BitQH – Kryptohandelsbot – anmeldelse av tradere 

Hvordan BitQH brukes – full anmeldelse 

Nå til dags er blokkjedeteknologi er på topp. Den er ikke akkurat nytt ettersom den stammer fra 2008 og selve grunnleggelsen av Bitcoin, men det kom virkelig i søkelyset etter Bitcoins skyhøye priser på slutten av 2021. Folk har vært ute etter krypto for profitt helt siden da Bitcoin banet vei for andre kryptovalutaer.

Til forskjellige tider har folk gått så langt som å investere hele nettoverdien sin i krypto i håp om å bli rik over natta, i håp om dobbelt, tredobbelt eller enda større fortjeneste. Rikdom har faktisk smilt til noen, men noen har også blitt fattige. Dette er naturen til det uforutsigbare kryptomarkedet, og ikke overraskende strekker folk seg etter hver fordel de kan finne.

Bruken av roboter er en slik lovende fordel. For de som ikke forstår mye om blokkjede- og kryptotrender, høres det attraktivt ut å utnytte en annen, forholdsvis ny teknologi. Det gir absolutt fordeler i både aksje- og kryptomarkeder. Men ikke alle handelsroboter er like. I dag ser vi nærmere på BitQH og starter med et Google-søk.

Dette er første advarsel. Man vil normalt ikke forvente at et anerkjent merke kjører to parallelle nettsteder. Likeledes, å understreke at begge er «offisielle» og inkludere et varemerke i det ene er ikke et vanlig syn når man har å gjøre med store og seriøse merkevarer.

Når vi går inn på begge nettsidene, ser vi forskjellige design, men det er noen andre detaljer også. Selv om logoer ser like ut, er de forskjellige nok til å vekke mistanke. Merkelogoer er ment å være enkle, virkningsfulle og gjenkjennelige. Fargeskjemaer, fonter og generell design skal være nøyaktig det samme, noe som ikke er tilfelle her.

Deretter kan vi se på den første nettsiden at de har tatt med et bilde. Det ville på ingen måte vært mistenkelig hvis handelsprogramvaren som vises på den var en kryptohandelsplattform. Men ved nærmere syn kan vi se at det er en aksjehandelsapp. Naturligvis kan ikke dette være den annonserte tjenesten, så det stilles spørsmålet – hvorfor ikke inkludere skjermbilder av programvaren nettstedene selger?

Videre kan vi se at påmeldingsskjemaet krever et telefonnummer. Dette er en annen funksjon som gjør at denne nettsiden skiller seg ut fra andre lignende tjenester. Krypto-handelsplattformer kan be om bilder av personlig identifikasjon, men de ber ikke om din kontakt. Hva ville være hensikten med det på en plattform designet for automatisert, programvareassistert handel?

Til slutt, en annen lingo ledetråd, den andre nettsiden nevner «NLP-drevet handelssystem». I og for seg er dette ikke mistenkelig ettersom å analysere innlegg og nyheter på sosiale medier kan bare hjelpe med å forstå volatilitet og forutsi trender. Det er imidlertid en viktig funksjon, og det er mistenkelig at det andre nettstedet ikke nevner noe lignende. 

Innholdet på begge nettstedene er fylt med moderne kryptosjargong som forblir ganske vag. Det er imidlertid noen få utsagn som er verdt å merke seg.

Utrolig fortjeneste 

Det første nettstedet forteller om å generere fantastisk avkastning. For det første skal man ikke forvente å se gevinster i kryptohandel uttrykt i ROI. I stedet er APY den foretrukne måten å uttrykke potensielle gevinster på. Dessuten er ROI på 20 %, som er deres lave estimat i de mest volatile periodene, et utrolig høyt tall. ROI på 90 % vil bety nesten en dobling av «investeringen» på daglig basis.

Hvis man skulle investere 250$ i krypto gjennom denne plattformen, som forespurt, ville man se på en utallig rikdom ved slutten av den første måneden. Ingen har noen gang tjent så mye penger, spesielt ikke på krypto, så dette er en svært mistenkelig påstand, og du, kjære leser, bør huske det generelt.

Etter det gjentar de behovet for at nykommerne gir fra seg personopplysningene sine.

Dette er litt latterlig fordi bare litt over på nettstedet står det at de ikke ber om personlige data og opprettholder personvern, men et telefonnummer er en ganske privat informasjon. Videre er det en setning om at Bitcoin ikke promoterer denne «utrolig usikre» typen handel. 

For de som er bevandret i krypto, er dette latterlig. Hele poenget med krypto er å opprettholde personvernet og utveksle verdi uten å måtte gi opp personlig informasjon. Blokkjedeteknologi gjøres ikke sikker ved å opprettholde en enorm database med personlig informasjon som spores.

I stedet er den avhengig av et peer-to-peer-system (det betyr ingen tredjeparter) og sprer transaksjonsdataene over hele nettverket, desentraliserer hovedboken (ledger) og gjør den dermed sikrere, så vel som transparent.

Det siste beviset på selve nettsidene er nok en mistenkelig påstand til.

Inneholdt i den vanlige og forventede ansvarsfraskrivelsesteksten, er denne merkelige påstanden om at 70 % av investorene taper penger. Hvor mye penger? Over hvilken periode? Er dette et gjennomsnitt for alle mynter eller noe helt annet? Vi kan ikke vite det fordi denne informasjonen er uten noen som helst kontekst.

Hvor pålitelig finner anmeldere BitQH?

Vi har tatt en nærmere titt på selve nettsiden og funnet en rekke avvik og mistenkelige ledetråder. Bruk av andre nettsteder kan gi ytterligere innsikt.

Trustpilot

Trustpilot har lite informasjon, og alt handler kun om ett av nettstedene.

Disse vurderingene imponerer ikke, men en nærmere titt på anmeldelsene er enda mer interessant. Selv om poengsummen ikke er imponerende, med 3,4, er teksten til anmeldelser svært mistenkelig. Her er ett eksempel.

Hver eneste av disse 5 anmeldelsene roser plattformen høyt. Så mye at du forventer en direkte 5-stjerners anmeldelse. Ikke tilfelle. Apropos antall anmeldelser, det samme nettstedet som Trustpilot lenker til kommer med følgende påstand.

Det er klart at ingen av disse er sanne, noe som gir enda mer grunn til mistanke. Det er bare én annen relevant informasjon på Trustpilot, og det er adressen til selskapet. Det er oppført som «St Magnus House 3 Lower Thames St EC3R 6HA London Storbritannia»

Dette er et kontorbygg, men det er ingen omtale på internett om at BitQH holder til her. Kanskje vi kan finne et annet sted å prøve og se hvem som står bak denne bedriften.

Domene 

Å slå opp domenet på ICANN gjør oss skuffet. Det er ingenting å se her bortsett fra mistenkelig bruk av Cloudflare for å registrere et domene.

BitQH er en plattform som lover å hjelpe nye og erfarne tradere med å tjene penger på få minutter. Lever BitQH opp til forventningene?

Dette er nok et belastende bevis ettersom Cloudflare er kjent for å anonymisere eierne av nettsteder. Akkurat hvorfor noen som hevder å tilby revolusjonerende programvare kan være så vanskelig å forbli helt anonym, er opp til deg å gjette.

FAQ om BitQH

Hva er BitQH?

Skaperne hevder at det er en fantastisk plattform med førsteklasses AI-handelsprogramvare. Sunn fornuft forteller oss at hele formålet er å lure deg å satse 250$.

Er BitQH en svindel?

Ja, selv om det ikke er veldig populært, så kan bevis ikke virke like imponerende som i noen andre tilfeller.

Hvor mye penger kan jeg tjene med BitQH?

Du kan bare tape penger ved å investere i slike lyssky prosjekter.

Er BitQH legitimt?

Skaperne til BitQH har selv gitt deg nok ledetråder til at du ville være lurt å unngå denne.

Legg att eit svar

17 + 4 =