er det? Er det ingen gebyr i det hele tatt, eller er det et gebyr på 2%.?

For det første er 2 % litt høyt. For det andre er det på fleste andre plattformer obligatorisk med gebyr til både kjøper og selger. Avgiften kan variere avhengig av hva som skjer på markedet, men holder seg vanligvis rundt 0,5 % for kjøper og selger hver.

Første innskudd på $ 250

Videre er det innskudd som er forvirrende. Nesten alle ber om innskudd på 250 $, uansett grunn, bortsett fra én.

Første innskudd på 0
hvor mye er investeringen for Bitcoin Revolution

Det er ikke helt klart hvorfor svindelnettstedene alltid ber om nøyaktig samme pengebeløp, men denne prøvde å skape en mer legitim nettside siden plattformer ikke er kjent for å be om et fast innskuddsbeløp.

På dette tidspunktet kan noen tenke: «Vent, kanskje en av disse nettstedene er legitime, og andre er laget av svindlere som prøver å lure oss.»

En rimelig tanke hvis det ikke var for det faktum at hver og en av disse inneholder mistenkelige elementer. Alle av dem er stappfulle av tekst som for det meste informerer om alt annet enn selve prosjektet deres. Så er det telefonnummeret ved registrering, en fellestrekk i alle 6 tilfellene og en velkjent funksjon ved svindelsider, laget av det samme kriminelle teamet bak en serie svindelkryptoroboter som:

Trustpilot anmeldelser av Bitcoin Revolution

Vi har vasset den forvirrende jungelen lenge nok, så det er på tide å henvise til en ekstern kilde for å hente inn både anmeldelser og informasjon. Trustpilot lister opp noen av disse nettstedene – i tillegg til noen som ikke dukket opp på Googles første side, noe som gjør prosjektet enda mer omfattende. Bare mer av det samme. Helt annen logo, massevis av tekst og

Trustpilot anmeldelser av Bitcoin Revolution

Det er omtrent dobbelt så mange av disse som ikke har blitt vurdert eller engasjert, og det er ingenting nyttig å finne på deres Trustpilot-sider. De ovenfra er fulle av dårlige anmeldelser og folk som advarer andre mot svindel. Ta denne anmeldelsen som er bekreftet av Trustpilot.

negativ anmeldelse av Bitcoin Revolution

Denne anmeldelsen bekrefter alle våre bekymringer som er tidligere nevnt og deres sider på Trustpilot er fulle av slike anmeldelser. Trustpilot har naturligvis reagert, men det har FCA også gjort, i hvert fall i 2 tilfeller.

advarsel om regulatorisk oppmerksomhet fra Bitcoin Revolution

Det er noe å forvente siden disse anmeldelsene, samt omtale på andre nettsteder, har blitt skrevet i løpet av de siste ukene. Systemet kan ikke jobbe raskere for å fange opp disse, og det er derfor de benytter seg av flere nettsider. Her er en annen taktikk som er ment å tilsløre det og kjøpe tid.

Kontaktinformasjon for Bitcoin Revolution

Kun halvparten av sidene har oppført et kontaktskjema i det hele tatt, og de som gjør det – er forskjellige. Å prøve å slå opp noe på disse stedene avslører naturligvis ingenting. Google avslører ikke noe slikt selskap som er oppført på disse adressene, og de kunne heller ikke finnes der på noen andre måter. Dette er den samme falske strategien som brukes av en rekke andre svindelkryptoroboter vi har advart om:

Bitcoin Revolution – domener

Etter å ha brukt alle midler for å komme til konklusjonen om hvem som står bak dette, går vi tilbake til begynnelsen – domenene. Noen har etablert 8 eller flere nettsteder, så kanskje det er et spor igjen et sted.

domeneinformasjon om Bitcoin Revolution

Dessverre (for oss) har de valgt å gå gjennom Cloudflare, beryktet for sin praksis med å skjule informasjon om folk som bruker tjenestene deres. Praksisen med å skjule denne informasjonen gjør den til det første valget for svindlere og generelt mennesker på internett som ikke har gode intensjoner.

Men også her har svindlerne vært inkonsekvente.

domeneinformasjon for et annet nettsted

Vi kan ikke komme frem til mye informasjon gjennom det, men vi kan se at serverne er i India, og det ser ut til at de har brukt Verisign som har kontor i India.

Google Play Store

En siste ting vi skal utforske er Google Play Store. Du husker kanskje at et av nettstedene nevnte en app i beskrivelsen. Så her er det, eller rettere sagt, de er.

google play-butikksiden til Bitcoin Revolution

Igjen ser vi at de har forsøkt å bruke flere synspunkter. I dette tilfellet tilhører den flottere butikksiden til en ennå uoppdaget nettside når det gjelder logo og fargevalg. Uansett, begge sidene inneholder ingen nyttig informasjon, og de har blitt lastet ned svært få ganger, noe som ikke er rart for denne svindelen, siden den ikke er avhengig av en app i det hele tatt, bortsett fra å gi seg selv en viss legitimitet.

FAQ om Bitcoin Revolution

Hva er Bitcoin Revolution?

Det er en svindel som prøver å ta 250 $ fra folk i innskuddspenger, om ikke mer gjennom telefonsamtaler.

Er Bitcoin Revolution en svindel?

Hvor mye kan jeg tjene med Bitcoin Revolution?

Det er ingen måte å tjene penger på. Hvis du investerer penger i denne, er du nesten garantert å tape dem.

Er Bitcoin Revolution legitim?

Nei, det er en svindel. Alle bevisene ovenfra tyder på det.

Legg att eit svar

2 + 20 =